Új hozzászólás Aktív témák

  • icemad

    nagyúr

    LOGOUT blog

    Gamepassból kipróbáltam pár játékot, ezekről írnék egy kicsit.

    Elsőként a Return to Grace című sétaszimulátorról, ami elég rövid, nagyjából 2.5 óra alatt végigjátszható. A grafika néhány helyen jó, de egyébként inkább a one éra elejét idézi. Vannak benne "fejtörők", de ezek nagyon könnyen teljesíthetők. Zene minimális, hangok szintén. Viszont néhány AI társunk is akad, akik szinte folyamatosan beszélnek. Angol tudás kell hozzá, ha érteni is akarjuk ezeket a részeket. Tipikus nyugis játék, harc egyáltalán nincs benne. Gamerscore gyűjtéshez megfelelő játék.

    A másik a Plate Up című agymenés. Hasonló az Overcooked-hez, csak nehezebb! :Y Nem tudom azt hova lehet (vagy kell) még fokozni. Arra tökéletes, hogy jól összevessz a játékos társaddal. Ezt nem is erőltettem, alacsony vérnyomásra ez tuti gyógymód.

    A harmadik lett az Escape Academy. Na ez viszont egy nagyon jól sikerült alkotás lett. Minimalista rajzolt grafika jellemzi, ami nem is baj jelen esetben. A zene is tűrhető. A játék lényege, hogy kijussunk az adott helyszínről, mindenféle trükkös feladvány megoldásával. Legtöbb esetben adott idő alatt. Nagyon nehéz, de mégis szórakoztató. Van benne helyi és online multi is, de ezt nem próbáltam még. Kifejezetten ajánlom azoknak, akik szeretnek agyalni egy feladványon. Piszok jó érzés, ha rájövünk valamire, youtube nélkül. Angol tudás ehhez is nagyon ajánlott. Kicsit olyan, mint a soulslike játékok, csak itt agyalni kell. :D

    Negyedik játékom, amit már telefonon és Switchen is játszottam, a Brotato nevű shooter. Egy 6 kezű krumplival kell visszaverni a szörnyek támadását. :D Igen, pont annyira beteg, mint amilyennek hangzik. Talán a Vampire Survivors hasonlít hozzá valamennyire. Itt a játéktér jóval kisebb, de sokkal gyorsabban fejlődünk. Az egészet a pörgés jellemzi, nem állhatunk meg egy pillanatra sem. A megölt ellenfelek után marad "pénz", ezekből a szintek között fegyvert vagy tárgyakat tudunk venni. Esetleg valamelyik tulajdonságunkat fejleszteni, ha szintet léptünk. Fegyverekből és tárgyakból biztosan van több száz, egyik betegebb, mint a másik. Szakállas csecsemő, parittya, számszeríj, stb. Az irányítás baromi egyszerű, csak futnunk kell, a krumpli lő magától. Bizonyos szint után főellenség és újabb ellenfelek kerülnek elő. Engem szórakoztatott, akár pár percre is elő lehet venni.

    Szóval az Escape Academy és Brotato játékokat ajánlom kipróbálásra, a másik kettőt nem annyira. A Return to Grace nem lenne rossz, de a puzzle feladatok egyszerűek, a grafika és zene régimódi, a történet sem valami nagy durranás, gs gyűjtésre jó.

    Plate up viszont tökéletes, ha valakivel összeakarsz veszni. :DDD Ha nem és egyedül játszod, akkor csak ésszel. Szuuu... Szaaaa....

    [ Szerkesztve ]

    Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

Új hozzászólás Aktív témák