A Mass Effect 2-t DLC-k sorozata köti össze a 3. résszel

A BioWare producere, Casey Hudson egy Videogamer-nek adott interjújában kijelentette, hogy a Mass Effect 2 és a Mass Effect 3 története közötti eseményeket DLC-k garmadájával fogják elmesélni, hogy a játékosok tisztában lehessenek a két rész között eltelt időszak történéseivel.

A Mass Effect 2 januári megjelenése óta idáig két olyan DLC jött ki hozzá, melyek hozzáadtak valamicskét a történethez. A Zaeed és a Kasumi DLC-k egy-egy új karaktert, és a hozzájuk kapcsolódó küldetéseket tartalmazták. A következő ilyen az Overlord lesz, melyben egy 5 szintből álló küldetést kell végrehajtanunk egy elszabadult M.I. ellen.

Casey Hudson bejelentése szerint már dolgoznak azokon a további DLC-ken, melyekkel össze kívánják kötni a két rész eseményeit. Az eddigi DLC-k nem nagyon izgatták fel azoknak a játékosoknak a fantáziáját, akik már végigvitték a játékot. Ezen kívánnak változtatni ezekkel az átvezető DLC-kkel, melyek mindegyike tartogat majd újdonságot minden játékos számára.

A harmadik rész munkálatait is elkezdték, de erről majd csak pár hónap múlva tudnak érdemben beszélni, ami előrevetíti annak valószínűségét, hogy a jövő hónapban megrendezésre kerülő E3-on nem lesz kint a Mass Effect 3.

Azóta történt

Előzmények