Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pete55555
addikt
válasz ng0ofy #80597 üzenetére
Várd meg, míg teljesen beszűkül, különben pontatlan a T-25. Legalábbis én ezt tapasztaltam. Ha úgy sem lövöd be, akkor csak amiatt lehet, hogy nem merőlegesen lövöd. 5db goldba viszont nem halsz bele, annyit még ki is termel, pláne ha ezen múlik, hogy túléled/lehozod a csatát.
...Szeretem leracsniztatni...
-
bluyoo
nagyúr
A legújabb frissítés óta, párszor kaptam hibaüzenetet:
"Hiba: Nincs elég memória. Indítsd újra a játékot!"
Meglepődnék ha nem lenne elég a 8GB RAM, 2GB vRAM. Esetleg másnál is jelentkezett? Megoldás?[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
echterion
nagyúr
-
ddt500hu
veterán
válasz rlazol #80582 üzenetére
Azt még hozzátenném, hogy az esetek 98%-ban két fajta ember kezdi ócsárolni az MM-et ill. a csapattársait a csata kezdete előtt.
Az egyik a kék 18-2200wn8 közötti (ez a ritkább 10-ből 1x).
Az összes többi max.1000wn8-as de inkább 5-800 közötti tomato majom (legtöbbször min.5k csatával). Rögtön azzal nyitnak, hogy "noob team" meg "nice MM". Ezekkel elég gyakran közlöm, hogy miattuk noob a team és nekik aztán mindegy mit oszt az MM úgy is szarul fognak játszani.
Ja és a GL/HF-zők felének is kimerül a wot-os tudománya a GL/HF beírásában.ui.Én szakaszoztam tegnap a Diarmandal. Egy camper köcsög. Állandóan előrezavart az IS4/7-el ő meg hátulról lődözött a szakadék 4202-vel. És felháborító módon állandóan túlélte a csatákat. 3800 volt a wn8-am a szakaszozás előtt, utána lement 2600. Csak a bajt hozta rám!
-
ng0ofy
KORREKTOR
Köszönöm, ezeket én is tudom, amiket írtok. Rosszul fogalmazhattam meg a kérdést. A lényeg, hogy a gold lőszernek érezhetően magasabb -e az atutese, illetve tapasztalatok alapján az elég -e random módon oldalról az orosz hatos heavyk sebzésere.
Dt 500hu: Én ezért kapcsoltam ki a chatet. Így nehezebb a csapatmunka néha, de nem keresgélem a pálinkát két meccs között
[ Szerkesztve ]
-
-
Re-Tech
aktív tag
válasz bluyoo #80603 üzenetére
Nekem meg ha egyszer már bezártam a játékot és gép újraindítás nélkül el akarom indítani, akkor panaszkodik, hogy már fut a játék és errort dob. Ilyenkor ha dobok egy CtrlAltDel-t és Started taskot, kipucolja szerintem, mert nem is jelenik meg a wot exe és azonnal indíthatóvá is válik.
-
jano_77
nagyúr
egy újabb gyöngyszembe futottam az előző csatámban! még Ő akart reportoltatni engem, miután akadályozott lövés közben illetve nem csinált semmit csak ment előre - agyatlanul. Játszani nem tud - tier 1-2 tankokon kívül csak prém tankjai vannak!
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Diarmand
senior tag
válasz ddt500hu #80605 üzenetére
Azért ennyire ne álljunk már ennyire távol az igazságtól kedves ddt500
Egyszer sem küldtelek előre, mindig magadtól mentél, de ez nem meglepő, forrófejűséged köztudott. Az ominózus Jagde100-as eset is, annyi volt, hogy pingeltem a térképen, hogy onnan lőnek miket, te meg nekik mentél azzal a baszom nagy td-vel, aztán meg csodálkoztál, hogy négyen legyűrtek. Csak tudod utána volt bennem annyi jó érzés, hogy elnézést kértem tőled, amiért "odaküldtelek" még ha ez így nem is hangzott el cseten.
Azt se felejtsük már el, mikor - ismét - előre rusholtál az IS4-gyel, aztán meg nyomkodtad az F7-et, én meg írtam neked, hogy "ésszel papi, nem rusholva". Szóval mikor küldtelek én téged állandóan bárhova is IS4/7-tel? Főleg úgy, hogy jöttél FV183-mal, Jagde100-zal, IS4-gyel, Object xxx-szel...
Ami a kemper köcsögségemet illeti, néztél te vala is visszajátszást tőlem? Megnézhetném a tegnapiakat is papi.
És ki ne felejstem a kedvencem, hogy a rusholó barmoknak mindenki más kemper köcsög aki nem megy velük, hogy aztán párban nyomogassák az F7-etÉrtem én az iróniát és a humort ddt és értékelem is, de oktalanul leszel szíves nem degradálni
-
Akcok94
senior tag
válasz xAttilax #80612 üzenetére
azoktól én is, múltkor e100 ülő csávóka 200 alatti wn8-al rendelkezett, gondolhatod mi lett a vége, de azt nem értem hogy mi szerint osztja ezt, mert mostanában inkább többet vesztek mint nyerek.
Tévedni emberi dolog, de igazán összekutyulni valamit csak számítógéppel lehet.
-
MinionFlasH
senior tag
Melyik paranccsal mondom azt, hogy XY a tűzvonalamban áll? Jagdtigerrel elég gyakran előfordul, hogy meddel-lightal beáll, és súlyos másodperceket veszítek a helyezkedéssel.
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
válasz MinionFlasH #80618 üzenetére
az a SAFESHOT nevű mod. Aslainban benne van.
amikor csapattársat van a lővoanlban amikor megnyomod a tűzgombot, akkor lövés helyett ez az üzenet megy ki. Nem tökéletes, de elég jól működik. Alt-tal felfüggeszthető, ha esetleg szeretnél csapattársat lőni.[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
ddt500hu
veterán
válasz Diarmand #80615 üzenetére
Látom érted a tréfát csak nem szereted. Az ominózus esetnél volt még velem két másik tankunk is de a 4 ellenséges marha úgy érezte megér 20 lövést a böszme TD amíg a másik 2 kiszedi őket. Megkapták amit akartak.
Egyébként meg valakinek előre kell menni.[ Szerkesztve ]
-
MinionFlasH
senior tag
Jagdtiger 8.8 mennyivel lenne lassabb, illetve mennyire hatékony az artyk ellen ha felszerelem repeszpáncéllal? Minden csatában megtalálnak az artyk, és annyira lassú vagyok, hogy alig van menekvés, ha azt leszámoljuk, hogy spotmentes helyről kempelek... iszonyat gyűlölöm őket már.
-
fsb1000
nagyúr
válasz Diarmand #80615 üzenetére
Öröm lehet veled szakaszozni.
TS3 volt? Mert ígérted hogy lesz.
Velem is öröm szakaszozni.... itt az ideje hogy kipróbáljuk.
.
(#80622) MinionFlasH: Az artyk ellen csak a következő nerf (gyengítés) fog segíteni. Majd ha megint nem az lesz hogy oldalanként 3 arty vigéckedik, hanem hogy lehet menni úgy 10 csatát, hogy csak 1-2 artyval találkozol összesen.
Felesleges JT8.8-ra repeszpáncélt rakni, úgy is megtalálnak és csak +25% páncél vastagságot jelent. Kb a 6-800 sebzése helyett kapsz 400-600-at. (lőszertől fűggően) Második találatnál már nem tudsz modult javítani és véged.[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
Nekem nincs olyan rajta, nem is kell, ha jól helyezkedsz vele. Engem nem az artik szoktak azzal kiszedi, ritkán találnak meg vele szerencsére (meg a többivel sem túlzóan, nem is szoktam miattuk bosszankodni). Állítólag a tog-on nagyon jó, egy próbát megér, ha úgy érzed, túl gyakran megtalálnak az artik.
-
MinionFlasH
senior tag
válasz #40993792 #80625 üzenetére
Nagyon szeretem a Jagdtigert, nem mondok le róla miattuk, ha az alját rejtem iszonyat mi mindent kibír, oldalakat lehet feltartóztatni vele szerintem, 5 másodpercenként "köpköd" Magamhoz mérten jól játszom vele(1400-2000- ritkán 3500dmg osztok ki), nem mellesleg pénznyomda, amióta megvan kreditmilliomos vagyok!
Nem egyszer ellenfél artyja beírta, hogy sry, hát ki vagyok segítve... mindegy meglátjuk.
A többieknek is köszi a válaszokat.
-
rlazol
veterán
válasz #40993792 #80625 üzenetére
már bocsánat. egyrészt annyira jó, hogy mindenki rejtett arty buffról beszél, csak én nem érzem azt az artyban, sőt.
másrészt: igen az arty szerencsés esetben 2 lövésből kiszedi a vele egy tierben klévő tankok többségét. Mondjuk van, hogy egyből is.
És a vele egy tierben lévő tankok többsége is kiszedi az artyt 1-2 lövésből.
Amikor folyik a csata, az arty ellen leginkább mozgással és helyezkedéssel tudsz védekezni. Amikor fogy az ellen az artytleginkább mozgással és helyezkedéssel próbálja az elkerülhetetlent elkerülni.
Szerintem fair. Főleg, hogy az arty pontossága 0,7-8 a tankoké meg 0,3-4, az arty 30-40 mp alatt tölt, a tank 8-12szerintem jó az egyensúly.
[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
jano_77
nagyúr
Jó tank ez az FCM.....asszem kedvenc tankká avanzsált elő a 4x közül.
Nagyon kedvező MM, sokoldalú, jól használható tank, tökéletes ágyú - papír páncél, ami azért időnként le tud pattintani - gyors a tank ÉÉÉSSSSSS baromi jól hoz a konyhára és még stat húzásra is alkalmas szerintem. Csak ajánlani tudom annak, aki tier8 prém tank vásárlásán gondolkodik!"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Pete55555
addikt
válasz #40993792 #80630 üzenetére
Bírom, amikor körbelőnek és tudom, hogy hány ezer kreditbe van nekik a nagy nulla sebzés, oszt' még várhat is a következő lövésre. Nekem ez nem menne. Persze, amikor one-shot-ol, akkor nem őszinte a mosolyom...
Ezért adtam el a GW TigerP-t. Szánalmasan fos az egész tank úgyahogy van, nem értem ki játszik vele.
A kis 6-os FV viszont tűrhető, bár mostanában érdekes módon csak 100-200 körülieket sezek.
Mondjuk a WR-em is romlott, meg a csapatok amikkel összekerülök.
De biztos nincs köze ahhoz, hogy lejárt tegnap a prémiumom...Szeretem leracsniztatni...
-
zozyk
addikt
Ez a
lopd a kill-tWZ akció véget érhetne már...
Nevetséges,hogy spotter tankkal is harcolnom kell,mindenki végignézi,de a kill-t lelopja a paraszt.És a ~200 dmg/2 kill E75-ről már ne is beszéljek,TOP tier létére...
-
Kalos7
tag
11k csatát játszottam a wotban 37%-os túl élési aránnyal.
Általában a vesztes csatában is utsóként halok meg minél többet sebezve...
Normál esetben nem tudnak kiszedni mert nem adok rá esélyt pedig medes vagyok, de a semmiből kiszed az arty állandóan.
Mikor felvagyok spotolva már menekülők mert egyből jön a gránát eső.
Sokszor akkor is engem lőnek mikor 2 tierrel lejjebb vagyok
Az arty támadás annyira kiszámíthatatlan...pedig mindig úgy helyezkedek hogy legyen vissza vonulási lehetőség nem kezdek öngyilkos akciókba.
10 halálból 7 az artyk miatt van nálam -
Diarmand
senior tag
válasz fsb1000 #80623 üzenetére
Feltételezem nem esett le, hogy ddt poénnak szánta a dolgot, mesélj, hol tartod a humorod?
Felőlem szakaszozhatunk, akár ts3-mal, akár anélkül, majd eldöntöd hogy föl akarsz e jönni, csak ne úgy, mint legutóbb
(#80621) ddt500hu
Valahányszor a Jagdpanzer-ben ültél nem kevés aranyat pazaroltak el rád -
vhw
addikt
válasz MinionFlasH #80626 üzenetére
A JT 88-ra super heavy spall liner megy -> 50% védelem.
1,5 t a tömege - elhanyagolható az alap ~70t tömeghez képest."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
xAttilax
őstag
válasz rlazol #80627 üzenetére
csak azt felejted el, hogy az arty a pálya sarkából lövi a tankokat.... míg a többi tank nem.
igazából én azért nem kedvelem az artykat, mert az esetek nagy többségében nem jelent segítséget.
ha ellenem van akkor nyilván nem jó, de ha velem akkor se segít nagyon, (főleg mostanában még be is lopják a killeket mint állát). SOHA nem éreztem hátrányát ha nem volt arty egy meccsben, viszont mikor 3-5 arty van az rendre tönkrebassza a csatákat."sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
-
fsb1000
nagyúr
válasz rlazol #80627 üzenetére
Pedig egyértelmű, hogy valami változott az artykkal és nem csak az hogy TD módban közel 100%-osan kilő, akkor is ha mindketten mozogtok.
A nagy nerf után alig volt arty a pályán, és kb 4-5 hete a dolog változni kezdett (én is érzem a 2 kedvenc artymmal) és mára eljutottunk oda, hogy alig van csata ahol nincs arty és a többségében 3+3, de minimum 2+2 arty van. Értendő ez t6-t10 csatákra.
A játékosok viselkedése pontosan megmutatja melyik tankkal, tankosztállyal érdemes játszani.
Artyval ismét érdemes játszani, különben nem lenne ennyi. -
Pete55555
addikt
válasz ddt500hu #80641 üzenetére
Ezt imádom én is abban a tankban
(#80644) ddt500hu Pedig tőlem hallhattad volna. Mikor spotterrel vagyok Prokhorovkán, a 2 csapat beáll kempelni, a hegyre alig megy valaki, én meg hiába spotolok, a hátul lévő kemperek nem is látnak odáig, arty meg nincs...
[ Szerkesztve ]
...Szeretem leracsniztatni...
-
szbalogh
addikt
A következő átkozott s**r. WZ-111, 18 csata, 33% wr, 721 átlag XP....
Jah, az event alatt 0.14 %-ot romlott a wr-em, míg a wn8 nem változott. Látszik, hogy frag-re mentem[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
Diarmand
senior tag
válasz fsb1000 #80648 üzenetére
Akkor én meg tisztelettel megkérlek arra, hogy ne hazudj és ne próbáld magad jobbnak beállítani annál, mint ami vagy.
Egy. Tudod a ts címet, mert privátban elküldtem már korábban (nem, nem nyilvános).
Kettő. De, megszegted a szavad, mert TE írtál rám anno, hogy menjek fel, kértél tőlem címet (adtam), aztán mikor felmentem, te nem mertél jönni. Ott vannak ezek a dolgok a levelekben, ne feledd. -
ddt500hu
veterán
válasz Pete55555 #80646 üzenetére
Prokhorovka meg a Swamp az a két pálya ahol van értelme oldalanként 2db artynak, hogy megtörjék a campfestet.
De amikor Prokhorovkán IS4-el megyek 5-5- artyval és azt látod, hogy a második percben már a spottereket sem mernek előre menni...
Viszont pár apró módosítással ezek a pályák is jobban játszhatóak lennének arty nélkül is.
Steppesen miért nincs ilyen gond?
Egyébként mi már oda jutottunk, hogy cw-re 3 arty-t viszünk annyira pontosan lőnek.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest