Hirdetés
Aktív témák
-
scorpy02
aktív tag
Ha itthonról rendelnék egy FIFA 11-et - ezesetben tudtommal nem lenne a játékban választható angol nyelvű kommentár hang -, akkor megoldható, hogy töltsek le hozzá?
Erről az akcióról lenne szó. [link]
De ha nem megoldható, akkor inkább megrendelem shopto-ról, mert a magyar kommentár elég tré szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Palika71
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy az Xbox-ban rejlő grafikus teljesítmény milyen PC-s VGA-ból hozható ki, és minimum milyen CPU-val?
Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Djuree
félisten
válasz Neoteric #11503 üzenetére
mert a boxos emberek megérdemlik. a pc-sek meg gonoszak
Palika71: drága pc-ből. mivel a box jóval gyengébb, egy kb. 70k-s pc ereje van benne. de! mivel a box hardvere nem változtatható, jóval jobban írják meg a kódját a játékoknak, mint pc-re (részben direkt), mivel ha nem így lenne, akkor boxra senki nem venné meg, ha nem fut jól. pc-t meg tudod fejleszteni, és ez is az érdekük. a játékgyártók szerződésben állnak a hardvergyárakkal. ha kijön egy új vga pl., akkor egy nagyon várt játékot direkt úgy kell megírni, hogy csak azon a vga-n mennyen tisztességgel, ezzel rákényszerítve a usereket a vásárlásra. márpedig ha játszani akarsz vele pc-sként, hidd el megveszed azt a vga-t, 15 év pc-s múltamból kiindulva én is ilyen voltam
tehát ha ilyen szempontból nézzük, akkor a legújabb játékok is szépen futnak boxon, úgy mint egy 150-200k-s pc-n[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Padam
aktív tag
válasz bLaCkDoGoNe #11324 üzenetére
Vajon, ha Én UK-ra regisztráltam akkor is el tudja intézni a magyar ügyfélszolgálat a lemondást? (Én 1 fontot fizettem)
-
Baga1983
senior tag
Akit érdekel eladó Black Ops az írjon rám.
-
veterán
válasz darksenses #11507 üzenetére
Mit linkeljen?
hsz-t gyűjtesz?Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Neoteric
addikt
válasz Djuree #11506 üzenetére
Úgy tudom, hogy azért a gta IV esetében nem sikerült nekik ez, mert ittott megröccen a box is alatta.
Xbox-on amúgy szintén vannak azok a problémák (gta), hogy el-el tűnnek az úttest textúrái ill h csöppet később jelenik meg a távolban egy-egy épület, fa, stb?PSN: ne0teric_sAN
-
heihachi
addikt
válasz Neoteric #11511 üzenetére
"később jelenik meg a távolban" Távolban? Van amit az autó orra elé rak ki a gép. Volt olyan, hogy kirakott elém egy kukát, és már reagálni sem volt rá időm (jó, hát miért a járdán közlekedtem? ). Szóval kegyetlen dolgokat tud még vinyóról is.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
_ak_
addikt
Mondjuk a GTA IV esetében jelentős különbség volt, a warezol és a bolti verzió között. Saját bőrömön tapasztaltam,. A warezossal nem is tudtam játszani, a boltival is volt gáz, de sokkal tűrhetőbb volt.
Let's begin, de gozaimasu!
-
kovis
tag
Ez a sok utólagos patch miatt van. Rengeteg játékot lehúznak a warezosok hogy glitches, bugos, vacak az egész. Mert ők a megjelenés előtti szűz verzióval nyomják - ami még a nagy közönség elé ki sem került. Nekem még nem volt olyan játékom amit ahogy először betettem ne updatelt volna a live. Nem kell ezekre a véleményekre hallgatni, a GTA-t meg tanácsos vinyóról játszani, akkor nincs nagy gond a fentebb említettekkel.
[ Szerkesztve ]
-
heihachi
addikt
A GTA mondjuk pont az a kategória, amin az eredeti játék, a vinyó meg a patchek sem sokat segítettek. Eredetivel nyomtam vinyóról, és a hajam téptem néha, amikor a kocsi mellett jelentek meg a járókelők, meg amikor kb. 20 fps-el se ment a játék mindemellett. T elágazásban fordulok jobbra, a szemközti ház textúráját a kanyar közben töltötte be. Egyszerű ennyit tudtak kihozni a gépből, ez van. Lehet, hogy warez verzióban DVD-ről még ennél is szarabb, de akkor az gyakorlatilag már játszhatatlan lehet.
-
pcbubu77
csendes tag
sziasztok
egy teljesen amatőr kérdezi:
mi a különbség a sima Xbox és a Xbox 360 között!
árban látom hogy van bőven de másban is......??gondolom igen!!
főleg mínőségbeli különbség érdekelne!!köszönöm előre is mindenkinek a kedveségét
[ Szerkesztve ]
-
Dani82
senior tag
Ez a Livekodok.hu mennyire legális? Lehet tőlük MS pontokat vásárolni?
Csak mert nem szeretnék banned 9999.12.31 -ig üzenetet kapni illegal trade miatt. -
szpal17
őstag
válasz Dani82 #11519 üzenetére
Nem fogsz ilyen üzenetet kapni. Kb. Mindenki onnan vásárol Itt az aprók között is megtalálod, Iceakos hirdetését.
pcbubu77: A különbség, hogy a 360 az ,,új generáció". Itt egy kis leírás róla: Xbox 360
Természetesen a teljesítménybeli különbség a lényeg egy generációváltásnál. És, hogy legyenek megint szép bevételek...[ Szerkesztve ]
-
heihachi
addikt
válasz pcbubu77 #11518 üzenetére
A "sima" xbox az még egy generácóval ezelőtti gép. Lényegesen gyengébb minden tekintetben, és nem érdemes már beruházni rá.
Az xbox360 az aktuális konzol generáció tagja, amely kivétel nélkül minden tekintetben erősebb a korábbi verziónál. Több és újabb játék van rá, szebbek a játékok, gyorsabban futnak, jobb a hang, jobb a netes "támogatottság", és nem mellesleg sok fut rajta a sima xbox játékok közül is.[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz pcbubu77 #11518 üzenetére
ahogy az előttem író kollégák mondják. ha veszel akkor már csak 360-at érdemes venni, mindenben jobb. nemcsak egy új változat, (ahogy pl. a "dagi" xbox360 meg a slim ugyanaz, csak a slim újabb revízió, de semmivel nem több, más az alaplap, ennyi), hanem egy alapjaitól újjáépített gép
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
pcbubu77
csendes tag
köszönöm mindenkinek!!!!!
-
olbaidhun
őstag
Eladásra kínálom postaköltséggel a két megmaradt játékomat. [link] legyen 8500postával a kettő, kizárólag ph-soknak!
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
DonMedve
addikt
Srácok,ha a TDU2-höz pl. a lányom UK accjával megveszek egy kocsit,azt Én is tudom használni elvileg igaz?
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
veterán
Aki biztosra tudja, világosítson már fel, mert én úgy tudom, hogy a slimre 2 év gari van, és nem 1+2év.
Mikor ezt szóvátettem ezt a választ kaptam: "Nos, te tudod rosszul. Erre a típúsra a gyártó is adja a garanciát, ezért én is be merem ezt vállalni. "Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
szpal17
őstag
válasz Silent77 #11526 üzenetére
A gép regisztrációja után 2 évet ír a honlap...korábban volt már itt szó róla és mindenkinek így volt. Annál szerintem nincs hivatalosabb.
DonMedve: Live-os tartalmakkal ez a helyzet, gondolom autóban sincs változás. Ennyire kevés benne az autó Don? Vagy valami különleges?
[ Szerkesztve ]
-
Padam
aktív tag
Tapasztalatként leírom, hogy 1 fontért hülye fejjel én is előfizettem a goldra, de a magyar ügyfélszolgálaton sikerült lemondani.
Telefonszám: 06 80 018 590 -
veterán
Simán megérte, nem voltál hülye.
Felhívtam az MS-t sajnos nem lehet a forza 3-hoz kapott kódot érvényesíteni, próbáltam angol reggel, de azzal sem fogadta el. Lehet azért mert ott nincs megadva lakcím.
Megvettem a A World of Keflings-t, nem is olyan rossz.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Helmoras
őstag
Hello!
A mai nap kihúzták a bölcsesség fogam és elkúrtam véletlen 1200 MS pontot egy black ops map packra, pedig meg sincs a játék.... Nézelődök marketplacen az újdonságokat erre befagy a gép na mondom fasza nyomkodok mindent nem reagál, kelek fel hogy kinyomom a gombot a gépen, erre látom tölti le a black ops map packot...kijutott a jóbol nekem :S
Ezúton várom az eladó black ops-os priviket
Ehhez a játékhoz is már külön kód kell live-hoz? csak hogy képben legyek vásárlásnál.
[ Szerkesztve ]
-
DonMedve
addikt
-
Djuree
félisten
válasz Helmoras #11531 üzenetére
"A mai nap kihúzták a bölcsesség fogam és elkúrtam véletlen 1200 MS pontot egy black ops map packra, pedig meg sincs a játék."
mi van!? a 2 hogy jön össze? lool ilyet még nem hallottam, pedig nem ma kezdtem az ipart, de jót röhögtem bocsi[ Szerkesztve ]
-
Prof01
veterán
Sziasztok!
Van egy új, bontatlan Kane&Lynch 2 Limited Edition-om, ha érdekelne valakit! [link]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
DonMedve
addikt
Hát gyerekek ma megjött a TDU 2.Nagyon vártam.Örömömben mindent megvettem hozzá ami a marketplace-be találtam! Így játszogatva vele,bár még nagyon az elején tartok,azt mondom akinek az 1 bejött ez is befog.A PC topikba sírnak,Én az elsővel PC-n játszottam,ezzel meg ugye boxon.Szerintem marhajó.Nekem adja azt a feelinget amit az első rész adott.Bár még nem sok online társsal találkoztam,csak 1-2-vel.A grafika szerintem jó,bár én erre nem nagyon vagyok igényes,az irányítás kicsit nehézkes nekem,de pl. Én a forzában is szenvedek,erre nem lehet apellálni.Na hirtelen ennyi ami felszakadt belőlem.
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
Pubszon
veterán
Na, megvan az Xbox 360, amiben nincs wifi és HDD sem.
Van a hátulján 1 USB, elől pedig 2.
A hátsó mire szolgál? HDD-t esetleg lehet rákötni, hogy arra felrakjam majd a játékokat?ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Pubszon
veterán
-
matthew95(2)
senior tag
Ha esetleg valakit érdekelne F1 2010.
-
DonMedve
addikt
Urak!Ma szaporodik a TDU 2 közösség?Megveszitek?Este lehetne "krújzolni" egyet!
-
engusz
veterán
válasz DonMedve #11546 üzenetére
Nézegetem a gameplay videókat (GameTrailers.com), de annyira engem sem fogott meg. Nyilván az online móka nyújtotta izgalmakat egyik mozi sem adhatja vissza, de akkor is vegyesek az érzelmeim.
Vasárnapig tartják az előrendelt példányomat, 14 ezerért.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
Aktív témák
- BestBuy topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest