Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Automobilista 2
-
GAMEPOD.hu
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
ahorvath1984
friss újonc
Sziasztok, segítsetek kérlek, hogy milyen okoscuccot vegyek az alábbi kérdés megoldásához:
Adott az összes ajtón Xiaomi Door&Window Sensor, és egy Smart Home Hub 2. Tökéletesen müködnek a smart scenek, elindítja a robotporszívót ha nyílik az ajtó, felkapcsolja a lámpákat stb.
De szeretnék csngő vagy csipogó hangot is, elriasztandó a besurranókat. Ezt mivel tudnám előidézni? A Hub2-n nincs hangszóró, ugye? Csipogást sem tudtam beállítani.
Köszi! -
A-Bag
tag
válasz ahorvath1984 #7201 üzenetére
Esetleg Aqara hub ? Én azzal használom a rendszert. Van benne jópár hang effekt....+ némi fény...
-
Buckey
őstag
válasz ahorvath1984 #7201 üzenetére
Szia!
Én egy [konnektorral] és egy 230V-os csengővel oldottam meg a zajkeltést. De lehet akár egy 12V-os csipogó is, amit egy 230/12V-os tápegységgel működtetsz. Csinálsz hozzá egy automatizálást, és már van is hangja. -
Buckey
őstag
válasz ahorvath1984 #7205 üzenetére
Szívesen!
Hú, ezt nem tudom, még nem volt vele dolgom. Jól néz ki, de ennyit nem akartam rászánni, nagyon feltűnő egy lépcsőház fehér falán, és az ajtón is.
Egy nyomógomb sokkal diszkrétebb, igaz, hogy sokkal butább is!
Viszont nyitott ajtónál is van három funkciója. Csukottnál meg a csengő és értesítés, hogy megnyomták (rövid-kettő rövid-hosszú, mind ugyan azt csinálja, csenget és küldi az értesítést). -
vodrosjozsi
őstag
Sziasztok
Miért csinálja ezt a xiaomi kültéri kamera?
[link]Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
MODERÁTOR
válasz vodrosjozsi #7207 üzenetére
8.Q:What does the light indicate of Mi Wireless Outdoor Security Camera 1080p?
Outdoor Camera
Awaiting reset: Orange
Awaiting connection: Blinking orange Connecting: Blinking blue Connected: Off
Charging: Blinking red
Fully charged: Off
Indoor Receiver
Awaiting reset: Orange
Awaiting connection: Blinking orange Connecting: Blinking blue Connected: BlueEladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
S-eye
senior tag
Sziasztok. Xiaomi smart clockon hogy lehet megjeleníteni a Xiaomi C200 kamera képét? Mi Home csatlakoztatva. Telefon is jelez, hogy valaki hozzáfér a kamerához. De az órán csak fekete háttér. Nem indul el a stream.
-
bupemko
senior tag
Én Google Nest Hub 2-re próbáltam meg kitenni legutóbb, ugyanez az eredmény, nem működik. Én ezt elengedtem, elvileg Chromecast képes eszközre is kellene, hogy menjen, de nekem azt se sikerült megoldani, olcsó kamerának híg a leve...
Annyi, hogy nekem régebbi kamerák vannak, Mi Home Security Camera 360 a legtöbb.[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
Sziasztok, Van egy Mi 360 Home Security Camera 2k-m és az lenne a kérdésem hogy lehet olyan a folyamatos videófelvételnél beállítani hogy hangot ne rögzítsen? Azt hittem ha át van húzva a hang ikon akkor nem rögzít hangot de mikor visszanézem és rábökök a hangszóró ikonra akkor a felvett felvételeken is van hang. Szeretném hogy ne legyen.
-
erzol
őstag
Sziasztok!
Hiába próbálkozom nem tudom a kamerákat elérni mobilnetről mi home alkalmazásban. Eddig semmi gond nem volt. Távoli elérés rendben van, mert idegen wifiről simán működik.
Mi lehet a megoldás? -
s4ny4b4
csendes tag
Sziasztok!
Okosotthon építésébe kezdtem én is, ha valaki használ wifi-s vagy tuya-s árammérős hosszabbítót, dugaljat, megosztaná velem a bevált típusokat, tapasztalatokat?
Köszönöm! -
trobi28
addikt
Van olyan CO érzékelő, amit kezel a Mi Home? Home Hub 3 van
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
Pollux66
tag
Sziasztok! 2db outdoor mi kamera és a hozzá tartozó vevő egységgel akadt nem kis probléma. Hónapokig semmi baja nem volt. A minap annyit próbáltam változtatni/automatizálni hogy csak akkor küldjön értesítést a rendszer ha mozgást érzékelnek a kamerák. Nem jött össze de minden automatizálást visszaállítottam alaphelyzetbe. Ekkor jött a sokk nem kapcsolódik az app a kemerakhoz, csak fekete kép. Ma újra telepítettem a vevő egységét és a kamerákat és lőn világosság... aztán a hidegzuhany. Mindkét kamera elő képe uaz. Ami poén hogy a mozgásokat rendesen rögzíti tehát az első és hátsó is rendesen működik. De az élő kép ilyen:
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." George Carlin
-
Alien4
tag
Sziasztok!
Szuleimnek 2 darab imilab ec5 kamerat szereltunk fel.
Akinek a human trackingben van tapasztala (vagy egyaltalan barmi rutinja /nem csak az ott van es kesz/) irjon mar pls :/
Horizontalisan csinalja a tracket, de vertikalba meg nem.Irj ha tapasztaltabb vagy mint en. Koszonom!
-
trobi28
addikt
Azokat a 10 másodperces felvételeket, amike mozgás érzékeléskor rögzít a kamera, azt hol tárolja? SD kártya nincs még benne
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
trobi28
addikt
Mi nem működött? A felhő szolgáltatás? Ha be van kapcsolva a mozgás észlelése, akkor amikor mozgást érzékel, készít egy 10 pásodperces videót. Ezt a Survellance menüpontban meg tudod nézni. Ha meg ki van kapcsolva ez a funkció és a kamera is, mint ahogy a linkelt kép mutatja, akkor meg értelmét veszti, hogy van kamera
Nyilván nekem sem a hálószobában van, de akkor se nézze akárki, akármikorBoldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
Moki2
aktív tag
válasz trobi28 #7231 üzenetére
Igen , cloud nálam elején se működött , fizetős volt ,már telepítéskor került bele sd kártya(Nálam vagy 4-5éve van telepítve, akkor még pl nem is volt eu server).A survallencce menü alatt nálam semmi sem látható. Ízlés kérdése , de ha betörő viszi kamerát is akkor hiába felvétel sd kártyán..
[ Szerkesztve ]
-
Alien4
tag
Sziasztok!
Szuleimnek 2 darab imilab ec5 kamerat szereltunk fel.
Akinek a human trackingben van tapasztala (vagy egyaltalan barmi rutinja /nem csak az ott van es kesz/) irjon mar pls :/
Horizontalisan csinalja a tracket, de vertikalba meg nem.Irj ha tapasztaltabb vagy mint en. Koszonom!
Erre ha van erdemi tapasztala, osszatok meg pls!
Koszonom![ Szerkesztve ]
-
hifikus
tag
válasz nababika #7044 üzenetére
Szia.
Látom válasz nem jött, de érdekelne, hogy mire jutottál. Most kezdtem nézegetni a szetteket, és én sem tudom mi szerint válasszak. Honnan tudom, hogy EU vagy kínai szerveren fog működni, egyáltalán, hogy fontos e számomra ez az infó. Melyik gateway-el járok a legjobban..
Egyenlőre hőmérőkre lenne nekem is szükségem, de később valószínűleg fejlesztenék, és akkor nem akarom majd előről kezdeni az egészet.
Vissza is olvasnék, de olyan gyorsan cserélődnek a készülékek, és nem akarok lyukra futni valami elavult darabbal.
Persze válaszolhat más is aki segíteni tud. -
erzol
őstag
válasz hifikus #7235 üzenetére
Üdv!
Ha ezt a hub-ot veszed biztos eu lesz. A hőmérő szerintem mindegy, mert csak bluetooth kell a kommunikációjához. Viszont a módosított vevs féle mi home alkalmazás, ami magyarított is innen letölthető és ez megjeleníti az eu és kínai eszközöket is egyszerre. Így bárhonnan veszel eszközt működni fog régiótól függetlenül. -
bmatty
tag
Sziasztok
Mi wireless outdoor security camera-hoz használ valaki solar panelt? Milyet lenne érdemes beszerezni?Steam id: Mathias, Battlelog/Origin id: Mathias_hun
-
pipec
csendes tag
Sziasztok!
Egy Xiaomi Smart Home Hub 2 beszerzésén gondolkodom és első lépésben a szobákat akarom telerakni hőmérséklet és páratartalom mérőkel (bővíteném idővel a rendszert más eszközökkel is). Ezek ha jól értem, akkor Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikálnak a Hubbal. Viszont a Bluetooth range az 10m. Jól gondolom, hogy a Hubnak valahol olyan helyen kell lennie, hogy nagyjából a rangen belül legyen minden szenzor? Vagy van valami okosság a rendszerben, hogy a szenzorok egy hálózatot alkotnak és egymást használják átjárónak? -
pipec
csendes tag
Hello!
Megjött a Hub 2, meg a hőmérő szenzorok (temp. and hum. 2). Elég hamar össze is barátkoztak, viszont a Hub-on keresztül élőben nem kérdezi le a hőmérőkből az adatot, amikor ránézek az appban, csak óránként egyszer a grafikon szerint. Folyton azt dobja az app, hogy kapcsoljam be a Bluetootht. Van erre bármi megoldás?
Köszi!
-
Baloo27
aktív tag
válasz AlexDaywalkr #7249 üzenetére
Az account-hoz van kötve, leszeded a playest, felteszed a vevs fèlèt. Bejelentkezel ès minden ott lesz. Kivève, ha règiót váltasz, mert akkor mindent újra fel kell venni, automatizálásokat beállítani, etc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox Series X|S
- Politika
- BMW topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jogász topic
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest