Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
krokk
senior tag
válasz Xirtam #42350 üzenetére
dettó ezt érzem én is.
elkezdtem egy sámit húzni, soha nem healeltem előtte és megtetszett.
gondoltam akkor már egy priestet felhúzok, gondoltam az jobb healer hát kb 82-83ig nagyon tetszett. 85nél úgy otthagytam a fenébe, hogy mondtam, hogy én többet soha nem játszok priesttel ... úgyhogy most van egy 85ös druidám helyette a sámánt még nem maxoltam ki.. a druida jobban bejött talán. bár kár hogy nincs blood elf druidathe funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Dell Optiplex 3010 MT,i3-3240,8GB Ram,500GB Samsung Evo SSD,Eredeti Win 10 Pro,számla,garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest