Hirdetés
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz szpal17 #11299 üzenetére
majd nemsoká a bannhammer fogja őket partyba vágni meg lehet úszni bann nélkül évekig (én vagyok az élő példa, 2 évig bírtam), csak okosan kell csinálni, nem ilyen barom-várni nem tudó módon
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
ilyen limited tron controllert lehet valahol itthon kapni? vagy ha nem, akkor külföldön hol lehet legolcsóbb?
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
scorpy02
aktív tag
Üdv srácok!
Játszottam délután kicsit Alan Wake-kel (első xbox, első játék), és azt vettem észre, hogy a távoli tárgyak, alakok nem túl élesek, picit homályosak. Olyan mintha nem megfelelően lenne belőve a felbontás. Viszont az átvezető videók mindehol tűélesek. Ez most beállítási hiba lenne, vagy ez ilyen? Egy fullhd lcd tv-n játszom 1080p felbontásra állítva. (a boxhoz mellékelt kompozit kábellel pedig beállítottam a 60Hz-et)
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz scorpy02 #11310 üzenetére
720p-re állítsd. alig van 1080p-s játék, ami van az meg szaggat ezen a felbontáson. rosszabbul jársz, meg felesleges is. nekem full hd plazmám van, de csak 720p-re van állítva
-
Compaku
tag
Sziasztok!
Van egy xbox 360 wireless controllerem, hozzá play and charge kit. Rá szeretném kötni gépre hogy tudjak vele játszani, nem világít a led a kábelen sem a controller nem indul el amikor bedugom a gépbe. Mellesleg azt villogtatja a tálcán hogy Teljesítményimpulzus a hubon. Egy USB-eszköz áramfelvétele meghaladta a fogadó hub tápellátási kápességeit....Mi lehet az ok amiért ezt csinálja? Hogyan tudnám megcsinálni hogy tudjak vele játszani? Mellesleg a controller hibátlanul működik, xbox360omhoz használtam. A kábelt azt most kaptam de azt xbox-on nem próbáltam ki!
PÜ-re illik válaszolni!
-
Srácok!
magyar live esetén vettem 200 forintért 1 hónap goldot, mert megérte
most havi 2000 forintosra állította magát, és sehol nem tudom eltávolítani a havi 2000 forintos xbox-live auto renewal-t fórumokat olvastam, de csak a külföldi live-esetén lehet ezt megtenni.Magyar live esetén hol lehet kikapcsolni, hogy a microsoft, akaratom ellenére levegye a havi 2000 forintomat? reedem kódos megoldást szeretnék, az számomra jobban jön ki.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
scorpy02
aktív tag
válasz Djuree #11312 üzenetére
Beállítottam 720p-re, átkötöttem kompozit kábelre, hogy beállítsam a 60Hz-et is, vissza hdmi kábelre, de sajnos nem lett javulás.
Forza 3-ban is ez a helyzet, meg Fifa11 demo-t is megnéztem. Ott például mikor a kapusra viheted rá 1-1-ben, akkor látom, hogy a távolban a vonalak picit töröttek, recések, homályosak. Mintha szar lenne a felbontás, vagy nem lenne élsimitás.
Próbálkoztam a tv másik hdmi bementére kötni, másik hdmi kábellel is.
Akkor ezek szerint az van, amit dunc ír, hogy ennyi a box teljesítménye.
Nem tudom, VGA vagy komponens kábellel esetleg még meg kéne próbálni? Vagy tök felesleges lenne rá pénzt áldozni, és törődjek bele, hogy mégis egy lassan már 6 éves konstrukcióról beszélünk?
[ Szerkesztve ]
-
szpal17
őstag
Szerintem próbálj meg az xbox.com-on nézelődni. Belépsz a live-os profiloddal majd a Saját Xbox/Fiókok/Fizetési lehetőségek kezelése menüpont. Itt talán ki tudod kapcsolni ezt a funkciót.
scorpy02: Hát ha HDMI kábellel, 720p-be nem tetszik akkor más kábellel már ne is próbálkozz...Vannak egyébként elmosódások, de egyébként én sosem éreztem annyira mint amennyire Te leírtad...
Alan Wake, Forza 3, Fifa 11 is mind mind gyönyörű játékok...én ámultam rajtuk amikor megláttam őket...Pedig azért Pc-n is néha Full HD-t tudok kicsikarni a gépemből...[ Szerkesztve ]
-
SFONarayan
tag
Sokan jártak most is, és a múlkori akciónál is így. A leírásában benne volt, hogy csak az első hónap ennyi, utána automatikusan 1 évig havi ciklusban az adott árat fogja levonni a kártyádról... Szóval hivatkozhatnak arra, hogy le volt írva a feltétel, így nem "akaratod ellenére" történik a havi levonás... Hogy ezt fel lehet-e mondani, nem tudom. Annó engem is csábított a dolog, csak elolvastam az "apró betűs részt" is...
[ Szerkesztve ]
XBOX Live gamertag: sfonarayan
-
(Bundás)
addikt
Tudtok valami kontrolleren játszható kétszemélyes izgalmas játékot ajánlani? Akár osztott képernyőben, de ha van "egyképernyős" jobb lenne. Nem vagyunk otthon a konzol világában, szóval szüzek vagyunk játék téren. Csihi-puhi, akciós, abálós szint. Köszi
-
SFONarayan
tag
Ami meg az Xbox grafikai megjelenítését illeti... Ez tényleg egy 2005-2006-os konstrukció, és jelenleg 2011 van. A megjelenésekor csak pislogott mki, a PC-sek álla is leesett. Logikus, h ma már nincs így, hisz nem hinném, h aki PC-n játszik, a 2005-ös videó kártyájától várja azt, h leessen az álla egy 2011-es játéknál... Azóta jó esetben is minimum 2 "ráncfelvarrás". vagy új változat kiadása történt az adott kategóriájú videó kártyájának piacán. De azért még mindig lenyűgözően szép a box grafikája, függetlenül attól, h nincs 16X élsimítás, és egyéb finomság. Dead Space 2-ben is sok helyen "futnak", recések pl a korlátok szélei. És? Az össz látvány, élmény lenyűgöző. Nem a recéket kell keresni, h "hopp, ott van, tessék!" hanem élvezni a játékot... Szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Feme
csendes tag
Valaki tud segíteni? X360 slim-hez winyót szeretnék. Valahol lehet olcsóbban venni?
-
woodbear
addikt
Jó áron az enslaved akit érdekel! Itt
Oldalam: www.swsfoto.de
-
bLaCkDoGoNe
veterán
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
SFONarayan
tag
válasz bLaCkDoGoNe #11324 üzenetére
Valóban ott van az infó, hogy visszamondható az ügyfélszolgálaton. A legutóbbi ilyen akcióban még ez nem volt, bár akkor még magyar Live sem volt, és asszem a promó 1Font volt, nem 200Ft.
-
Djuree
félisten
"csupán 200ft áfát tartalmaz"
what da fuck
akkor most csak az áfa 200 ft, nem az egész 1 havi gold?LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
csdm
senior tag
Forza 3 Classic Car pack-hoz van nekem Redeem Codeom viszont nem fogadja el.
Boltban vásárolt eredeti Forza 3 Bundlehoz kaptam, most kapartam le. Free xbox accom van (silver) ez lehet a probléma? Azt írja beíráskor hogy érvénytelen a kód. -
köszönöm, ez lesz
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
scorpy02
aktív tag
50/60Hz-es témában visszaolvasgatva a topikban láttam írtátok, hogy egyes játékok indításai 60Hz-et igényelnek. (pl Forza) Én délelőtt 720p-re állítottam a képet a TV-n, amikor pedig rákérdezett, hogy látom-e a képet 50Hz-cel, rányomtam, hogy igen.
A Forza 3-ból pedig az imént léptem ki 1,5 óra játék után. Na most akkor hogy is van ez?
Szerk.: most megint állítottam a felbontáson, és arra nyomtam, hogy nem látom. (akkor most elvileg 60-ra teszi) Viszont Alan Wake-ben ekkor olyat tapasztalok, hogy középen néha megtöri a képet. Hasonlóan, mint a képen, csak éppen középen. klikk Ha jól tudom tearing a jelenség neve.
[ Szerkesztve ]
-
zedok
őstag
Sziasztok! Az Army of Two megvan valakinek, vagy próbálta valaki? Vélemény? Gondolkodom a megrendelésén Illetve a Army of Two: The 40th Day gondolom az első rész folytatása nem? Előre is köszi a választ!
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
discrate
aktív tag
sziasztok,
slimnél mivel tolom át a hangot a házimozira? mert ha hdmi-t használok, akkor csak a tv hangszórói szólnak stereoban, a másik csatlakozóval meg pocsék a kép.
-
tomgabor
senior tag
Milyen ez a The Elder Scrolls játék, Two Worlds vagy inkább MagnaCarta 2 féle.
-
tomgabor
senior tag
válasz Djuree #11341 üzenetére
Igen meg majd a Skyrim, akkor nem az én világom, a Two Worlds itt figyel a polcon max. 1 órát játszottam vele eddig, gondolom a Fable is ilyen. De már hiába telepítem fel nem játszhatok vele mert nem engedi aktiválni PC-n , pedig 13e Ft-ért vettem még akkoriban, na emiatt és ezóta veszek csak konzolra játékot.
[ Szerkesztve ]
-
megema
őstag
Sziasztok!
Pár napja szereztem egy X360-at és lenne egy kérdésem. Egyelőre még nincs se HDD, se memóriakártya hozzá és Falcon lapos, tehát belső memória sincs. Ilyen esetben előfordulhat olyan, hogy hosszabb állások után alapvetően az analóg kimeneten akar képet adni, és joyyal (Y + RT kombinációt nyomva tartva) át kell rakni HDMI-re, majd újraindítani? Neten úgy olvastam, hogy magától újra kéne indulnia, de nem teszi. Ki és be kell kapcsolnom, és úgy van kép. Rövidebb állások után van kép rendesen. Utalhat ez valami hibára?
-
scorpy02
aktív tag
Szerintetek ha kompozit kábellel PAL-60 van bekapcsolva, hdmivel pedig 720p-re elfogadva az 50Hz, akkor az 50-et vagy a 60-at használja ténylegesen?
Jelenleg így használom, és a vájt szemeimmel javulást látok a reggel feszegetett képi problémáimat illetően.
Nem tudtok valami letölthető demo-t, ami tényleg kizárólag csak 60Hz-en hajlandó elindulni? Úgy tudom, hogy a Virtua Tennis 3 például ilyen. Az pedig elindul, tehát elvileg akkor most ezzel a beállítással a 60-at használja, annak ellenére, hogy az 50 lett elfogadva.
[ Szerkesztve ]
-
-
Davzone
senior tag
válasz scorpy02 #11344 üzenetére
Digitális képnél tökmind1 a Hz....
Attol függ min megy hogy a tvd mit komunikál a boxal!
A PAL60 csak analóg jelesnél számít mert másként kell mintavételezni,és a régebbi tvk nem mindegyik tudta!
digitális jelnél nincs ilyen,ergo ha hdmin használod a boxot akk felbontástól függetlenül minden game menni fog amire rávan irva ez a pal 60 dolog.
hdmin 50 és 60hz között nincs különbség,valoszinüleg 60hzen megy amugy a tv-d az a leg elterjettebb.
Az hogy mit álitasz akompozit kábelnél az nem megy át ha átmész hdmire ugyanis teljesen más a jel.Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
woodbear
addikt
Bekerült a forzás fotóm a Turn 10 heti blogjába
Lap alja felé Szörnyes festésOldalam: www.swsfoto.de
-
woodbear
addikt
válasz taylorp #11349 üzenetére
Köszi
TDU2 első benyomások, gondolom érdekel pár embert
Nos, nagyon imádtam az első részt, ennek fényében vártam a másodikat, mint a messiást
Az irányítás eléggé darabos, talán a MidnightClub LA-hez tudnám hasonlítani. A játékban a versenyek idáig nem okoztak nagy kihívást, bár volt 1-2 ahol párszor próbálkoztam, hogy arany legyen.
A grafika rendben van, bár élsímítás nem ártott volna. Általában stabilan fut, de képes csúnyán beszaggatni olykor. 2 rádióállomás van benne, ami nem sok, de eléggé változatos.
Összetettségre nem lehet panasz mert rengeteg mindent lehet benne csinálni, főleg live-on. Klubokat alapítani, fejleszteni, klub vs klub stb... Nagyon sok minden van benne.
Nálam most egy szinten van az új NFS-el, pedig vártam, hogy simán túlszárnyalja.
8/10Oldalam: www.swsfoto.de
Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gumi és felni topik
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Notebook hibák
- Total Commander
- Napelem
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- PS5 Slim (garanciás)
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest