Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
GaburroSan
aktív tag
válasz GaburroSan #22101 üzenetére
Bár ebből csak az derül ki a ma adták ki és hogy 100 goldot ér a cucc....hmmmmm
-
jano_77
nagyúr
Azt sem értem, hogy mi a szarnak kell egy új számot majd megadni, ha már egy számot - ha sikerül persze - beregisztráltam a fiókhoz?!?
amúgy Prémiumot biztosan kapunk most 7végén?
Volt itt korábban akciós gold vásárlási lehetőség! Tudna ebben vki segíteni egy linkkel vagy egy névvel, akin keresztül működik és biztonságosan működik?
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
AVarice
tag
Komoly az angol tanknál a géppisztoly! Csak az a baj, hogy nagyon lassan tölt, de lehet aprítani vele.
-
homeless09
őstag
Borzalom rossz tank ez az MK III.
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
Tomi0703
addikt
en meg direkt elbasztam a szamom es ugy, hogy egy szamal kevesebbet irtam jo lett. szoval olvasom, hogy a 100 gold nem tuti, hogy csak mara vonatkozik. igy mar erdekelne. szoval tudok majd uj szamot megadni? ha lehet tobbet akkor beregelem az egesz csalad szamat.
-
jano_77
nagyúr
válasz Plasticbomb #22109 üzenetére
Esetleg egy jobb angolos írhatna nekik, hogy gebasz van a magyar mobil számokkal
-
-
Dobi 562
addikt
Hehe, kipróbáltam a gold ammo-t VK2801 10,5-ös ágyújával. IS-4-be az első lövés oldalról belever majd 400-at. A következő lövés 0 sebzéses kritikus, a 3. pedig lepattant róla.
Vékonyabb páncélzat ellen jó móka lesz, de meg kell gondolni a használatát, mert 2800 kredit 1 skuló.
-
Quwarg
csendes tag
A churchillhez melyik a jobb(könnyebb) út? Szerintetek?
Nem tudtam, nem mondták.
-
GaburroSan
aktív tag
szerintetek így jó lesz? Akinek van némi angol tudása segíthet!
Dear Wargamming!
The Hungarian mobile number registration does not work because they do not accept the phone number you entered is correct!
for example.: +36 (Hungary), 70 or 30, 20 (these mobile operators) 1234567 (7 digits!) +36 701234567 -
Dobi 562
addikt
válasz GaburroSan #22115 üzenetére
Felesleges elküldened, már többen szóltak nekik.
-
Plasticbomb
addikt
S aszem régi, nagyon régi számoknál előfordul a 6 digites is...
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Djuree
félisten
hát lehet éppen megértenék de már elküldték többen, felesleges neked is.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
GaburroSan
aktív tag
Elküldtem nekik!
-
erikke17
őstag
És amúgy ez most mire jó tulajdonképpen? Bocsi de németes vagyok nem angol Szlovák telszámmal menne? Félek nehogy valami elemtidjas cuccos legyen, aztán jön a szép számla hó végén
[ Szerkesztve ]
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
Dobi 562
addikt
Egy másik fórumról loptam, egy jó kis mod, ami kiírja a garázsban a statisztikáidnál tankonként a csatánkénti ölést és sebzést.
------------------------------------------------------
Szerintem mindenki írjon a WG-nek levelet a telefonszám ügyében. Állítólag minden egyes beérkezett levél 1 perccel csökkenti a probléma megoldásának idejét!
[ Szerkesztve ]
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz GaburroSan #22120 üzenetére
Jó lenne, ha megoldanák, mert 100 arany nem jönne rosszul
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
HungAryan
tag
Persze, jó ötlet, mindenkinek levelet kellene írni. Biztos gyorsabban megoldják úgy, hogy üzenetekkel bombázzák őket.
Bocs, de ezt muszáj volt, mert hihetetlen, hogy 100 szaros aranyért milyen hiszti megy minden fórumon...
WT account: Cpt_Hungarian
-
vbbb
addikt
Victory ratio: 40%
Battles: 10
Efficiency: 3789.24
Average tier: 5.2
Experience: 5118 511.8
Capture points: 40 4
Defense points: 107 10.7
Damage: 11812 1181
Kills: 27 2.7
Spotted: 18 1.8Löwe 5 40%
PzKpfw 38H735 (f) 3 33.33%
FCM36 Pak40 2 50%Wow...megdöntöttem az eddigi eff rekordomat. Mostanában prémium tankon kívül mással nem is megyek, kell a kredit erősen.
-
redzsi
senior tag
válasz HungAryan #22126 üzenetére
Manapság mi van ingyé?
Mindenesetre szépen kifejezted, hogy neked semmit nem ér 100 arany. Valakinek igen. Na és?
Biztos nehéz felfogni: ha többen írnak, az talán egyértelművé teszi hogy, nem csak 1 felhasználónál jelentkezik a probléma. Veszteni való van? Nincs. Ergo.... -
Dr_Syrex
senior tag
válasz HungAryan #22126 üzenetére
Talán nem jogos a "hiszti"?
Szép dolog a 100 gold, de ettől függetlenül is zavarna sokakat, hogy nem elérhető az új biztonsági funkció (pl. a magyar felhasználóknak)Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
HungAryan
tag
válasz redzsi #22129 üzenetére
Szerinted nem írtak elegen? Mellesleg nem írtam, hogy nem ér semmit, de véleményem szerint ennyi problémázás kicsit sok.
Persze azt csináltak, amit akartok. De senki ne lepődjön meg, ha később teleszemetelik a telefonját minden sz*rral...
Dr_Syrex
Gondolom mindenki a biztonsági funkció miatt van felháborodva.
[ Szerkesztve ]
WT account: Cpt_Hungarian
-
Plasticbomb
addikt
válasz Dr_Syrex #22132 üzenetére
Csak kár, hogy legtöbbünknek nem a biztonsági funkció a fontos... 100 aranypíz! EMBER! 100!!!!
Am meg fogják csinálni. Valamikor............ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz Plasticbomb #22134 üzenetére
Nem akartam én is a "zingyengolddal" jönni
Nálam free xp lesz belőle.
[ Szerkesztve ]
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
válasz Plasticbomb #22134 üzenetére
Amúgy mennyi pénz is az? 150Ft?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
jano_77
nagyúr
tud vki olyan tech tree modot, ami a régi függőleges formát mutatja és az angolok is megtalálhatóak?!?
csak mert nekem most jelenleg nem jelenik meg az angol ág :-(
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
Nem, csak olyan 80-90 Ft ha a 20 eurós tételt nézzük. Most erősödött a forint euróhoz viszonyított ára.
------------------------------------------------------
Megvan az első Lehvaslaiho (vagy ilyesmi) medálom. Jumbóval lőttem ki egy Panther II-t és egy SP-t.
[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
Aki bétában próbálta az angol tankokat, mi a vélemény a t6-7 feletti közepes és nehéz tankokról? Én most a medium ágon indultam el, ránézésre a heavy ág nem nyűhöz le. Például egy t8 heavynek a 230-at sebző ágyúja viccnek tűnik még ha gyorsan is. Az AMX50 120 azért 300at tud lőni, mellé viszont gyorsa is, a Caern. meg 35km/h sebességet tud max.
-
echterion
nagyúr
válasz Dobi 562 #22123 üzenetére
Neked, meg a többi cinikusnak egy kis adalék az életből: minél többször jön elő egy probléma felvetése, annál nagyobb a nyomás a probléma megoldására hivatott / képes / felelős ember(ek)en. Ha csak egy-két ember mondja, ritkán, akkor az a probléma nagyságát lecsökkenti, ergó a prioritási sorrendben hátra kerül. Minél többször vetsz fel egy problémát, annál nagyobb az esélye, hogy valakinek kényelmetlen lesz és megoldja.
És ez szerintem nem "szaros" 100 aranyról szól, hanem a funkcióról, ami nem elérhető mindenki számára, aki szeretné. De hát mindenki magából indul ki, ezért nem lehet hibáztatni senkit. Szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz echterion #22146 üzenetére
Pedig pont úgy tűnt, mintha a 100 aranyért menne a küzdelem. Nem hittem volna, hogy nektek ennyire fontos hogy a mobilszámotokat a WoT acc.-otokhoz kapcsolják. Kicsit félreértettem, kérlek ne haragudj rám.
U.I.: már írom is a levelet a WG-nek, remélem minél hamarabb kijavítják a hibát, hogy én is csatlakoztathassam a mobilszámomat és ez a fontos probléma megszűnjön!
-----------------------------------------------------------
(#22141) sanya67: Köszi , ez sokkal használhatóbb mint a gyári![ Szerkesztve ]
-
homeless09
őstag
Hmmm, fullosnak tűnő Churchillnek esélye nem volt KV-1el szemben 1v1-ben.
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
Djuree
félisten
válasz homeless09 #22149 üzenetére
meglep? eddig sem volt. kv-1 a tierjében mindent üt.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Szólánc.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- BestBuy topik
- Óra topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest