Mass Effect 2 - Lair of the Shadow Broker DLC bejelentés, infók

Úgy tűnik, hogy a Bioware betartja adott szavát a Mass Effect 2 letölthető tartalmait illetően, hiszen az újabb kiegészítést, a Lair of the Shadow Broker- Liara DLC nevű tartalmat tegnap jelentették be a játék hivatalos oldalán. Az új DLC-ben egykori hűséges társunknak, Liara T'Soni-nak fogunk segíteni egy pár küldetés erejéig.

Miközben főhősünk két teljes éven át halott volt, addig Liara a titokzatos "Árnybróker" ellen harcolt, próbálva információkat szerezni a létezéséről. Munkájába annyira belemerült, hogy az Illium-on saját céget alapított ellene. Többek között ezért nem volt elérhető a Mass Effect 2 választható karakterei között.

És így jövünk mi a képbe: feladatunk az lesz, hogy segítsünk Liara-nak felkutatni a Shadow Broker-t. Nagyon érdekes DLC-nek ígérkezik! Készüljünk fel pár órányi nagyon jó szórakozásra, valamint arra is, hogy sajnos valószínűleg ez sem lesz ingyenes tartalom. Megjelenni pedig augusztusban vagy szeptemberben fog, pár napos XBOX-exkluzivitással, azaz PC-re csak pár nappal a konzolos változat után jön el kedvenc Aszári karakterünk.

Azóta történt

Előzmények