Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Az adott tankra?? Ilyet is tud az XVM?
Adott tankra effet nem tud, viszont nyeresi ratat, meg jatszott meccsek szamat igen.
Konfigban a {{kb}} es {{rating}} makro ele tegyel egy "t-"-t, es akkor az aktualis tankot mutatja, nem a globalis adatokat.
{{kb}}: jatszott ezer meccsek szama
{{t-kb}}: adott tankkal jatszott ezer meccsek szama
{{rating}}: nyeres arany
{{t-rating}}: nyeres arany adott tankkalTeljes leiras az XVM konfigban hasznalhato makrokrol:
c:\Games\World_of_Tanks\xvm-doc\readme-en.txtHello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Patrick76496
őstag
válasz GaburroSan #25950 üzenetére
EU szervertől mit vártál? Nem tudom mivel érdemeltük ki ezt a bánásmódot.
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz Patrick76496 #25955 üzenetére
Azért egész kellemes kis event lesz ez. Mundenki az állati tankokra lesz rámozdulva
A JT-t gondolom szándékosan hagyták ki.Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
Taragas
aktív tag
Srácok: Ha jól olvasom, (bár nem tok olyan jól angolul), akkor lesz valami 'lövedék eltűnés' javítás a patchben?
Meg amúgy néztem lesz egy két értelmes javítás, de lehet a rammolást meg hazavágják.
Bocsi lehet volt erről szó korábban, csak rákérdeztem, mert most értem rá.
De baromi lassan jön ez a teszt szerver.....[ Szerkesztve ]
Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!
-
scyllarus
veterán
válasz Bingisz #25949 üzenetére
Én is örültem volna, 5k xp kell csak, meg is vettem volna, ha akciós
nyunyu: Nagyon köszönöm, eddig nem szerkesztgettem, de így már nekiállok.
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
nyunyu
félisten
néha van +/- 10 pontos eltérés egy-egy csata között is előfordul, nem tudom mi okozza. Talán valami kerekítés miatti zavar az erőben, mert csak tizes pontossággal jelzi az adatokat.
Nemelyik XVM verzio nem egy, hanem ket szerverrol probalja lekerni csata elott az adatokat, viszont a ket szerver nem egyszerre frissul, masodik neha egy hettel regebbi adatokat mutat.
(Ha jol remlik, altalaban szombatrol vasarnapra virradolag szokott frissulni az elso szerveruk.)
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
HeZzZ
senior tag
hazaértem. még vissaztérve, engem nem tántorít el az se ha a jósitennel kellene párbajozzak.
ha elver a diegho akkor elver..nagy rá az esély mivel ő ugyebár unicum és meg csak mezei average player... de a csata meg lesz tartva. ha csak nem hátrál meg a nagyszájú barátunkpowered by Tiger Lake & GA10x
-
nyunyu
félisten
válasz Taragas #25960 üzenetére
Ha már xwm a téma, akkor had kérdezzem meg, amire múltkor nem kaptam választ, hogy az exp melletti két százalék, és a t=valamilyen szám mit is takar.
Melyik kepernyon?
Meccs elotti csoportkepen alapertelmezetten a megtett ezer csatak szama, meg az osszesitett eff, illetve a globalis nyeresi szazalek latszik.
Elvileg ezekbol szamitja, hogy hany szazalek eselye van nyerni a csapatnak, illetve a Te aktualis tankodnak. (utobbit gondolom a tankonkenti statbol, nem a globalisbol.)
-
nyunyu
félisten
válasz scyllarus #25958 üzenetére
"t-kb" helyett celszeru hasznalni a "t-hb"-t, az szazas nagysagrendben mutatja a csatakat.
Nyilvan a legtobb user kevesebbet megy egy tankkal, mint 501, igy szazasra kerekitett erteknek tobb ertelme van, mint ezresre kerekitettnek.M36 Jackson/Slugger: elobbi az angolok altal hasznalt neve, utobbi az amerikai.
Lasd ugyanigy M3 Grant/Lee.[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
A Churchill VII nagy ágyúja akkora átcseszés mint a huzat....
15000 XPért kapunk +3 pent meg +5 damaget átlagban..
Azért ez k*rvára nem fair..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
vbbb
addikt
Nah, mi történt itt?
-
Taragas
aktív tag
Ezt én is kérdezhetném!? Pár napig nem jövök fel ide, azt elszaladnak az indulatok...
Múltkor nem jelezte ki a százalék esélyt, és az egyik srác mondta, hogy kell bekapcsolni, meg ezt is mondta, hogy kapcsoljam be(illetve javasolta, de nem parancsolta), és azóta mutatja ezt is, főképernyőn, meg játék közben is, de fingom nincs mit jelent.Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!
-
scyllarus
veterán
válasz Taragas #25973 üzenetére
Én a %-os esélyt nem kapcsolom be. Egyszer, még az elején be volt, egy kareliai csatára adott 25%-ot nekünk. 15-3-ra nyertünk Azóta nem hiszek neki, max. megnézem, hány sárga-zöld-lila van itt és ott, és elég jól megtippelem az eredményt. Arra használom csak, hogy 1-1-nél tudjam, kivel érdemes kezdeni, és kit kell elkerülni (nyilván tankfüggő is), meg hogy figyelmeztessem a társakat, pl. ha lila arty van a túloldalon.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Enzolord
addikt
válasz Bingisz #25979 üzenetére
Igen, azért ilyen olcsók, mert valamelyik ágon már valszeg kifejlesztetted egy elődjét..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
GaburroSan
aktív tag
Skacok mennyi az új T21 amcsi med?
-
-
homeless09
őstag
Na otthon teszt szerón ki is próbálom majd a kínai heavy-ket
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
Stigma.HC
senior tag
De sok gondotok van
Amúgy egész használható ez a proto, kezdem megszokni. Leszámítva ha egy arty betalál
Na meg a gyorsasága is valami félelmetes, ha a csapat kicsit is támadó kedvében van akkor szinte futnom kell a sebzés után hogy valamit is elérjek. 18km/h az is néha max 17"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
scyllarus
veterán
válasz Tomi0703 #25993 üzenetére
Tudsz játszani, nyilván másik mappába telepítsd. Nem, nem számít bele az EU-s szerveren elért statisztikádba.
-
S.Copperpot
tag
Mondjuk nálunk ez úgy szokott lenni, hogy ha valaki berúgja a saloon ajtaját és elkezd ordítani, hogy én vagyok itt a tótumfaktum, akkor a helyi menő csávó sóhajt egyet, aztán feláll, és ad egy akkora fülest a nagyhangúnak, hogy elfelejti a nevét. Ha ebből sem tanul, akkor elföldeljük a kocsma mögött és iszunk tovább.
Amúgy, én úgy láttam, hogy amíg kultúrált hangnemben kéred ki a célszemély véleményét, vagy vitázol vele, akkor képes azt elmondani, és szokott mondani olyanokat, amit érdemes megfogadni. Meg olyanokat is, amivel nem feltétlenül kell egyetérteni.
Ez a hiszti, meg a folyamatos bizonygatási vágyad (hogy valaki más szarember szerinted), ez nagyon nem kultúr, úgyhogy higgadj le, mielőtt jön a földelős rész. Ja, erre válaszolnod sem kell, mert kimerítettem a napi "retardáltakkal vitatkozok" keretet (a melóhelyen jócskán apasztják sajnos ).We have our own place in the universe, and it is a dark, cruel role we play. We are the revolutionaries, we are the usurpers to the heavenly thrones. We are the enemies of the Gods.
-
HeZzZ
senior tag
válasz S.Copperpot #25995 üzenetére
mindig is higgadt voltam, a trágár az a diegho volt.
és ne nevezz retardáltnak. fogalmad sincs arról ki vagyok. köszönöm.
nem kell válaszolj tényleg hagyjuk.