Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Wesder #75105 üzenetére
& többiek
Köszönöm a segítő válaszokat. Bár másodkézből, de sikerült vennem egy bontatlan újat. Be is regisztráltam. 2 év 2 hónap lett a végeredmény.
Most ismerkedem vele. Hirtelen az One X után indításkor csak a bootscreen volt új, de a menü nem hozott újat, persze nem is ez a lényeg, de gondoltam kicsit másabb lesz.
Az One X-en egy külső 1Tb SSD-n tároltam néhány játékot a gyorsabb betöltés végett. Érdemes ezekből a gyakran használtakat a belső SSD-re tenni? Gyorsabb lesz a töltés onnan vagy nincs különbség?Üdv: Mcrazy
-
vicces
addikt
Már órák óta az otto.de-n rendelhető a series X. Szállítást 2 hét múlva ígéri a webshop. Lehet januártól tényleg beindul a szállítás és a remény is, hogy most már lassan beindulnak a fejlesztők is, hogy kihasználják a gép teljesítményét rövid időn belül
:)
-
Moby
addikt
válasz vicces #75305 üzenetére
Én szerintem az van (mert ez van a PS5-el is), hogy kari előtt leszállítottak egy csomót mindenhova, hogy legyen sok gép a fa alatt, ezért nem voltak ősszel gépek semmilyense, de januártól gondolom megint jön az "éhkopp".
De ez a januártól beindulnak a fejlesztők ez csodavárás. Nem gyorsult fel semmi, nem tűnt el a világból a covid, nem változott semmi, és decemberről januárra sem fog. Sajnos. -
frankdelgado
őstag
válasz zojjektum #75285 üzenetére
Ezt most nem értem, a tiednek nem fém az oldalburkolata?
Egyébként a Cloud II a Takstar pro 80 studiofejhallgató gameresített változata. Az eredeti pedig a Beyerdinamic és egyéb studiófejesekkel partizik, csak ocóbban. Az ár/érték mágusok nagy kedvence . Hogy azt a szépen világító usb visszhangosítót miért adták hozzá, az számomra rejtély, helyette inkább építettek volna rá valahová hangerőszabályozót , mást nem is tudok ellene felhozni. Mindenesetre 20 rugóért ingyen van. Van neki xboxosított verziója, na ahhoz nincs usb, viszont a zsinorján van hangerő szabályozó.....
[ Szerkesztve ]
-
vicces
addikt
Ps5-öt 1 percen belül lehalásszák ha meg is jelenik valamelyik webshopban. Azt is akarok majd szerezni, de egyelőre nem is reménykedem inkább.
Ugyanez volt itt Németországban a series X-el is. Fura hogy hagyják rendelni. Ezért gondoltam hogy talán tud valamit a kereskedő.
Mediamarkt már levonta a 499 eurómat. Szóval egy lépéssel már közelebb kerültem a géphez. De még mindig 2 hét az ígéret szerint. Én mindenképp full legal beszerzést akartam.:)
-
hombre[EU]
veterán
nem, nem volt elég neki a data pack 3 most beraktam neki mindent, amit csak lehetett így tölt 50gigát..a 100+! -ra, pedig csak egy sz*ros MW multit akartam
de azt már csak holnap próbálom ki, mert kihaloztam magam máraez annyira beteg,hogy nincsenek rá szavak
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
Gondolom már van egy profilod, amin a játékok/előfizetések vannak. Azzal lépj be az xboxon. Utána beállítások - általános - személyre szabás - saját otthoni xbox. Itt tudod beállítani, hogy mindegyik profil elérje a cuccokat.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
frankdelgado
őstag
válasz hombre[EU] #75312 üzenetére
Örülök, h nem csak én coptam vele . Bizonyos időközönként szokott követelni data pack-okat, oszt keresgélem, h vajon mi kell neki...anno részben azért váltottam le a pc-t, mert tetszett a konzol egyszerűsége. Ma meg megint ott tartunk, hogy data packokat keresgélünk, meg angol nyelvi fájlokat telepítgetünk külön.....
[ Szerkesztve ]
-
urbi73
senior tag
válasz hombre[EU] #75312 üzenetére
Minek erőltetik a warzonét ha egyáltalán nem érdekel ? Az mw vettem meg én is ,de annyira erőltetik ezt a warzone xart hogy komoly kihívás elindítani a singli részt is ami érdekelne + a multi része.
-
-
fabiandaniel
aktív tag
185 eFt -os áron van egy Alza-s rendelésem személyes átvétellel. Ha valakit érdekel írjon és küldöm az átvételhez szükséges adatokat.
Fabi
-
zojjektum
senior tag
válasz frankdelgado #75309 üzenetére
-
Karel666
tag
Sziasztok. Ott tartok, hogy megvettem az Xbox s-t, 2 kontrollerrel, amit karácsonyra kapnak a gyerekeim. Vettem hozzá minap gpu előfizut, de nem sok időm volt játékokat letölteni.
1 kérdés : 12 év alatti fiú gyerekeknek mely játékokat keressek, mikor majd megkapják.
2. Ha van 2 kontroller, kell e második microsoft fiok, hogy tudjanak egyszerre játszani olyan játékkal, ami egyszerre játszható, osztott képernyőn. Nem szeretnék 24-én ezzel szívni...
3. Mely játékok ezek? 2. pontra utalva....
Bocs, ha láma kérdéseket teszek fel, nekem fontos lenne!
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
GoZoL
senior tag
Sziasztok!
40 perc játék után hírtelen kikapcsol a konzol. Nem rendszeres de már vagy 2x tapasztaltam. Nincs eldugva szekrénybe, szellőzése van de amikor leáll elég meleg az xbox. Állítva van elhelyezve. Hőmérséklet van logolva valahol?
-
kid46
tag
Udv. Segitseget szeretnek kerni. Szeretnem a Cod-ot eger es billentyuzettel jatszani series X gepen. Betudna esetleg valaki linkelni mit kell vegyek , hogy tudjam csatlakoztatni? Milyen eger es bill ajanlott? Koszonom
-
válasz Karel666 #75321 üzenetére
Minden játékosnak legyen külön profil. Ez nagyon fontos, nagyban megkönnyíti az életed.
Játékokból mehet az összes Lego játék, Rocket League, SW Battlefront 1-2, Plants vs Zombies 2-3, Minecraft, Minecraft Dungeons, Gang Beast, Overcooked bármelyik része, Unravel 2.
-
-
parandroid
félisten
válasz Karel666 #75328 üzenetére
Ahány gyerek van, annyi profil kell. Mindenki a sajátjával jelentkezzen be, így lesznek sajátmentéseik, karaktereik, játékban megszerezhető cuccaik, statisztikáik, acsívmentjeik.
Neked is legyen egy saját profilod, ahhoz állíts be fizetőeszközt, meg arra vedd a játékokat, ha beállítod a konzolodon, akkor a gyerekek elérnek mindent, amit te vettél, de ők nem tudnak vásárolgatni.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
válasz Karel666 #75328 üzenetére
Parandroid nagyon szépen leírta előttem. Annyival egészíteném ki, hogy a gyerekek profilját akár PC-n is megcsinálhatod, és felveheted a családi csoportba. Erről bővebb információt itt talalsz: [link]
A családban lévő profilokat akár a telefonos Xbox family appal is kezelheted. Beállítható, hogy ki, mikor, mennyit játszhat. Milyen tartalmakhoz férhet hozzá, akár le is tilthatod a b@szós/darabolós játékokat. Ezen kívül nagyon fontos, hogy minimum egy pin kód kérést állíts be a vásárlásokhoz. Nemrég volt itt egy kolléga, akinek a gyereke 1300 eurót tapsolt el egy hétvége alatt. Jobb az óvatosság.
A linkelt oldalt tényleg nézd meg, meglepően jól össze van rakva, és hasznos lehet.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Egy jó tanács minden szülőnek, aki karácsonyi ajándéknak szánja a gépet! Érdemes letölteni pár játékot előre, hogy ne a fa alatt keljen a gyereknek malmozni. Egy Minecraft/Rocket League/Fortnite szentháromság kitart addig, amíg a többi játék lejön. Legalább ez a három legyen előre letöltve. Karácsonykor amúgy is leterheltek a szerverek, minden lassabban jön.
-
bigdady
nagyúr
Ennek a cyberpunknak mennyi hely kell? 512-es gépen nem is játszható?
-
-
D1L1ZS
őstag
Kicsivel több mint egy hete van meg a Series S!
Eddig imádom!
Pont jókor vettem rá magam a vásárlásra, mivel most nagyon jó akciók vannak játékokra!
Korábbi kérdésemre nem kaptam választ, ezért újra felteszem.
Azt hogy/ hol lehet beállítani, hogy a megvásárolt nátékokat ne telepítse automatikusan?
Előre is köszönöm a választ.
[ Szerkesztve ]
Nothing phone 2a 12/256 # Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
veterán
The Visage game passos játékot próbáltátok már?Magyar felirattal van és annyira nem gagyi mint egy magyar alkotás.Szerintem nézzetek rá!Nem rosszabb mint a svéd Generation zero.
-
őstag
Hol és hogyan lehet rákeresni magyar felirattal (is) rendelkező játékokra?
Pár ilyet szeretnék kipróbálni.Ill. a játékok átvezető animációit le lehet-e állítani, mint pl. egy videó lejátszást, hogy az ember el tudja olvasni - és értelmezni- az angol feliratot. Vagy erre nincs globális megoldás az Xbox-on, játék függő?
-
parandroid
félisten
válasz D1L1ZS #75337 üzenetére
Sajnos nem lehet ilyet, a kis hülye azonnal belevág a letöltési sorba mindent, amit megveszel. Én is azért konzolról húzom be mindig a havi GwG játékokat, mert ott gyorsan le is tudom állítani a letöltést. Az 1-2 GB-os BC játékok már így is félig lent vannak olyankor, mégbaz én lassú netemmel is.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
bigdady
nagyúr
Hali
Xbox store checker azt írja hogy jóval olcsóbb pl a brazil storeban a cp2077. Ha ott rákattintok átvisz a brazil storeba ahol bejelentkezek és már meg is tudom venni a játékot. Hol a buktató? Vagy itthon az így nem megy? (Vagy meg sem engedi venni? (Max ha VPN-en veszem?)
-
twi452
senior tag
válasz zojjektum #75319 üzenetére
Fura én 2016-ban vettem és ez még feketére festett de szálcsiszolt fém kupakos.
Mondjuk a fém részeken kívül minden műanyag elkezdte magát megenni és picit ragadós lett.
A fejrészt és a párnákat idén cseréltem mert azok hámlani kezdtek ezerrel.
Aliról lehet kapni komplett szettet.
Lehet nekiállok egy kis izoprop alkohollal hátha le tudom róla szedni a ragacsos réteget 😄
Mondjuk 5 év intenzív használat mellett manapság talán elfogadható egy ilyen terméknél hogy amortizálódik.. az tény, hogy nem mostam szépen el minden használat után.. bár a szivacsos párna a hordtáskában pihenve is ledobta magáról bevonatot 😅
Amúgy hibátlan a cucc tökéletesen jól szól azóta is és a kedvenc fejhallgatóm. -
NoOne1976
őstag
válasz parandroid #75343 üzenetére
Böngészőből behúzva szerintem nem kezdi el automatikusan a letöltést, hanem rákérdez.
bigdady
Nem tudsz csak így storet váltani, a bankkártyát nem fogadja el a rendszer, de Brazíliába pont tudsz venni gift cardot, ami viszont működik.[ Szerkesztve ]
-
zojjektum
senior tag
válasz twi452 #75345 üzenetére
Én is mindenhol azt a festést látom + még az a repülős bizbasz sincs benne, a csomagolás se a szivacsos igényes belső, hanem átlátszó műanyag fos. Egyébként a hangja tetszik, firmware-t is frissítettem, ami állítólag javítja az "áthallásokat", a ps5 usb-vel is megszólal a box nem. Egyedül csak azért voltam "csalódott", mert mintha teljesen más csomagot kaptam volna, mint amire a videók alapján számítottam, egy kis lecsípés itt, egy kis spórolás amott.
-
Zeki
nagyúr
Ez mennyire lehet jó play and charge kit?
alza -
vm93hun
aktív tag
Aktiváltam a Quantum Break-hez kapott Alan Wake kódot, viszont elkövettem azt a hibát, hogy a 360-on aktiváltam nem az új konzolon (ami esetemben SeriesX-et jelent). A kód az alapjáték mellett a 2 DLC-t is kell hogy tartalmazza, de 360-ról csak az alapjátékot engedi letölteni. Átmegyek a SeriesX-re és onnan letölthetőek a DLC-k is. Kérdés, hogy most ilyenkor elb*sztam, vagy a 360 kialakításából adódóan egyébként sem tudtam volna letölteni egy kóddal 3 terméket?
UI: a 360 topikja már eléggé döglődik, azért tettem fel a kérdést ide is.
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- További aktív témák...
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest