Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Ha jól tudom, akkor minden race-nek 4 tulajdonsága van, az ritka, hogy mind jó legyen az adott kaszthoz. Horda oldalon warlock lehet orc, undead és blood elf. (Vagy tegnap óta már troll is?) Én az első vagyok: nagyobb pet dmg, és egy spell dmg növelő 3 perc cd-s képességem van (nem jut eszembe most a neve) ami sokat nyom a latba, de a stunok is kevesebb ideig tartanak, ennek is van egy kis pve haszna. Az undeadek inkább pvp-re jók (fear törés, kannibalizmus = gyors hp regen), a hosszú víz alatti légzés képessége meg nem ér semmit, mert a locknak van erre spellje. A BE aoe silence-je is inkább pvp-re jó, talán kis instákban jön jól, bár ehhez a mobok közelében kell lenni.
Dive ever, work never.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest