Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
lakisoft
veterán
válasz tjhooker464 #42300 üzenetére
Én is próbáltam volna küldeni de voltak gyorsabbak . Egészségedre.
- Árad -
-
gejzanet
tag
válasz Wolverine #42299 üzenetére
Na ne. A szintezős gear az szintezős gear midegy hogy alt vagy nem.
Én nem fogok egy q-t se csinálni a pandáriában két okból se:
1. Már olyan szinten unom a wow-ot, hogy lehet nem fizetek be többet, van még 3 hónapom az kijátszom és lehet, hogy ennyi.
2. Ha mégis akkor meg instázással fogom húzni. Egyrészt a tank palám olyan, hogy ha felmegyek 2 perc alatt jön privi, hogy menjek tankolni. Másrészt meg mindenki szintezni fog, így valószinűleg gombnyomásra lesz instance tankak meg healerek. És ott van még a battleground is ami megintcsak egy faszántos xp forrás, pláne hogy lesznek új pályák is.
-
Wolverine
félisten
válasz gejzanet #42304 üzenetére
Ez vagy te. Én viszont utálok instázni, és kizárólag questelek. Engem ugyanis a történet és a világ érdekel, és nem az, hogy mennyire ügyesen játszik valaki Mariót egy bossnál...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Cathfaern
nagyúr
-
törölt tag
Csak nálam van olyan gond, hogy ha 85-ös lett egy kari és átlag gear-t összekapartam akkor már húznék is egy másik karit?
Minden kariból egyet fel kell húzni és ha valamelyik kissé sz.r lesz akkor csere másikra -
gejzanet
tag
válasz Wolverine #42307 üzenetére
Nekem elsősorban xp forrás az insta inkább szólózni szeretek, wotlk-s hc-t, 70-es raid-et simán szólózok dk-val meg paladinnal (még lock-al is de vért hugyozva) és az alap 85-os instákat is. Azt szeretem, föleg ha jó receptek vagy transmog cuccok esnek.
A a baj a wow-al, hogy szintezni kell és igy a wow 90% meddő tartalom. Most a transmog miatt érdekesek a régi insták, a régi területek a rare world mob drop-ok miatt, de eddig a kutya nem ment black temple-be. Max a hunterek mászkáltak a régi területeken pet után vagy mount farmolás miatt.
Ha nem kellene szintezni, és értelmes questek lennének nem olyanok, mint ma és a q chain végén tényleg lenne egy értékes cucc egy mount vagy item akkor tényleg élne a wow és nem az lenne, hogy lenyomja mindenki két nap alatt az aréna meg a valor cap-ot és aztán fel se megy resetig vagy punnyad az ah előtt.
Vagy ha a két fő szakma kimaxolása után fel lehetne venni két másodagos szakmát amit csak wotlk-s szintig lehetne húzni megintcsak lenne mit csinálni egy ideig.
Vagy ha random generált insták lennének kis pvp tartalommal vegyitve.
Na ilyen nem lesz.
-
Junkie
aktív tag
válasz gejzanet #42311 üzenetére
"A a baj a wow-al, hogy szintezni kell és igy a wow 90% meddő tartalom" Ez ne haragudj de elég vicces kijelentés Ha nem kéne szintezni, nem lenne tartalom se benne, illetve az hogy meddő tartalom, maximum neked az, mert másnak meg pont hogy ez adja meg a szórakozást hogy végigcsinálja stb. Arról nem beszélve, hogy a wow-ban elég jól ki van találva megcsinálva, hogy a szintezés változatos legyen, többféle módon véghezviheted a saját szád íze szerint. Én játszottam anno Lineage 2-vel ahol max szint-10 lvl-nél gyakorlatilag úgy tudtál szintezni hogy bevetted magad egy területre ahol 15-20 mobot grindeltél 4-5 órán keresztül, és kaptál 2% xp-t.. Szóval a wow-beli szintezés nagyon baráti módon van kitalálva
Nem érdekel, hogy mit gondolnak a trendire programozott agyak, ha rágósabb is az igazi hús nekem akkor sem kell a műanyag
-
Wolverine
félisten
"A a baj a wow-al, hogy szintezni kell és igy a wow 90% meddő tartalom."
Muhaha. Mint már említettem, ez csak a te véleményed és bár biztosan vannak, akik egyetértenek veled, aligha gondolja így a játékosok többsége. Én is tudom, hogy kisebbségben vagyok, mert nekem meg a raidek számítanak meddő és érdektelen tartalomnak.
A questek ma is értékes jutalmakat adnak. xp-t, aranyat, geart - ami sokszor jobb, mint amid van (kivéve, ha heirloomot használsz - pont ez a hátránya ezeknek, hogy 80/85 szinten keresztül nem váltasz cuccot és rétéktelenné teszed a játékba fektetett munka nagy részét), és természetesen magát a történetet, amihez persze el is kéne olvasni a küldetések szövegeit."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
dilipok
veterán
az atlag userrel ellentetben eleg erdekes nezeteid vannak sok dologban es ezt mar tobbszor is bizonyitottad itt a forumon. No offense, de nem lehet, hogy magadba kellene nezni es nem ugy beallitani a sajat igenyeidet/elgondolasaidat, mintha az lenne az atlagos?
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Lirion
addikt
válasz gejzanet #42304 üzenetére
Még ha instant hív be, akkor is sokkal lassabb instázással szintezni, mint küldizéssel.
A bg meg pláne lassú, ott csak akkor jár normális xp mennyiség, ha győz a csapat, de tudjuk, hogy ez csak 50%-ban történik meg, úgy meg tényleg nagyon lassú a fejlődés. Ráadásul se pénz, se gear nem jár a pvp-szintezés közben... -
Khelben
nagyúr
válasz Lirion #42316 üzenetére
sokkal lassabb instázással szintezni, mint küldizéssel.
Ez nem igaz, főleg nem alacsony szinteken, ahol a questekkel együtt 2-3 szintet is lépsz egyetlen instával. Én is húztam fel karaktert csak instázással és sokkal gyorsabb volt, mint questeléssel, pedig a mage dps és sokat kell várnia egy-egy instára.
-
gejzanet
tag
válasz Wolverine #42313 üzenetére
Ha a q tartalom érdekel miért játszól a wow-al? Rengeteg olyan játék van ami erre épül és nem olyan szánalmas quest-ek vannak mint a wow-nak, pl fallout, oblivion, skyim, dragon age, stb. Ahoz, hogy quest-elj nem kell mmorpg.
A baj, hogy a lényegét nem érted annak mit irok és ez nem először van igy. Olvasd el mégegyszer amit irtam.
-
Viktor77
titán
-
dilipok
veterán
válasz gejzanet #42319 üzenetére
na mar megint kezded Ne akard mar megmondani embereknek mivel toltik el a szabadidejuket... Veled ellentetben, akik WOWoznak, elvezik a jatekot es nem feltetlenul jelent megterhelest, ha questelni kell (mint ahogy azt le is irtak neked) Wolvi nem panaszkodott, te "sirtal" amiatt, hogy (neked) unalmas a questeles... A jatekok amiket emlitettel meg single player jatekok. Hogyan is akarod az MMOhoz hasonlitani az SP RPG-ket? Nem eppen egy kategoria a ketto...
[ Szerkesztve ]
-
gejzanet
tag
válasz Lirion #42316 üzenetére
Valóban van amikor gyorsabb a quest-elés, pl ha nem gankolnak rendszeresen le. De 15-75 között kb egy insta minimum egy lvl up ami kb 10-15 perc és közben kék q revardokat kapsz + sok cucc esik ami vagy eladható transmogra vagy kék. Ha jó a csapat akkor 3..5 insta is lemegy zsinórban.
Én minden karit húztam már fullra kivéve shámán-t. Csak kétszer quest-elek szintezés alatt 0-10 között és 80-es szinten mouth hyjal-ban összeszedem az ilevel-t, hogy be tudjak menni a catás instákba. Aztán mire meglépem a 82-t akkora mindenem 300 feletti kék.
A pvp keveseb xp-t hoz ha alis vagy, mert az ally közismerten noob random pvp-ben még az av-t is képesek rendszeresen bukni viszont ha nyersz akkor az kb egy negyed az xp-bar-on.
-
gejzanet
tag
válasz dilipok #42322 üzenetére
Ja hát vannak emberek akiket kielégit a ölj meg 12 farkast ami dob neked 4 lábat és add le jelegű dolog, tény. A mónika show-nak is volt nézetsége és ennyi.
Én nem hasonlítom sehogy éppen azt irtam, mivel a quest nem multiplayer tartalom akkor minek wow-ozik és miért nem olyannal játszik ahol tenyleg értelmes quest-ek vannak.
Egyébként a fentiekből is látszik az, hogy olvasni tudsz kevés érteni is kellene.
-
gejzanet
tag
válasz ígyvanferi #42323 üzenetére
Meglehet csak az a baj, hogy minden kiegészitővel átirják...
-
Wolverine
félisten
válasz gejzanet #42325 üzenetére
Ha szerinted a WoW küldetései ennyiről szólnak, akkor a) nagyon rég nem csináltál meg egyet sem; b) nem olvasod el a szövegeket. Engem kimondottan az Azerothtal kapcsolatos lore érdekel, ezért olvasok képregényeket, könyveket és küldetésszövegeket egyaránt, így legalább tudom, miért is kell X helyre mennem.
A single játékokat rendszerint megunom, maximum egy óra után. A régi Falloutokkal azért játszottam, az újak - és az Elder Scrollsok - nem érdekelnek, ahogy a Dragon Age sem. Mint már említettem, tudom, hogy kisebbségben vagyok a játékosok között - mint ahogy te is, csak te ezt nem veszed észre"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Cathfaern
nagyúr
válasz gejzanet #42324 üzenetére
"A pvp keveseb xp-t hoz ha alis vagy, mert az ally közismerten noob random pvp-ben még az av-t is képesek rendszeresen bukni"
Fud. ~50% a nyerési esély mindkét oldalon."Aztán mire meglépem a 82-t akkora mindenem 300 feletti kék."
Amellett, hogy kétlem, nem nagyon van jelentősége a dolognak, ugyanis a 84-85-ös zöld questrewardok ennél magasabb ilvl-űek."De 15-75 között kb egy insta minimum egy lvl up ami kb 10-15 perc és közben kék q revardokat kapsz + sok cucc esik ami vagy eladható transmogra vagy kék."
Erős túlzásnak érzem azt a 10-15 perc (na jó, scarlet cemetery megvan annyiból). A kék cuccok kb. semmit sem érnek, mert ahogy írod is, elég gyors a szintezés, szóval úgyis lecseréled. Ha meg a transmog gearből bejövő bevétel jelentős, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz amúgy"Ha jó a csapat akkor 3..5 insta is lemegy zsinórban."
Ha meg nem, meg kilép a tank és/vagy healer, vagy mindenki más, aztán várhatsz, meg ha mondjuk 11 után mész, amikor már van, hogy akár dps hiány is van, akkor máris rosszabb a helyzet.Amúgy legutóbb egy mage-et húztam, 54 óra a /played (4 darab heirloommal). Powerlevel nem volt, egyedül fejlődtem, kizárólag questeléssel, egyetlen egy instát se toltam le (tehát az insta questeket sem). Meglepne, ha ennél gyorsabbat ki lehetne hozni csak instázással
-
Lirion
addikt
válasz gejzanet #42324 üzenetére
Érdekes, én 15-75 között sok olyan instában voltam rested xp-vel, ahol alig negyed szint jött össze egy körrel, ez meg eléggé messze van a minimum 1 lvl up-tól. Ráadásul inkább 20-25 perc az az insta, nem 10-15.
Persze ha vannak dungeon questek is, akkor valóban összejöhet egy fél szint is egy instával, de ennek is elmúlik az ideje. 80 fölött már sok instát le kell tolni a szinthez, annyi idő alatt meg küldizéssel is simán lehet hozni az xp/hour-t, ami mellé kapsz reput, térkaput a fővárosból, és csomó eladható motyót és pénzt. -
dilipok
veterán
válasz gejzanet #42325 üzenetére
Egyébként a fentiekből is látszik az, hogy olvasni tudsz kevés érteni is kellene. - ha mar megint kezded a szemelyeskedest, legalabb fogalmazz ertelmesen...
latszolag te vagy write only modban, mert tok mindegy ki mit mond neked, te csak hajtod a sajat elkepzeleseidet. Mellesleg mikor csinaltal/olvastal el egy questet is? Miota atalakitottak a questeket eltuntek az altalad emlitett hulyesegek. Minden quest mogott van tortenet, de te ezt biztos tudod, mert mar unod is az egeszet...
Az meg hogy a quest multiplayer tartalom vagy nem: ha en a barataimmal szeretek questelni? Akkor ne tegyem, mert az MMO szerinted (!!!) nem arrol szol, es ezt itt mindenkinek el kellene fogadnia... Erdekes hozzallas... De tudod mit, tovabbi jo jatekot neked. Nem idegesitem magam tovabb, mert teljesen ertelmetlen.
[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
válasz Xirtam #42329 üzenetére
Atyaég, hogy megy az ilyen gyorsan? Már az 54 óránál is leesett az állam, de hogy 32... Nekem még nem sikerült 3 napon belül felérnem, pedig van már pár 85-ös. Persze a lelkesedés időnként elfogy, és PVP-zem kicsit, ami (a Gejza állításával ellentétben) sokkal lassabb, de általában csak Outlandet ugrom át így. Az is ritka, hogy rested vagyok, mert ha egyszer elkezdek szintezni, akkor egy-két héten belül a végére is érek.
-
Fl3x
aktív tag
sziasztok
elkezdtem en is wow-ozni a Ragnaroson, egy rugot huzok eppen es olyan kerdesem lenne, hogy itt a tapasztaltabbak, milyen addonokat ajanlananak hozza? PvP ni szeretnek majd kesobiekben, de most csak 28 vok meg igy questelgetek neha insta, BG meg nem probalgattam bar lehet erdemes lenne nem tom meg?!
minden segitseget jotanacsot szivesen fogadok es elore is koszonom!udv.: Fl3x
" Nem az számít mekkorát ütsz, hanem hogy hány ütést állsz ki mikor talpon kell maradni!"
-
Xirtam
veterán
Szia, üdv köreinkben, és üdv a Ragnaros Realm-en.
Én elég régi motoros vagyok, a WoW megjelenése óta játszom, így ha tehetek a legalapabb addonokat használom csak, egyrészről számomra a sok addon rontja a játékélményt és még könnyebbé teszi a játékomat. Ami számomra már így is egyre casuel-eb. Bár Spine DW-n HC-ban mostanság elbukunk.
Bagnon, ez a táskádat szabja át, számomra átláthatóbb és pakolható.
DeadlyBoss, de ennek a hasznát majd csak lvl 85-ön fogod élvezni. Ez a Dungeon és RAID-eken a boss fightok alatt mondja, hogy állj kis ebből meg ebből.Én ezeket használom csak.
De majd jön Wolverin ő segít neked. worldofwarcraft.hu szerkesztője, általában az addonos híreket is ő szokta írni.
[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
Az előbbiekhez tennék hozzá párat:
- carbonite (questeléshez)
- gathermate2 (gyűjtögetéshez)
- ackis recipe list (szakmákhoz)
- npc scan (ritka npc-k megtalálásához)
- archy (archeology-hoz)
- auctionator (aukciós ház egyszerűbb és gyorsabb kezelése)
- atlasloot (megmutatja, melyik instában milyen cuccokat szerezhetsz)
- overachiever, raidachievement (achievement pontok gyűjtéséhez)
- postal (mailboxot teszi könnyen kezelhetővé)
- recount (damage mérő, sokak szerint csak a vérpistikéknek kell, de szerintem hasznos, hamar kiszűri a hülyéket és megtudod, melyik képességed mire jó)[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
-
-
Wolverine
félisten
A tanácsom egyébként a következő: először fogalmazd meg magadban, mi zavar az alap interface-ben: mi lenne jobb másként vagy milyen infó hiányzik. ha ez megvan, akkor a konkrét feladathoz keress - vagy kérj - addont.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Fl3x
aktív tag
válasz Wolverine #42345 üzenetére
Olyan kellene amivel az életem/mana/energy látom rendesen nem azt mondom h óriási legyen de szembetűnő, gondolom a XP bar fölé mozgatás az nem gond?! Valami olyasmi amivel, mondjuk látom egy instában h mit dobhat az adott boss. Akkor ami megváltoztatja az XP bar alatti részt ahol a skillek vannak, mert a gyári nem tetszik Minimap sem igazán jön be, de az nem vészes, kibírom Partyhoz kellene vmi, olyan amit szintén látok rendesen, bár gondolom ha a sajátom megváltozik akkor az partytársakat is olyanban látom. PvP zni még nem PvP ztem, de majd szeretnék BG-zni hogyha ahhoz is van vmi hasznos akkor jöhet olyan addon is. Eetleg olyasmi létezik ami nem a jobb felső sarokba nyomja kia buffokat/debuffokat, mert az hát nem túlságosan esik a látókörömbe. Egyenlőre ennyi sztem, köszi a segítséget előre is.
" Nem az számít mekkorát ütsz, hanem hogy hány ütést állsz ki mikor talpon kell maradni!"
-
Amarth
aktív tag
Melyik a jobb heal: a priest vagy a shaman?
Porfestés Szegeden, rövid határidővel!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest