Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
fPApi
őstag
Van néhány Xiaomi Xiaomi Mi Temperature And Humidity Sensor (Zigbee), amelyek alapvetően jól működnek. Alapból a MI Home appban látom az adataikat, a többi eszközzel együtt (elég kicsiben). Van arra valamilyen egyszerű lehetőség, hogy csak ezeknek a szenzoroknak az adatait lássam valamilyen külön appban, vagy máshogy?
[ Szerkesztve ]
-
fPApi
őstag
A meglévő gateway-t szeretném kicserélni egy újra (minden eszközöm EU). Kérdésem, hogy a MI Home appban a régi gateway-hez felvett eszközök, szenzorok átkerülnek egyszerűen az új gateway-be, vagy mindent nulláról telepíteni kell?
[ Szerkesztve ]
-
fPApi
őstag
válasz <Adamsky> #4058 üzenetére
Szerintem nem olyan rossz a cikk, hiszen vannak azért sokan, akik olyanok, mint a cikkíró: hallottak már róla, viszont lövésük sincs a részletekről. Azoknak elég jól bemutatja a dilemmákat. Az meg szerintem is igaz, hogy többször olyanokat is okosítunk, amit ezzel csak bonyolultabbá teszünk.
-
fPApi
őstag
Van egy automatizálásom, melynél be van állítva az Effective Time Period, de ettől függetlenül bekapcsol akkor is, amikor nem kellene (a logban is látható). Mi okozhatja ezt?
-
fPApi
őstag
Az, hogy minden xiaomi, semmit nem jelent (eltérő típusok, régiók, verziók, stb., amit általában nem szoktak teljes-körűen jelezni). Nekem volt, amikor a türelem segített: csak próbálkoztam, próbálkoztam, majd egyszer csak sikerült (utoljára épp tegnap egy door sensorral volt így, kb. 20-adszori próbálkozásra sikerült).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gyúrósok ide!
- VoIP telefonálás
- Bluetooth hangszórók
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Le Mans Ultimate
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Interactive Brokers társalgó