Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
nagyúr
válasz echterion #21050 üzenetére
TD ág nekem is jobban fekszik, jelenleg jagtigerem van kimaxolva és 70%-nál vagyok a jagpanzere100 kifejlesztéshez. Nagyon fülig jimmy leszek, amikor igaz percenként 2-t de 1100 damage per lövés lesz. vmelyik meccs alatt odaálltam közel a német tier 10 TD mellé és megvártam amíg lő vele... húúúúú bazz na az volt ám az igazi.
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Atlantis
veterán
válasz Vikthor #21051 üzenetére
Lomha, tohonya dög...nekem is van JT-m, de nem szeretem és ahogy nézem a JagdPzE100-at se nagyon fogom. O268 és a T110E3 sokkal jobbnak tűnik a T10-es fix tornyos gépek közül vagy akár a Foch 155, ámbár az másképpen jó.
TD-ket én is szeretem, jobban, mint a nehéz tankokat. Sajnos T110E3-asom sosem lesz, mert megőszülnék a T28-T95 duó miatt, ami hozzá vezet.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
-
virkir
veterán
válasz Vikthor #21051 üzenetére
Tévedsz.
Az lesz az igazi amikor jön a batchat és bemondja a rikosét te meg ott állsz letolt gatyával fél percig az meg nyomorékká lövi a tízes TD-t.
Vagy a másik amikor az első lövésed után bekapcsol a diszkógömbbel kombinált világítótorony és 10 másodperc alatt belédvág 3 nyolcas arty. De legalább hamar mehetsz más tankkal.
A leghasználhatatlanabb TD-k jelenleg a németek kiemelten az E-100.
És az a vicc, hogy ezek nem viccek."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Djuree
félisten
-
Enzolord
addikt
válasz Napfénysüti #21036 üzenetére
Nekem akkor állt össze igazán az is8, amikor megvettem bele a motort is és fullos lett, azután, napi 15, 20k xp-t össze tudtam szedni....
Érdemes kifejleszteni..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
sutyi^
senior tag
T-62A - 200 menet raport: Szvsz jó móka, ami ezt is elrontja azok a sokszor segghülye/seggbéna csapattársak meg az ótvar artyspam (4+ per oldal). Átlag sebzés 3,5k körül hullámzik, a korábban említett egyedek függfényében.
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
Enzolord
addikt
válasz Atlantis #21052 üzenetére
Én meg pont azt várom, hogy meglegyen a T95, bár még előtte Protype, abból sima T28, és azután jön a lassú vas...
Más:
Az ISU-ra kifejlesztettétek a IXes ágyút, vagy a Tier VIIIassal farmoltátok ki a Xes ágyút?Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz diegho #21044 üzenetére
Én a Löwével kerültem Tier Xes csatákba folyton, pedig most farmolnom kell sokat, ha nyer a játék a Golden J.n akkor M103mat veszek..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
nagyúr
-
-
Enzolord
addikt
válasz Napfénysüti #21060 üzenetére
Én ezt olvastam a honlapon...
De biztos lesz még egy csomó akció....
Mondjuk, szerintem csak a StarWArs MMO veszélyes a WoTra..[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Chris0321
addikt
válasz Napfénysüti #21060 üzenetére
Ez az akció lesz. Már ha nyernek.
Nekem csak a GwTiger miatt érné meg, már kifejlesztettem de eddig nem volt rá keret. Most lenne, de megvárom az eredményhirdetést hátha meg tudom venni féláron.
Eredményhirdetés pénteken lesz 17:00 (15:00 GMT)-től.
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
Akkor, ha nyer a játék a Golden J.,n akkor igen!
-
Atlantis
veterán
válasz Enzolord #21058 üzenetére
Aha, akkor még nem mentél lassú amerikai TD-vel...én is úgy voltam vele, mint te, hogy majd a T28Prot-ból leágazok a klasszikus ágra is. Ezt a tervemet feladtam, mikor megtapasztaltam a Prot "fürgeségét", amit ugyan kezdek megszokni, de mindez még forgatható torony nélkül...az horror lehet.
Én nem fejlesztettem ki, sok XP az is feleslegesen, minél előbb legyen inkább a BL-10, az a finom (már ha betalál ).
Más: a ágyúhangja ugyanolyan a JPzE00-nak, mint az O268-nak, utóbbi meg legalább még mocorog is, ha kell.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Atlantis
veterán
Az angol medium tankokat próbálta valaki? Vélemény róluk? Papíron nem tűnnek olyan rossznak, alulpáncélozott, mozgékony példányok, tűrhető ágyúval.
-
nagyúr
-
Enzolord
addikt
válasz Atlantis #21066 üzenetére
Na igen, a puding próbája az evés, tehát lehet, hogy majd én is átértékelem, de most még meg akarom csinálni a T95öt..
Szóval akkor ne vacakoljak a 9es ágyúval..
Ok, köszi..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz Atlantis #21072 üzenetére
De még ez is jobb, mint a semmi..
-
jano_77
nagyúr
Várható az, hogy a közeljövőben akciós lesz vmelyik nagy Sherman?!?
Lehet, hogy már kérdeztem, de akkor elkerülte a figyelmem a válasz, bocsi érte.szerk.: (#21074) Tomi0703: most lesz, most használd ki!
én tuti veszek - csak nyerjenek - pár cuccot féláron az új tankokra[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Atlantis
veterán
válasz Enzolord #21075 üzenetére
Természetesen, nagyon jó lenne, ha lenne ez az akció, ámbár így se tudnám megvenni az összes gépet, amit kéne. A fél árnak jobban örülnék... Szökőévente egyszer szoktak ezen a szinten akciózni, jó lenne kihasználni.
Tomi0703: szerintem nem egy nap lesz, inkább egy adott intervallum, remélem egész hétvégén...ha holnap kiderül, hogy nyertek-e, akkor összejöhet a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
válasz Napfénysüti #21026 üzenetére
Nekem katasztrófa lett.......
13 csatát mentem (többet nem bírt az idegrendszerem,még le se csillagoztam mindent) és sikerült 30%-os "győzelmi" arányt kicsikarni....
tényleg rendszersíteni kell ide valamit,amit rögtön tudok ütni vágni....monitor nem nyerő
és ezt ugye mind szakaszba nyomtuk
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Djuree
félisten
válasz Enzolord #21062 üzenetére
az az ami nem veszélyes, alig nyomja már vki, én is toltam, de hamar meguntam, nem lett olyan jó ahogy azt gondoltam. ami veszélyes rá az az eve, habár ez nem free-to-play (igaz lehet az, de az egy másik történet), nem tudom egy kategóriában vannak-e. én nyomom az eve-t is, de wot-ra szavaztam.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
emre
veterán
válasz sanya67 #21047 üzenetére
Én még csak a teszt szerón próbáltam ki, (a legjobb lövegeket, mert a gépet tegnap megvettem ) de nekem a nagyobb átütésű löveg jött be.
A tapasztalatom az hogy ha agresszív játékos vagy akkor azt kell használnod, mert közelharcban forgolódás közben a pontosabb löveggel nem mindig tudsz úgy célozni, hogy sebezzen is.
más: Nekem meg ez volt tegnap
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Tomi0703
addikt
válasz jano_77 #21076 üzenetére
es (#21077 ) Atlantis: koszi. remelem, hogy egy egesz hetvege. bar ha pentektol indul az nem jo mert akkor ez miatt haza kene mennem mert azert az az elso *5-os xp az nemsemmi. mi eselyt josoltok egyebkent a wot-nak? OFF: milyen jatekok vannak ebben a kategoriaban? OFF off
mas: vk3601 h-ra megeri felrakni a legnagyobb motort?
szerk.: ezeket a kepeket ami a napi csatat szamolja honnan veszitek?
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz Tomi0703 #21082 üzenetére
Mindenképp tedd fel a legnagyobb motort....csak úgy lesz használható!
Amúgy miért baj az, ha holnap kiderül és elkezdődik az akció, miért kell haza menned?
Péntek este is lesz attól még az első nyertes csatáért járó 5x XP és kredit....vagy ha nem így értetted, akkor nem értek vmit nagyon."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Atlantis
veterán
Igen. T8-as gépek jellemzően 2,5M körüli áron vannak, T9-esek 3,5M, T10-esek 6,1M.
Tüzérség tér el ezektől az átlagoktól leginkább.Amúgy szerintem is, ha holnap derül ki az eredmény és az kedvező, akkor az akció legkorábban szombattól fog élni, talán kedd reggelig. Jövő hét közepe táján meg esedékes a 8.1...már ha követik a szokásos ritmusukat.
[ Szerkesztve ]
-
Xmodule
őstag
válasz Tomi0703 #21082 üzenetére
szerintem meg nem éri meg a vk3601h ra feltenni a nagy motort addig amig nincs meg a tigris. Mert annyival nem gyorsabb viszont 20k xp ami a tigris fele. En legalabb is ha ujra csinalhatnam nem tennem rá csak miutan megvan a tigris.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
válasz jano_77 #21090 üzenetére
Eve Online
MMO, űrhajókkal. Teljesen egyedi, igazi sandbox, bármit megtehetsz szinte, amit a való életben, beleértve a csalást, lopást, de persze becsületes is lehetsz. Ha kilőnek/meghalsz, akkor tényleg elveszíted amit kilőttek alólad (űrhajó), ami az érett emberek játékává teszi, ugyanis több havi "munkád" is elszállhat így. Lehetsz benne bányász, kalóz, fejvadász, kutató, fejlesztő, gyáros, katona, felderítő, kém, szabotőr és még millió más. Nézz utána, szerintem óriási játék.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
jano_77
nagyúr
Köszi, de ez az űr dolog annyira engem nem hat meg.
(#21092) Xmodule: Szevasz Xmodule
Nagyon nem értek Veled egyet a VK3601-t illetően, mert már ugyan meg van a Tigris nekem is, igaz szinte még stock, de a VK3601 fullosan vmi szuper járgány, addig viszont csak szidtam mint a bokrot. Azóta már tudom, hogy ezt a tankot el sem fogom adni.......hacsak nem barmolják majd szét egyik patch-el.....ne tegyék!Leszel ma du kb 16:30 - 17 körül?
-
Tomi0703
addikt
koszi.
(#21085 ) Chris0321: ezt orommel hallom. igy legalabb felgyorsul az xp szerzes a tigris fele.
(#21086 ) jano_77: off: mamamektol jarok suliba es ott nincs gep. szombaton meg ugye suli.
on: nem tudom mi legyen a motorral mert azert nem keves xp- be kerul. abbol kivan a majdnem a fel tigris (na jo nem). viszonta masodik motor kellet mert stockkal eleg lomha volt. igy mar azert nemrossz. ezert is kerdem mennyi a kulonbseg a 2ik es a 3ik kozott. koszi szepen.(#21092 ) Xmodule: en is azon vagyok, hogy nem kene mert eleg sok xp, viszont nem tudom mennyivel lenne furgebb tole. ha jelentosen akk megveszem, ha nem akkor nem. szoval szted nem. koszi a valaszt!
(#21094 ) jano_77: csak a legnagyobb agyu kell ra es onnantol mar nagyon jo.
[ Szerkesztve ]
-
Timyyy
őstag
Xemo1
Ezek a debilek honnan találnak a nevemre? Tuti nem játszottunk egy csatában, és csak úgy behív training-be... ma már nem ő az első, kíváncsiságból megnéztem mit tud, és fenn akadt a szemem... Mr. Mastercard harcos.Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
nagyúr
-
jano_77
nagyúr
válasz Chris0321 #21097 üzenetére
biztosan gyorsabb mint a Tigrissel.....szerintem
Amúgy az tényleg gáz, hogy szombaton elvileg meló nap, mert ha lesz az akció, akkor haza vágja rendesen. :-( Erősen gondolkodom a szabin, de ha nem akkor csak fél napot megyek be dolgozni.
Az is éppen fél nappal több, mint szeretnék.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest