Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
válasz AMD Power #80100 üzenetére
Nálam a DL2 ugyan ez, csak én meg azt veszem észre hogy hajnali 3 és aludni kéne már.
Szerk.
Rég volt már olyan játék amivel egy egész éjszaka végig tudna menni. Ez most pont ilyen lett szerencsére.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
hombre[EU]
veterán
válasz l.skywalker #80102 üzenetére
elég szerencsétlen megfogalmazás...szerintem annyi lesz,hogy performance-ben kilövi a 60-as lockot és kész. lehet meglesz a 71fps is ezek után
ehelyett megoldhatták volna,hogy ahol több framet tol ki ott nagyobb a felbontás[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
KardosAttila
aktív tag
Múlt héten elkezdtem a code vein-t, a cathedral of the sacred blood map végénél járok, de már most elég nehéznek érzem, a későbbiekben még drasztikusabban nehezebb lesz, vagy van egy pont amin atlendulve mar nem olyan vészes? Kar hogy csak amiatt vettem észre hogy kikerül passbol, nem rossz játék, jó lenne befejezni ha már elkezdtem.
-
-
pzstm
titán
válasz Wesder #80101 üzenetére
sajnos kevés időm volt rá de kb 18 óra után azt kell mondjam imádom.
Azt se tudom mikor merre menjek, mit válasszak. Vállaljak-e be egy ájszakát a játékban vagy csináljak valami éjszaka-only feladatot.
Skill tree nagyon jó lett, értelmes és hasznos skilleket találni
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Steve1207
veterán
válasz AMD Power #80103 üzenetére
Én erre esélyt se látok, hisz az első rész is bőven elkerülte 7 év alatt. Ha nagyon akarnák már azt is beledobhatták volna vígan.
(#80106) KardosAttila: a Cathedral az egyik legszívatósabb map szerintem benne. Ennél csak könnyebb lesz, rengeteget mászkáltam ott, annyira szerteágazó. Ez még mindig egy oltári jó modellezés róla [link]
.
-
Sidorovich
senior tag
válasz Sidorovich #80070 üzenetére
Valaki, aki gariztatott mostanában Xboxot? Előre is köszönöm a választ!
-
Skynet258
veterán
válasz Sidorovich #80111 üzenetére
Szerintem túlaggódod, sehol nem fogják leírni mit csináltak vele. Megjön, használod, ennyi. Nekem is ugyanez volt a baja mint nálad, csak tippelni tudom, hogy esetemben tápegységet cseréltek benne. De igazából tök mindegy, a lényeg, hogy minden bizonnyal működni fog.
-
pelenka35
őstag
Sziasztok.
Mi lehet a hiba...ha a csevegést a fülesen hallom a játék hangja meg a tv.-n szól?
Gamertag:Rob3rt75
-
addikt
-
addikt
Volt már téma itt is.
Xbox is very unlikely to be able to buy big Japanese studios, claims analyst
vgc
IntelKiller7:
Mikor érkezik? Beszámolhatsz róla?[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
-
addikt
"Some users have reported the dashboard is displaying in English as opposed to their selected language. We are aware and investigating."
Még dolgoznak rajta.Amúgy korábbi témához kapcsolva...én nem találkoztam eddig ezzel, de úgy látom minden insider frissítési leírásban benne van a felbontás probléma:
"Some users have reported that the console is displaying at the incorrect resolution on boot. We are aware and investigating."
Gondolom teljesen random jön elő és nem sok embernél, különben itt is tömegesen írnák. Tehát elismerten létező probléma, és valószínű a normál frissítésben is benne van.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
SaGa59
őstag
válasz icemad #80096 üzenetére
Egy szóval nem mondtam, hogy kéne, csak el akartam oszlatni a félreértést az egér kiváltásával kapcsolatban. Ez a billentyűzetet akarja kiváltani, de szerintem alkalmatlan rá. Max valami olyan FPS-hez lehet jó, ahol a négy irányító gombon túl max további 4-6 van használatban, pl ugrás, guggolás, fedezékbe húzódás, újratöltés, fegyvercsere.
Eleve az, hogy az egyes "gombok" jelentése attól függ, hova tekered a középső izét, már zavart fog okozni, bár papírom jó ötletnek látszik. Nekem van egy Belkin N52te-m, eleinte nagyon szerettem, de mikor egy sok gombot használó játékban (pl X széria) állandóan a "rétegeket" kellett váltogatni és figyelni, most épp hova váltottam, elment tőle a kedvem és évek óta a szekrényben lapul.[ Szerkesztve ]
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
.LnB
titán
-
l.skywalker
Topikgazda
Aktuális Deals with Gold (DwG) akciós lista
Február 15. ~11:00 - ig érvényes ajánlatok*:Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
.LnB
titán
válasz SaGa59 #80039 üzenetére
Visszatérve a Mass Effect 3-ra.
Tegnap kis időm volt, gondoltam összeszedek pár ilyen pici questet a Citadel-en. De ilyen se nagyon volt a korábbi részekben, hogy nem is látom azokat a bolygókat (kis bolygó csoportok) még, ahova mennem kellene.
Végülis csak két rész óta kóválygok ebben a galaxisban. Érthető, biztos Sephard vagy Joker elfelejtettek pár bolygót.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz hombre[EU] #80138 üzenetére
Én nagyon örülök ennek a Legendary kiadásnak. Ha ez nincs, nekem kimaradt volna ez a széria. És még ha én nem is leszek nagy rajongója, azért elég jó játék. És ez a kiadás simán fogyasztható formára upgradelte a játékokat. Azt elérik vele, hogy majd a következő rész is érdekelni fog, ha megjelenik. Andromeda is érdekelne, de az 30fps ha jól tudom?!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
hombre[EU]
veterán
-
Bad Pritt
félisten
válasz hombre[EU] #80141 üzenetére
Aúgy a Skyrim még mindig baromi jó, de már inkább a retro kategóriában. Most elkezdtem újra, ha már 800 forintért megvettem, csomó megoldás a 2000-es évekből maradt meg, de még mindig baromira játszatja magát, jó élmény.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
dunc
nagyúr
Hi a dying light 2 nem HDR es?
-
.LnB
titán
Nagyon érdekes gamer statisztikák 2021-ről (és all time témáról): [link]
-
l.skywalker
Topikgazda
Gematsu on Twitter:
"Native PS5 and Xbox Series versions of Apex Legends have been rated in Taiwan."Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
negyven2
veterán
One X/Series X/PS4 Pro/PS5 - 1440p 30fps
Nem szeretnénk ebben belemenni, mert mind a 30/60-as különbséget észreveszem, zavar is ha csak 30-as a játék (bár főleg irányítás miatt), és az is ha nem tudja tartani (ez is egyből feltűnik), de itt aránylag nem zavaró (inkább az, hogy néha terület betöltés közben megáll egy pillanatra One X-en), vagy már hozzászoktam (általában ha 60-as játék után egyből átmegyek egy 30-as játékra akkor egy ideig nagyon zavar, de utána valahogy én megszokom, függetlenül attól, hogy látni hogy "darabos" a kép, irányítás).
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
.LnB
titán
válasz l.skywalker #80149 üzenetére
No tessék! 89- pontok, és a kutya se játszik vele. Micsoda gémer közösség...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest