Új hozzászólás Aktív témák

  • Patrick76496

    őstag

    válasz fsb1000 #4662 üzenetére

    Szerintem tedd le azt az E4-et, ne szívasd magad vele. Mondjuk nem így tettem az utóbbi 2 napban a Churchill III-mal, de már befejeztem. Egyszerűen nincs értelme olyan tankkal menni amire már nem kell XP és rosszul megy vele. Pedig nekem is kéne menni a 2 IS-el, hogy valamilyen szinten megtanuljak azokkal is játszani CW-re, és a legénység is fejlődjön, de mivel a Churchill III egy hulladék, ezért ez a feladat a két tízesre marad. Egyáltalán nem merek velük menni, még a legénységet is anno HAD CW-n húztam fel 100-asra. No most a T-62-vel másképp csinálom, úgy gondoltam bátor leszek:

    Csak éppen fogalmam sincs, hogy milyen célt állítsak ki vele, ez a 2500 dmg nem tudom mennyire jó. El is fog menni, ha berak a szopórollerra, + CW-n. Ezért is kéne még menni a 2 szovjet heavy-vel, mert a folyamatos CW a mélybe vitte velük az átlagsebzést.

    Számomra a nap legviccesebb pillanata:

    Hősünk ugye próbált volna leflankelni, de nem sikerült neki. ;] Tisztára, mint a Paul G. videókban, direkt így szerettem volna, hogy legyen, és be is jött! :C

    "I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

Új hozzászólás Aktív témák