Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Paul119
addikt
válasz D.Orion #24799 üzenetére
Victory!
Battle: Abbey 2012. november 17. 17:32:52
Vehicle: Churchill VII
Experience received: 683
Credits received: 18 994
nem prémiumos..ennyi 0dmget még a büdös életben nem kaptam egyik tankomban sem .. persze azért a kv2 troll ágyúval oldalba vágott rendesenMegnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
L-e-f-i-e
senior tag
Felkerült egy hosszabb hangvételű video az új kínai tech tree tankjairól, t8-tól felfele eléggé jófélének tűnnek...
=^-^=
-
myckey
veterán
-
myckey
veterán
válasz SoulReaver #24800 üzenetére
hoppá
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Fel
addikt
válasz D.Orion #24796 üzenetére
Purchased:
'Churchill VII' successfully purchased. You have spent credits: 900 000.Én is délelőtt fejlesztettem ki, aztán végülis rászántam magam, hogy megvegyem... Majd megbánom
Az első csata még nem is volt rossz:
Victory!
Battle: Himmelsdorf 2012. november 17. 17:21:42
Vehicle: Churchill VII
Experience received: 2 529 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 23 473
Battle Achievements: Master GunnerMásodik csata:
Csak mentem, mentem, mentem, mentem.... Izgi volt . Legalább lemértem, hogy Abbey-n 1,45 km a távolság a két bázis között..
Nem lenne ezeknek a Churchill verzióknak, ha módosítanák az MM besorolásukat. -1 BT jót tenne nekik.
Annyiban könnyű lesz a dolgom velük, hogy löveget legközelebb csak a Conqueror-ön kell majd fejleszteni. Mindegyiken csak a lánctalp-torony páros és a következő tank lesz a meló. -
D.Orion
veterán
BDR G1B platoon 11kill!
REPLAY
My tank: Elite 92% crew
Werewolf24: 75mm Long 44, stock tower and engine, 79% crew(#24805) Fel:
Churchill I-el egyszer-egyszer tévedtünk be T8-ba, T7 az talán minden 4.-5. csata csak. T6-ban gyakran jár, de akkor is inkább csak 3-4 T6 mögött van, fullos T6 csatában alig voltunk. T5-s csatában jártunk több, mint 50%-ban.[ Szerkesztve ]
-
Fel
addikt
válasz L-e-f-i-e #24802 üzenetére
Itt a link is hozzá: [link]
Nagyon próbálják belénkdumálni, hogy már pedig ez a kínai techtree aztán nagyon unique lesz.. A Type 59 (WZ 120) és a 121 párosra kíváncsi leszek, hogy az M62-T2 szerű löveggel mire lesznek jók.. Jó nagy alfa, picit visszavett páncélátütés (ha jól értettem..), mellé lassú célzás, minimális negatív kitéríthetőség..
-
KaLeun
senior tag
Nem tudjátok, hogy melyik mod veszhet össze a tankok kontúrjával? Nyílt terepen nem gond, hogy hova célozzak, de bokros és városi terepen teljesen vak vagyok. Általános eltűnés az AA miatt ellenőrizve: App. controlled és drivert is cseréltem.
Modjaim: xvm, tömörített textúrák, köd és bloom eltávolító, WoT Tweaker és a Millbarge's Slow PC Pack
Cila
-
Paul119
addikt
hát a typenak most sem lehet nagyon téríteni a lövegét, sokszor meg is szívom vele mert jobban ki kell dugni a tetejét és akkor meg a kupolába kapom az áldást.. szerintem olyan lesz mint egy t44 122es löveggel.. szar
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Patrick76496
őstag
válasz Paul119 #24809 üzenetére
Type-nak gyenge a gun depression-je? Ember, próbáld már ki a T-54-et, meg a T-62-t, na azoknak tényleg szar. A Type-nak még jó is, több az átlagnál (-6), a Type-nak -7. Persze nem tudom, hogy mennyit játszol amerikaiakkal, azokhoz képest már nem sok. De egy IS-3-hoz meg egy IS-8-hoz képest nem annyira rossz.
Ebből én azt szűrtem le, hogy ha a T-44 szar, akkor egyből a 400 avg dmg-s Type is. Ennyi erővel az összes többi ennyit sebző med is az, pedig nem. Szvsz ez is képes lesz olyan gyorsan tölteni, mint a többi, annyira nem baszhatnak ki vele. A legjobb az lenne, ha ezek is úgy pattognának, mint az 59-es jobb esetekben.
[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
scyllarus
veterán
válasz SoulReaver #24780 üzenetére
AZ M3 Lee most is megvan nekem. Valahogy nem tudtam megszeretni, pedig nem megy vele rosszul, 50% fölött nyerek. A T1HT már megvan vele, most gyúrok az M4-re én is. A TD-szerű használat nálam is bevált.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
forras2
őstag
Ez szép kör lehetett, grat.
Más...
Többen mondtátok, hogy legyen több tankom, így több pénz folyhat be a kasszába....
Én hülye meg mindig hallgatok rátok Most hogy fél áras a stugIII, így vissza vettem.
Alapból akartam, mert folytatni akartam a TD ágat, csak eddig sajnáltam a pénzt reá.D.Orion
Látom Te is Degecen születtél, Degeci vagy[ Szerkesztve ]
-
psycroptic
őstag
Victory!
Battle: Port 2012. november 17. 20:43:35
Vehicle: M3 Lee
Experience received: 1 312
Credits received: 41 413
Battle Achievements: Sniper, Master Gunner, Mastery Badge: "Ace Tanker"PSNID: Tomy83PS
-
Tenken
őstag
Megvan Sport KV1-re az ágyú végre! Húú, ez így egy teljesen más gép lett.
Az öreg Tyson jut róla az eszembe:
"Az üt először, aki igazán nagyot üt! És először!""Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
Paul119
addikt
válasz Patrick76496 #24812 üzenetére
t34esem van egyedül amcsi(ennek a gun depressiojához hasonlítottam ), illetve t20 de azt régen el raktam valahogy nem az én világom
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
D.Orion
veterán
No mára leraktam a BDR-t és a játékot. 74%-os győzelmi aránnyal. Imádom mikor két ember is elég egy egész csapat ellen.
Ui.: Nap végére 120K játékos volt online. Mennyi szokott az átlag lenni 30K?
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
-
emre
veterán
Voltak ennél xp-ben és anyagilag is jobb köreim, de ez egész érdekesen alakult.
Győzelem!
Csata: El Halluf 2012. november 17. 21:45:32
Jármű: T32
Szerzett tapasztalat: 1 969
Szerzett kredit: 52 812 (kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 652)
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Acélfal, Top Gun(még hogy nem jó a T32 hö-hö-hö )
Jelenleg így állok vele, mindjárt meg lesz az M103, és én tényleg átlagos játékos vagyok.Overall results
Battles 144 [67.36%]
Average XP per battle 962 XP
Destroyed 177 [1.23]
Spotted 229 [1.59]
Average inflicted damage 1730
Accuracy 80.98%
Capture points 463
Defense points 406
Efficiency rating 2127[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Hihetetlen, a hetedik meccset vesztem egymás után E-75-tel. Nem hiszem el hogy vesztünk mindig.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
KaLeun
senior tag
Ezt éppen most fejeztem be, sajnos a tiszta rendszeren sincs körvonala a tankoknak. Aztán még buzeráltam az élsimítás beállításait is, mindenféle létező kombinációt kipróbáltam és még az nvidiainspectorral is babráltam, de semmi.
Illetve van valami... Néha megjelenik a tank felfüggesztésének körvonala (mint a Chassis.primitives a 3D Object Converterben) sárgán, a talaj alatt...
Cila
-
Plasticbomb
addikt
válasz KaLeun #24828 üzenetére
Storno, a hibákkal szemtől szemben a jó lenni...
Más:Tegnap este belefutottam discoveryn a magyar reklámba. Épp rögzítettem az iptv-n, szal itt is van. wot reklám
[ Szerkesztve ]
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
sutyi^
senior tag
válasz Plasticbomb #24829 üzenetére
Jáccingye!
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
Lizandra1
csendes tag
Sziasztok,
A T-150- ről mi a véleményetek?
-
Plasticbomb
addikt
Nekem olyan érzésem volt, miközben néztem, hogy a narrátor mintha enyhén kicsit orosz akcentussal nyomná...XD
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
válasz Lizandra1 #24832 üzenetére
Jó tank. A páncélzata kiemelkedő a tierjében, és az ágyújával sincs baj. Ajánlom bárkinek.
(#24829) Plasticbomb: Jézusom!
Amúgy ajánlom figyelmetekbe a tegnapi E-75-ös produkciómat: [link].
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Zeratul
addikt
Tegnap láttam én is, baromira semmit mondó reklám, kidobott pénz a reklámidő érte.
-
gzbotii
nagyúr
KV-1, gondolom eleg jo tank, fentartasa draga?
Hetzert en a 100,5mm agyval hasznalom, aval jo vagy a 75mm?When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
-
myckey
veterán
-
emre
veterán
ha már pénz
összeszámoltam hogy mennyi zsé kellene ha mindent meg akarnék venni amit kifejlesztettemO261: 3,43m
O268: 6,1m
IS-7: 6,1m
SU101: 1,365m
KV4: 2,43m
M103: 3,64m
Panther: 1,38m
JP2: 2,57m
JgPzE100: 6,1mHa jól számolom összesen 3.115.000
Talán ha kicsit többet játszanék nem lenne elérhetetlen, mert a hétvégén napi egy misit tuti össze lehet szedni farmgép nélkül is.[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Az előbbi tier 9-es meccsben E-75-tel sebeztem 4500-öt, utánam ketten 2000-2600-ot, a többiek meg mind 200-600 között. Nem írtam el, 200-600 között sebzett 12 játékos.
-
emre
veterán
válasz Plasticbomb #24847 üzenetére
ő hát dehogynem
-
Paul119
addikt
Defeat
Battle: El Halluf 2012. november 18. 10:22:34
Vehicle: T34
Experience received: 1 497
Credits received: 72 034
óje.. még ilyen debil csapatot sokat.. végére 6v1ben maradtam 3at sikerült le bontani..Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
jahrn
senior tag
Egyszeruen nem tudom eldonteni h a Crusader egy zsenialis tank vagy egy szemetre valo hulladek. Papirbol van, a mozgekonysaga sem kiemelkedo, a dmg/shot pedig rohejes - ebbol a szempontbol a PzIII/IV jobb valasztas hasonlo celra. Ugyanakkor alacsony, light tank bonusz mozgas kozben is, es a high RoF miatt gyakrabban gyujt fel ellenseges tankokat. Ma eggyik csataban 1vs1-ben leszoloztam vele egy T-43at mondjuk a tank tulaja nem lehetett valami eszleny...
Aktív témák
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Kupon kunyeráló
- Milyen monitort vegyek?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest