Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nintendo Switch
- Elite: Dangerous
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Xbox One
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Enzolord
addikt
válasz Lizandra1 #23849 üzenetére
Őt keresd!
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz Lizandra1 #23852 üzenetére
Szívesen!
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
LoLHunCsirke
tag
M24 chaffee legénységébe milyen képességeket osszak ki?
TinkeringAboutYou!
-
Taragas
aktív tag
válasz LoLHunCsirke #23854 üzenetére
Basszus, a vk2801eddig is jó volt HE ammoval, és troll gunnal, de gold ammoval... Amikor ilyen 7es tier a max, akkor mindig sebzek vagy 1500-2000-et simán vele. és én vagyok a lista tetején....
Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!
-
Akos96
senior tag
válasz Stauffenberg #23846 üzenetére
Hát igen, úgy gondolom a World of Warships-szel is ez lesz. Szerintem ez az árkádos koncepció csak tankoknál működik.
[ Szerkesztve ]
"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
Taragas
aktív tag
válasz marked one94 #23856 üzenetére
Amúgy birom, hogy low tierben mindenki gold ammoval nyomja, meg troll gunnal....
Ennek az lesz a vége, hogy lecsap a nerf hammer, és vagy a gold ammo ugrik, vagy troll gunnok.Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!
-
Atlantis
veterán
válasz marked one94 #23856 üzenetére
Bizony, jó köröket mentem vele tegnap este. Kíváncsiságképpen a PzIV-et is meg kéne vennem...
Mondjuk nekem sikerült mínuszos kört is futnom...
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
stork13
aktív tag
válasz Taragas #23858 üzenetére
8.2-ben tervezik kivenni a gold ammo-t pénzért opciót. Ez volt a beetetés, lásd csak milyen az a része is. Ha meg hozzászoktál akkor fizess.
Most kell sok pénzt gyűjteni és beraktározni abból, ami kell/kellhet.A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.
-
Djuree
félisten
válasz #35692544 #23842 üzenetére
nekem is van ilyen napom néha, ilyenkor kimegyek futok vagy tekerek egyet és folytatom, és láss csodát változik és jönnek a győzelmek ezért ne töröld, nem érdemes, ezt akarja a játék, ne engedd hogy ő győzzön, kitartás
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
D.Orion
veterán
Nos elkezdtem a felkészülést az eljövendő második USA heavy ágra. Visszavettem az M5 Stuart-ot és ez lett az eredménye az első körnek howitzer-el: Ace Tanker
Második csatámban persze már T8-as tankok között voltam scout, de ez is jól sikerült volna, csak sajnos hiába spottoltam 58 sec-ig az álló ellent nem lőtték őket.[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz Tenken #23864 üzenetére
Igazából nem is kell prémium emiatt, ha valaki csak akkor lő prémium ammot, ha azon múlik a csata, simán elvan. Például ott van az E2-s köröm, amiben 2710xp-t kaptam, ez planetwot szerint is a legtöbb lenne, mindezt prémium ammo nélkül csináltam és fent is van a replay mwreplays-en már vagy 3-4 hónapja. Szerintem nem dobott sokat a prémium ammo. Azok az ágyúk, amik sokat profitálnak sebzésben, mind nagyon pontatlanok, ezért nem akkora nagy előny, ráadásul pattanni is tud és bizony, ha bejön 2 pattanás egymás után akkor gáz van. Itt van a reggeli replay-em, meggyőződésem, hogy ha végig prémium ammo-t lövök, akkor nem lett volna ennyire jó kör, de látszik is, hogy elég gyakran váltogatom őket, mert kell: [link]
-
stork13
aktív tag
-
CptMisi
őstag
-
Stauffenberg
nagyúr
Normális az olyan aki Tier 8-ban a mögé kerülő ellenségre nem forgatja rá a tank frontját, csak mozdulatlanul nézi ahogy a seggét lövik? Vagy kiáll a mező közepére és onnan osztja az észt... esetleg feltornyosul egy szűkebb helyen 10 csapattárs, egymást nem hagyják megmozdulni, mind a tíz blokkolja egymást, majd szépen 2 perc alatt ledarálják őket... arty's heaven.
Tegnap óta összesen 22 csatára volt energiám, mert egy kivételével mindet buktuk nagyon csúnya arányban és az átlagos playtime olyan 3-4 perc körül lehet csatánként.
Azt hiszem a hétvégére kifizetett 3 napos prémiumot buktam ahogy van. Néha felnézek egy-egy csatába hátha lerakott a játék a szopóágról, de amikor a start után 1 perccel 0<4 arányban állunk akkor már tudom, hogy még nem és inkább elbújok a francba, hogy legalább dmg-t okozva pénzemnél legyek...
[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
Az milyen, mikor obj212 egy lövéssel kilő a fullos Tiger II-ből? Mielőtt kérdezitek, nem volt ammo rack.
-
jahrn
senior tag
válasz Stauffenberg #23867 üzenetére
Az M7 kell neked ha az uj agat akarod tolni. Tier 6-7 light tank, tier 8-9 med, es a tier 10 a hvy (M103 alvaz, elvileg 155mm gun), es ha jol remlik mind auto loaderes (a high tierek biztosan).
[ Szerkesztve ]
-
Patrick76496
őstag
Amúgy érdekes dolog, hogy a WoT-nak csak 7 év a korhatára, a WoWp-nek pedig 12. Egyébként meg úgy is mindenki szarja le magasról, de azért csak jobb lenne, ha csak 12 év felettiek játszanának. Kéne valami kérdés, amit pl csak 12 éven felüliek tudnak megválaszolni, mondjuk matek tantárgyból.
Más: További 8.2 hírek.
[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
S.Copperpot
tag
Ezt ti elhiszitek? Háromszor ammorackeltek egymás után! Ennyire sérülékeny a T54 ammorackje?
Az elsőt a Jagdtiger lőtte D4-ből, szemből, azt megjavítottam, aztán ez a tetűláda a beforgatott tankra ráduplázott!We have our own place in the universe, and it is a dark, cruel role we play. We are the revolutionaries, we are the usurpers to the heavenly thrones. We are the enemies of the Gods.
-
válasz Patrick76496 #23885 üzenetére
Az lenne a kérdés, hogy igaz-e, hogy a gólya hozza a kisbabát?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Patrick76496
őstag
LoL
(#23886) S.Copperpot: Nekem T-44 óta van a tőltőnek biztonságos elhelyezés / safe stowage, és bevált. Persze az ammo rack még így is hajlandó megsérülni, engem inkább az üzemanyag tankja idegesít, hogy miatta gyakran kigyullad.
Basszus milyen komoly random faktora van mostanában az arty-knak? Alig talál valamennyi lövés, meg az egyértelműen oneshotol-ható tankokba is keveset sebez. Persze szép köröket még így is lehet menni, de azért kicsit bosszantó. Splash damage-et fel ne hozza nekem valaki, francia arty a páciens. Persze ez a sok mellémenő megvan GwPanther-nél is, de azért múltkor nagyot néztem, amikor egy lövés volt a T34 1200 hp-ról.
[ Szerkesztve ]
-
pook20
aktív tag
válasz Patrick76496 #23888 üzenetére
su-8al megyek és nagyon bosszantó a mellélövések......de látom hogy nem csak ennélhanem a többi artynál is meg van ez a tulajdonsága!
ollie:arty hozza!
[ Szerkesztve ]
asrock 970 extreme4 AMD Phenom(tm) II X2 555 Processor /3700 MHZ/ ATI Radeon HD 5570 (1024 MB)CORSAIR 16GB Vengeance DDR3 1866MHz CL9 KIT CMZ16GX3M2A1866C9 +LG optimus 3D /P920 /
-
D.Orion
veterán
válasz Patrick76496 #23885 üzenetére
-
Milyen már, hogy tier 5-ös csatában én kapom a legtöbb XP-t (a legtöbb damage-ért) M3 Lee-vel, és persze vesztünk.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Patrick76496
őstag
válasz pook20 #23889 üzenetére
8.0-ban kezdődtek, most pedig 8.1-ben csak rátettek egy lapáttal.
Arty hozza(#23891) ollie: Nyugi, nekem sem elég 4700 dmg T10-ben a győzelemhez T-54-el. Máskor ugyan azzal a tankkal, ugyan abban a tierben 2500 is elég hozzá. Persze mindkét esetben enyém a legtöbb XP.
Más: Amúgy észrevettétek a Chinese Trailer-be, hogy a Type 59 skúlója lepattan a kis kettes szintűről? Kicsit hülyén van megcsinálva. De lehet, hogy csak 0 dmg...
(#23893) Napfénysüti: 8 vagy 9 kill-ért.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Azt a jö életbe!
Lehet hogy eddigi WoT pályafutásom egyik legjobb körét sikerült összehoznom:
Győzelem!
Csata: El Halluf 2012. november 11. 18:33:14
Jármű: Jagdtiger
Szerzett tapasztalat: 2 602 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 46 829
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Acélfal, Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"6400 dmg és 8 kill 9-es csatában. És stock ágyú van még rajta.
Radley-Walters medál: ez amúgy micsoda, miért jár?Més que un club!
-
válasz Napfénysüti #23893 üzenetére
Szép!
-
Atlantis
veterán
T34 lövése pattant egy álló Pz38nA-ról...azt hiszem, ezt a tankot most hanyagolom egy darabig. Nem találok szavakat rá, mennyire nem szeretek újabban menni vele, pedig pár hónapja még a kedvencem volt.
Napfénysüti: nem rossz, itt is látszik, hogy TD-k esetén eléggé szűkmarkúan osztja az XP-t és a kreditet. Prémiummal lett ennyi?
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
nagyúr
-
Atlantis
veterán
Ja, bocs, elfelejtettem, az egy OP tank...
T34-gyel nem tudom, mi van újabban, ágyúja pontatlan lett, lassan céloz (pedig tettem rá a venti és vert.stab mellé EGLD-t, inkább töltsön lassabban), pattan minden fosról, vak, mint a bányaló és lassú, mint egy vemhes lajhár.Napfénysüti: értem...nehéz a tankvadászok élete...
-
Aktív témák
- Trollok komolyan
- TCL LCD és LED TV-k
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Elektromos cigaretta 🔞
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest