Új hozzászólás Aktív témák

  • birno

    addikt

    válasz Rizzo #33870 üzenetére

    Úgy gondoltam, hogy amelyiknek mondjuk nem fogy annyira a mana-ja, akkor azzal érdemesebb gondolom, mivel nem kell folyton MB-t tartani, múltkor említettétek, hogy egyiknél szinte alig megy el mana, csak nem tudom már melyik volt az.

    Wolverine: Berserk még nincs, Lacerate sem, Faerie Fire meg szintén 8-10s cooldownal, úgyhogy mire az lejár addigra kb. meg is halnak a mobok nagy eséllyel, legalábbis amik a mostani dungeonokben vannak.

    Amúgy az tényleg poén, hogy tankként mennyivel gyorsabban be lehet jutni, de meg kell hagyni, hogy valóban neki van a legnehezebb feladat plusz rajta van a legnagyobb felelősség.

    efge: balance+feral, nem resto+feral-t akartál írni?
    Csak mert healre inkább az kellene, nem?

    A gearelődési tanács csak a 4.0.3a-ig érvényes
    Miért?

    Cat-el DPS-ezni max lvl-en amúgy miért problémás?
    Korábban itt azt írtátok ha jól emlékszem, hogy sokan áttérnek balance-re, mert nagyobb DPS-t ad.
    Csak mert jelenleg Cat-ként szinte mindig nekem a legnagyobb a DPS-em, meg én tolom a legtöbb damage-t, akkor is ha nálam 1-2 szinttel magasabb a többi csapattag, van, hogy a tankot is lehagyom, most nem nagyzásból mondom persze, csak nem vágom, hogy akkor a későbbiekben ez miért változik meg?
    Azt tudom elképzelni, hogy most a gyors energy regenerálódás a Cat-nek kedvez, a későbbiekben meg a Moonkinnek fog lassabban fogyni a manaja, plusz jobbak lesznek a spelljei és emiatt lesz erősebb, csak abból kiindulva, hogy amikor kipróbáltam a Balance Tree-t akkor nekem iszonyat hamar elment a mana-m így közepes szinten.
    Ha jól emlékszem 220 vagy 240-es DPS-t mutatott a recount legutóbb, 39-40-es szinten ez mennyire számít jónak?

Új hozzászólás Aktív témák