Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
törölt tag
na ilyen sem volt még. Westfielden 15:1-re szívtunk, mi voltunk a védők Szokásos kempelgetéses "stratégia" ezúttal nem jött be.
-
krisss93
aktív tag
válasz kanyipicske #23150 üzenetére
Ő a másik kedvencem.
-
Akos96
senior tag
válasz kanyipicske #23150 üzenetére
Így van, a 85B-t az gyakorlatilag minden átszakítja, mindenhonnan.
"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
Cooper911
senior tag
válasz Patrick76496 #23009 üzenetére
Ja igaz, mert az Alpha teszterek elvileg megkapják már egy patch-el korábban, de asszem csak teszt szerón.
De még mindig nem látom mi az a prem tank ami eddig nem volt.
Ja már látom[ Szerkesztve ]
[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
Patrick76496
őstag
válasz Atlantis #23136 üzenetére
A bekkelés alatt mit értesz?
(#23139) kisküzdő: Nem szép? A 152-es nagyon jól néz ki. Abban viszont egyet értünk, hogy hatékony, várom már, hogy lecserélhessem az M1-et egy ilyenre.
(#23140) Djuree: Tanár úr, IS-4 órára jelenteznék! 21 k xp az ST-I-ről, szívesen fogadom a tippeid, ha vannak, majd mutatsz valamit random csatákban.
[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
törölt tag
válasz SoulReaver #23158 üzenetére
-
vbbb
addikt
A KT az milyen mostanában? Még mindig veszteséges a fenntartása? Vagy T32?
Kéne megint valami 8-as heavy...jajj..de az ISU-152 meg a Panther is hívogat...végre összejött a kredit valami jóra!
-
krisss93
aktív tag
A KT egész jó a 8.0 óta erősebb a páncélzata,
Egész korrekten pattog.
Nekem mit átlagos játékosnak prém nélkül a legtöbb köröm 0-ás vagy egykét ezer +. (jobb vereség gyengébb győzelem)
De szerintem aki hozza vele a 3000 feletti átlagsebzést az már egész jól tud keresni. De nekem 2300 fölött ritkán jön össze. Keveslem is a sebzésést -
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
válasz krisss93 #23163 üzenetére
Most ugye nem arról beszélünk, hogy egy csatában sikerül 3000 aztán meg 500, 870 stb? A 3000 átlag az 100 csata után 300000 sebzés a tankkal elért statisztikák között 300 csatánál pedig 900000 stb. A játékosok zöme tier8 heavy tankban még az 1500-at sem éri el átlagban, nem ám 3000-et.
-
Patrick76496
őstag
Mi a szar van ezzel a Type 59-el? M6 átlövi szemből, én meg annyira nem tudok pontosan rálőni az IS-re, hogy ne a tornyát találjam el.
-
Enzolord
addikt
Az előbb volt egy csatám az IS-sel, 16 lövést kaptam, nyertünk, és az ellen IS-e kapta a steel wall-t 11 bekapott lövéssel..
Hogy van ez??
Ja, túléltük mindketten..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
vhw
addikt
válasz Patrick76496 #23168 üzenetére
A helyes megfejtés;
Gold ammo!
ding-ding"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
V.Dave
senior tag
ha bekapcsolom a "Gyorsított legénységi képzést" egy tanknál attól még kapok vele free xp-t?
Xiaomi mi 8 6/128
-
mynames
senior tag
-
Patrick76496
őstag
Egy kis érdekesség:
Nem tudom ti észrevettétek-e, hogy az A13 Covenanter nagyobbik motorja eléggé gyúlékony.
-
Djuree
félisten
válasz sanya67 #23157 üzenetére
azért kell egy kicsit dicsekedni néha
patrikgtaivs: hát az is-4-el nem megy rosszul én úgy érzem. persze nem minden köröm jó. el tudom néha balfaxkodni én is, de hát ez benne van.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
törölt tag
Sziasztok, valahol valamit megnyomtam, és előjött egy egyedi festési lehetőség a játékon belül, pl terepfestés, harci logo-k, nemzeti zászlók. Na ezt keresem, de nem találom, tudtok segíteni?
Köszi -
Dobi 562
addikt
Na, azt hiszem 10-es tankokkal sem megyek mostanában. Sokkal kevésbé fáj kreditügyileg ha csak mondjuk tier 6-ban bukok a sok hasznavehetetlen idióta miatt.
Mert ugyebár 10-es csatában 10-es tankkal mi a teendő az alábbi pályákon?
Malinovka: 5-ből 4 10-es tank kempel a bázisunkon majd 2 perc után az E-100 megindul keresztben a mezőn előre. A dombra szigorúan senki (csak én=núb).
Fisherman's Bay: szigorúan csak a malom körüli kemp az elképzelhető, a dombra és a kikötőbe menni ( csak én=núb) tilos! Ha lő az arty, akkor maradjunk egy helyben, ne mozogjunk arrébb!
Westfield: a faluba ne menjünk (csak én=núb), lemmingvonat fel északra a dombokhoz, majd ott 2 ellenséges tank kivégzi az összes idióta, barom lemminget.
És akkor valaki magyarázza meg nekem, hogy egy játékban ahol a 10-es tankok a legerősebbek, mi a francért kell hátul kempelni... Nehéztankkal... Miért? Nem azért szerzi meg az ember ezeket a gépeket, hogy ő legyen a csatatér királya, nyomuljunk, sebezzünk, öljünk? Rosszul gondolom?
Ezekben a hülyékben ez játszódik le? "De jó, 10-es nehéztank, ezzel megvédem a malom környékét, mert sok lövést kibír!!!"
Kicsit kiakadtam, bocs.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Fijjug!
Két kérdésem voolna
Álcaháló, vagy álcafestés?
Az álca képesség hol található meg? Mert a hálónál %-ban határozza meg, amihez kell az eredeti változó ugye. Másfelől a festésnél még %-ban sem találtam meg.Dobi 562
Ez megy T6-ban is. Én már nem is küzdök, megvárom, míg szépen elslasszognak, és a nagyobb kupachoz csatlakozom. Másnak nincs értelme. 10/1 az élvezetes random meccsek száma átlagban, szvsz.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Tegnap megvolt az első csatám ahol egy ellenféltől megkaptam hogy gold ammos k*cs*g vagyok.
Jagdtigerrel 1az1-ben kiszedtem az ellenfél T30-asát és ezt ő eléggé zokon vette hiába írtam neki hogy én nem élek ilyen dolgokkal. Eddig még 1db kredites gold lőszert nem vettem...
Egyébként a vicc az egészben az hogy a srácnak sokkal jobb statja volt legalábbis effben valami 1500 körül mozgott. Na meg ugye T30 forgótornyos TD így előnyben lett volna elvileg.Més que un club!
-
Atlantis
veterán
válasz #48613632 #23182 üzenetére
A háló csak 3 másodperc állás (=alváz nem mozog, torony foroghat) után aktivizálódik, a festésnek (szerintem) állandóan van hatása, ami ahogy írták előttem, 5%.
Az, hogy ez az érték mihez jön hozzá, egy bonyolult képlet alapján számítódik, amiben néhány paraméter nem nyilvános, csak megtippelni tudják.
Véleményem szerint hálót max TD-kre és arty-ra érdemes tenni, esetleg passzív scout taktikát folytató könnyű tankokra, máshol csak hasznos helyet foglal el értelmesebb kiegészítők elől, nehéz és közepes tankon (szerintem) már-már ciki, azokkal nem egy helyben kell állni, így nincs semmi hatása a hálónak.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
marked one94
őstag
[link] Csúnyán vissza tértem tegnap a játékba Mondjuk visszaemlékezve sokkal jobbnak érzetem a dmg mint itt ahogy írja (de skill megvan)
You'll Never Walk Alone
-
Timyyy
őstag
Tegnap brutálisan élveztem a játékot, és csak úgy röpködtek az 1000 xp-k, estére meg lett a T29, megmentettem a free xp-t, így szinte egyből rá is tudom dobni a top löveget, már alig várom, hogy mehessek vele.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
jozefgucci1
addikt
válasz Dobi 562 #23181 üzenetére
Teganp én is levezettem ezt ugyan így , csak én akkor T7 arty-val mentem T10 csatába 5x és mind így buktuk . Amúgy alacsonyabb tierben is ez van szóval ezek többsége nem tanul semmit a T10 ig. Hétvégén kifejlesztettem a T100E5-t de pont ezért nem vettem meg mert egyedűl egyszerüen nincs értelme menni vele . Az IS7-IS4 ott ál és talán ha heti egyszer előveszem . Kivétel talán a BatChat azzal el lehet mókázgatni azért .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Flatron710
tag
válasz Patrick76496 #23175 üzenetére
Nekem feltűnt, de még egyszer sem gyulladt ki. Igaz nem is mentem vele sokat.
Minden popzene a szexről szól. A rock arról, hogy akarod, a jazz arról, hogy csinálod, és a country vagy a western pedig arról, hogy bűnösnek érzed magad utána. -Robert Waldo Brunelle Jr. --- WoT/WoWs/War Thunder acc : Zolika_tm
-
Timyyy
őstag
válasz psycroptic #23190 üzenetére
Nem valami pattogós, ahogy a T20 sem, de ha azt bírtad, akkor ezt is fogod.
Nekem az egyik kedvencem a Patton után, úgyhogy én elfogult vagyokOsztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
válasz Patrick76496 #23168 üzenetére
Az M6 valszeg gold ammot használt, ha sorozatosan átlőtt szemből. Nem lehetetlen gold ammo nélkül sem amúgy, de ahhoz nagyon pontosnak kell lennie. Persze nem mindegy, hogy milyen szögben érkezik be a lövedék.
(#23171) V.Dave: free xp-t, ami 5%, mindig kapsz
(#23174) echterion: free xp mindig van. Te kevered azzal az xp-vel, amit maga a tank kap
(#23183) Napfénysüti: lol, T30-ban ül, és gyakorlatilag nem tudja, hogy nincs páncélja a tanknak? Amúgy nem feltétlen volt előnyben, mert ugyan forog a tornya, de neked meg van páncélod, így neki célzott lövést kell leadni, te meg bárhol lőhetted a testét.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Timyyy
őstag
válasz psycroptic #23193 üzenetére
Van vk4502a-m is, nem szeretem. Olyan semmilyen... heavy-nek szar papír, mednek lassú... de még 60K xp-t ki kell kínlódnom belőle.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Atlantis
veterán
válasz psycroptic #23190 üzenetére
Érezhetően lomhább, mint a T20, cserébe jobban páncélozott, a tornya szemből elég sokat kibír. Ágyúja saját szintjén egészen jó...az igazi szívás majd a Patton lesz ugyanezzel az ágyúval egy szinttel feljebb.
Egyetértek Timyyy-vel, a VK4502A nekem se lett a kedvencem, szóról szóra ugyanez a véleményem róla, pedig sokan kedvelik. Az összes T8-as HT közül ezzel végeztem a legrosszabb statisztikával, még a gyűlölt IS-3 is jobban állt, mikor eladtam.Ágyúja éppen elmegy T8-on, hasonló, mint a T32-é, csak ugye ennek a tanknak nincs olyan kemény feje...
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
válasz marked one94 #23186 üzenetére
Szép! Látom a KV-1S még mindig nagyon jó.
(#23190) psycroptic: a teste ugyanolyan papír, de a tornyát gyakorlatilag nem lehet átlőni szemből, így álomtank ha megvalósítható a hulldown.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
jozefgucci1
addikt
válasz psycroptic #23193 üzenetére
A pershing jó választás ha fullos akkor nagyon lehet vele aprítani .Ez az a med amivel a legjobb a statom 62%. Egyedüli gond , hogy van amikor egymás után jönnek a bekapott kritikus találatok , mint ellövik a tornyot aztán ammorak találat. Elég érzékeny ezekre. Égni talán ha egyszer égtem nem egy gyúlékony gép . Az ágyú a saját szinten jó pontos és gyors még T9 ben elmegy kategória ,de a felett már felesleges vele lőni szinte.
Nem bírtam ki így a maradék free xp-m beáldoztam a patton nagy ágyújára. Hát azt kell mondanom megérte , érezhetően és élvezetesen lehet vele csipegetni a nagyok oldalát. Aki erre hajt az gyüjtögessen free-t szerintem mert amúgy a hajam téptem az első csatákban .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Zadia
senior tag
válasz psycroptic #23198 üzenetére
Szerintem ne várj a VK projektel.Heavyk között gyors fordulékony,eléggé pattogós a páncélja,az ágyú valóban lehetne erősebb vagy legalább nagyobb átütőerejű.
Nekem nagyon bejön az Aladár. Előbb fogom eladni a szar IS-3-at.
Ilyen legénységgel,már használható.[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
válasz jozefgucci1 #23197 üzenetére
Én is arra fogom ellőni a free-t, mert így nagyon vacak. Sajnos most nincs elég hozzá...
psycroptic: azt elfelejtettem írni, hogy a Pershing tényleg elég érzékeny, állandóan ellövik a lőszerrekeszt. Gyulladni nem szokott, robbanni se nagyon, csak sérül a rekesz és a töltési idő úgy már nem vicces. Nekem az első tankom volt, amire vizes tartót tettem.
Maus-projekt...a 4502A után végképp elment tőle a kedvem, Bélát teszten próbálva meg azt mondtam, ez nekem nem kell.Egyébként meg nem szabad mások véleményére sokat adni, nagyon stílusfüggő a dolog.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Seed szerver topic
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- OLED TV topic
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest