Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabbana
aktív tag
Sziasztok! Fullkezdőként kérdeznék:
SX frissítések letöltését hogyan tudom megoldani ha a TVt kikapcsolom? Lassú a netünk, éjszakára hagynám bekapcsolva a konzolt, de egy idő után kikapcsol.A másik...Forzával és pl CODval játszanánk a szünetben, MOST hogy a legegyszerűbb előfizetnem, meg mire kell? Vakon vagyok xbox témában, az összefoglalót elolvastam, nem tudom mennyire aktuális, meg mi ez GPU rendszer. Hogy éri meg?
[ Szerkesztve ]
Az életben nincs felesleges tapasztalat...
-
NJanika
aktív tag
válasz Gabbana #75602 üzenetére
Hi, Beállítások-Általános-Alvó üzemmód és indítás alatt állítsd Készenlét módba így nyugodtan le is kapcsolhatod a töltést és a frissítést is folytatni fogja.
Ha van 300ft-os opciód (elvileg van) azt vedd meg majd innét is akár (hardverapró) vegyél egy 3-6-12 havi gamepass ultimate-et.
Forza Horizon 4-5 van gp-ben.
COD sajnos nincs."Többet megtudhatsz másokról egy óra játék, mint egy év beszélgetés alatt." Platón
-
sch_a
addikt
válasz Roland0224 #75598 üzenetére
Olyan, de az online része már megjelenés után is halott volt.
-
veterán
Nem kapcsol ki a box, ha a tv-t lekapcsolod de épp töltesz le valamit vagy frissítesz.Én is azt hittem elsőnek de nem.Teljesen automatikusan elvégzi az elkezdett feladatokat aztán kapcsol csak ki.Hiába nem világít akkor is dolgozik.Indíts el egy letöltést és kapcsold ki a tv-t!Közel hajolsz hallani fogod, hogy nagyon halkan de megy a gép egeszen addig amíg be nem fejezte az elkezdett feladatot. Talán csak az energiatakarékos módot kell kikapcsolni ehhez de lehet még azt sem. Nagyon intelligens kis masina. 🙂
[ Szerkesztve ]
-
Gaben360
senior tag
válasz darkstreet89 #75597 üzenetére
Még megnézem ma,de tegnap semmi nem volt ott, csak amit letöltött.
Még leszedtem a multit, így lett kb 94 Gb a játék.
Az a fura, hogy simán engedné mégegyszer megvegyem a store-ból.Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
-
Gabbana
aktív tag
Szuper! Köszönöm!
Szimulátor jellegű autós játékot ajánlanátok, ami fent van GPUn?
Az életben nincs felesleges tapasztalat...
-
Nem is kell bekapcsolva hagyni a konzolt. Energia beállításokat nézd át. Kikapcsolva is folytatódik a letöltés, ha jól állítod be. Ráadásul gyorsabban is tölt le ilyenkor.
Hardveraprón keresd meg musztiii kollégát, ő segít gpu ügyben.
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Bella80_
tag
Sziasztok!
Tegnap kaptak a lányaim Xbox series S konzolt. Be is üzemeltük, előfizettem a gamer pass konzol csomagra. Iszonyú lassan telepít egy játékot, valamelyikre 1 órát kellett várni ez normális dolog? Nagyon kevés a gyerekeknek való játék, mit ajánlatok hogyan lehetne igazából jól kihasználni a konzolt? mire érdemes előfizetni? illetve majd mikor és hogyan lehet elmondani az előfizetést, hogy a következő hónapra ne vonják le a számláról a pénzt. -
parandroid
félisten
válasz Bella80_ #75612 üzenetére
Bármikor lemondhatod a megújuló számlazást. A profilon belül az előfizetéseim menüpont alatt keresd, ott a game pass mellett van ilyen opció, hogy megújuló számlázás kikapcsolása.
A sebesség ilyen, karácsony van, a fél világ otthon ül, és vagy játszik, vagy tölti le a játékokat. Ezért mondjuk mindig, hogy előre be kell üzemelni az ajándék konzolt, és előtelepíteni pár játékot.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
SaGa59
őstag
válasz NJanika #75603 üzenetére
„Ha van 300ft-os opciód (elvileg van) azt vedd meg majd innét is akár (hardverapró) vegyél egy 3-6-12 havi gamepass ultimate-et.”
Izé…
Előbb meg kell venni egy-két-három évi xbox goldot a hardveraprón, regisztrálni a fiókodhoz, majd utána megvenni a 300 Ft-on Gamepass Ultimate-t. Úgy lesz egy az egyben átkonvertálva a kedvezményesen megvett, max három évnyi gold, három évi gamepass-ra.[ Szerkesztve ]
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
Bella80_
tag
Köszönöm a válaszokat, teljesen kezdők vagyunk A konzolos előfizetés akkor jó a két lányomnak (9 és 7 évesek) vagy az ultimate előfizetésen más jellegű játékok vannak vagy ugyan az mint a konzoloson?
-
SaGa59
őstag
válasz Bella80_ #75619 üzenetére
Az ultimate annyiban tér el a konzolostól, hogy PC-n és mobilon is tudsz játszani a benne foglalt játékokkal. A felhozatal, ahogy látom, azonos. A többször leírt, xbox gold konverzió xbox gamepass-ra az ultimate esetében működik.
[ Szerkesztve ]
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
parandroid
félisten
válasz SaGa59 #75620 üzenetére
Meg az ultimate tartalmazza a goldot is (havi 4 ingyen játék + online multi + kedvezmények vásárlásnál).
De az összefoglalóban ez mind részletesen le van írva, tessék átolvasni!
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
SaGa59
őstag
válasz Bella80_ #75623 üzenetére
A havonta más 100 nem azt jelenti, hogy minden hónapban lecserélődik a készlet, hanem nagyjából 100 (szerintem általában több is) elérhető a gamepass birtokosának további fizetés nélkül és havonta belekerül újabb néhány, meg kikerül valamennyi. Vagyis, egy játék akár egész sokáig is benne lehet. Amikkel az utóbbi egy évben játszottam, mind benne van még mindig, azok is, amik már egy éve is ott voltak.
Amit gamepass vagy xbox gold alatt telepítettél, de nem vetted meg, ha kikerül a csomagból, a le kell venned a boxról (vagy automatán le is kerül?), mert már nem vagy jogosult a használatára. Vagy megveszed az aktuális áron..
Akár hogy is nézem, annál olcsóbban nem tudsz ennyi játékhoz hozzájutni sehol, mint ha lejátszod a live gold-gpu konverziót. Kicsivel több mint harminc rugó és három évig tudnak játszani folyamatosan, külön költségek nélkül.[ Szerkesztve ]
-
zsozsa74
őstag
válasz Bella80_ #75623 üzenetére
A telepített játék is csak addig elérhető, amígy egyrészt előfizetsz, másrészt nem került ki a gamepass-ból. De nagyon sokáig benne van egy-egy játék. Ugyan most pc-n néztem, de boxon is kell lenni ilyen szűrőnek valahol a gamepassban, hogy családi és gyermekjátékok, meg többszereplős játékok. Itt azért biztos találsz abból a kb. 200 játékból (már rég nem 100), ami fent van, megfelelőt a gyerekeknek. Amúgy be lehet állítani szülői felügyeleti dolgokat is, hogy csak bizonyos besorolású játékokhoz férjenek hozzá, meg tán azt is, hogy mennyi időt tölthetnek játékkal (ebben mondjuk nem vagyok biztos).
Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74
-
Bella80_
tag
válasz SaGa59 #75624 üzenetére
Minecaftot letöltötte a lányom, benne van a listában viszont mikor elinditottuk a játékot írta, hogy jelentkezünk be újból próbáltam de nem sikerült, létre kellett hozni új jelszót, de így se enged mert azt írja ki a fiók zárólva van, nem is értem miért lett de kértem kódot sms-ben nem kaptam meg így azt írta ki próbálkozzak holnap, van valami ötlet mi történhetet és hogyan tudom megoldani?
-
l.skywalker
Topikgazda
A KILENCEDIK NAP NYERTESEI:
Musaka
Nyereménye egy Metro Exodus Gold Xbox játékkód!KardosAttila
Nyereménye egy The Witcher 3: Wild Hunt Xbox játékkód!AMD Power
Nyereménye egy Sunset Overdrive Deluxe Xbox játékkód!RicsiSuly
Nyereménye egy Battlefield 2042 Ultimate Edition Xbox játékkód!
Gratulálunk!
Boldog Xboxmass-t mindenkinek!Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
30z.Samu
félisten
-
winery
aktív tag
válasz l.skywalker #75628 üzenetére
Gratulálok a nyerteseknek , jó játékot! :)
Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánok mindenkinek !
-
ProEvoFan
nagyúr
Gratulálok a nyerteseknek.
Kár hogy nem nyertem Legalább egy FC6ot. -
S@c@
őstag
Gratulalok minden nyertesnek.
-
SaGa59
őstag
válasz Bella80_ #75627 üzenetére
Ott gyanítom, a Minecraft kiadójánál kell valami fiókot létrehozni és társítani a Microsoft fiókkal. Mint pl a Bethesda vagy az EA játékoknál. Sose próbáltam a Minecraftot, így konkrétumot nem tudok mondani vele kapcsolatban.
-
Musaka
senior tag
-
Bella80_
tag
válasz SaGa59 #75633 üzenetére
megoldottam szerencsére, sikerült belépnem újból, azonnal töröltem is a játékot viszont találtunk egy jó játékot Super Lucky's Tale de a kisebbik lányom nem tud vele játszani mert a nagy nem engedi, mi lehetne a megoldás hogy ő is tudjon játszani, van olyan előfizetés vagy neki is kell vennem egy xbos s konzolt és neki is elő kell fizetnem a csomagra?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
AMD Power
titán
Nagyon szépen köszönöm!!!
-
válasz Bella80_ #75635 üzenetére
Úgy lenne jó, ha csinálnál magadnak egy profilt, és a két lányodnak külön külön. Ha csak egy profiljuk van, akkor nyilván nem fogja engedni, hogy az ő játékába bekavarjanak. A profil létrehozás teljesen ingyenes, semmilyen költsége nincs. Viszont javaslom legeslegelőszőr ezt végigolvasni: [link] Így sok felesleges idegességtől kíméled meg magad.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
craftsman01
senior tag
Fiam elhozta a 120hz monitorát,hát én nem látok semmit az én monitoromhoz képest változást.Mert gondolgodtam rajta veszek magamnak,de így semmi értelme.
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
Maxxy10
addikt
válasz craftsman01 #75642 üzenetére
Hiába a 120hz ha a játék csak 60FPS-sel fut.
-
batai15
félisten
gratulálok mindenkinek.
-
vg
addikt
válasz craftsman01 #75645 üzenetére
Pedig látható a 60 és a 120 közti sebesség, amúgy meg sok játéknál külön kell beállítani a kompatibilitási opciókban. Én pl látom, viszont lehet ha egy 23-as monitoron nézed annyira nem látható, mintha egy 77-es tv-n néznéd.
-
craftsman01
senior tag
24 colos monitor,meg alap hogy olyan játékkal nézem ami tud 120-at meg néztem is hogy biztos úgy legyen.
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
DJosef
őstag
Üdv!
Srácok tudtok megoldást a következő problémára:
iOS GAMEPASS alkalmazáson keresztül szeretnék távtelepíteni egy játékot egy Series X-re (jelen esetben a Minecraft Dungeons) de a telepítés elindítása után nem jut tovább a várakozás a konzolra feliratnál.
Régebben gond nélkül ment.
Publikus IP címem van. (85-el kezdődik)
Előre is köszönöm!
Boldog 🎄
[ Szerkesztve ]
Forget about it
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs