Új hozzászólás Aktív témák

  • persil

    nagyúr

    válasz stewe780 #79618 üzenetére

    Soha, de tenyleg soha senki sem mondta, hogy ezek egyszerre lesznek(4k, 120fps, rt [x nelkul amugy, az a grafkartya...]).
    Ez csak a jatekosok foldtol elrugaszkodott elvarasa, meg a promo anyagok feleertelmezese.

    Mindettol fuggetlenul rengeteg jatek fut 4k-ban, vagy 120 fps-sel, vagy raytracing-gel, sot sok jatek 4k-ban tartja a 60 fps-t, es van 4k/120 is mar. Arrol nem beszelve, hogy a szazeves gepek a mai napig mestersegesen eletben vannak tartva es mindenki elvarja, hogy egy one-on is minden uj jatek ugy fusson, mint az alom. >>>A series-re irt/optimalizalt jatekok a kelletenel lassabban jonnek. De a legtobbet, ami mar series-re feljavitott, eleg keves panasz erhet. Pedig meg mindig sehol nincsenek a fejlesztok az uj gepekben rejlo potencial kiaknazasaban.

    Az meg, hogy egy jatekot szarul irnak meg a fejlesztok nem a "jaj itt vannak az uj gepek oszt nesze neked" hibaja.

    Ha nem a 8(?) eves one-okkal kellene bohockodni, akkor feluton kukazhattak volna mindent es most "kicsit" mas lenne pl. egy cp2077 is.

    A series s-t meg nagyon kar idecitalni, az egy budget gep es annak minden elvarasat tokeletesen teljesiti is, de egy "mai" jateknal ne az legyen mar a mervado, hogy a gombokert elhozhato "kisgepen" nincs meg a 4k/120. Japp, orulni kell, ha elindul. Ha szep es jol is fut, az csak hab a tortan.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

Új hozzászólás Aktív témák