Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nintendo Switch
- Elite: Dangerous
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Xbox One
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
Aktív témák
-
MajaG
senior tag
válasz Crazyman33 #11245 üzenetére
Dobtam 1 privit.
-
veterán
válasz SFONarayan #11250 üzenetére
Remélem nem.
Nem tudok angolul, szóval passz
Levonni nem tudják, mert arra a kártyára csak akkor rakok pénzt, ha vásárolok.[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
taylorp
senior tag
válasz abteam2008 #11212 üzenetére
Én migráltam, nem új reges vagyok.
Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
Morden24
nagyúr
Hali!
Valaki itt egyszer linkelt olyat, hogy UK címgenerátor
Megtenné valaki még egyszer?Sectumsempra - For Enemies
-
-
-
DeniBoy
aktív tag
Sziasztok!
Valaki találkozott olyannal hogy a Kinect ID nem elérhető, miért nem lehet látni ezt az opciót ?
Vastag box + vett Kinect + no GoldThx
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!
-
veterán
válasz Prof01 #11268 üzenetére
Köszi, épp most beszélek MS-el, nem vettem észre, hogy írták.
Lemondtam feleségemét, 2 hónap volt 200ft. Még március 8-ig él.
Nem lett volna nagy gond ha nem mondom le. Ha nem tudja levonni, akkor 1 hónap után átvált ingyenes tag-ra, és tartozásként hozzáírja. Persze amíg nem egyenlítem ki, nem tudok újra arany lenni.[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
válasz Silent77 #11266 üzenetére
Hogyizé, mi is ez az akció, mostanság kicsit lemaradtam ilyen téren
Csak új belépőkre érvényes, vagy létező Gold-ot is hosszabbíthatok?(#11272) Silent77: Sajnos honosított. Na, majd megkukkolom, de én jelenleg is Gold vagyok, szóval akkor valszeg cseszhetem.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
veterán
válasz Morden24 #11271 üzenetére
9000ft egy évre, és 2 arcade játékot kapsz mellé. (The MAW és az R-TYPE Dimensions)
Én új belépő voltam nekem ott volt, de pl kedvesemnél nem látszik, mert ő most is arany.
Ha nem honosított az acc-od, akkor 25 font, még olcsóbb is.Hívd fel őket, hátha tudnak vmit intézni.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Én unalmamban megcsináltam, tegnap tök sötétbe is sikerült neki azonosítani, pedig feküdtem az ágyon.
Akinekt van kinect felvehetne, biztos van olyan játék amivel lehet online nyomni.
Ha nincs akkor is, majd csak lesz olyan játékom amivel lehet.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Morden24
nagyúr
válasz Silent77 #11274 üzenetére
Na, legalább kipróbáltam a komahozzáadást az xbox.com-on
Van Your Shape meg Adventures, lassan majd kéne venni megint valami Kinectes stuffotszerk.: microsoft.com új dizájnja szerintem nagyon jó lesz, átalakíthatnák végre az xbox.com-ot is
(#11276) Def26: Úgy hallottam, nagyon szar
Kinect-ezni meg asszem csak egy külön arénában lehet, nem a komplett játék során. Pedig az mennyire állat lenne, ha co-opban Kinectelni lehetne HP-ra[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Morden24 #11275 üzenetére
Your shape-re én is pályázok.
Sajnos a Dance central nem ért ide.
Adventures, Kinect Sports, Kinectimals ezek vannak.
Your Shape, Mell B, EA active ezek beszerzés alatt.
A sportot szerezd be, abban van online ha jól tudom, és sztem a legjobb sportos ideáig.Eddig nem volt webkamerám, minden ismerősöm azért sírt, hogy vegyek. Most megkapják a csúnya pofám kinecten, már ki is próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
válasz Silent77 #11277 üzenetére
Your Shape nagyon jó.
Mivel gyűlölöm a személyi edzőket, és azt, hogy parancsolgatnak, ezért tök fasza, itt úgy ugathatok vissza, hogy nem sértődik megDC-re párom eléggé rázizzent a demo alapján, szóval az valszeg ide is érkezni fog, Sportot meg thx, megvizslatom
-
kovis
tag
válasz Silent77 #11274 üzenetére
Ha teljesen vízszintben vagy akkor, nem engem speciel nem vesz észre, most nem a profil részről beszélek, hanem úgy általában. A fejed és a kezeid elhelyezkedése alapján pozícionál.
Én a Harry Potter-re várok, de még nincs elfogadható árban. A Dance Cental demo alapján nem jött be, tigrist nem simogatok, a Your Shape jópofa de inkább lemegyek úszni, a Joy Ride megint kicsiknek való. A Kinect Sport szintén drága és csak a box, esetleg a table tenis érdekel belőle. -Wii-n nagyon állat a tenisz, kár hogy ebben nincs.- Az Adventures szerencsére tetszik már csak 4 acsi kell! A múltkor randomra valami mexikóival dobott össze a gép.
-
veterán
válasz Morden24 #11278 üzenetére
Nekem is tetszik a shape
DC nagyon jó, egész család nyomja, velem együtt.
Ha megjön veszek hozzá rögtön 4 zenét.Def26: Gyerkőcöknek vettem, de én is eljátszom vele titokban. Gyerek játék, de így 33 évesen is szórakoztat. Persze van benne pár idegesítő dolog, pl mikor dobálni kell vmi tárgyat, és az istennek se oda megy ahova kéne, de ettől eltekintve jó móka.
[ Szerkesztve ]
-
Prof01
veterán
Nekem nagyon nem tetszik az a játék. Sztem semmi értelme, inkább akkor egy igazi állattal játsszon a gyerek, ne a tv előtt egy ilyen virtuális vmivel...
A legjobb kinect-es játékok sztem a sports, adventures, és a dance central, na meg a Joy ride-dal is jól el lehet szórakozni.Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
veterán
válasz Prof01 #11282 üzenetére
Sok embernek nem jön be, nekem se tetszett az elején. Ezt szinte bármire lehet mondani, hogy játsszon igazi állattal, menjen le kondizni stb. Nekünk is van, kutya, macska, de ez azért másabb, nem csak arról szól, hogy simogasd. Nekem pl a Joy ride az ami nem jön be.
mindenkinek ki kell próbálni ha lehetősége van rá, én ezért tartokflasheltgépet. Ott kipróbálom, aztán megveszem.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Djuree
félisten
válasz Silent77 #11284 üzenetére
"Ott kipróbálom, aztán megveszem."
én is így vagyok vele, csak aztán kipróbálom, na még egy kicsit próbálom, na még egy kicsit, hopp vége. egész jó, de mostmár minek vegyem meg?
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
veterán
válasz Djuree #11285 üzenetére
Én még akkor is megveszem, szeretem ha ott van a polcomon.
De még így mindig jobb mintha megvenném aztán nem jön be, mert kitudja mikor veszik meg, és mennyiért. így max kidobom a 150ft-os lemezt a kukába.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Dani82
senior tag
Szerintetek erdemes Xbox360 slib 250gb-ot venni kinectel? Hulye kerdes, de erdekel, csakhat megis 100.000 Ft Nem akarok flashelni stb, a legjobb baratomnak is van kinectje, jopofa, de nem tudom megeri e
Adjatok vmi tanacsoot es hogy Bp-en hol erdemes vasarolni?[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz Silent77 #11286 üzenetére
ami nagyon tetszik én is megveszem. persze inkább pc-re, mert arra olcsóbbak. van vagy 40 eredeti gémem...
levelunye: még kb. 2 hétig...
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Dani82
senior tag
De a 4gb-osat valamiert nem ajanlottak sokan. Gondolom ha live-olni szeretnek 4gb nem sok mindenre elég.gondolok itt demokra stb. Pedig anyagilag kellemesebb lenne egy 4gb
kinect azert erdekel mert a baratomnak is van, es elvileg live-on keresztul tudunk vele jatszani adventures-el is akár es meg ki tudja mi lesz a jovoben -
DonMedve
addikt
Woodbear a haverjaidnak honnan volt TDU2-je?Vagy csak rosszul láttam?
[ Szerkesztve ]
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
veterán
válasz Djuree #11291 üzenetére
Én is inkább arra, de most a kinect játékokat begyűjtöm.
Dani82: Ha van rá pénzed, akkor vedd meg. Én nem bántam meg a kinectet, ha tetszik, akkor ne gondolkozz.
DonMedve: Sokan nem liveoznak.
[ Szerkesztve ]
-
DonMedve
addikt
válasz szpal17 #11299 üzenetére
Jó, virágboltban Én is láttam,de ugye engem nem érint.Mindegy jövő héten már nekem is érkezik,előrendeltem.Lehet már előbb megkapom mint péntek!
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
Aktív témák
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Elektromos cigaretta 🔞
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest