Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Buster17 #15229 üzenetére
Bio2-ben benne vagyok, bár a hétvége elmúlt.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Buster17
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #15260 üzenetére
Most is ráérek
-
raziel01
veterán
Most jött GAME-ről.
4800 Ft-ot megért. Mind a 3 tökéletesen karcmentes, szép tiszta új tokban küldték.
Továbbra is ajánlott bolt csak most drágák. -
nagyúr
Crackdownra feloldották a régiózárat gold tagoknak?
Més que un club!
-
Micsurin
nagyúr
a crackdown egész jó... de a magyar szinkron hangon le esett az állam
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Ez a Play and Charge Kit ér valamit szerintetek?
Az akkuja menyire lehet jó minőségű?
És ha veszek egy ilyet és a másik joy-ba meg csak egy pár sima AA-s akksit akkor azzal is műkődni fog?
Meg még egy gyors kérdés, ha egy usb switch-et dugok az xbox-ba és abba 2 db töltőkábelt akkor az működni fog nekem?
Gondolom ez a kábel csak áramot szállít a joy-nak és nem ezen keresztül kommunikál a box-al a joy.
De azért meg kérdem nehogy feleslegesen vásároljak be.A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
Micsurin
nagyúr
válasz Pöttön #15266 üzenetére
csak az a gond az nem 4800mAh csak 700-as haver vett ilyet csak nem tőlük de tok minden detto és megállapította , hogy ez a "4800 mAh"-s annyit nem ér mint a gyári 2400 mAh-s
vegyél eredetit csak 5,500 és ez megbízhatóbb (szerintem)a ceruza aksis kérdésedre nem tudom a választ nem próbáltam.
igen usb elosztóval is mükszik mivel mint írtad csak áramot visz.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
norbi2010
őstag
Helló
Ez ellen lehet tenni valamit?TV-zés közben nincs ilyen.Szokta jobban is csinálni és néha el is szokott menni a kép.
-
Micsurin
nagyúr
válasz norbi2010 #15268 üzenetére
Ha van rá mód ki kéne próbálni egy másik HDMI/AV kábellel ha HDMI-n nézed próbáld ki AV kábellel ha nem csinálja akkor új HDMI kábel kell
bocs Blaise nem láttam a hsz-ed amikor válaszoltam
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
a WoT mikor jön? És játszhatók vajon majd azzal a profillal amit a pc-s változaton használok?
-
MODERÁTOR
Heti live akciók mikor kerülnek ki?
mobal,
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
woodbear
addikt
A héten jön a Brothers...fúúú de vártam. Kár, hogy még nincs normális net itt, és még a box is a dobozban van....több, mint 1hónapja nem játszottam vele....full elvonási tünetek.
Oldalam: www.swsfoto.de
-
orion1025
őstag
válasz woodbear #15277 üzenetére
Vagy ram is lehet, de 90%, hogy kábel hiba, vagy valamelyik csatlakozó lába nem érintkezik rendesen.
raziel01:
A Forza 4-ben meglátszik, hogy a Pirelli kezeskedett, olyan is lett itt-ott....Lassú kanyarban kicsúszásoktól már hányni tudok.....Azért az előző része jobban sikerült, de ott is akadt pár furcsa helyzet.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
Def26
félisten
Megnézné nekem valaki, hogy a gtaiv usa profilon mennyibe kerül?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
mephi666
nagyúr
ja, meg ott a visszatekerés gomb, amit lehet használni bármennyiszer (1személyes módban) én a nfs shit-eket nem szerettem ezért, mert ott takonnyal kenegették a pályákat... kicsit mozdítottál a kormányon és már csikorogtak is a kerekek ó de rühelltem (egyébként normális pályaversenyes nfs lehetett volna, ha ezt a részét nem szúrják el és nem rakják bele az átkozott driftet)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
annyira nem nagy eresztés... a wolverine játék jó volt pc-n, azért 500-1000ft-ot talán adtam volna, de így felejtős az egész
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Def26
félisten
Üdv. Egy havernak kellene 2 napos gold. Én már előttem mindet amit játékokhoz kaptam. Nincs valakinek felesleges 48 órása?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
anorche1
őstag
Mennyire élvezetes xboxon a skyrim? Vagy a sok mod miatt, ez inkább PC játék? Mert most olcsón meg tudnám szerezni.
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Micsurin
nagyúr
válasz raziel01 #15273 üzenetére
Azért gondoltam mert a fejlesztés 60% még mindig a wargaming.net-hez tartozik és én tele perkáltam azt a profilt.... gondoltam akkor ki is használhatóm majd itt is és nem csak gépen , meg egy két fazon a uk WoT fórumon erről beszélt
tudni , hogy a hónap másik felére mit fogunk kapni?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz anorche1 #15289 üzenetére
Én imádom, nekem nagyon élvezetes.
Persze csak vanilla játékkal tudod tolni, tehát ha ilyen mindent szétmodolós arc vagy, akkor jobban jársz a PC-vel."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
mephi666
nagyúr
megnézem otthon, nem-e a tekken tag tournament2 ce-hez adtak (tr-hez volt, de azt szépen elb@sztam)
15293: nem biztos... csak olyan 99.999% ...ez a crackdown viszont nagyon béna... próbálkoztam vele megint, de nagyon nem jön be
15295: kb olyan, mintha fognánk a prototype-ot valami nagyon bóvli, rajzolt, 100éves grafikával, kivennénk belőle a mutánsokat és tennénk bele helyettük bandákat, a sztorit (ami azért megint nem a prototype erőssége volt) is mellőznénk és kész is ...de psn-en hogy lehetett, ha xbox exkluzív játék?
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz mephi666 #15294 üzenetére
ja, ps pluson is az volt nemreg az ingyen jatek, de kb 5 percet nem birtam vele jatszani
orion1025: persze, ez nem hardcore szimulator. Kell egy hatart talalni az elvezetes jatek es a szimulacio kozott. Mondjuk ilyet en nem tapasztaltam meg, hogy 60-nal csuszik az auto. Mondjuk kerdes, hogy milyen autorol is beszelsz
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
orion1025
őstag
Itt nem azon volt a hangsúly, hogy 200-l akarok hajtűt bevenni.Teljesen unrealisztikus az, amikor 50-60-s tempónál csak sodródik az autó.....Ez néhai anomália, de annál idegesítőbb Forzás bug.Olyan mint az F1 2010-ben a scriptelt megcsúszás.
mephi666:
A visszatekerést ki lehet kapcsolni.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
Micsurin
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest