Mass Effect 2: Firepower Pack DLC

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a Lair of the Shadow Broker néven hamarosan megjelenő következő nagyobb DLC előtt a BioWare egy fegyvereket tartalmazó, kisebb csomagot ígért a játékosoknak. A csomag most megérkezett, Firepower Pack néven.

A Firepower Pack DLC három új fegyvert tartalmaz, az első képen a Phalanx nevű nehéz kézifegyver látható. A beépített lézeres célzóberendezésnek köszönhetően a Phalanx pontossága sokkal jobb a hétköznapi pisztolyoknál, így távoli ellenfelek ellen is hatékonyan alkalmazható, amennyiben a mesterlövészpuskánkból kifogyott a lőszer.

A következő képen a Mattock nevű félautomata géppisztoly látható, ami egy halálos és pontos fegyver. A lecsökkentett visszarúgás miatt ez a fegyver ellenségek hullámainak ártalmatlanná tételére alkalmas leginkább.

A harmadik fegyver a Geth Plasma Shotgun, ami egy háromcsövű puska. A fegyverrel lehetőségünk van lassan, de óriási tűzerővel egyszerre kilőni mindhárom töltetet, masszív robbanást előidézve, de egyesével, gyors egymásutánban is tüzelhetünk vele.

A Firepower Pack már megjelent, letölthető a hivatalos oldalról, a csomag ára 160 BioWare vagy MS Pont. Az alábbi videóban az új fegyvereket akció közben is megnézhetitek:

Azóta történt

Előzmények