Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
selenge
tag
hali! ehet nem jó helyre teszem fel a kérdést, de mobil authenticatort, nokiára használ e valaki?
SZIASZTOK, ÚJ VAGYOK ITT! HOGY VAGYTOK? - Nyomd meg a CapsLock-ot!! - HUUUUU, KÖSZI, MOST MÁR NEM KELL TARTANOM A SHIFTET!
-
echterion
nagyúr
Milyen gyakorisággal rakják ki IF-ben az ajándékokat? Mert kellene a Crashin' Thrashin' Racer Controller belőle.
-
H.O.D.
senior tag
Akadt egy kis gondom...
Felraktam a WoW-ot egy másik gépre, lemezről. Login után nem hozza a karaktereimet, meg realmet sem lehet választani, csak behajít a Create New Character képernyőre. Ez normális?Where do you want to go today?
-
Wolverine
félisten
-
Healbacsi
őstag
válasz H.O.D. #34904 üzenetére
Kizart hogy ne lehessen realmet valtoztatni. Max nem latod, hogy adott szerveren van.e mar karid, mert azok az adatok nincsenek lementve a gepedre.
Slayer006: Nalam meg mindig mukodik az ovbe tett gem. Nalad vmi serious shit bug van. Irj ingame GM-eknek, ok majd mondanak ra vmi okosat.
[ Szerkesztve ]
-
Skyhunter
őstag
Kivettem egy Dragonmaw-os LW-recit....de nem tudom megtanulni,kiírja hogy nem találja az itemet...mit lehet tenni? (pakolgattam a zsákokba,addonok kikapcsolva,cache kiűrítve)
-
szilchi
őstag
Hi.El akarom vinni egyik haveromnak a játékot,de most látom,hogy 28 Gb-os a könyvtár.Mi az ami felesleges,amit esetleg törölni lehetne?Mekkorának kellene lennie a könyvtárnak?
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
-
Azazello-
senior tag
3.2GHz Intel Core i3
4GB (two 2GB SO-DIMMs) of 1333MHz DDR3 SDRAM; supports up to 16GB
ATI Radeon HD 5670 with 512MB of GDDR3 memoryilyen konfiggal kb mire mennek a mai wow-kovetelmenyek mellett?
elnezest, nem teljesen ide illik a kerdes...
[ Szerkesztve ]
Egy jó nőt meghódítani, és nem elmesélni olyan, mint titokban átúszni a Csendes-óceánt.
-
echterion
nagyúr
válasz Azazello- #34913 üzenetére
Nekem ugyanezzek a cuccaim vannak feleannyi rammal meg egy gts250-nel, és így AV meg 5 fősben minden max, 4x anizotróp és 2x-es multisamplinggal simán fut. Szóval szerintem nálad high-on fog futni, raidben meg medium biztos fog menni.
Wolverine (#34905): Jut eszembe, a BB King-hez meg valami puska kell, amit 2009-ben adtak. Sajna akkor én off voltam, de az is kellene egy acsihoz, azt is meg lehet valahonnan venni?
[ Szerkesztve ]
-
Azazello-
senior tag
tehat ertelmetlen ilyet venni. inkabb akkor az erosebb konfig...
iMac-re szeretnek valtani es az elerheto konfiguraciokat nezegetem.
koszonom
Egy jó nőt meghódítani, és nem elmesélni olyan, mint titokban átúszni a Csendes-óceánt.
-
cl.aci
aktív tag
válasz Skyhunter #34908 üzenetére
Hali. Felhúzod az LW-t 525-re. Van olyan LW-s recept amit 425-os skilre ír csak 525-ösön tudod megtanulni, pl. leg armor (kétszer is megvettem mert azt hittem valami nem jó , ugyanezt eljátszottam mint te végül írtam ticketet), múltkor erről értekeztem egy GM-el, azt válaszolták hogy bocsi de bugos a leírás meg az egész
[ Szerkesztve ]
"bakker ez tényeg egy fadoboz, azt hittem csak viccelsz"
-
parandroid
félisten
válasz Azazello- #34916 üzenetére
Ezt hogy szűrted le ebből a válaszból?
Magamnak válaszolva, gondolom te raidben is mindent ultrahighon akarsz tartani, a kérdés az, hogy van-e ennek értelme - no meg a szokásos hardverprobléma: mindig lesz, ami ultrahigh beállítás mellett megakasztja a gépedet, akármilyen méregdrága és uptodate; ha másért nem, a kevéssé sikeres optimalizáció miatt. Ilyenkor születnek a guildtársak gúnyos beszólásai, amikor lagra, akadozásra panaszkodsz a szétszaladt ménesről és a felborult taligáról.
Nem irigykedem, félre ne érts, meg nem is fáj nekem, ha te több pénzt akarsz költeni, boldog karácsonyt, meg minden, csak nem értem az elvet.
Ps.: Egy éve győzködöm magam, hogy le kéne cserélni a GF 9600GT-t, de egyszerűen nem bírok megfelelő ürügyet találni hozzá...
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
decibel
aktív tag
Ha már gépigény ésatöbbi. Uldum valami elképesztően jól néz ki (medium-high beállításokkal) amellett, hogy eddig messze a legjobb küldik vannak ott. Azt hittem a wotlk-s questek szintjét nem tudják átlépni (mert elfogult vagyok a lore miatt), de ez egyszerűen mindent visz. Vash'jr is nagyon tetszett, Mount Hyal kicsit leült bár ott is vannak jó questek, de Uldum olyan mintha filmet néznék. A grafika, a design nagyon jól összedolgozik, ennél több nem kell a hangulatkeltéshez. Cakkumpakk az eddigiek közül ez a kiegészítő tetszik a legjobban questelésügyileg, bár még hátra van egy zóna.
[ Szerkesztve ]
"you are a monkey poo-poo"
-
Azazello-
senior tag
válasz parandroid #34919 üzenetére
felreertesz. nem vet fel a penzt es nem is jatszom az arcomat, csupan annyit szurtem le a dologbol, hogy mar a jelen korulmenyek kozott sem lennek kepes ezze a konfiggal full grafikaval jatszani, akkor az elkovetkezo ket evben csak romlani fog a helyzet. ezen az alapon +300 font-ert kapok egy olyan konfigot, ami meg megallja a helyet ket ev mulva is. talan.
sok penz ez is-az is. de ha mar egyszer kolteni kezdek, akkor nem mindegy, hogy mire.Egy jó nőt meghódítani, és nem elmesélni olyan, mint titokban átúszni a Csendes-óceánt.
-
whitezo88
nagyúr
-
Wolverine
félisten
válasz Azazello- #34923 üzenetére
De, képes lennél rá; kivéve 25 fős raideken és BG-ken, mert az a spell effektek és a játékosok miatt nagyobb terhelést jelent, aminél kiütközik az engine pár hátránya.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Azazello-
senior tag
válasz whitezo88 #34926 üzenetére
Nezegettem YouTube-on iMac + wow videokat, de nem tudtam leszurni, hogy pozitiv vagy negativ lett volna.
Ezek szerint nem ajanlott a mac wow-hoz?A 27"-os kepernyo pedig nagyon tetszik ))
-
gabranek
senior tag
Mi a teendő akkor ha uldumban nem kapok több questet? Amit kaptam mind megcsináltam, nem dobtam ki egyet sem, de senki nem küld tovább új helyszínre uldumon belül Az utolsó quest amit megkaptam és meg is csináltam a Lost City of the Tol'vir instába elküldős volt. Aztán onnantól se kép, se hang.
田中れいな
-
Arnold2
őstag
válasz whitezo88 #34933 üzenetére
Egy pár tipp ha nincs több quest.
Egyrészről amit Whitezo írt. Nekem 107/108 volt. Uldumban volt egy quest ahol dunyulni kellett egy táborban ami felett egy fekete sárkány járőrözött. Ott ha megölöd a sárkányt, dobja a fejét és az is még egy quest. Viszont vigyetek magatokkal barátot, mert egy lvl 85-ös demo locknak igazán meggyűlt vele a baja
Ha Deepholmban nem találsz több questet (én 46-nál akadtam meg). Nagy nehezen sikerült a 2. GM-ből kiszedni (az első elküldött a WoWheadre meg a fórumokra...), hogy több mint valószínű beszívtam egy phasing bugot. Gőzerővel dolgoznak rajta meg köszönik szépen hogy jelentettem stb. S kísérjem figyelemmel a fórumokat
A többi helyen meg általában normálisan lehet questelni, nem akadsz el. Amit megfigyeltem, hogy sok olyan quest van amit mob-ból dobódott quest indítóval érsz el. Szóval érdemes mobokat ölni. Általában azonnal dobják az itemet, vagy maximum a 2.
-
Ribi
nagyúr
válasz Arnold2 #34934 üzenetére
Ugyancsak 107/108-nal akadtam el.
Nekem délen ahol farkast kellett befogni, meg kellett ölni egy madarat és kaptam egy questet, hogy öljek meg 8-at belőlük. Nemtudom hogy összesen mennyi quest van uldumban, de kicsit idegesítő ez az ölj meg mobot és az dob questet dolog.
Most amikor mindenki repül, csak azt öli meg ami az adott quest miatt kell.
Bár már én is rászoktam arra, hogy minden féle mobból megölök 1-2-t hátha dob valamit.
Szerencsémre azóta meglett a Loremaster of Cata. Nem szívtam be semilyen phasing bugot. -
gabranek
senior tag
-
Arnold2
őstag
Nekem abból az achiev-ból ugye csak Deepholm hiányzik :S Nagyon kiváncsi leszek hogy hogyan fogják megoldani, már ha megoldják.
Uldumban e szerint 116 quest van. Ha rászűrsz az Alliance-ra akkor 109. Szóval az achiemvent itt igen szűkre lett szabva. Szerintem ha levitték volna 105-re a követelményt az mindenkinek korrekt lett volna.
-
Lirion
addikt
Jól sejtem, hogy az vmiféle bug, ha outlanden a térképen nem jelöli a küldiket a rendszer?
-
-conrad-
addikt
realm második
Elvileg meglehetne az első hely, egy craftos övet talán ma meg tudok csináltatni, ill. 5k repu hinyzik repus kesztyűhöz. -
mat-
csendes tag
tököm kivan a phasinggel, már olyan bugot is találtam, hogy az érc illetve növény node-ok eltünnek... látom a térképen, látom a növényt, közelebb megyek eltünik...
anno majd lefostam a bokám a wrathgate után, ahogy rácsodálkoztam a phasingre...
epic volt... most már epic szar -
-conrad-
addikt
Ugyanez van nálam is. Deepholm tetején már aktívak nekem a daily questek, ezért az ott lévő node-okat nem tudom kiszedni. Messziről látom is, nem csak a térképen, mire odaérek (zonaváltás) már despawnol.
Illetve Ragnaroson már találtam Deepholme alatt bányászó hordást.
Targetelni is tudtam, mikor feljebb jött ott volt a nameplate is, de föld alatt volt, tehát nem a phasing miatt volt bug.
Ki is szedte a node-omat. -
Wolverine
félisten
válasz gabranek #34936 üzenetére
Van a WoWInterface-en egy QuestCompletist nevű addon. A telepítése után a játékban beírod a /qc parancsot, importálod a már teljesített küldetéseid a szerverről és látszani fog, mi maradt ki.
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
DrGonzo22
őstag
válasz Arnold2 #34941 üzenetére
Már nem azért, de az egy free ach volt. Az összes rare mob megölése Outlandben, és Northrendben is csak odafigyelés kérdése volt, de mondjuk az legalább nem a kigondolom, és három nap múlva kész kategóriába esett, bár Outland meglett 10 nap alatt, ami azért szintén nem sok. És pont, hogy nem kellett tudni játszani egyikhez sem
-
whitezo88
nagyúr
érdekes bug [link]
-
Shrek16
csendes tag
Sziasztok!
Cloak-ra a tailoringes Lightweave embroidery mellé még lehet enchantot feltenni, vagy a kettő kizárja egymást?
Noé bárkáját egy amatőr építette. A Titanicot profik...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- OLED TV topic
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- DIGI kábel TV
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest