Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ß!
őstag
Valaki játszik közületek az új mortal játékkal?
A story módban miért nincs mentés? Mindig előről kell kezdenem... -
plejik
addikt
Skacok, nem nyitja meg a portokat sehogy... Hiába állítom be a routeren egyszerűen a "csekkoló" program mindig azt írjaa hogy nincsenek megnyitva... Mit lehetne tenni??
Még "beszélni sem tudok haverral live -on...
[ Szerkesztve ]
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
törölt tag
Halo 4-es Controllert még lehet valahol kapni?
A UNSC logósra gondolok, nem amit a Halo 4 konzol m,ellé adnak.
Bárhol nézem, nem elérhető már sehol. -
dilipok
veterán
válasz plejik #15407 üzenetére
router fuggo. Nekem pl csak ugy mukodik, hogy az upnp-t kikapcsolom. Ha az be van kapcsolva, akkor nem engedi ki nalam sem rendesen, csak a korlatozott kapcsolat uzenetet kapom. Probalj rakeresni a router tipusa + xbox live kombora, hatha okosabb leszel.
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
törölt tag
Üdv!
Nincsen kontrollerem egyenlőre.
meg tudná valaki mondani hogy a billentyűvel hogyan tudok kukacot írni ?
persze a szokásos módon nem lehet...
-
MasterMark
titán
válasz molnarpeter #15413 üzenetére
VGA homályosabb kép, HDMI-vel élesebb.
más: Eddig én is HDMI-DVI kábellel használtam monitoron, most rendes TV-n rendes HDMI kábellel vagy fél tucat új beállítás előjött.
Még a TV méretét is meg lehet adni. Tudja valaki, hogy minek?
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
molnarpeter
nagyúr
válasz MasterMark #15414 üzenetére
Kihagytam, HDMI párti vagyok.
Szerintem azért lehet megadni, mert akkor igazítja a menü méretét.
-
-
plejik
addikt
válasz orion1025 #15418 üzenetére
Na most próbáltam valami portot nyitni rajta , megcsináltam, rossz ip címmel és most be se enged.. )) Holnap felhívom az invit ,, hogy csinálják meg vagy lemondom a szolgáltatást... nem ezért vettem boxot.. :
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
plejik
addikt
válasz MasterMark #15421 üzenetére
Igen tudom...és elolvastam megcsináltam és lám...semmi....
-
orion1025
őstag
válasz plejik #15422 üzenetére
Nem is fog menni ezzel a modem/routerrel.Nekem elhiheted, ezzel még a rendszergazdák és az informatikusok is elkínlódnak Utoljára egy dohányboltos kamera rendszernél lett volna hasonló port nyitás a kamera felvevőnek ilyen ZTE csodán, volt aki már el sem vállalta a besegítést, mert szinte megoldhatatlan feladat.A lényege a nem fix IP címben rejlik, ezt szokták fix-re kérni a szolgáltatónál felárért.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
plejik
addikt
-
plejik
addikt
válasz orion1025 #15425 üzenetére
Igen erről megy...3 is.. Na mind1 most egy kicsit mérges vagyok...sőt.. pont haverral nem tudok gamelni... bár neki is ilyen netje van..
molnarpeter
Azon már próbáltam, hiába nyitok portokat semmi...
[ Szerkesztve ]
-
orion1025
őstag
válasz molnarpeter #15426 üzenetére
Amíg a gyári van előtte semmiképp, itt azzal van a baj, mert nem képes kezelni a portokat, esetleg amikor úgy gondolja, de ez is csak egyik a sok gondja közül, a másik a portok közötti lassúság.
Jut eszembe, van az egyel régebbi fajta, nem is olyan rég egy olyat törtem fel, az valamivel jobbra sikeredett így esetleg próbálj meg kérni olyat.Bár arra nem emlékszem tudja e kezelni a TV-t.
[ Szerkesztve ]
-
-
orion1025
őstag
válasz plejik #15429 üzenetére
Arra sem mondanék 100%-ot, lutri az is.Az MSI routerek is hasonló cipőben járnak, régen ami volt nekem azzal sem jutottam semmire LIVE ügyileg, így cseréltem is egy TP-Linkre.
És magasfényű fehér A régi fektetett és fehér+feketés szürke, ja meg fektetett.
[ Szerkesztve ]
-
moex1
tag
válasz plejik #15429 üzenetére
Bocsánat, hogy belevau, de ez hülyeség.
A szavaidból ítélve ez egy szimpla modemmel kombinált router. Nincs szükség fix ip-re, feltörésre, switchre, meg egyéb dolgokra.
Ha van hozzáférésed a modemhez (be tudsz lépni valamilyen admin felületre (webui,cli)), akkor keress meg privátban, és beállítom neked.Az Alone in the Darkban van multiplayer? :)
-
szabacsik
őstag
-
orion1025
őstag
-
$p@rr0w
őstag
A Crackdown-ban nektek is fura a célzás? Késve reagál és nehézkesen mozog, állítani sem tudok semmit rajta... Utoljára a Far Cry Instincts-el volt ilyen problémám.
Nem tudja valaki ha a Black Ops-ot lemezről futtatom gyengébb grafikával fut mint ha instalálva lenne, vagy nincs különbség?
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
Rx
aktív tag
USB-s kormányt tud kezelni a 360?
keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
Rx
aktív tag
válasz anorche1 #15439 üzenetére
Sajnos a pontos típusát nem tudom, de eredetileg psx/ps2 (ps3 erre nem vennék mérget) csatlakozású és adtak hozzá egy usb-s átalakítót amivel pc-re is rá lehet kötni.
A pedált és a kézifék/váltot is a kormányra kell rádugni.Közben sikerült megtalálnom.
Eről lenne szó.keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
Ragnar95
félisten
A kontrollerekbe vennék akksit, hogy tudjak játszani vele töltés közben is, mert tölthető elemmel is idegesítő, hogyha lemerül és amíg fel nem töltődik, valamelyik kontrollert nem tudom használni.
ebayről rendelnék, láttam, van ott elég sok féle, ti melyiket ajánlanátok, ami azért nem merül le 2-3 óra alatt, de még normális áron van?Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Ragnar95 #15444 üzenetére
Én azt mondanám vegyél még 2 ceruza aksit 2400mah-sakat és felváltva használd
az a baj , hogy az után gyártót play and charge kitek általában 700mah-ás aksit adnak csak rá lett pingálva , hogy 4800mah......The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok