Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri
addikt
válasz steveetm #41048 üzenetére
Jelen esetben kopácsolnom KELL, mert nincs pénzem kihúzni a JC-t magában. Megjegyzem, tegnap délután kitoltam 325ig, de most kéne borítani bele a goldot mázsaszám, hogy ne kelljen kapálnom. Csak számolgatok, hogy mi éri meg. Tényleg semmi rosszindulat nincs bennem, ha mégis úgy tűnne, hidd el, nem az volt a célom. Amíg craftolom a low level izéket, füstöl a ceruzám és ilyen számok jönnek ki a végén.
Sn[4k3]: Megy a szekér, csak még lejtőn felfelé. A statisztika pedig sohasem lesz unalmas
A korrigált empirikus variancia a középső nevem[ Szerkesztve ]
eladó Aromamizer RDTA V1
-
Healbacsi
őstag
Megcsinalod mondjuk a hyjalben levo napi questeket, az kb tisztan 500g + a zold itemek amik esnek. Fogsz 1 havert, es ketten letoljatok bwl-t. Ez heti 600 lootolt gold + a cuccok amik esnek. ez kb napi 30 perc + heti 1x 20 perc ... azaz hetente kb 4 ora raforditassal stabil 4000g beveteled van + disenchantbol tovabbi. Ez kb azt jelenti, hogy ha amikor azt irtad korabban, hogy 12k egy szakma felhuzasa a Ragnan, akkor ez kerlek alassan 3 het alatt megvan. Igazabol meg meg se kell eroltetned magad erte, csak leulsz betolsz egy par szamot az mp3 lejatszodba, es mar kesz is, mehetsz filmet nezni, csaladdal foglalkozni.
Mar most mondom el franc tudja hanyadjara, a problemad annyi, hogy 0 munkaval akarod, hogy omoljon az inventoridba a love.
-
Argos
őstag
válasz parandroid #41012 üzenetére
whehehe...
Jóvanna' késő volt már. (vagy sokadik pohárka.. )Témához, csak annyit, hogy mivel én is most kezdtem új accot, elsőre a tank karakteremnek, 2 geatherer -mining, herb- szakmát vettem, fel, de gyorsan le is dobtam a gazolást.. és lett helyette ékszerész. Gyártom szépen a bányászott cuccokból a gyűrűt, medált, és tolom át másik kis karakternek disenchantra. Így szépen fejlődik mindkét karakternél a szakma. Később, meg remek páros lesz, ha komolyabb pénzt akarok keresni.
Goldból húzni viszont elég drága, már csak azért is, mert az ore ill. a prospectelt kavicsok árai is elég magasak - legalábbis perpill nekem.mod.:
Ám, nincs itt szerintem semmi gond, folyik az eszmecsere, ötletelgetés, infómegosztás.
Hasznosabb ez szerintem, mint arról vitázni, hogy milyen c*pás húzni a 2k fölött az aréna ratinget..
(valójában nem tudom, mennyire az, szinte sose pvpzek, csk vannak ismerősök mumble-en, akinek a virnyákolásuktól néha agyf*szt tudok kapni.. )[ Szerkesztve ]
...elmúlik...
-
Beri
addikt
válasz Healbacsi #41052 üzenetére
Csinálgatom a dailyket, farmolgatok, csak lassú a tempó. Minden kezdet nehéz, szegény karakterem két hete 85ös, egy epic piros gem 3k+, egy landslide majd' 2k, minden viszi a pénzt. Én meg keresem a legoptimálisabb utat a SOK goldhoz.
Az elég erős, hogy zéró munkával akarok pénzt keresni, mert azért profokat húzni nulla pénzből nem épp láblógatós ilyen tempóban (mining 525, skinning szintén annyi volt, de eldobtam a JC miatt, amit két délután feltapostam 350-re), meg nekem nem a munka büdös, hanem a tempó lassú. Ha egész este farmolok, összehozhatok mondjuk 50 stack random ércet. Ehhez az kell, hogy senki ne kapáljon arra (minél magasabb szintű terület, minél drágább az érc, ez annál kevésbé teljesül), plusz megállás nélkül csináljam. Viszont ha AH-ból vett anyagból craftolok, nem függök másoktól (csak az áraiktól), nem kell kimennem a városból, futnom a hullámhoz, mert 438756834-en kempelnek, stb.eladó Aromamizer RDTA V1
-
H.O.D.
senior tag
Hja, PvP szerveren viccesebb egy kicsit farmolni, mint PvE-n. Mindig van a közelben egy jóindulatú enemy player, aki stealrh-ből indít.
A mining és a sok player kapcsolatáról annyit, hogy egy területen mindig adott számú vein van, tehát nem lehet lerabolni. Amint egyed elhasznál valaki, egy új spawnol valahol a területen, persze me, feététlenül ott, ahol az előző volt. Előfordult pl. Deepholmban olyan, hogy 3 kört repültem, mire egy vein az utambe került, pedig most már a kutya sem bányászik ott, max. a levelingesek.
EDIT: ha napi 50 stack összejön, az olyan 4k gold, az azért nem egy szar napi kereset. Ráadásul így megvan az a pszichikai fölény, hogy a sok lusta disznó nem tudna nélküled az AH-ból meggazdagodni
[ Szerkesztve ]
Where do you want to go today?
-
Wolverine
félisten
válasz Healbacsi #41052 üzenetére
Inkább MC javasolt; ha a blood elffel teleportáltatod magad BRD bejárata előtt, akkor nem kell raid, hogy bemehess, és kb. szólózható az egész.
#41043: nem, hanem azokéban, akik tényleg értenek ahhoz, hogy kell megfejni az AH-t. Tényleg, használsz legalább valamilyen addont? Olvastad a rovatunkat?
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Telda
addikt
A régi 5 fősből eső szet itemek, mint pl a Valor, már nem beszerezhető?
-
Wolverine
félisten
válasz Viktor77 #41058 üzenetére
Raid instance-ba nem léphetsz be, ha nem vagy raid tagja. MC-be akkor is beteleportál a blood elf, ha nem vagy partyban sem.
#41059: a kék T0-ra gondolsz? Annak egy statnélküli replikája megvehető a Darkmoon Faire-en; de az eredeti szettet kivették a 4.0-ban.
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Healbacsi
őstag
válasz Wolverine #41057 üzenetére
Mc egyedul csinalva se ad annyi penzt, mint bwl 2 emberrel. Tudom mert havernak sokat segitettem a lootolj 100k goldot ocsiben, kb 4 honapig farmoltuk neki a regi raideket, igy pontosan tudom melyik regi raidbol mennyi gold esik tisztan.
Az ekezet nelkuli irasert elnezest kerek mindenkitol, csak regi Mud-os megszokas, es maradtam ennel a modszernel. Hivatalos irasokat normalisan irok
[ Szerkesztve ]
-
Beri
addikt
-
cl.aci
aktív tag
sziasztok
Azután érdeklődnek Ulta előtt a kissárkiknál nem tapasztaltatok mostanában némi furcsaságot? Nevezetesen a nerf utáni 14 helyett kismillió darab jön 10-esben, de ma LFR-ben is így jártam két esetben is."bakker ez tényeg egy fadoboz, azt hittem csak viccelsz"
-
szőröscica
addikt
2/8 HC
-
Diego72
csendes tag
Sziasztok!
Van pár eladó új, sértetlen loot kártyám:
Tiny 1300 Ft
Sandbox Tiger 800 Ft
Grim Campfire 4500 Ft
Slashdance 300 Ft
Papa Hummel's Old-Fashioned Pet Biscuit 1200 Ft
Fool's Gold 3500 Ft
Bloat the Bubble Fish 1500 Ft[ Szerkesztve ]
-
gabranek
senior tag
Nerfelték az outlandi raid bossokból eső goldot? eddig 250g-t dobott egy boss, most meg csak 50-et
田中れいな
-
lakisoft
veterán
-
Beri
addikt
válasz Cathfaern #41029 üzenetére
Jól számol? Szerintem csak simán megnézi a legolcsóbb anyagárat AH mentésben, aztán kiszorozza: Ezzel csak annyi baj van, hogy egyrészt minél több kell, annál többe fog kerülni egy darab, másrészt eleve nincs is annyi benn, amennyi kéne.
Konkrétan az enchantra mondott egy ~8k-s árat. Beleborítottam 10k-t és 350. Több helyen spórolósabbra is vettem a figurát az ajánlottól, de még így is inkább a duplája igaz az összegnek.
Csak a mai nap kétszer voltam 10k gold fölött és 100 alatt \o/eladó Aromamizer RDTA V1
-
Telda
addikt
Jól látom hogy a Benediction/Anathema staff már nem megszerezhető?
-
Arnold2
őstag
Nemsokára jön a kisebb hibajavításokat tartalmazó 4.3.3. -as patch.
Írják, hogy azok akik a 64bites klienssel játszanak, nem fogják tudni telepíteni a patchet (bővebben).
Azt is írják, hogy ha törlünk bizonyos fájlokat, akkor már jó működik a frissítés.Kérdés: miután töröltem a 64bites kliens fájljait és felment a frissítés, visszatehetem azokat és tovább használhatom a WoW-ot 64biten?
-
Skyhunter
őstag
Tudja vki, hogy az alant látható videóban, milyen engis addon van felrakva a srácnak?
-
Wolverine
félisten
válasz Arnold2 #41089 üzenetére
Valószínűleg igen - legalábbis nem látom indokát, miért ne menne. De az is lehet, hogy ezeket a fájlokat is frissítik majd 4.3.3-ra, és akkor ki kell várni az újabb verziót. szerk: igen, a mostani WoW-64.exe 4.3.2-es verziójú, vagyis ki kell várni, amíg lesz 4.3.3-as is.
#41090: szerintem az nem engineer addon, hanem egy olyan, ami a szakma kijelzését módosítja. A baj az, hogy nem jut eszembe a neve... (az eredeti neve Manufac volt, de tudtommal az már nem működik)
[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
3/8 HC, még a nerf előtt
-
MZsoltee
veterán
Hellosztok!
Kis segítségre lenne szükségem, leveleztem a supporttal annak érdekében, hogy át kéne akni UK-re az accomat, de nem akarnak engedni, kéne nekik egy számla az "új UK-es " címemmel. Ami persze nincs. Tud erre valaki valami megoldást?
Üdv
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
Wolverine
félisten
válasz MZsoltee #41093 üzenetére
Pont azért nem engedik a címváltást, nehogy trükközni lehessen (havidíj, Recruit-A-Friend stb.). Szóval a nevedre szóló számla nélkül ez nem fog menni.
-
Wolverine
félisten
válasz MZsoltee #41095 üzenetére
WoW-accountok közti karaktertranszfer csak akkor lehetséges, ha a) azonos Battle.net-accounton vannak (de ez nem segítene a címproblémáidon); b) azonos a vezetékneve mindkét tulajdonosnak.
Amúgy miért is akarsz brit címet magadnak?
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest