Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enzolord
addikt
válasz [HUN]Dani #80402 üzenetére
Jól kell játszani, ez a titka... Nekem megvan az ász...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz [HUN]Dani #80404 üzenetére
1798...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Chris0321
addikt
válasz rlazol #80400 üzenetére
Mogyesz75: Tegnap az Aslain felrakott egy másik xvm-et, elvileg frissebbet. Azóta gondom van a minimappal, plusz nem emlékszem működött volna egyszer is a 6. érzék. Több tankomon is ki van fejlesztve, a JT-n tegnap reseteltem goldért a parancsnokot és cseréltem meg, hogy működjön. Biztos, hogy élt a teljes legénység.
[ Módosította: #65675776 ]
-
Enzolord
addikt
válasz [HUN]Dani #80409 üzenetére
Nem... Ennyi vele a maxom, amit ír a játék..
-
törölt tag
Ha tudod, hogy az adott téma nem erre a topicra tartozik, akkor miért itt offolsz? Főleg, hogy a topicnak van off kiadása is.
-
törölt tag
válasz scyllarus #80382 üzenetére
Még csak meg sem kell sebezni a társat, hogy ugorjon a Nagy Kaliber medál, elég egy lepattanó lövés. Legalább kétszer buktam már így amire emlékszem ( egyszer visszalőttem, másik alkalommal meg átrohant előttem a tag - egyik alkalommal sem volt sebzés, csak lepattanó ).
-
dfsz34
őstag
Egy jó példa arra, hogy mikor és miért érdemes foglalni. Az MT25-el amúgy sem sokat lehet csinálni himmelsdorfon, menni a többiekkel, házakat kerülgetni, esetleg a síneknél spotolni, hátha jön arra valaki, de a lehetőségek száma messze kevesebb, mint egy alkalmasabb pályán.
A csata maga eléggé fej-fej mellett haladt, de a hegy és alatta az utca rosszul állt. Gondoltam egyet, jó lenne megosztani az ellenséget egy foglalással. Pár tank biztosan vissza siet, ami miatt el fogják veszíteni a csatát.
Be is jött, csak kicsit későn ébredtem fel, majdnem elkapott az fcm, de ettő függetlenül a terv tökéletesen sikerült. Ha jól számoltam 3 ellenség visszajött, így a csapat már könnyen kivégezte a maradékot a hegy aljánál és utána a győzelmet is behúztuk, ahogy számbeli fölénybe kerültünk. Ja meg egy JT8.8-t kicsit megforgattam a vége felé. Ilyenkor látható, mennyire tehetetlen a JT8.8, ha már a közelébe ért egy gyors tank. Igaz, ezzel az ágyúval még a seggét is nehéz volt belőni, pont merőlegesen kellett helyezkednem
Meg még egy dolog, nem szabad a TD-t hagyni nekitolatni a házfalnak, akkor el tud tolni, illetve ezzel az ágyúval bajos meglőni. Szépen be kell állni a seggébe merőlegesen, toljon ha akar, úgysem tud mit csinálni, de nem tud házfalnak tolatni és elnyomni. Meg ilyenkor az ellen artyk sem nagyon tudnak meglőni, mert abból könnyen TK lenne neki. A saját artyk már veszélyesebbek általában ha odapörkölnek a nagy TD-nek, csak nem úgy sikerül, hanem engem szednek ki vagy leláncolnak javító meg már elfogyott, na akkor szoktam őket szeretni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Egy kis összeesküvés elmélet, vagy csak enyhe paranoia:
Feltűnt már egy ideje, hogy az új tank kifejlesztéséhez szükséges XP mennyiség utolsó 10-15%-át játék és mese megszerezni?
Vagy top vagyok, vagy pedig ha aljanép, akkor nálunk vannak a jó játékosok és az ellennél a félbotok.
Mintha valami könnyített MM lenne.... -
jr1994
addikt
válasz #43783936 #80416 üzenetére
Én egyszerre több tankot húzok így nem megyek eleget egy-egy típussal hogy a véleményem mérvadó legyen, de ez még nekem is feltűnt valamilyen szinten. De az hogy állandóan a második kör a győztes (vereség amiben jól tolom, utána győzelem 500 sebzéssel) az már az agyamra megy Most a T-34-2 volt a szenvedő fél, meg persze én.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Patrick76496
őstag
Na szerintem ilyet nem láttok minden nap:
Maus Raider medál"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
dfsz34
őstag
Ma 3 TD-t kaptam el light és med tankokkal, ebből egyedül az MT25 akciót éltem túl (mert nem volt saját arty), a másik két esetben mindkétszer saját arty ölt meg a frag éhségében.
Rohadjon meg az összes, akkor sem fogok miattuk messzire menni az ellenféltől. Ott van egy totál esélytelen TD, pár lövés és kiszedem, kiszedném...
-
GaburroSan
aktív tag
válasz dfsz34 #80421 üzenetére
World of Tanks Invite kódok!
[World of tanks Xmas pack giveaway]Tartalmaz:
(The X-Mas Pack contains):
500 Gold
3 Days Premium Playtime
Premium Tank: TetrarchTotal keys: 2000 - Remaining keys: 1406
[ Szerkesztve ]
-
Rellind
senior tag
válasz GaburroSan #80422 üzenetére
Instructions
You can use your invitation code if you are a new player to World of Tanks’ North American Servers. Use this invite code when you create a World of Tanks account. You can use your invite code only once at the time you first create an account. -
adamgreen
senior tag
válasz GaburroSan #80422 üzenetére
North America only
azért köszi
-
Bad Pritt
félisten
Tier 5 carry a két kis görccsel.
[link]Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
törölt tag
válasz rlazol #80426 üzenetére
Ja.
Kifejlesztettem az AMX 50B-t, és utána jöttek a 15:2-es 15:5-ös bukó csaták.
Szerencsére meglett a 111, bár az utolsó 6 killhez kb 10 csata kellett az 50 120-szalRNG manipulációt nem állítottam, mert szerintem nincs az a géppark, amivel azt véghez tudnák vinni személyre lebontva.
Az természetes, hogy néha a T-37 háromszor pattintja a francia csoda lövéseit, láttam már sokkal cifrább szerencsét is.
[ Szerkesztve ]
-
Zolee_70
senior tag
De nehezen akar ez az orosz küldetés összejönni..már csak néhány kill kell a 150-hez, de rágörcsöltem, és nem megy...
>> WoT: Zolee70 << I'love WG. Ja, mégsem.
-
Zolee_70
senior tag
24k+ csata után is tud a játék olyanokat mutatni, amit nem értek...
Random csata, Sand River, 1.es oldalról indultam, cél a hegy. A hegyre egy szűk folyosón lehet felmenni, ketten mentünk, én Obj140, és egy E50M. Kb egyszerre értünk oda, megállás nélkül, full gázzal mentünk végig.A folyosó végén, mindkét oldalon 1-1 BC-25T várt minket (szakaszban voltak) és két oldalról kaptuk az áldást.
Utána voltam a másik oldalról (igaz nem BC-vel, hanem megint az Obj140-el, de a domb aljáig sem értem, már ott volt az ellen, tehát én közelébe sem értem a BC-k pozíciójának.
Hogyan értek oda BC-k hamarabb, mint mi, volt idejük elhelyezkedni, és várni minket?
Íme a map, és a BC-k feltételezett útvonala pirossal, zölddel az enyém:
[ Szerkesztve ]
>> WoT: Zolee70 << I'love WG. Ja, mégsem.
-
megaram
tag
-
scyllarus
veterán
válasz megaram #80432 üzenetére
Lánctalp?
Mondjuk ma én is lőttem lánctalpat egy AMX M4 45-nek, ami nem volt könnyű, mert csak a tornyát dugta ki a kő mögül...
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
rlazol
veterán
válasz Zolee_70 #80431 üzenetére
ahogy a többiek is mondják, a BC-k gyorsabbak.
ha csak a puszta távolságot mérem, amit Te berajzoltál, akkor 1 km-t tettek meg, ehhez nekik 55 másodperc kell, neked 1:05 - máshogy fogalmazva, ezen a távolságon kb 150 méter előnyt szereznek. Hol az a 150 méter a te vonalaid szerint?
Jé, nagyjából a domb alja.persze ez ugyancsak hozzávetőleges számítás, hiszen nem ismerjük se a pontos kezdőpozíciókat, se pontos útvonalat se a valódi sebességeket (skill, kaja), nem számítottuk bele az emelkedéseket illetve az indulási gyorsulást, kanyarodásnál történő sebességvesztést.
De tény. Ebben a szemét játékban megint pont ott voltál, ahol az általad adott tények alapján lenned kellett, ahogy a BC-k is.
szerk.: PS-sel mértem ki a távolságokat.
megaram: nem akarlak bántani, de a statjaid alapján az átlagosnál jóval gyengébb játékos vagy (hozzám hasonlóan), ráadásul romló/stagnáló mutatókkal. Szerintem először magadban keresd a hibát. Amúgy meg replay nélkül csak anyázni lehet, de ha mutatsz replay-t, az eddig mindig egyértelműen megmagyarázta a történteket.
amúgy meg:
[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
benvolio
őstag
És ez lehet valós: [link]? Ha a bokorból pár levél takarja az IS-t akkor sokat mondok és csak akkor látom, mikor ellövi magát 200m-ről.
-
rlazol
veterán
válasz benvolio #80439 üzenetére
benvolio: Azt feltételezem, hogy mindkét legénység 100%-os alap skillel rendelkezik, de neki nincsenek camo skilljei, ahogy neked sincsenek látótávolságot növelőek. Az IS-en, ha jól látom van festés, a Te binód meg mozgásban ugyebár nem működik.
ebban az esetben ez sima ügy, ha jó kalkulátort találtam, a TOGod 170m-ről látná az IS-t álló helyzetében, lövés nélkül, 180 m-ről mozgásban.
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
válasz benvolio #80441 üzenetére
384 m-vel és festés nélkül 181 méter a spot távolságod, mivel az IS állt.
bokor nélkül 364 méter lenne, hiába csak egy ványadt ág és pár levél.
ennyit számít az a kurva a bokor...Én a fórumon kerestem anno camo és spot kalkulátort, ott találtam egy excel file-t, amibe be kell írni az adatokat és kiadja.
Lehet, h van jobb, újabb is azóta.[ Szerkesztve ]
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz rlazol #80442 üzenetére
Ja, és most készül az össznépi látótávolság nerf. 150 méterről valaki beléd táraz, aztán jöhetsz majd ide panaszkodni. Persze itt is majd leoltanak, hogy menjél könnyű tankkal aztán látsz majd mindenkit. Ez is jól mutatja, hogy milyen balfasz ez a spotrendszer, és ezt majd tovább butítják.
Persze le van írva a szabályrendszer, csak már nyolc honlap kell hogy egy ilyen helyzetet elemezni tudjon az ember, és bárhogy is mentegetjük akkor is baromi idegesítő tud lenni egy 150 méterre (az én rekordom kb.130, lövéssel kombinálva) eltűnő tank.Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
Pete55555
addikt
válasz Kean_Sorbo #80446 üzenetére
A spotrendszerrel nem lenne baj alapvetően szerintem. Inkább a camo rendszerrel van. Álló tankoknál még fogjuk rá, hogy elmegy, nade megy a light 70-el, és tőled 200m-re eltűnik. Vagy: Heavy kidugja az orrát szikla mögül, meglő, visszamegy. Látod, hogy már jön kifele, mozog a tank, és mire kijönne, eltűnik, belédlő, és csak akkor látod meg, mikor már megy visszafele. Szóval szerintem a camo rendszerrel kéne inkább kezdeniük valamit.
...Szeretem leracsniztatni...
-
válasz Pete55555 #80447 üzenetére
Az jobb, hogy visszahúzódik egy baszottnagy tank előtted 40 méterre a szikla mögé, majd akkor látod meg imét, mikor kb 5 fokot kitakar a látómeződből, ellövi magát, s mikorra visszament a sziklák mögé?
Gyakran nagyon vicces a camo rendszer. De a célzás is. Van, hogy az is és is-w kapáslövéssel ammo rackel, te meg fullraszűkült célzókörrel is el sem találod ugyanakkora távolságból a panther szívószállal.
Vagy amikor atryval a célzókörön kívülre lősz. Vagy a 3 perce álló tankot nem tudod eltalálni, mert méterekre mellá lősz...
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Kakumix
senior tag
Két hónapot pihentettem magam és távol tartottam magam a WoT-tól és sok minden újra új. Volt egy csatám mikor valami bazinagy tankkal voltam és nem értettem, hogy spotolnak fel mikor messze voltam a fronttól és csak a torony kis része látszott ki a domb mögül, aminek a tetején még egy bokor is volt. Bekaptam egy pár találatot mire rájöttem, hogy hiába csak 10 centi látszik ki a domb tetején és van takarásban egy bokor mögött a torony teteje, a WoT szerint ez nem számít, olyan mintha a teljes tank a dombtetőn lenne és csak a bokor takarja, ami nem ad láthatatlanságot csak egy kicsit takar.
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest