Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Na egy kis unatkozós szösszenet tőlem.
Rayman origins nagyon jó csak a vége fele igencsak nehéz nem tudom hány éveseknek való de kíváncsi lennek egy 6 éves hányszor vágja földhöz mire kiviszi. Egyébként nagyon szép a grafikája és nincs fps drop ami erős pozitívum.
Geras of war 2. Meg jobb mint az 1 eddig nagyon bejön a kampány része bar meg nem vittem ki. Fps drop néha van de talán kevesebbszer mint az 1 ben -volt. Sztem tuti megveszem a 3 mat is.
Gta IV Hat ezt lehet hiba volt megvenni így a PC - s verzió után. Hangulata továbbra is nagyon ott van meg a rádiók is jók stb. De a grafika az nagyon el van mosva/nagyolva (pc s hez képest legalábbis főleg ha távolba nézek) illetve iszonyatosan beakad néha szerintem jó ha van 15 fps. Ettől azért tartok a GTA V eseteben is, hogy ilyen lesz de fel evet meg azért nem szívesen várnék rá, hogy megjelenjen pc re is. Na mind1 majd meglátjuk.
Ja és meg vmi akinek otp -s webkártyája van másnál is volt olyan hogy lement mínuszba?
Hogy a fenébe ma néztem és kemény - 7 Ft. ba volt pedig utoljára pont a GTA IV et vettem vele. -
orion1025
őstag
válasz ImpersonatoR #15301 üzenetére
A GTA 5 szerintem nem lesz valami erős.A mostani része is már elég karcos ahogyan te is írtad, bár ahogy észrevettem a nagyobb területű játékok jó részét már nem komálja a box.Grafikában nagy robbanást nem várok, inkább csak egy tupírozott mostani részre számítok, a szokásos akadozásokkal tarkítva.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
addikt
-
orion1025
őstag
válasz raziel01 #15303 üzenetére
Azért az nem minden esetben igaz.Például ha már Forza 4....Ha vége egy versenynek és kilistázza a manit meg az XP-t, akkor ha nyomkodva van az A gomb, simán megakad a kép minden listázásnál.Az előző részében ilyen nem volt.
FragStaR:
Komoly felháborodást keltene az ötleted ha így lenne
-
Goldwin
aktív tag
"Ja és meg vmi akinek otp -s webkártyája van másnál is volt olyan hogy lement mínuszba?
Hogy a fenébe ma néztem és kemény - 7 Ft. ba volt pedig utoljára pont a GTA IV et vettem vele."Egyszer velem is előfordult, hogy a bakkártya éves díjának csak az egyik felét tudta levonni a bank a számlámról, mivel a hónap elején csak egy minimális összeg volt rajta. A fennmaradó összeget a fizetésem bankszámlára való átutalását követően vonták le.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
GTA IV-nél nézd meg a Ballad of Gay Tony-t. annak jobb a grafikája és gyorsabb is valamivel.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
szabacsik
őstag
Ha gta iv-ben aktiválok cheat-et ugye kiírja, hogy nem szerezhetek meg ezáltal valami acsit. Ez a játék végéig így marad? vagy csak addig amíg mondjuk meg nem halok vagy ilyesmi
/\____/\
-
vekk200
tag
Gears of War lessz Xbox One ra szerintetek? azért az hiányozna...nagy kedvencem
-
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Szerintetek melyik lenne a jobb választás az Xbox-hoz?
Egy átlagos 108cm-es lcd tv vagy egy 27"-os IPS paneles monitor?
Az xbox-ot VGA kábellel használnám.
Szemkímélés terén lehet különbség a két megjelenítő között?
Gondolom mind két megjelenítő 60Hz-en menne.
A szívem jobban húz a moncsi felé, mert nem tudom, lehet hogy csak be beszélem magamnak, de nekem a tv nézéstől mind ha jobban fáradna a szemem.
Viszont a tv mellett szól a nagyobb képátló ami 4 fős osztott képernyőnél jól jön.
Az elsődleges szempont számomra viszont a szemkímélés lenne.
Ti melyiket vennétek?
A segítséget előre is köszi!A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Csakhogy CliffyB már nem az Epic-nél van, így vajmi kevés beleszólása lehet a GoW-széria további sorsába.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Def26
félisten
válasz bLaCkDoGoNe #15318 üzenetére
Akkor visszaszívtam. Reméljük ettől még hagyományosan jó minőségben jelenik meg a gears of war következő része.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
negyven2
veterán
válasz Pöttön #15316 üzenetére
Egy tök átlagos 108cm-es LCD TV-nek is döntő többségben IPS panelja van. Viszont egy átlagos 108cm-es lcd tv-nél már nem nagyon találni VGA bemenetet. kérdés, hogy a boxodon van-e HDMI, mert ha nincs akkor TV-nél érdemesebb HD AV kábelt használni. Monitor mellet szólhat az alacsonyabb inputlag. viszont azon uyge nem tudsz TV-ni.
-
Pöttön
őstag
válasz negyven2 #15322 üzenetére
A tv nézés hiánya nem gond ezt a megjelenítőt csak az xbox-hoz csak játékra venném.
Szerintem csak monitor lesz belőle mert ha késöbb lesz egy izomPC-m (mondjuk az se most lesz ) akkor tudom majd azt is használni vele.MasterMark : Azért mert szerintem a vga-nak szebb képe van.
[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Én is nagyon remélem, hogy szereznek egy normális designert, aki tovább tudja vinni a szériát. A Judgment (habár egész jóra sikerült) sajnos nem ért fel az előző három részhez. Ráadásul kivenni a multiból a horda módot, hát hülyék ezek?!
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
negyven2
veterán
válasz MasterMark #15323 üzenetére
Tudom a Komponenssel az a HD AV kábel. Amúgy képminőségben gondolom jobb mint az sima AV és a VGA és közel a HDMI szintjét hozza.
-
orion1025
őstag
válasz negyven2 #15328 üzenetére
Csak VGA kábelből sem szabad óccsót venni....Az első kábelem egy 3000Ft-s noname gagyi valami volt,orbitális szellemképpel vegyítve.Később szereztem egy nem MS-t, ennek viszont penge a képe.Szóval VGA kábelben célszerű eredetit venni, azzal biztosan nem fürdik be az ember és nem lesz lutri.
-
Lineup
csendes tag
Üdv mindenkinek! Egy olyan problémám lenne, hogy van egy eredeti dirt3-am xboxra és a smelter pályákon amikor esik az eső rányomok hogy race és elmegy minden hang, de csak ezen a pályán és csak akkor ha esős. Ezután a játékban sehol nincs hang csak ha újra indítom a játékot a dashboardon újra minden tökéletesm van hang és nem értem mért lehet ez és mért csak azon az adott pályán. Ez esetleg a játék hibája lehet? Előre is köszönöm a válaszokat! Üdv.: LineUP
-
Pöttön
őstag
válasz negyven2 #15328 üzenetére
Vga-val szerintem láthatóan élesebb a box képe mint HDMI-n viszont HDMI-n szebbek a színek.
Nekem ez jött le pl egy GTA4 alatt.
Összességében nekem a vga szebb ezért is használom ezt.(#15325) Def26 : Pontosan ezért veszek egy külön megjelenítőt!
[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
Buster17
addikt
-
vekk200
tag
válasz bLaCkDoGoNe #15327 üzenetére
Igen én is remélem hogy lessz valaki de a fojtatásra leg megfelelőbb ember sajnos lelépett volt oka rá de nem kellett volna neki se tulzásokba esni...
-
woodbear
addikt
Mivel mutternak nagylelkűen odaadtam a monitoromat, ezért jövő héten veszek egyet gyorsan átmenetileg, amíg a nagy pana plazmára elhatározom magam, csak először kíváncsi vagyok mennyiket tudok megspórolni. szóval ezt veszem (a kerete miatt csak amúgy ) [link]
Oldalam: www.swsfoto.de
-
KingKress79
aktív tag
Melyik az a oldal ahol az xbox garanciáját meglehet nézni?
PS4: KingKress
-
Blaise
veterán
válasz KingKress79 #15340 üzenetére
Az összefoglaló hsz-ben benne van a link.
-
gegg
tag
Zavvi kód: 4258-0D4E-416F ma estig jó.
-
Lineup
csendes tag
Sziasztok! Egy olyan gondom lenne hogy DiRT 3-ban a smelter és csak az esős smelter pályákon a verseny elindítása után minden hang elmegy az egész játékban és csak a játék újra indítása után lesz jó (ez csak akkor áll fenn ha a játék telepítve van és merevlemezről fut) ha nincs telepítve és lemezről fut ilyen gondja nincs próbáltam újra telepíteni de ugyanezt a hibát produkálja. Aki tud valami megoldást vagy bármit annak előre is köszönöm! üdv!
-
Buster17
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Trump vagy Harris
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest