Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Automobilista 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nikaré
őstag
válasz vodrosjozsi #7350 üzenetére
Szia!
Xiaomi appban nem lesz benne.A saját IKEA Home smart appban lesz.
Illetve DIRIGERA hub okositja a többi saját márkás cuccait. -
Nikaré
őstag
válasz vodrosjozsi #7352 üzenetére
Holnap megpróbálok keríteni egy IKEA -s izzót és tesztelem.
-
vodrosjozsi
őstag
Köszi
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Nikaré
őstag
válasz vodrosjozsi #7354 üzenetére
Szia!
Nem tudtam kölcsön kérni IKEA --"izzót"
így a teszt nem valósult meg.
Amit ki tudtam próbálni az a blitzwolf, gosund termékek. Volt amelyiket második, harmadik nekifutásra ismerte fel, de működnek, gateway nélkül a Xiaomi Home appban.
Szóval másként tudtam ezt végig vinni.
Sorry, de a konkrét terméket nem értem el. -
Tamas77
csendes tag
Sikerült összehozni a hőmérős órát a dugaljal. ( smart hub 2 kellet még hozzá)
Sajnos a fél fokos hőmérséklet különbség szerinti kapcsolást nem engedi az automalizálás (appon belül) Kár mert a hőmérő tudja mérni a tized hőmérsékletet és az automalizálási beállításban is mutatja a fél fokos állítási lehetőséget de sajnos csak egész fokot és csak min. 1 C fok különbséggel engedi a beállítást. -
T. Peet
tag
Sziasztok.
Van 3 darab Night Light 2-őm. Azt szeretném kérdezni, hogy ha van hub-om, ezeket akkor sem lehet vezérelni, hogy vmilyen esemény hatására felkapcsolódjank?
A then alatt nem jelenik meg nekem csak a mennyezeti lámpa és a porszívó (német nyelven sem).
Amit el szeretnék(tem volna) érni az az, hogy bármelyik lámpa mozgást érzékel, kapcsolódjon fel mind a három. Erre van mód?
Köszönöm! -
Nikaré
őstag
válasz vodrosjozsi #7356 üzenetére
Igen, általában saját eszközöket, kiegészítőket preferálják és arra terelnek, hogy ezeket vedd meg.
-
varmi2
nagyúr
Hogyan kell a xiaomi okos izzót újra párosítani? El költöztünk, és új a wifi.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Van pár hőmérőm (kocka és kerek) és pár nyitás érzékelőm amik eddig egy éjjeli lámpába épített Bluetooth átjárón kapcsolódtak a nettre. Most elég jó áron van Xiaomi Smart Home Hub 2 ezért gondoltam erre tenném át őket valamint pár wifis lámpát, ledsort, asztali lámpát így nem egyesével kapcsolódnának a router-re. És ha már van benne vennék pár Zigbee-s cuccot is. Mennyire jó stabil ez a hub 2 és hol lehet megnézni pontosan milyen eszközöket támogat?Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
Calogero
addikt
Mi temperature and humidity monitor 2 nél az APP fw update-t jelez, valaki frissített már?
Most vetem észre hogy az app jelzi a hogy hány százalékos az elem benne -
Nikaré
őstag
válasz < CyberBob > #7367 üzenetére
Szia!
Azt vettem észre, ha áramszünetet szenved a Hub 2 akkor konkrétan a nyitás érzékelő az csak akkor csatlakozik vissza, ha produkálsz egy nyitás zárást.
Kocka hőmérő nem tárol adatot mert nálam az előbbi esetnél az az órai adat nem jelenik meg, hanem a legutolsó mérés vonalát meghosszabbítja. Gondolom ugyan ez lehet, ha a wifi lekapcsolodik (ezt még nem próbáltam)
Ettől függetlenül jó a Hub!
(az is hozzátartozik, hogy körülbelül kettő hete használom, ez alapján írom) -
erzol
őstag
válasz < CyberBob > #7370 üzenetére
Gondolom ezt a hub 2 produkálja. Nekem még az első generációs kerek van.
-
Calogero
addikt
Nálam is kerek van ( [link] ) Én még nem csináltam fw frissítést, mégis van elem kijelzés. Xiaomi Home appot használom (8.9.706)
Ha az Appban Traditional style-ra nyomok, akkor nem látszik, a régi felület látszik, mint amit te mutattál. Így szerintem a APP frissítés hozta ezt az új funkciót.
[ Szerkesztve ]
-
Nono76
tag
Nálam az összes hőmérő battery 100%-on van. FW frissítés előtt és után is. Szerintem még nem jól mutatja, mert tuti hogy van amelyik nem annyin van. Talán lesz rá frissítés. Aki FW-t akar frissíteni annak a tradícionális oldalról kell indítani, mert az újról nem fog sikerülni.
-
vodrosjozsi
őstag
Az miért van, hogy az imilab ec5 nem regisztrálható az imilab alkalmazásba csak a mi home alá?
A legjobb, hogy a Google home se támogatja a kamerát...Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
erzol
őstag
válasz vodrosjozsi #7378 üzenetére
Én is csak mi home-ba tudom használni, lassan két éve.
-
vodrosjozsi
őstag
És ha veszek egy átjátszót amit ez a kamera támogat, és az átjátszó a mattert, akkor sincs esély arra, hogy google home alá applikáljam?
Okos kamera meg lótúrót.
Az ec5 az egyetlen imilab termék amit nem lehet az imilab appba integrálni, csak a mi home appba, de az meg nem tudja a google home-ba, se smartthingsbe. 25 ezerért ez vicc....Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
erzol
őstag
válasz vodrosjozsi #7382 üzenetére
Nem tudom miért bánik ilyen mostohán ezzel a kamerával az imilab.
Átjátszóra nem is gondoltam. Működhetne igazán... -
Tamas77
csendes tag
Nekem sincs ott a "Traditional style" opció
-
vodrosjozsi
őstag
válasz vodrosjozsi #7384 üzenetére
Természetesen nem lehet ehhez az átjászóhoz hozzáadni...
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
trobi28
addikt
1-es HUB-nál miként lehet megoldani, hogy ne azonnal induljon a riasztás - mondjuk amikor nyílik az ajtó - hanem késleltetéssel indítsa. Közbe itatatnék egy okos kapcsolót, hogy riasztás előtt mondjuk 15 másodpercig le lehessen kapcsolni.
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
nafikra
tag
sziasztok,
van rá lehetőség hogy egy megosztott otthonhoz ne csak a tulaj tudjon hozzáadni további eszközöket?
-
Tamas77
csendes tag
Használja valaki a hőmérőt automatizált vezérlésre? (pl. dugalj vezérlésére)
-
Tamas77
csendes tag
Elnézést a lényeg lemaradt.
Úgy használja -e valaki, hogy különböző időpontokban különböző hőmérsékletre kapcsoljon ki ill. be?
pl. Alapértelmezettként 23C alatt be - 24C felett ki: egész nap.
Időzítettként: 16:00 - 18:00 -ig. : 24C alatt be - 25C felett ki[ Szerkesztve ]
-
joocek
aktív tag
válasz Tamas77 #7392 üzenetére
Én használtam ( lom) Ha nyitva van az ablak és lemegy 22 C alá. Jelzi nekem lámpa villogással. Plusz éjszaka ha bekapcsolom az MI ventit. Akkor a sebeségét a hőmérséklethez igazítja.. Tehát nem csak az idő még a hőmérséklet is változó.
Plusz a fűtés a fürdőben erre kapcsol ki.
Amúgy szét vet az ideg mert 3 hőmérőből csak 1 amit lehet frissíteni . De az sem ir tizedeket.
[ Szerkesztve ]
XBOX Live Gamertag: joocekszbatta
-
Tamas77
csendes tag
Nekem úgy volna jó ha egész nap (kivéve az időzítés) 23C alatt be kapcs. 24 felett ki.
3 db. Időzítés lenne: hajnalban, du.-án és este. (2-2 óra hosszban) 24C alatt be 25C felett ki.
Ezek szerint az úgy nem fog menni, hogy:
23 be - 24ki egész nap
+
Időzített: 24 be - 25 ki a beállított időtaramokraÁllítgathatom külön-külön (az időzítetteken felül) az alacsonyabb hőm beállításhoz a köztes idöket is. (Magyarul az "egész nap" nem lesz jó megoldás 23 alatt be 24 felett ki beállításhoz)
Ez így együtt volna jó ha működne:
[ Szerkesztve ]
-
Tamas77
csendes tag
A kikapcsolási időket és hőmérsékleteket nem fotóztam de ahogy leírtam úgy vannak beállítva.
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. Vettem egy Smartmi Smart Convector 1S-t, de nem tudom csatlakoztatni wifivel. Pedig a teló megtalálja azt a wifi hálózatot (vagy mi a neve) amit ez kiad.
Mi ennek a pontos menete?Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
tyielow
aktív tag
Sziasztok.
Vettem egy új kültéri AW200-as kamcsit. Nagyon jól teszi a dolgát. A másik kamera egy 2K 360°-os, áthelyeztem emiatt az új helyére. Beüzemeltem, felállt a rendszer. Eljöttem a háztól és 20p után a 2K kamerával emgszakadt a kapcsolat... másnap mentem, router resire rendbejött. Most eltelt kb. 8 nap, és megint device offline, a Smart Mi dugaljal együtt. Mi a *** bajuk van a készülékeknek? Az AW200 hibátlanul online mindig, ezeket meg folyamat ledobálja a net. Ráadásul légvonalban kb. 4 méterre van a kamcsi routertől. HelpYouTube: toty1ka
-
Calogero
addikt
Az új app frisítéssel, vissza jött a régi felület, így eltünt a hőmérőknél az Battery Level. Így most azoknál a hőmérőknél is tudtam fw-t frissíteni, amelyikekre 50%-os elemet mutatott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Autós topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Politika
- 3070 -> 4070 Super
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs