Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
jozefgucci1
addikt
válasz Patrick76496 #22839 üzenetére
Ne is mond most este SU100-al volt egymás után 5 nullás lövésem .A poén , hogy ebből kettő T25 oldalába a másik kettő A13 Converntba és egy a 3601 oldalába persze buktuk a kört . Ki is léptem elég volt ennyi mára , talán holnaptól lehet nyugodtabban játszani .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Atlantis
veterán
válasz Taragas #22849 üzenetére
Aha, az előfordul valóban. Bár 8.0 óta sokkal pattogósabb az LFP is rajta, azóta ritkább.
Tény, ha ellövik a motort, nagyon lelassul.
Egyébként tényleg nem lassabb a Béla? Abban sokkal gyengébb motor van és nehezebb is, nem? Most mobilról írok, nem tudok ránézni...
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Taragas
aktív tag
válasz Atlantis #22852 üzenetére
Hát én nem érzem, hogy lassabb lenne mint az E-75. Esküszöm szerintem ugyan az a szint kb. Kicsit talán, de szerintem nem szembetűnő. Ugyan úgy fent szokott lenni 28-30-on a km/h-ra.
[ Szerkesztve ]
Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!
-
Enzolord
addikt
válasz Tomi0703 #22841 üzenetére
A venti sem árt..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
mynames
senior tag
válasz Patrick76496 #22820 üzenetére
Köszi a kimerítő választ!
Egy mozgó tankot csak érzésre tudok leszedni, de sokat segít ha pl egyenesen megy. Fél szemem a távolságmérőn van, és abból érzésre nyomom , hogy mennyivel kell elé lőni. Ha megáll közben akkor pech.
-----
Ennek nem ilyennek kellene lennie szerintem. Vagy valamit elállítottam volna?[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
válasz Djuree #22836 üzenetére
Én tegnap 10x buktam egymás után az Obj. 212-vel, aztán abba is hagytam, amúgy is sikerült lenullázni a maradék pénzem. Na meg így buktam aznapra az 5x xp-t is.
Ma is negyedjére sikerült nyerni vele, pedig az összes többi tankkal az első 1-2 meccsen meglett a napi első nyert kör. Remélem ha meglesz végre a lánctalp és rátudom tenni a nagyobb ágyút, javul a helyzet. De eddig bánom hogy eladtam az S-51-et.Mindenesetre az T1 tankkal ma elég bravúros győzelmet sikerült aratni. Ketten a Crusaderrel 11 tankot iktattunk ki mikor a csapat nagy része már elhalálozott, kicsit vesztésre álltunk. Az volt a szerencsém, hogy az ellenséges T1 (akit elsőre ammoracken sikerült lőni), Churchil és KV-1 nem egyszerre támadtak rám.
Mondjuk ebből még 2 kill szinte engem illet, mert én szedtem le az életüket, de az utolsó lövés nem az enyém lett. De azért nem panaszkodom. Még az lett volna szép, ha ezt sikerült volna ötszörözni.
[ Szerkesztve ]
-
Ez tényleg nagyon jó gold ammoval:
Victory!
Battle: Ensk 2012. november 4. 22:35:29
Vehicle: M4 Sherman
Experience received: 1 360
Credits received: 33 213
Battle Achievements: Top Gun, Sharpshooter, Reaper, Mastery Badge: "1st Class"És az a durva, hogy szinte nem lehet mínuszba menni vele.
Más:
a T25-AT-ről mik a vélemények?
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Tomi0703
addikt
válasz Chris0321 #22843 üzenetére
és (#22854) Enzolord, (#22846) Dobi 562: Köszönöm srácok.
Még annyit utoljára, hogy töltésgyorsítóból nagy-kaliberű kell illetve, hogy stabilizátorból mk1 vagy mk2? Most nem, vágom, hogy melyik tankra melyik megy fel (bocs, de még nem vettem ilyet és nem igazán vágom ezeket a dolgokat). -
myckey
veterán
Egész használható.
De amíg nincs minden kifejlesztve rá...az elején kicsit szenvedős,mint bármelyik stock.
Álca,Tgyorsító,nálam szellőzés is van rajta. (mondom feltápolom,úgy is viszem tovább a cuccokat a TR8-ra)Én megszerettem,bár 134 csatám van vele,szóval annyira még nem sok.Sokkal több nem is lesz,mert pár nap és T28.
Gyors.Fordulékony.Elöl bír egy keveset.Ágyú rendben van.
Én ilyen medes stílusban játszok vele.Könnyen körbe szaladgálom a pályát...Azt hiszem a T28 maga lesz a pokol az első pár 10 csatában,ez után.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
nagysandor88
tag
válasz Patrick76496 #22832 üzenetére
Kb annyi a trükk, hogy figyelem egy darabig, hogy megy mit csinál. Aztán onnan már látszik, hogy mi a rutin, azt fogja megint ismételni. Pár másodperc alatt bárkiről meg lehet mondani, hogy vezet. Egyes járműtípusoknak is megvan a jellegzetes mozgása, heavy-k általában megállnak, céloznak lőnek mennek tovább, majd újra ez. TD-k nagy része lapít, nincs hatodik érzék rajta, ha nem veszi észre hogy szpottolták, meg sem moccan, könnyű célpont. A berohanós szpottolós könnyű tankok általában alacsony effes játékosok, nagyrészt öltelék a körben, na most ő vagy beér hozzám vagy nem, akkor vagy lelövöm páncélvadász módban, vagy nem... Menet közben két esélyes a dolog, vagy szlalomozik, vagy nem, előbbi a könnyebb eset, látom mennyi idő míg odaér a lövedék, ebből nagyjából tudom, hogy mennyivel kell elé lőni, kicsit túlfordulok, hagyom hogy szűküljön a kör, aztán ha kell, korrigálok. A szlalomos nehezebb ügy, de mivel a legtöbb nagy ívben kerüli az ellenséges tankokat(pedig nem így kellene, mivel minél közelebb haladsz el egy tank mellett, annál nehezebben tud rád fordulni, a megközelítésnek meg megvan a módja, de ez most nem ide tartozik), ezért már szűkül a lehetséges irány. a legtöbben olvassák a töltőképernyőn, hogy szlalomozni kell, csak azt nem írja, hogy rendszertelenül, innen már kitalálhatod. A medek más kérdések, ha jó a játékos, akkor követni kell, de az nem mindig könnyű, ha idióta, úgy megy mint a heavy-k, akkor meg ingyen frag. Ha valamit nem jól írtam egy tapasztaltabb artysta szerint akkor elnézést, ezek a saját tapasztalataim.
Általában telóról írok, így gyakran elgépelek dolgokat, találd ki mit akarok! #### Kedvenc hirdetéstípusom: Eladó laptop, Ár megegyezés szerint Aztán álmodd meg mit adna el és mennyiért!?
-
Fel
addikt
Nem rossz az M4 Shermi HEAT ammoval. Ma sikerült meglepnem vele egy gyanútlan Tigrist. Leszedtem róla majd' 800 hp-t és a skalpja is az enyém lett.
Na de ez:
Victory!
Battle: Live Oaks 2012. november 4. 23:15:30
Vehicle: T-34
Experience received: 1 737
Credits received: 70 071Szuper OP az 57mm-es löveggel Replay
Lőttem pár prémium skulót is ebben a csatában. Eddig nem használtam hozzá, de a sok KV-1-ek oldalába lőtt lepattanó és 0 dmg kiidegelt, így inkább vettem azt is.[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
A T25 nagyon jó kis td lesz fullosan . A nagy ágyú nagyon jó , pontos és viszonylag gyors én szerettem vele menni . Viszont a T28 az egy szenvedés nem is nagyon megyek vele .A lánctalp rajta van de a legnagyobb ágyúig 59K xp kell és ez a T8 as löveg nagyon kevés erre a szintre. Arról nem is beszélve milyen tetű lassú a gép . Voét ISUm is anno de az fényévekkel jobb td szerintem .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Patrick76496
őstag
válasz nagysandor88 #22860 üzenetére
Szerintem jó amit írtál, ha neked beválik. Gyakran eltűnik az ellen, mire lőnék, ezért hagyom itt a német ágat, ha elit lesz a GwPanther és megyek át a franciákra. Mivel azokkal lehet is valamennyire menekülni, és nem alszik meg a tej a számban, mire teljesen összeszűkülnek. A közelharccal ritkán van gond, olyankor TD-zek, de tereptől függően néha használok arty módot is. Szoktam figyelni a mozgásukat, csak mint az előbb említettem, mire lőnék, addigra eltűnnek, vagy fedezékbe vonulnak. Ez inkább ráérzés kérdése, egyszer kell rájönni, aztán valszeg menni fog. Mindenesetre köszönöm, amit leírtál!
(#22855) mynames: Kicsit hosszúra sikeredett.
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
đe$|re
senior tag
Első kör T28 Prot. 120mm:
Győzelem!
Csata: Westfield 2012. november 5. 0:19:00
Jármű: T28 Prototype
Szerzett tapasztalat: 1 561
Szerzett kredit: 44 995
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész(lehetett volna jobb is...)
-
Baszki:
Defeat
Battle: Steppes 2012. november 5. 0:29:54
Experience received: 1 524
Credits received: 45 273
Battle Achievements: Radley-Walters's medal, Top Gun2721 sebzés nem volt elég, hogy nyerjünk tier 6 csatában...
De sajnálom, ezzel meg lett volna a tank ász. Még a nyertesek közül sem ért el senki ennyi XP-t.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Stauffenberg
nagyúr
A múltkori event miatt elővettem én is az M4-et, meg a barakkban lévő jól kiképzett legénységet. Egyrészt egy pár millió kreditet összefarmoltam a hétvégén, másrészt rá kellett jönnöm, hogy ezzel a tankkal még mindig öröm menni csak úgy fun köröket. Szerintem a legjobb tier 5 medium tank a játékban (bár nem tudom milyen a felújított PzIV).
Utoljára akkor szórakoztam ilyen jól amikor még nem volt KV-1 meg KV-2 csak simán KV és azon volt a trollcannon meg a budi torony.
-
Timyyy
őstag
Gyönyörű befejezése a kis tanknak, imádtam:
Victory!
Battle: Airfield 2012. november 5. 1:25:51
Vehicle: M18 Hellcat
Experience received: 8 270 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 32 488
Battle Achievements: Mastery Badge: "Ace Tanker"Ezzel a nagy ugrással pont meglett a hiányzó xp:
Researched:
T25/2 researched. Undistributed experience spent: 42350. Free Experience spent: 0.Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Na végre, megvan az Ace:
Victory!
Battle: Himmelsdorf 2012. november 5. 1:48:07
Experience received: 1 894
Credits received: 42 934
Battle Achievements: Top Gun, Mastery Badge: "Ace Tanker"Bár csak 2245 damage volt, és 1mp-n múlt a 8. kill.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Timyyy #22869 üzenetére
Nekem még csak most lett meg az M18, de eddig egyelőre nem éreztem rá az ízére. A T49 nálam nagyon aprított, bitang jó sniper és a ROF is jó, hasonló a StuGIII-hoz ilyen téren, csak sokkal gyorsabban végig lehet repeszteni a mapon. De az M18 esetében nem találom a hangot. Jó még nincs meg a 90mm-es cső, de az M4A3E8-on is ezek a 76mm-es ágyúk voltak és ott kicsit jobban ment. Ráadásul sajnos szegény M18-at minden létező tank átlövi.
Esetleg M18 tulajok akik érzik a tankot adhatnak pár tippet!
-
Dobi 562
addikt
válasz Tomi0703 #22858 üzenetére
Itt meg tudod nézni, hogy melyik gépre mit lehet felpakolni. Rákattintasz a tankra és ott a modules-nál megmutatja neked. Természetesen magasabb tierű tankok drágább felszerelést igényelnek, például az IS-3-ra mk2 stabilizátor megy fel, aminek az ára 600000 kredit (kisebbet nem is tudsz rátenni).
----------------------------------------------------
A hétvégi 5* első nyerő csata meg 3 napos prémium őrületből kimaradtam, amit csak a sok free xp miatt sajnálok, lehetett volna termelni. Tegnap este leültem kicsit játszani, ledupláztam (5*-öztem) pár járgányt, szerencsére elég jól ment, ahhoz képest hogy milyen játékosok voltak fönt már megint. Az utolsó csatámban az ellenfél csapata -3-mal kezdett, vér istván és haverjai elkezdték kiirtani a saját csapatukat, ez megint csak isteni jelnek vettem és ráhagytam a játékot.Ez a kredites gold ammo dolog eddig nem hozott lényeges változást a játékban. 1-2 csata volt eddig ahol megleptek vele, például amikor szarrá lőtték a Tiger P-met. Egy T25/2 meg egy Churchill VII, ráadásul nem weak spot-ra céloztak. Én vettem minden tankomra pár darabot, de ugyanúgy ez is lepattanhat meg okozhat 0 sebzést, innentől kezdve nem sok értelmét látom. Talán a derp gun-os tankoknál lehet kihasználni, a kis VK2801-el már mentem pár 2-2,5K sebzéses kört gold ammo-val, remek móka volt.
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
Ja és aki nem járna az OFF topikunkba, annak kellemes hétfő reggelt kívánok, ezzel a rózsaszín JSZ-2M-mel.
És bocs a flémért.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Stauffenberg #22871 üzenetére
Eleinte nehezen éreztem én is rá a Hellcatre. Na de ha ráérzel!
Most már igazi kis pusztító nálam és nagyon jól ki lehet használni a remek sebességét. Ennek a tanknak úgy is ott a helye a garázsomban hogy már az utód T25/2 is fullos (közel sem olyan jó gép a saját tierjében szerintem).Más: megvettem a Jagdtigert. Már csak a nagy ágyú hiányzik róla. Lehet perverz de nekem nagyon bejön ez a gép. Asszem múltkor Timyyy mondta mikor együtt játszottunk hogy nekem a TD-k egész jól mennek és belegondolva lehet igaza van hogy számomra ez a kategória fekszik.
Viszont arra is rájöttem hogy ezekre a nagy és lassú dögökre (Ferdi, Jagdtiger, stb) kötelező a 6. érzék skill. Már nem tudom hányszor mentett meg a felvillanó villanykörte de az tuti hogy mostantól amint lehet az összes nagytankos legénység parancsnokának kifejlesztem ezt a képességet.Més que un club!
-
Tomi0703
addikt
válasz Dobi 562 #22872 üzenetére
Köszönöm szépen!
Más: Tigrisen fullos lett a legénység. Mit adjak nekik? mindenkinek javítást vagy (múltkor ha jól emlékszem vhw fórumtárs javasolta) a parancsnoknak mentort a többinek javítást majd a parancsnoknak is mehet javítás és utána mentor (vagy valami ilyesmi )
-
PumpkinSeed
addikt
Új vagyok még ebben a játékban. Még csak 1200 meccsem van, haverom most kezdi el. Olyan kérdésem lenne, hogy milyen vonalon induljon. Én először a Szovjet Heavy vonalat ajánlottam neki, de azért mondom megkérdezem. Bár szerintem az IS-7 az isten.
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
Fel
addikt
Úgy látom Golden Joystick-os kód felhasználhatóságát kicsit kitolták.
November 2nd 01:00 AM (00:00 GMT) until 12th of November
Ha esetleg valaki a hétvégén lecsúszott róla, annak jó hír.
-
jozefgucci1
addikt
válasz PumpkinSeed #22877 üzenetére
Szerintem is az a legszerethetőbb ág kezdőknek .Anno betában is azzal kezdtem és nem bántam meg voltak nagyon jó tankok a sorozatban .
-
Fel
addikt
Na végre ez is megvan:
Victory!
Battle: Abbey 2012. november 5. 8:17:04
Vehicle: IS
Experience received: 4 320 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 74 124
Battle Achievements: Steel Wall, Mastery Badge: "Ace Tanker"Az IS-nek kimondottan jól jön a prémium ammo. Nem viszek magammal sokat, csak kettőt, de lehet, hogy a HE helyett is inkább ezt csomagolok.
Maradva a prémium lőszer témánál.. Szerintem nincs minden tanknak szüksége rá random csatákra. De azoknál, ahol a legjobb ágyú páncélátütése alacsonyabb, mint a tiertársaké, igencsak hasznos lehet.
Pl.: a hétvégén láttam a csapatban valakit, aki E-100-zal majdnem 8000 sebzést hozott össze. Gondolom a tudáson és a rutinon kívül jelentős szerepe volt a HEAT lőszernek is a dologban.
Kíváncsi leszek, hogy megmarad-e a 8.2 után is a lehetőség. Szerintem amolyan beetetés a célja a WG-nek a dologgal, hogy ha esetleg rászoknának* a népek, akkor utána szépen kikerülne a kredites prémium lőszer, hogy vegyék az aranyat...*Itt nem arra gondolok, hogy boldog-boldogtalan azt lő mindenre..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Na végre egy jó nap
[ Szerkesztve ]
-
Xmodule
őstag
akkor csak nekem vannak ilyen szerencsetlen köreim?
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Djuree
félisten
azaz kv-1 a legjobb ott, azzal lehet a legjobban farmolni is. haver németekkel indult, aztán áttért ő is a szovjetunióra
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
jano_77
nagyúr
válasz Djuree #22883 üzenetére
ha reggeltől estig nyomod, simán összejön, különösebb erőfeszítés nélkül.
MÁS: 8.1 óta az az érzésem, hogy a terep viszonyokon változtattak nem is kicsit. Az az érzésem, hogy a tankok lassabban haladnak és főképp fordulnak, mint korábban. Más nem tapasztalt ilyet?
Mi a szarnak kellett ezt el*urnia a WG-nek?!?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Djuree
félisten
-
törölt tag
válasz Xmodule #22882 üzenetére
játék közben úgy éreztem hogy szopó ág van szinte csak 15/5 csaták voltak alig volt 5-6 szoros kör
eléggé bejönnek ezek a gyorsan lövő kicsit sebző ágyuk a párduccal volt 3000 feletti sebzésem is de a 2000 legtöbbször megvolt
a cromwellel is 1000-2000 között volt már ha nem lőttek ki az elején[ Szerkesztve ]
-
PumpkinSeed
addikt
válasz Djuree #22884 üzenetére
(#22879) jozefgucci1
Én amcsival kezdtem, most T29-em van nagyon szeretem. Amúgy aktiváltam a GGWP-t az már meg is kezdte a működést?
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
nagyúr
válasz jano_77 #22885 üzenetére
Én azzal nem vagyok kibékülve hogy képes egy 70 tonnás tank egy kb téglányi magasságú objektumon fennakadni. Meg az volt vicces hogy South Coaston a Jagdtigerrel maxon döngetve egy kistraktor roncsa megállított. Észre se vettem olyan kicsi volt a gépemhez képest de ezt a hatalmas tömeget úgy fogta meg...
Més que un club!
-
Atlantis
veterán
válasz jano_77 #22885 üzenetére
Nekem is volt ilyen érzésem, de mondom, biztos hülye vagyok. Különösen a T34-en vettem észre, eddig se volt fürge, de mostanában alig fordul és füvön, mocsárban sokkal nehezebben vánszorog, mint eddig. Városi kövezett úton jól megy, azon a felületen nem vetem észre változást.
Nem akarok újabb összeesküvés-elméletet gyártani, de ezen (akár naponta) nem változtatnak? Meg mernék esküdni rá, hogy a Löwe szombaton agilisebben mozgott, mint tegnap...tudom, hülyeség, mert mi értelme lenne, de mindkét nap sokat mentem vele és érezhető volt a különbség. No mindegy, ez megint csak a saját agymenésem...lehet, hogy csak a pályák között van differencia, hogy pl.: a fűnek egyiken más a tapadása, mint a másikon...
PumpkinSeed: általánosságban elmondható, hogy az orosz IS-vonal a legideálisabb kezdőknek, talán én vagyok az egyetlen, akinek az nagyon nem jött be, én nem is ajánlom nyugodt szívvel. Lassan célzó és relatíve pontatlan ágyúk jellemzik, amik persze ütnek (ha betalálnak), ezzel én nem tudtam kibékülni, hozzászokni, így háromszor álltam neki és hagytam abba azt a vonalat, ezúttal végleg (IS3-nál). Szóval egyénfüggő, kinek melyik vonal jön be, én az amerikai HT-ket ajánlanám inkább, az kiegyensúlyozottabb, a német helyenként tényleg mazochistáknak való, a francia meg talán leginkább olyan, hogy vagy bejön vagy nem. Angolt nem ismerem, papíron nem tűnik túl jónak.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
jozefgucci1
addikt
válasz PumpkinSeed #22888 üzenetére
Azt a tankot szerintem mindenki nagyon szereti-szerette . Én megtartottam , mert szerintem a legjobb T7 tank a játékban igaz Tieger P-m nem volt de azon kívül a többit ismerem .
Most mentem egy kört OB212 vel és a top tankunk egy FV215 volt .Nem kevés free xp-t kelett összehozni , hogy már most meglegyen a srácnak . Maradandót nem alkatott amúgy ,de legalább kihúzta a csata végéig és nyertünk .
-
A szovjet tényleg jó választás, nem is igazán tudnék rossz szovjet heavyt mondani. A lényeg, hogy nem snipertankok, így általában az első vonalból kell velük harcolni. Két ág van, a gyors és kevésbé páncélozott (IS), ill. a lassú és jobban páncélozott (KV). Értelemszerűen más játékstílust igényel a kettő.
-
jozefgucci1
addikt
Érezhetően vége a hétvégi őrületnek . Eddig két csatát buktam a 15 ből szinte minden megment elsőre . Vagy csak szerencsém van és a jó oldalon állok nem tudni .
-
Mcray
senior tag
Sikerült 9 000 000 creditet elköltenem a hétvégén + amennyit megkerestem ( kb 3 000 000 ). Így most mind a 65 tankomon van már Rammer, EGLD illetve ahol lehet, ott vert stab.
Elég rosszul ment a hétvége. Alig nyertem 55% fölött. Találkoztam diegho kollégával, de nem reagált a köszönésemre. A csapata ott hagyta egyedül, mi meg jól bedaráltuk. Legtöbb csatám nekem is ilyen volt.
Tegnap IS-8-cal 8-ból 7 győzelem ,jól eset a megtépázott játékkedvemnek Sajnos előtte volt több olyan sorozat, hogy 7-8 kört buktam zsinorban tier 5-ben...Csak 47%-os játékosokkal találkoztam a hétvégén. Egyedült tier 9-10-ben volt jobb a helyzet (az ellenfél javára...).
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
Szilu
tag
válasz Atlantis #22890 üzenetére
Hát az orosz tankokkal egyszerűen nem lehet bénázni... (easy mode)
Hétvégén megvettem a GWTigert, meg a Ferdit... Így most ez a két tankom majdnem stock, 9x%-os legénységgel. A szerencsétlen GWPantherbe meg egy zöldfülű 75%os legénység került
Hát ez a 3 tank most valami elképesztően kiábrándító... Ráadásul az ajándék prémium miatt igyekeztem minnél többet menni velük... -
Stauffenberg
nagyúr
válasz Napfénysüti #22874 üzenetére
Jó de a Hellcat-el hogyan használom ki jól a sebességből adódó előnyt? Nem lehet vele olyan jól fordulni, mint egy light tankkal és a torony is elég lassan forog. Az odáig oké, hogy könnyű vele leadni 1-2 lövést, majd eliszkolva helyet változtatni, de erre nem mindig van lehetőség.
T49 esetén az volt a taktikám, hogy a tömegek mögött haladva sniperkedtem, mert nagyon jó a ROF és pontos az ágyúja. De az M18 esetében már kevésnek érzem a 76mm-es ágyút, annak ellenére, hogy az M4A3E8-on meg pusztítottam vele. Lehet csak ki kéne fejlesztenem a 90mm-es csövet, bár azzal meg a T20-on nem vagyok megbarátkozva a hosszú töltési idő miatt.
Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Call of Duty: Black Ops 6
- Crypto Trade
- LEGO klub
- Autós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest