Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nintendo Switch
- Elite: Dangerous
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Xbox One
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Cooper911
senior tag
válasz Patrick76496 #22696 üzenetére
Azzal az ágyuval hamar meglesz a fejlesztett lánctalp.
Vagy vegyél rá advanced torsion bar-t, most féláron van és nem fogsz folyton leláncolódni ha mellédlő az arty.[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
bullseye
addikt
Lehet mán mondta valaki, de mi az a kis csillag, amit néha a tankok felett a típus mellett látni?
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
nyunyu
félisten
válasz bullseye #22702 üzenetére
XVM csillaggal jeloli, ha valakinek nincs meg a nagy tornya, igy nem teheti fel a legnagyobb agyut a tankra.
Aposztrof meg a kicsi torony, de felrakhato ra a nagy agyu. (Pl. T32, M103)
Ha nincs semmi, akkor a nagyobb torony van a tankon.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Flatron710
tag
válasz Patrick76496 #22698 üzenetére
Akkor az random "faktor" volt, mivel ma a Patton-al ( Pöttön ) egyedül nyírtam ki egy E100-at. Minden lövés beakadt.. a hasa alá is kettő, a többi pedig az oldalába... Sima APC-vel ( remélem, hogy ezt nem kell majd mindig írni ezek után )
Ő egyszer talált el.. Lánc volt.. Random?Majd kezdődik. a "de jó.. ezt és azt lőttem..." "Biztos arannyal lőttél"
Ezek után kiben bízzunk.. A WG szövetkezett ellenünk...[ Szerkesztve ]
Minden popzene a szexről szól. A rock arról, hogy akarod, a jazz arról, hogy csinálod, és a country vagy a western pedig arról, hogy bűnösnek érzed magad utána. -Robert Waldo Brunelle Jr. --- WoT/WoWs/War Thunder acc : Zolika_tm
-
mynames
senior tag
Erre megyek egy hasonlót:
Győzelem!
Csata: Malinovka 2012. november 3. 23:48:31
Jármű: KV-1S
Szerzett tapasztalat: 1 957
Szerzett kredit: 45 694
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Top Gun, MesterlövészÁllat ez a KV1S a t6-ban!
---
Lövésznél a pillanatkép a célkör szűkülés gyorsaságán javít?[ Szerkesztve ]
-
válasz mynames #22704 üzenetére
Igen, azzal. Amúgy a jelenlegi XP rekordomat is a KV-1S-sel tartom, ami 2673.
Nem tudom mi az a pillanatkép. Az Enhanced Gun Laying Drive meg az Improved Ventillation gyorsít a célkör szűkülésén (utóbbi mindenen javít picit). De van ahova fel tudod tenni a Vertical Stabilizer-t, az még jobb, mint a Gun Laying Drive.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Patrick76496
őstag
válasz Cooper911 #22701 üzenetére
Kösz a tippet! Szerencsém van, hogy 10-es löveggel kezdem, különben komoly szenvedés lenne ez a tank. ST-I után kicsit furcsa, szerintem az ássa el magát, aki erről lepattan. Csak azt bíztat, hogy felszerelésekkel és nagy toronnyal gyorsabban fog tölteni, mint az ST-I.
(#22705) Flatron710: Én eddig azt hittem, hogy csak az LB-1 hibája, de ezek szerint itt is jelenkezik. Nem gondoltam volna, hogy kisebb átütésű lövegek találatait elnyeli a lánctalpa, azt hittem könnyű eset oldalról már a 175-ös löveggel is. Amikor a tornya oldalát lőttem, akkor átment, persze ez csak addig működött, amíg nem velem volt elfoglalva...A beakadt alatt azt érted, hogy átment és sebzett is? Én nem használok arany lőszert, viszont néha lehet érezni, hogy mások igen. Ma egy Type lőtte át szemből a T-54-et, ami nem lehetetlen, viszont nagyon kicsi az esély rá. Rendesen rá kell célozni a weakspot-ra, ami a Type 0,39-esével nem a legegyszerűbb messzebbről (több, mint 100 méterre volt), ráadásul lassan is céloz. Na ő viszont nem sokáig szarakodott.
(#22706) mynames: Kicsit olyan mint a vert.stab., csak ez nem menet közben, hanem toronyforgásnál korlátozza egy cseppet a célkör kitágulását.
[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
mynames
senior tag
Elég komolyan hangzik a 2673! Grat!
---
Kikerestem: a pillanatkép az a Snap Shot. Ezt írják róla:
"Reduces the accuracy penalty applied during turret rotation by 0.075% per training level (up to 7.5%). If two Gunners have this skill, only the higher rating is effective. Typically not as valuable on vehicles without turrets, but it does apply to lateral gun movement on turret-less vehicles too. The skill is cumulative with a Vertical Stabilizer.
Primarily helpful on fast tanks that like to circle or flank, but also useful for peek-a-boo shooting."Ha jól értem ettől a célkör nem fog gyorsabban szűkülni, de akkor , hogy kell érteni azt, hogy a torony forgatás során csökkenti a szórást? Mikor forgatom a tornyot pl. sniper módban akk nem nyílik ki annyira a célzókör?
-
-
Cooper911
senior tag
válasz Patrick76496 #22710 üzenetére
Pedig elég jól tud pattogni. Kb mint az IS3. A páncélzat nem indokolja, de ha mozogsz vele akkor nehéz jól eltaláni. Kivéve persze full oldalról vagy hátulról.
(#22711) mynames
"Mikor forgatom a tornyot pl. sniper módban akk nem nyílik ki annyira a célzókör?"
Igen. Ez a lényege. És ugye ha nem nyilik ki teljesen akkor hamarabb össze is szükül.[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
joergie
őstag
válasz memphis221 #22678 üzenetére
Az elején mindenképp heavy-t ajánlanék, abból is a könnyebben kezelhető, több játékélményt nyújtó oroszokat, az IS vonalat, aztán ha ráéreztél, látod a tankok előnyeit hátrányait, lehet próbálgatni med-et td-t arty-t.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
vv5204
senior tag
Nagy nehezen sikerült megvenni a Slugger-t és gyors rohangálással már csak
14000 XP-t kell gyűjteni a 90-es ágyúra. Ami kell is, mivel a 76-os
szotyolaköpővel inkább csak a madarakra lődözhetek.
TD-hez képest az első 114/76 páncél tisztességes, az 590 HP sem rossz.
Fullra kifejlesztve végre nem a következő tier-t kell bámulni, csak élvezni
a játékot és irtani az ellent. -
törölt tag
Pálinkás jó reggelt
Német Tier6 osztályba lépnék, sokat olvasgatok, de nem jutok dűlőre, merre fejlesszek tovább.
A dilemma a VK3001P vs VK3601HTi mit gondoltok, merre tovább? Az általam olvasott fórumokon a 3601-et javasolják direkt módon, ám a T7-es Tiger már nem egy jó választás, a másik, a 3001P vonalon viszont ott a Tiger P, nem is beszélve a Mausról a végén.
Ti mit gondoltok erről? Vállaljam be a gyengébb 3001P-t a későbbi jobb techtree érdekében? Vagy annyira nem számottevő a különbség a fentebbi géposztályokban? Fogalmam sincs merre tovább
-
Tomi0703
addikt
válasz #48613632 #22716 üzenetére
Én is feltettem, jó egy hónapja a kérdést itt. Még emlékszem is. 3-2 lett a 36 javára. Azt vettem meg, nem is bántam meg. Szerintem jobb mint a 3001. A Tiger P viszont jobb a simánál. Maus. Én is őt akartam az elején, de rájöttem, hogy nem kell nekem. Vastag páncél de nagyon lassú. E-100 jobbnak nézki. Jobb löveg, nagyobb sebesség. Én is ezen dilemmáztam. Én az E-100 féle vonalat választottam. Annyira nem vonzott már a Maus (nagyon nem).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #48613632 #22716 üzenetére
Nekem a 3601 nagyon bejött, jó ágyúja van, aránylag gyors. A Tigrisről meg csak ódákat tudok zengeni!
Nem tudom honnét vetted hogy nem jó. Már az E-75-nél tartok, de ha akciós lesz valamikor a Tigris, akkor tuti vissza veszem!
179 csatával 60-os nyerés, 6 legtöbb kilőtt, és 83%-os találati arány. -
Timyyy
őstag
A tegnapi nap meglepően jól ment, összes tank 5x-özve, azon kívül M6-ot húztam, hogy legyen végre T29-em...
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Fel
addikt
Vigyázat! Támad a Vörös Hadsereg!!
Csapatunkban a egyik KV-1S a kép elkészülte után pár másodpercre már váltott is kékre..
------------------------------------------------------------------------
Ott állt a barakkban egy rakás szovjet katona, így csak megvettem az O. 212-t...
A kérdésem az lenne, hogy érdemes erre rárakni a ventit - ha már egyszer lehet - vagy inkább az EGLD és a rammer mellé maradjon az álcaháló?
A 212 álca skillje kb. a Mausével egyenlő, szóval nem tudom érdemes-e álcázni..?[ Szerkesztve ]
-
Tomi0703
addikt
Érdemes lenne msot vennem töltés-gyorsítót és egyéb nyalánkságokat? Mivel féláron van... H Tigris ágát húzom, két ruszki heavy ág, amcsi heavy. Mennyit lenne érdemes vennem, illetve melyik tankra lenne értelme?
"Cél" tankok: E-75, ruszki heavy vonal T10-ig, amcsi is végig - hátha kell -
joergie
őstag
0.8.2ről mit tudtok eddig? garázsban még a t20, ha abból az ágból jön az új amcsi med ág, akkor nem adom el. de állítólag semmi hivatalos közeli infó nincs.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Patrick76496
őstag
válasz Cooper911 #22713 üzenetére
IS-3 pattogni? Jó vicc. Anno még 8.0 előtt az enyém tornyát gond nélkül átvitte a egy Lóri40t (kaptam is ammo rack-et) és egy ARL V39. Annyival lett keményebb a 8.0-val, hogy jobban rá kell célozni szemből a 200 mm-nél kevesebb átütésű lövegekkel szemből. Az IS-8 talán kicsivel erősebb, ha nagyon lebecsülöm és nem célzok rá teljesen, akkor van, hogy én is pattanok róla akár ST-I-el is. Viszont a T-10-nek (nem tier 10) sokkal nagyobb a hasa, tehát nagyobb célpont. Amit viszont nem tudok hova tenni, az az, hogy tegnap nem bírtam átlőni T-54-el közelről szemből az IS-8 hasát pedig semennyire sem volt beforgatva. Máskor ugyanebben a helyzetben még a Type is átviszi, lehet akkor nem kaptam meg a random faktort, végül a kupoláján keresztül végeztem vele. A nagy torony mennyivel lesz pattogósabb? Papíron tudom ugyanannyi a páncéljuk mindenhonnan, de a 2 toronynak különböző a kialakítása.
[ Szerkesztve ]
-
Fel
addikt
válasz joergie #22726 üzenetére
Én eddig annyit, hogy végre javítják majd benne a South Coast mapot.
Bővebb infó egyelőre nincs, arról mi fog jönni. Storm azt írta nemrég, hogy hamarosan kiderül. 1-2 hét..
December végéig akár még az amcsikat is összekalapálhatják, de én nem vennék rá mérget, hogy azok fognak jönni.
Van választék bőven... 2. német TD ág, tier 10-ig bővített (inkább nyújtott) artik, tier 8-ig bővített light tankok..echterion: Jah. Csak egy ki fog maradni, mert a Churchill ötszemélyes, így az egyik töltőnek nem jut majd hely.
[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
Nekem olyan kérdésem van, hogy ha megveszem a csörcsillt (a ruszki prémest), akkor a kv3-as legénységet átképzési díj nélkül át tudom rakni?
-
nagysandor88
tag
válasz echterion #22729 üzenetére
Természetesen igen.
Más:
Én annyi tankhelyet vettem, hogy minden ágon megyek, tehát én nem kell vacilláljak, hogy merre fejlődjek. Van még prémium Matiltda, Valentine, Churchill, T-25 tankom, meg egy 4-5 ötös körüli farmra. Lassan haladok, de 9k csata alatt elértem átlag 5-7 szintre minden ágon. Kivételek ez alól az artik ott 3-4-es szinten vagyok, de Hummel ki van fejlesztve, meg a hatos francia, csak pénzhiány van. (Eddig kb összvissz 20 nap prémiumom volt.)
Eddigi csalódásom A10, AMX 38. AMX12t-t szerettem míg ötös volt, mostmár MM miatt szar, ahogy a 1375-ös társa is, egyszerűen gyenge a löveg, arra a szintre. ELC kedvencem, M24-el együtt.Valaki nem tud valamit arról, hogy TYPE 62 mikor lesz elérhető? Arra tuti beruházok.
Általában telóról írok, így gyakran elgépelek dolgokat, találd ki mit akarok! #### Kedvenc hirdetéstípusom: Eladó laptop, Ár megegyezés szerint Aztán álmodd meg mit adna el és mennyiért!?
-
.mf
veterán
Hát srácok, ha a "csúcson kell abbahagyni", akkor lehet, hogy most kéne
Annyira idegesít az arty, hogy gondoltam kipróbálom. Bétában kicsit használtam, de annyira nem ment. Azóta a franciák megjelenésekor egy kicsit belekóstoltam, annyira kicsit, hogy csak 2-3-ast, és nehezen ment, annyira, hogy a Lorr39lam-ot alig tudtam 50%-ra felküzdeni hogy nehogymár azalatti számmal szabaduljak meg tőle (most 53.57, kerekítve 54%-nál tartok)
Most elkezdtem a német ágat, és a Wespe elég jól ment, de a kis splash és dmg miatt tovább akartam lépni rajta, 18 kör után eladtam 67%-kal.
Grille első kör. Free xp-ből megkapta a nagy ágyút; meccs kezdetekor néztem, hogy azért motor és lánc sem ártott volna rá, iszonyat csiga. Meccs kezdődik, Lakeville, csapattársak nagyrésze középre be. Városba alig, ellenfél már gyorsan jön is ott. Maradtunk ketten a bázisnál, 2-3 még haldoklott középen, és az ellenfélnél még legalább tízen voltak. Gondoltam, hogy na ez mekkora bukó lesz, de azért nem adom könnyen. Szépen szedegettem ki őket.
Már csak ketten voltunk, Churchill és én, az ellen 6-7-en. Churchill feltartotta őket, én szedegettem. Amikor a Churchill is elhullt, még 4-en voltak, egy Hetzer egyenesen jött felém, valamint egy mk2 és két Grille.
A végeredmény:Victory!
Battle: Lakeville 2012. november 4. 9:53:17
Vehicle: Grille
Experience received: 8 165 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 41 560
Battle Achievements: Top Gun, Master Gunner, Reaper, Mastery Badge: "Ace Tanker"13 lövés, 9+2 találat, 2399 dmg, 10 destroyed / 9 damaged. Ha 5-ös szintű lenne, egy sor kitüntetést kaptam volna még érte
Replay igény szerintFotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
LAJTNING
tag
Replay nincs, még 8.0 miatt ki lett kapcsolva. 3200 dmg, gold ammo.
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=UWb5Qc-fBvk
-
.mf
veterán
válasz nagysandor88 #22734 üzenetére
Kösz
Ilyen is ritkán van, hogy első körrel meg is lesz az Ace (na meg ilyen abszurd helyzetet megfordítani, ezt sem gondoltam volna, főleg artyval, jó tankkal még előfordul, de artyval nagyon ritkán láttam még ilyet)Djuree: pedig a GwPantherről is szoktam jókat hallani. De nálam is Hummel most a cél.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Atlantis
veterán
válasz Djuree #22733 üzenetére
Ilyet mondani, Te! GWP egyáltalán nem rossz arty, GWT utána egy vemhes bálna, mire pozíciót találsz vele, lemegy a fél csata...már ha életben maradsz, mert szent, hogy jön egy scout és lazán szétszed. Ennél utáltam meg végképp a tüzérkedést. GWT-vel nem tudsz menekülni, TD-nek se jó, egyetlen előnye, hogy nagyot üt, ha életben maradsz. Mindemellett a T7 és afeletti arty-k javítási költsége is emelkedett nemrég, így gazdaságilag se éri meg.
Asszem virkir írta korábban, arty-t T6-on kell abbahagyni, akkor ezzel nem értettem egyet, de belátom, igaza volt...szerény véleményem szerint ennél csak az jobb, ha el se kezdi az ember egyiket se.>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Djuree
félisten
válasz Atlantis #22737 üzenetére
azért nem szeretem a gwp-t mert kicsit sebez, igaz gyorsan lő, de kilőni nem tud senkit, max idegesíteni, mert a sebzése semmire nem elég, splashe meg egyáltalán nincs. nekem nem jött be.
a gwt igen lassú, de ha odapörköl. az S-51 lehet még lassabb és nekem az nagyon bejött
ha menekülni kell egy artyval az már rég rossz, counter arty ellen meg ha jó az ellen artyja akkor semmivel nem tudsz arrébbmozdulni idejében.
egyedül az elején a pozíció felvételében van értelme az arty sebességének, de azt meg ki lehet bírni ha kicsit lassabb.
miért kéne abbahagyni t6-on? én akarok majd egy t8 artyt, obj212 van, hát a 261 talán 1 év múlva meglesz[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Patrick76496
őstag
Valaki kérdezte a napokban, hogy milyen a Churchill. Ahol a lehelet pontos TD-im mellé lőnek 500 méterre, ott a Churchill a meggymagyköpködővel telibe talál. Eszméletlen az a tank BiA, venti, rammer és EGLD kombinációjával. 750 kör után nem bántam meg, hogy megvettem, nekem az volt az első farmolós prémiumom a Type előtt.
-
Atlantis
veterán
válasz Djuree #22738 üzenetére
Ebben nem fogunk egyetérteni, de sok sikert...most akcióban visszavehetném a GWT-t én is, de már a gondolatra is emelkedik a vérnyomásom.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Timyyy
őstag
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Atlantis
veterán
No, még egy ok, hogy tisztelve szeressem az arty-kat: utsó csatámban egy "baráti" O212 610 HP-t leröppentett az E50-esemről és kiütötte 3 emberemet. Kaptam 4500 kárpótlást érte...persze ez volt az 5x kör, alig jött valami, kb. semmit nem tudtam csinálni a kiherélt tankommal utána.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
mynames
senior tag
válasz Cooper911 #22713 üzenetére
Nézegettem , hogy ez mit jelent százalékosan...elég vékony... nem hiszem, hogy megéri.
----
(#22723) Fel: "támad a vörös hadsereg" És nyertétek legalább?Mostanában nem indítom a játékot XVM-mel mert pont ezt nem akarom látni. Néha úgy éreztem, hogy befolyásol...Én a kék kapszulát választottam.
[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
válasz mynames #22747 üzenetére
Az ilyen apró különbségek csatákat dönthetnek el. Én minden % előnyt próbálok kihasználni, ezzel némileg ellensúlyozva béna játéktudásom.
-
Taktoj
aktív tag
Ma indítanám a launcher t aztán tölt a csík nem szalad végig majd kilép . Valaki tud tanácsot adni tegnap éjjel még semmi gondom nem volt
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
Flatron710
tag
válasz Patrick76496 #22710 üzenetére
Igen sebzett.
Minden popzene a szexről szól. A rock arról, hogy akarod, a jazz arról, hogy csinálod, és a country vagy a western pedig arról, hogy bűnösnek érzed magad utána. -Robert Waldo Brunelle Jr. --- WoT/WoWs/War Thunder acc : Zolika_tm
Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Milyen monitort vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest