Kinect: Játékbundle 200 dollárért

A Wallmart nevű online áruház akciós árú előrendeléseket vesz fel a Kinect-re. Egy 60 dollár értékű játékkal és egy 30 dolláros ajándék utalvánnyal együtt az új kiegészítőért 199 dollárt kérnek, ami alapján magáért a Kinect-ért így összesen 109 dollárt kell kifizetnünk. Maga a kiegészítő ettől nyilvánvalóan drágább lesz, hiszen ez egy előrendelési akció.

A játékok kínálatában szerepel a Kinect Sports, Kinect Adventures, Kinect Dance Central, valamint a Kinect Joy Ride. Az előrendelési akció július 23-ig tart, így aki ennyiért hozzá akar jutni a kiegészítőhöz, az jobban teszi, ha most megrendeli. Az akciós ár előrevetíti a korábbi feltevések helyességének valószínűségét (Lásd előzmények), miszerint magának a Kinect-nek az ára körülbelül 150 dollár környékén várható.

Azóta történt

  • Problémák a Kinecttel Hong Kongban

    Nem egészen úgy működött a szerkezet ahogy azt a szervezők szerették volna, a két dekoratív hölgyet nehézkesen érzékelte.

  • Kinect és a jelbeszéd

    A Kinect képes lesz felismerni az amerikai jelbeszédet.

  • Kinect élménybeszámoló!

    A Microsoft bemutatta a sajtó számára legújabb szerkezetüket, a Kinectet. Természetesen az eseményen a Gamepod is képviseltette magát, tapasztalatainkat pedig az alábbi cikkben elolvashatjátok.

Előzmények