Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
bélanéni
őstag
Az Obsidian Nightwing iszonyatosan bejön, hogy lehetne ilyet szerezni?
Aki mostanában szeretne WoW-ot venni, szóljon legyen szíves! Előre is köszönöm!Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
gejzanet
tag
válasz parandroid #43354 üzenetére
Anglián és Német országon kívül amennyire én tudom mindenhol tilos.
-
parandroid
félisten
válasz echterion #43359 üzenetére
Azal, hogy új játékost szerzel, ezzel előnyhöz jutsz a játékon belül, ezért piramisjáték kategória. Mondjuk azt nem értem, ha az Avon, Amway, ACN, csak hogy a legnépszerűbbeket említsem működhetnek, akkor kit zavar, hogy pár játékosnak lesz egy virtuális hátasa, de a Blizzard biztonsági játékot játszik, és a látszatát is kerüli a törvénysértésnek, és inkább túlbiztosítja magát.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
F-ECT$
titán
válasz Wolverine #43363 üzenetére
Igen, csak:
-nem dől be a piramis egy idő után
-akit beszervezek, annak ugyanannyiba kerül így, mintha magától jönne
-nincs folyamatos kapcsolat (jutalék rendszer), hanem csak egyszeri jutalom
-bárki, bármikor kiszállhat mindenféle veszteség nélkülDive ever, work never.
-
FehérHolló
veterán
Van bejáratott/ajánlott, megbízható honlap eléggé bicós ("kimaxolt") WoW account-ok értékesítésére?
Félreértés ne essék, nekem nincs eladó fiókom.
Skynet is real. It's called Google.
-
H.O.D.
senior tag
válasz Wolverine #43363 üzenetére
Ez az egész kicsit sántít, évek óta üzemeltetek weboldalakat, ahol meghívhatsz másokat, ami után kreditet kapsz és azt elköltheted vásárláskor. Senki nem szólt még emiatt egy szót se, pedig elvileg ez is ugyanaz a modell.
Ettől én még értem, hogy a Blizzard miért óvatos és miért nem akar a balkánon harcolni egy idióta döntéshozó csapattal, de ez a recruit bőven nem meríti ki a piramis fogalmát.
Where do you want to go today?
-
H.O.D.
senior tag
válasz F-ECT$ #43368 üzenetére
Ahogy azután sem kapsz semmit, ha a te meghívottad meghív valakit, ott kezdődne a piramis, ez egy szimpla szolgáltatás. Ezzel az erővel meg lehetne cseszni a T***O-t is, amikor csinál egy egyet fizet, kettőt kap akciót, mert veszel egy mosóport, egyet meg ingyen kapsz.
Where do you want to go today?
-
ígyvanferi
addikt
A rendes kliens mérete is megáll ~20 GB-ban? A ptr annyi, viszont a rendes már 31 giga nálam, jó rég telepítettem újra.
Az interface és a screenshot mappát elég kimásolnom újratelepítésnél? -
Wolverine
félisten
válasz ígyvanferi #43370 üzenetére
Igen, elég ezeket megmenteni; de a live kliens nagyobb, mint a béta vagy a PTR. Ez utóbbiaknál optimalizálták az adatokat, ezért kevesebb helyet foglalknak.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Cathfaern
nagyúr
válasz ígyvanferi #43370 üzenetére
WTF mappa tartalmazza az összes addon beállítását, szóval azt is célszerű menteni
-
Fl3x
aktív tag
én is tervezem újrarakni majd vmikro a wint, ha másik meghajtón van a wow nem indul, ha újrahúzom és simán wow.exe-t futtatom?
" Nem az számít mekkorát ütsz, hanem hogy hány ütést állsz ki mikor talpon kell maradni!"
-
H.O.D.
senior tag
-
echterion
nagyúr
Próbálom csinálni ezt a Have...have we met? acsit, de még a feltételben szereplő egyik npc se jött segíteni. Van valami ötletetek, hogy mit kellene csinálnom? Már minden megvan a flamebreaker-hez, csak ez hiányzik. Minden nap felveszem azt a nyomorult q-et, de mindig másféle mókus jön segíteni.
-
parandroid
félisten
válasz gejzanet #43383 üzenetére
Na most egy amerikai cég erre annyit fog mondani, hogy:
" ...van itt ez a balkáni kis ország valami fura törvényekkel, de valami eszméletlenül nagy pofájú arroganciával, a fene fog velük leállni vitatkozni, legyen igazuk, sőt, inkább ne is próbáljunk ki semmit, játsszunk inkább biztonsági játékot, hogy tutira ne köthessenek bele. Ki tudja, hogy ott a káeurópai hegyek között (hol is van ez, valahol az oroszoknál, vagy törökország felé valahol?) milyen kis ak47-essel a szakadt zilből lövöldöző tizenévesek akarnak játszani a nagyszerű játékunkkal, még a végén valami terrortámadás éri a párizsi székházunkat, pedig olyan fasza kis croászont lehet ott kapni habos kapucsinóval, és még a pincérnő is az a kis fura fazonra nyírt francia, hmmm ..."
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
gabranek
senior tag
Több hónap kihagyás után múlt héten visszatértem, sajnos a diablo nagyon nem váltotta be a hozzá fűzött elvárásaimat, valamivel meg ugye játszani azért csak kellene (azt azért kikötöttem magamnak, hogy a gc árát a diablóban kell kifarmolnom, csak akkor fogok újra előfizetni...hát mostanra jött össze a lé).
Az első benyomásom az volt, hogy az ah nagyon nem pörög, a második meg, hogy piszkosul ki vannak halva az allis fővárosok. Esténként sw-ben 4-5 ember ténfereg, de if-ben sem jobb a helyzet
Úgyhogy elkezdtem felhúzni egy warriort és ehhez kellene nekem egy olyan addon, mint a retri palának a clcret. Létezik valami hasonló fury warrinak?田中れいな
-
parandroid
félisten
válasz gabranek #43385 üzenetére
Mindenhol elképesztő visszesés van játékosszámban, de a BS ally még a szokásosnál is nagyobb visszaesést könyvelt el - így jár az a realm, ahol főleg magyar diákok játszanak.
Majd a pandák eljövetelével javul a helyzet. Ilyenkor lehet amúgy farmolgatni, acsizni, loremastert tolni, és minden karaktert felkészíteni a pandákra. Én pl elkezdtem felhúzogatni a hordás kiskarikat másik szerveren, bár most egy költözés miatt asztali gép szétszedve, úgyhogy lassan két hete be sem logoltam. Pedig meg akarom még csinálni a mainemmel az Old Craftyt, amíg még nincs akkora forgalom OG-ben...
p
-
Lirion
addikt
Sikerült már vkinek ptr-en 5-nél több percig bent maradni?
Felmásoltam a live-os rugomat, hogy kipróbáljam, vajon mennyire nerfelték szét, de eddig csak pár rövid target dummy dps tesztet tudtam csinálni. Ennek az eredménye az lett, hogy a boss dummy őrülten bugos, a special attackok 7-8%-ban misselnek és dodge-olnak 8%-os expertise és 9.5%-os hit mellett, a recount pedig nem tudta mérni az auto attackot rendesen. Szóval ezt ott is hagytam..
Sima 85-ös dummyn rendesen mért, ott viszont meglepő módon 10%-kal több dps-t tudtam produkálni, mint live-n 85-ös dummyn, annak ellenére, hogy kevesebb lett az attack powerem, hitem, haste-m és mastery-m is a live-hoz képest. Bár a haste-nél erősen besegít a +10%-os aura.Jó lenne pvp-ben is kipróbálni rendesen, ha nem dobna állandóan le, no meg korábbi raidek solozására is kíváncsi vagyok.. A recup sajnos jóval gyengébb lett, de van leeching poison, shiv-vel együtt, ami már jóval több self heal. Nagyon nem hiszem, hogy nehézkesebb lenne.
-
Buddhha
tag
Sziasztok!
Egy ideje nem játszottam, de hallottam olyan pletykát, hogy goldért lehet venni játékidőt..
Van ilyen?
Vagy csak a D3-ban gyűjtött pénzből lehet venni (erre szolgálna a battlenet-es egyenleg)?Köszönettel:
Buddhha (@Bloodscalp)----O---- Infrablútut van-e benne??? ----O---- I'm hard as a rock, and wise as a mountain!
-
gabranek
senior tag
válasz parandroid #43386 üzenetére
Hát farmolni nem fogok, viszont zsákszámra vásárolom fel az alapanyagokat ah-ban, a pandára készülve úgy terveztem, hogy pandáig nem fogok én sem visszatérni. ezért mielőtt lejárt az accom márciusban, bevásároltam több száz stack elementium oret, a mostani ár 2-3x-áért...de még így is extra profitot fogok belőle csinálni szerintem.
#43388: én paypalra gyűjtöttem amit RMAH-ban megkerestem és abból vettem offgamersen feltöltést. Ez így tök legális...battle.net balanceból egyenlőre még nem tudsz venni feltöltést, de szerintem nagyon hamar meg fogja lépni a blizzard, hogy lehessen.
De wow-ban gyűjtött goldért soha nem fogsz tudni venni legálisan.[ Szerkesztve ]
田中れいな
-
parandroid
félisten
válasz gabranek #43390 üzenetére
Ja, farmolásnál most kivételesen nem ilyesmikre, inkább főleg repura, meg pontokra, heirloomra, ilyesmire gondoltam. De ez sem rossz ötlet. Én Tol Baradot tervezem már régóta farmolni kicsit, meg kéne vennem ott is a két mountot... No meg Molten Core-ba kéne lejárni reput farmolni, olyan bénán néz ki az acsiknál, hogy ez az egy repu hiányzik a classicnál...
p
-
gabranek
senior tag
válasz parandroid #43391 üzenetére
Én tol baradot kifarmoltam anno, de olyan hangulatos (és gyorsan teljesíthető) questek vannak ott, hogy ma is rendszeresen visszajárok, pedig nem szeretem a pvp-t.
Nekem a firelandsot kellene befejeznem, de az valami nagyon undorító egy rész soha véget nem érő questek, ronda környezet...utálom.田中れいな
-
Wolverine
félisten
válasz echterion #43380 üzenetére
Itt nemcsak a neked segítő NPC-k számítanak, hanem a többieké is - vagyis elég, ha olyankor jársz arra, amikor viszonylag sokan dailyznek a környéken és figyeled az NPC-ket Esetleg csinálj rájuk egy-egy target makrót.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Khelben
nagyúr
válasz Wolverine #43394 üzenetére
NPCScan addon figyeli helyette és szól, ha valamelyik ott van.
(#43390) gabranek : zsákszámra vásárolom fel az alapanyagokat ah-ban, a pandára készülve
Minek? Pandában új alapanyagok jönnek, ezek nem fognak érni semmit, max. kis mennyiségben a szakmát húzóknak lehet eladni, de az elenyésző.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz Khelben #43395 üzenetére
Ahogy írták is: panda után nem sokkal fel fog menni. Pl mikor kijött a cata, és elkezdtek esni az új cuccok, akkor kellett rá enchant is. A cata-s enchantok horror áron voltak, de szép lassan a régi 1-gyel rosszabb enchantok is drágák lettek, mert azokhoz nem farmolt senki, viszont valamit tenni kellett a cuccra.
Dive ever, work never.
-
gabranek
senior tag
válasz Cathfaern #43397 üzenetére
Én arra játszok, hogy a szakmákat tovább húzni olcsóbb lesz a mostani high alapanyagokkal, mint a pandás low-okkal. Valamint a kezdéskor eső/craftolt gearbe sem fog venni drága gemeket, hanem a mostani +40-et adót rakja bele.
Tény és való, lehet hogy pofára esek ezzel a spekulációval és ott marad a nyakamon 1000stack elementium ore, meg ugyanannyi heavy savage leather
田中れいな
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest