Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
válasz Wolverine #34432 üzenetére
Mi kb 23-an voltunk online éjféltől. Kb fél óra senyvedés után kezdtek bejutni az emberek és az guild lvl 2 valamikor 1:30-40 körül volt meg. Persze a bug miatt, mert elvileg nem lehetett volna meg. Szóval kis guildeknek is tudnak gyorsan fejlődni. Persze ez lvl 2 volt. De nemhiszem, hogy nagy hátrányban lesznek a kis guildek. Ami valahol rossz is. Ha minden guild ilyen egyszerűen fejlődik, akkor miért nem adják meg alapból. Tudom tudom hogy ne valtogasson mindenki guildet mint alsógatyát.
-
Wolverine
félisten
válasz gabranek #34491 üzenetére
Ne telepíts semmit. Upgrade-elj a CD-kulccsal, lépj be és tiéd a pálya, semmit nem fog telepíteni a kliens
Ribi: azt azóta buktátok, ahogy olvasom Faceless hírét.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Peti78
őstag
Sziasztok
Olyan addont keresek, ami mutatja hogy egyes itemek hogyan proccolnak. Gondolok itt egy sexy cooldown féle megjelenésre, moveable barokra, de mutatnia kellene az egyes sigilek stackjet is. remélem érthet módon fogalmazta,. a segítséget előre is köszönöm.
Jó játékot
byBlackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
m0tth0w
csendes tag
Megtudnátok mondani mi annak az adonnak a neve, ami kiírja a karakter köré két félkörben combatban a sebzést, hit-et, stb?
Gigabyte 990XA-UD3 | AMD FX X8 8320 BE | MSI N760GTX-Ti Twin Frozr II 2GB | Kingston DDR3 4x2GB 1333 | Corsair CX600
-
L4D1K
őstag
Valamit nagyon benézhettek a gls nél, vagy csak nem voltak felkészülve..egyre több ismerősöm jelzi vissza hogy még nem jött meg a posta, sajnos nekem sem..
# ANTAL Tuning #
-
Wolverine
félisten
válasz m0tth0w #34506 üzenetére
Ezt az alap interface is tudja; kapcsold be a Floating Combat Textet.
#34505: ahogy Bashiok is írta a fórumon... ez nem tervezett, de lehetséges.
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
joelfan
csendes tag
hmm.Remélem a Blizz nem gondolja komolyan h várnom kell arra h betudjak jelentkezni a játékba... Ez egy vicc ami megy.. És ezért még hülye fejjel pénzt is adok...
-
Wolverine
félisten
válasz joelfan #34509 üzenetére
Te se játszottál még olyankor, amikor kiegészítő jelent meg, igaz? A szerverek teherbírása véges, és sok szerver tele van.
-
Darth_Revan
veterán
1 kérdés azoktól akik Konzolok Szervíze-ből rendelt:
Ti se kaptatok számlát? -
Darth_Revan
veterán
válasz Darth_Revan #34512 üzenetére
úgy tűnik kifelejtették...de ingyen elpostázzák
-
Wolverine
félisten
válasz joelfan #34511 üzenetére
Keress egy low population realmet, oda jó eséllyel be tudsz lépni Nem mellesleg az ilyen extra terhelésre nem érdemes készülni, mert a beruházás sosem térülne meg, illetve 2 évente 4-5 napig lenne rá szükség.
-
Healbacsi
őstag
válasz joelfan #34511 üzenetére
Erre nem lehet felkeszulni. A jatekosok alapvetoen nem az alacsony nepessegu szerverekre mennek, hanem azt elhagyja a magasabb letszamuak fele huznak. Sokan kiegnek abbahagyjak a jatekot, lemorzsolodnak, eladjak az accot stb. Igy kieg elott nem is lehet kb felmerni, hogy mennyi lesz majd az aktiv jatekos az elso hetekben.. Es aztan bumm.. mindenki raszabadul, mint amikor egy fogadason ingyen van a kaja.
-
Sonja
nagyúr
válasz Darth_Revan #34512 üzenetére
Nem, ezért (is) tudnak olcsóbbak lenni! Nekem is ma jött tőlük 2 db PS3-as játék.
Egyébként meg vagy elégedve velük?Játéknál nem zavar, hogy nincs számla. Ha felbontod, utána úgyis csak a kiadó cseréli, ha hibás.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
anulu
félisten
eh, 1500-as queue TN-en... kb 3 éve nem láttam q-t egyáltalán, ez most kicsit szíven ütött...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
valaki meg tudná mondani, h hordások a 450+ mining és herbát hol tudják megtanulni?
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
válasz Wolverine #34521 üzenetére
ty. néztem wowhead-et, de ott csak 350-et írnak. de megnézem
-
Darth_Revan
veterán
"Játéknál nem zavar, hogy nincs számla. Ha felbontod, utána úgyis csak a kiadó cseréli, ha hibás."
1) Pedig számla nélkül annyit ér az a játék, mintha írott DVD-s virágbolti verzió lenne
2) És számla nélkül mivel igazolod a kiadónál, hogy te tényleg megvetted ?Még nem mondok véleményt, megvárom, amíg megjön a számla.
-
Sonja
nagyúr
válasz Darth_Revan #34523 üzenetére
Tőlem még soha nem kértek számlát, mikor cseréltem 2 játékot is.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
whitezo88
nagyúr
ilyet sem láttam még: Bloodscalp full. szerencsére csak 3. voltam így bedobott hamar.
-
ígyvanferi
addikt
Igazán megtisztelő, hogy a deusex-es arenamaster celissa levág 5-ödjére, de kicsit unom...
-
Wolverine
félisten
válasz SE_Fan #34528 üzenetére
Finkle Einhorn nem új Eredetileg UBRS-ben volt, akkor szabadult ki, ha valaki megnyúzta a Beastet, miután legyőzték. A Finkle's Lava Dredger a vanilla idők egyik első feral druid fegyvere volt; ma ugye az utódja az egyik heirloom.
És igen, rengeteg ilyen easter egg van a WoW-ban, az achievementek neveitől az eventek egy részén át a karakterek neveiig.
-
kenwood
veterán
válasz Healbacsi #34516 üzenetére
Kb. igy van,de meg ennel is nehezebb a helyzet,mert epithetnek 2X akkora hazat is,mint az elozo,de bejarati ajto nem lehet szelesebb,mint maga az epulet.Procibol sem lesz a 4 magos negyszer gyorsabb,mint az azonos parameterekkel rendelkezo egymagos
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
SE_Fan
tag
Hm akkor segitek.
Ace Ventura?
"Finkle = Einhorn"?
-
F-ECT$
titán
Na tegnap este én is játszottam egy kicsit. 0 rested xp-vel, nyugis questeléssel kb 2 óra alatt meglett a 81-es szinthez kellő xp 75%-a. Úgy tűnik, hogy még casual játékosok is 1-2 hét alatt felérnek 85-re. Közben kicsit még a profokat is sikerült húzni.
Archeologyt próbálta valaki? (Én még csak felvettem.)
Dive ever, work never.
-
Skyhunter
őstag
válasz mistixx #34536 üzenetére
Segítsetek pls...Uldumban járok,lvl83-ként,vmi questsorozatban vok....nem látok senkit,se npc, se más player, sem mobok sincsenek pl Orgrimmarban sem.Még az új területek portáljai sincsenek meg.A többi karimmal minden jó.Azt mondják a klántársaim,vmi másik "fázisban" lehetek....beszélni tudok chaten,de semmi sem látszik...mit lehet tenni?
-
DrGonzo22
őstag
Ha CE Catalysmet vettél, és eladnád a 2 TCG hőskártyát, vagy lootlapokra cserélnéd (nemsokára lesznek Worldbreakeresek is!), írj egy privátot. Köszi
-
Ribi
nagyúr
válasz Vigneau #34538 üzenetére
Hát igen, az igazi kockák már elérték a lvl 85-öt.
Nálunk este lett meg az első 85.
Persze nem túl sok instázással, inkább questeléssel.
Nekem első nap 2 óra alatt lett meg a 81, tegnap 82 Hyjalban kb 6 óra alatt. (25 napit leadtam induláskor.). Innentől viszont meredeken emelkedik a szükséges XP. Szóval szerintem questeléssel legalább 24h played kell a 85höz. Dungeon onlyval gyorsabban meglehet, de ahhoz normális csapat kell. Nem ICC dungeonban nevelkedett vérpistikék.Induláskor ICC25 HC gearben BR kb tank and spank volt végig. 1x haltunk a tüzes bosson, mert benn maradt középen a boss és az aoe mindnkit elvitt. Utolso bossnal meg mindig nemtudom mi a taktika, csak szaladozott mindenki ossze vissza, mikor ráment az add, amúgy meg csak agyonvertük.
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz Skyhunter #34537 üzenetére
Folytasd a questchaint, és akkor kikerülsz ebből a fázisból, vissza a normálisba. Most kb. úgy állsz, mint a Battle for Undercitynél.
kovsol, én még nem szinteztem egy karaktert sem a Cataclysm megjelenése óta, nincs rá időm
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
Nah csak meg lett a 85.
-
#PeTeY#
aktív tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyannal, hogy alt-tab-nál a wow ott marad háttérnek? Mióta meg van a cataclysm azóta ilyen, amúgy működik rendesen, csak nagyon zavaró. Illetve másik gépen nem csinálja.[link]
Szerk: kép kimaradt[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest