Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
baderoli
tag
Sziasztok! Mi a különbség most wanted (régi) classic és sima kiadás közt?
-
orion1025
őstag
-
MasterMark
titán
Valakinek van már olyan új superslim gépe? Vagy lehet már egyáltalán azt vásárolni?
Switch Tax
-
orion1025
őstag
válasz MasterMark #15562 üzenetére
Elméletileg itthon még nem kapható.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
nagyúr
válasz MasterMark #15562 üzenetére
Kell egyáltalán valakinek annyiért?
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
gegg
tag
válasz Napfénysüti #15564 üzenetére
Ugyan annyiba kerül mint a sima slim.
-
addikt
Halkabb a hűtése de nincs rajta optikai kimenet. Szóval mielőtt valaki rohan a boltba venni egyet akkor tartsa szem előtt hogy ha 5.1 et akar leszedni róla akkor csak hdmi n keresztül tudja ami jó dolog ha van hozza jó kis erősítőd de kellemetlen ha 5.1 es fülest használnál közvetlenül a boxra kötve.
Most így belegondolva tulajdonképpen ha a xbox one on is így lesz akkor "dobhatod" ki a drága pénzért megvett boxhoz való 5.1 / 7.1 fülesed mert az összes optikáról szedi a hangot.
Mondjuk 7.1 -et nem tudom hogyan tudtommal az optikai csak az 5.1 et engedi max de ez mar totál off. -
orion1025
őstag
válasz ImpersonatoR #15569 üzenetére
Ha ez lenne a One-nál is, azt hívnák üzletpolitikának Nem mellesleg nem lesz 360 kompatibilis a gép, lehet erre is értették, és ezzel a géppel készítik elő az újnak a terepet.
-
MasterMark
titán
7.1 az csak felkonvertálás. Amúgy erősítőknek meg TV-knek van optikai kimenetük, mondjuk csak nagyon ritkán engedik át a HDMI-ről jövő többcsatornás hangot, csak sztereót szoktak kiadni.
Amúgy nem tudom hogy tényleg nincs-e rajta optikai, mert a jack alzaton az is elfér...
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Gombinyó
őstag
Az audio adapterrel megoldható végül is az optika is, de az is plusz pénz, ha nincs a háznál. Nem tudom mit akart elérni a MS ezzel az új 360-al. Eddig az az egyetlen hátránya, hogy nincs semmi előnye az előzőhöz képest.
MasterMark: Jahogy, ja. Akkor nem szóltam.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
orion1025
őstag
Én csak azt nem értem mi cél volt ezzel a géppel.Nekem külsőre bejön, elegánsabb mint a nextgen változata, de nemsokára kiadják az új gépeket, erre ideb@asznak egy semmit.Kár volt a tervezésre és a megvalósításra pénzt kiadni.Lehet csak be akarták érni a Sony palettáját (Fat, Slim, Super Slim), de elég szánalmas próbálkozás.
-
JamesHun
addikt
Sziasztok
Ha a live ról leszedett, vagy DVD ről feltelepített játékra nyomok egy delete-t, mert kevés a helyem, akkor a mentéseim ugye megmaradnak ettől függetlenül? Kinőttem a 250-es HDD-t :S
SeriesX: JamesSHun
-
negyven2
veterán
Garanciális gépet, hogyan érdemes, portalanítani (ha lehet egyáltalán)? Bár csak az a furcsaság, hogy csak RDR alatt szaggat néha. Más játéknál nem vettem észre, illetve ott is van hogy beszaggatott durván (5-10 fps), egyes meccsek alatt, viszont máskor meg órákig megy akadás nélkül??? Egyjátékosba sincs akadás, és a legutolsó béta update óta csinálja ezt. A burkolat olyan 30-40 fokos (elég meleg, de nem mondanám forrónak), de ez kezdetektől fogva ilyen. Vagy itt is az van, hogy ha a hostnak a gépén nagy a lag (fps/ping), akkor itt másnál is okozhat fps droppot?
ui. Volt viszont, olyan is, hogy a normál 25-30 fps helyet vagy 50-60-al ment a játék de csak pár percig
dilipok: csak az a furcsa, hogy eddig nem csinált ilyeneket (meg más furcsaságokat se). Na de a
Lényeg, hogy jól gondolom, hogy szétszedés nélkül nem lehet portalanítani (sűrített levegővel befújni az oldalán hűtőrácsnál (a HDD mellet)). Mondjuk bevilágítva, nem látom porosnak, maximum egy két csillogó porszemet látok a ventilátorok lapátján de amennyit a bordánál ki tudok venni, ott semmi por nincs.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
laracroft
aktív tag
Akit érdekel, vasárnap éjfélig érvényes:
zavvi.com DISCOUNT CODE: 4291-495C-473EElvileg ezekre jó:
[zavvi.com]jó gamét!
-
Evil Snowman
őstag
Szevasztok! Sok, itt olvasott javaslat alapján a mai napon vettem 8db Eneloop akksit a kontrollerhez, meg a digitális gépemhez. Kérdésem annyi lenne csupán, hogy a töltést követően mennyi ideig tárolják az energiát? Mik a tapasztalatok?
Jelenleg 4db Energizerem van, amit 16 órát kell tölteni és cserébe 2 nap alatt lemerül, ha nem használom.
Válaszokat előre is köszönöm!
-
MasterMark
titán
válasz Evil Snowman #15583 üzenetére
Az Eneloop lényege, és értelme ez. Nagyon hosszú ideig tartja magát.
5 év után a töltés 70%-a még megvan... [link]
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Lineup
csendes tag
Hello mindenkinek, a kompozit AV kábel közvetlenül a TV-be dugva valamivel szebb képet ad mint ugyanez SCART adapterrel? Egyáltalán van különbség?
-
MasterMark
titán
válasz Lineup #15585 üzenetére
Nincs különbség, gyakorlatilag tökmindegy.
Viszont van rendes SCART kábel, ha tud a TV-d RGB-t fogadni SCART-on akkor azzal lesz a legszebb. (Már ha nincs komponens, VGA, vagy HDMI bemenet.)
Switch Tax
-
kovsol
titán
válasz Evil Snowman #15583 üzenetére
Nekem az Energizer tölthető elemem fél év állás után se szokott lemerülni. Tovább nem próbáltam még.
May the Force be with you!
-
Evil Snowman
őstag
válasz MasterMark #15584 üzenetére
Ennek igazán örülök. Azt hiszem jövő hónapban vásárolok belőle még 8 darabot.
Minden elfogultság nélkül, látszik, hogy a japán technológia évtizedekkel előrébb jár midenkinél. Nem véletlenül japán szinte az összes cuccom.
kovsol: lehet én csak rossz szériát kaptam ki, de a kezdetektől nagyon gatya volt mind a négy elem sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
orion1025
őstag
válasz Evil Snowman #15588 üzenetére
Velem sem volt még ilyen gond Energizer mellett.2 hónap állás után is lehet használni.
-
addikt
Kipróbáltam ezt a boxos 3D -t epic mickey 2 vel de annyira nem jött át. Pc n valahogy sokkal jobb a térérzet. Meg a Gears of war 3 ra leszek kíváncsi ott lehet jobban megcsináltak. Vagy attól se varjak csodát?
-
raziel01
veterán
Nézem a Catherine-t, hogy megérne-e 13,5 fontot. Mondom meglesek egy torrent oldalt:
"Ésebbe a játékba végig az összes pálya csak iylen szar ugrálós, mert akkor letölteni se érdemes, nemhogy kiírni ... pff"
válasz:
"Ha nem akarsz a valaha készült egyik legkreatívabb, leginnovatívabb játékával játszani, akkor valóban ne írd ki.
Az év legjobb 5 játékában tuti benne lesz nálam, életem egyik legjobb játéka volt! "Értitek. Micsoda problémák, hogy kiírja ne írja.
Meg hogy a legjobb játék de azért nyugodt szívvel lewarezolta.Én meg nem tudom, hogy melyiket vegyem meg. Catherine 13,5 font vagy 11 fontért Resident Evil 6.
-
Lineup
csendes tag
válasz MasterMark #15586 üzenetére
És honnan tudhatom meg, hogy tud e RGB-t scarton keresztül? Ha igen akkor esetleg lehet még ilyen kábelt beszerezni valahonnan? Egyébként komponens-t tud most így használom, hogy közvetlen a 3 színes kábel van a tv-be dugva.
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz raziel01 #15591 üzenetére
Megvettem mind a kettőt.
Fuck me, right?Pedig nem akartam de véletlen mind a kettőt kosárba raktam és akkor esett le, hogy 2 for 25 font akció van.
És még arra engedte felhasználni a 10%-os kódot. Így 22,5 font lett a kettő. (3800 Ft darabja)
Ennél olcsóbb nem nagyon lesz. -
Feenyx
aktív tag
Sziasztok!
Xbox 360-at készülök venni, vagyis egy Nexus 7-est cserélek rá. Egy slim verzióról lenne szó. Viszont nincs garancia rá, de nem is volt flashelve, belepiszkálva a gépbe, érintetlen az eladó szerint. 250 Gb-os merevlemez van hozzá, mindene megvan, doboz, 1 kar, kábelek, táp.
Nem volt még konzolom, tapasztalatlan vagyok e téren, ezért fordulok hozzátok, hogy mikre kell odafigyelni mit nézzek rajta, hogy később azért elkerülhető legyen a gond. Az 1. hsz-ben lévő csatlakozó feletti feliratot kérdeztem tőle, még nem tudott válaszolni. Amúgy nagyjából egy árban van a Nexus 7 16 gb wifi (2 év garis 2014. decemberig érvényes a gyári garancia, szép állapot + tok és fólia a kijelzőn) és ez az xbox ugye? Előre is köszi a válaszokat! -
Lineup
csendes tag
Egyébként hogyha GTA IV-ben kikapcsolom az invert lookot akkor gyalogosan tök jó de amint beszállok egy járműbe és állítgatom a kamerát újra invert lesz... ezt ki lehet valahol kapcsolni?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Feenyx #15597 üzenetére
Azt nezd meg a hatuljan az ms matrica nem szakad-e. Talan a nexus kevessel (5e) tobbet er. Garanciat meg azt hiszem ms meg tudja mondani ha felhivod oket.
[ Szerkesztve ]
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Trump vagy Harris
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest