Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
válasz Diarmand #80849 üzenetére
annyira fura, amikor ilyeneket írtok!
velem ill. körülöttem ilyesmi nem szokott előfordulni. Blokkolás igen, de ebből eredő TK lövöldözésre nemigen emlékszem.
fsb1000 - nem nekem kell, de Tesla93-nak címezve jó felvetés.
[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Tomi0703
addikt
válasz Diarmand #80849 üzenetére
IS-3-mal voltam csatában T10-be pár hete, Scared Valley pálya (ha jól írom). Sidescrapeltem IS-3-ommal, nem is lőttek be a nagyvadak, viszont én igen őket. XVM szerinti 65-ös játékos beáll mögém a halálcsillaggal és elkezdett tolni, ki az E-100 meg az FV elé. Csak ki kellett volna kerülni. Hiába írtam aztán, hogy pls no, szépen stb, nem érdekelte. Utána engem osztott a cseten, hogy ebay account. Na ezután olyat anyáztam neki mint még soha... Ha lett volna ezotévé akkor este, biztos betelefonáltam, volna, hogy rontást küldjek neki. Így még sosem húztak fel. Mondjuk az e-bay account tette be a kaput....
-
Kakumix
senior tag
válasz rlazol #80848 üzenetére
Ha már értelmezni nem tudod amit írunk és sajnálsz rá 30mp-et, hogy megkeresd a forrást: Dfsz34 (79751)
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
rlazol
veterán
válasz Kakumix #80857 üzenetére
Köszönöm!
ez nekem nem 30 sec lett volna megtalálni.
Így tiszta, érthető, és a számok alapján valóban ez történt. Nem tudtam, hogy a free-nek minősül a 92-93 között lebegő XP is, az egyetlen, a kérdésemre válaszoló adó hszt pedig sajnos nem tudtam értelmezni, bizonyára az én hibám.Még egyszer köszönöm, hogy megkerested nekem!
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
mcwolf79
veterán
Hogy egy kicsit ON is legyen:
A WZ-111-ről mondana pár szót az,akinek már megvan! Mennyire használható?
Az tier limites vagy 10-esekhet is berakja?Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Bingisz
addikt
válasz MongolZ #80834 üzenetére
Ez mind nagyon jól hangzik, de 470 T82 és 760 PZIII csata után kicsit furcsa tőled....
Mondjuk azt viszont nem értem, hogy egyébként te magad sem vagy egy rossz játékos, ahhoz képest ilyen véleményed van a nálad nem is annyira sokkal jobbakról/te szinteden levőkről.. Furcsa.[ Szerkesztve ]
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Djuree
félisten
úristen ezek a kis francia tankok mekkora fosok. most megyek a stock b1-el, nem lehet nyerni, semmit nem lő át, még azonos tierűt sem, sőt t5-öt hátulról!!! sem.
váltok free-t aztán kihúzom legalább a fullos bdr-t, az már használható lesz.
meg tele van hülyékkel kis szinten, a hajam tépem.jah a másik, 9-ből 1 win, semmi nem jön be, semmit nem találok el, szerverváltás után 15-2-es winek sorban, nem is vesztek, minden talál minden átüt, és méghogy nincs manipuláció. mekkora szar ez a játék istenem, de még így sincs jobb alternatíva. mihelyst jön az új tankos game váltok is, mégegy ekkora fos játék úgysem lesz remélhetőleg...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
scyllarus
veterán
-
Jolet
őstag
válasz mcwolf79 #80861 üzenetére
én 10-es tankot nem láttam még vele, tehát biztos limites
én jobbnak érzem, mint az IS-3-at, de ez csak az én véleményem
az ágyúja nekem tetszik
a páncélja elmegy
9-es tankoknál azért meg kell izzadni vele
gyulladni nem szokott
elég gyors tud lenni, ha jó a talaj és netán még kis lejtő is van nem ritka az 50 feletti sebesség
de gyorsulni nem igazán gyorsul, szerencsére nincs kiskunlacházai pályaWOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
scyllarus
veterán
válasz #35692544 #80866 üzenetére
[Armored Warfare]: wot modern járművekkel.
rlazol: de abban is. Az elején csak akciókat fog nyomni a WG, de ha komoly játékosvesztesége lesz, akkor kénytelenek lesznek rendes változtatásokat is csinálni.
vhw: nem jelenti, mi is csak bizakodunk. Maga a wot alapvetően nagyon jól van kitalálva, ezért is vagyunk ennyien, a hibái ellenére. Csak reménykedünk, hogy egy normális motorral, ugyanez vagy nagyon hasonló koncepció jobb lesz.
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Dr_Syrex
senior tag
Nem tudjátok, hogy a stronghold az most beleszámít a wn8-ba, mert valaki mondta korábban, hogy a 9.5-től már így lesz.
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
scyllarus
veterán
válasz fsb1000 #80872 üzenetére
Kevesebb bugot. Kisebb RNG-t (a 25% sok, akárki akármit mond). Normálisan működő láthatósági rendszert. Alacsonyabb pinget, normális játékmotort, normális optimailizációt.
És külön a 25%-ról: igen, velem is van, nem csak ellenem. De ha a 200+ pennel valaki nem pattan le a 25-ös páncélomról, nem fogok siránkozni, hogy hogyan lőtt ki, mert az normális. Tudom, amikor beülök a lightomba, hogy minden át fogja lőni. De fordítva igenis felb.szom magam rajta.
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
törölt tag
válasz Flayer #80877 üzenetére
Célzásgyorsító+mindkét optikával szoktam tolni.
Töltésgyorsító felesleges, mert gyorsabban tölt mint céloz, és sokat lőnél mellé.
A lóvét szépen hozza.
Ismerni kell a weakspotokat, mert anélkül hamar véged lesz.
Az AT-2-t messze kerüld el, mert csak a sapin tudod sebezni, csak közelről, és csak goldskúlóval, a T-150 is nyűgös ellenfél.
100 normál és 40 gold van betöltve nála, eddig csak egyszer fordult elő hogy fullgold partit toltam, és azt is csak azért mert félremancsoltam a klavin.
Prém fiókkal még az is nyereséges volt.Ha top vagy, és simán mehetsz előre, hatosok között azért jobb óvatosnak lenni.
Érdekes módon nagyon jól működik az autoaim, érdemes kihasználni. -
fsb1000
nagyúr
válasz scyllarus #80876 üzenetére
A kívánságlistámra ezek közül csak az RNG 15%-ra csökkentését venném fel mindenképp.
.
A ping nagyjából rendben, ha 20-30ms-t annak lehet tekinteni egy nyugateurópai szerver viszonylatában.
Néha valóban felugrik 60-70-re és hetente 1x belefutok méretes laggba, vagy akár kidobál a szerver de ez elviselhető, persze jobb lenne ha nem lenne.
A játékmotorral sincs gondom, sem az optimalizálással FHD-ban simán meg van a 60fps egy középkategóriás VGA-val max. beállításokkal, és az egyszálasság sem zavaró egy 3.-4. generációs intel CPU-val, ha az 3 GHz felett üzemel.
-
A bugokkal kapcsolatban mire gondolsz? Lehet én nem ismerem a játék hibáit, vagy nem vagyok rá érzékeny.
-
Most hogy beszélünk róla.. a legnagyobb gondom a játékmechanikával a kikapcsolhatatlan autó célzás. nem az autoaimre gondolok, hanem arra, hogy automatán emeli a löveget távoli célpontoknál és hegygerincnél le-fel ugrál, akkor is ha nem mozdítom az egeret.
Ha álló tank eltűnik, akkor is változik a löveg függőleges irányzéka a legtöbb esetben, ezért a vaklövések főlé/alá mennek.
Bárcsak lenne egy goomb amivel ez ki/be kapcsolható lenne.
(ha elmész egy afk tank elött akkor az mozdítja a csövét.... ez a ficsőr nem kéne)[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz fsb1000 #80880 üzenetére
A WT nagyságrendekkel jobban futott az előző gépemen, és közben szebb is volt, nem lagolt és a ping sem ugrált- tehát van hová fejlődni.( A mostanin nem próbáltam, nem is fogom, ott az alapkoncepció nem tetszett, ezért vagyok itt. Én még abba a generációba tartozom, aki játszott az Alone in the Dark 1-gyel és élveztem, nekem a játékélmény fontosabb a grafikánál)
Most soroltál el pár bugot"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Pete55555
addikt
válasz ddt500hu #80867 üzenetére
Látott az, egy időre felspotolódtál, becélzott, de mire ellőtt, vagy talált a lövedék már leesett rólad a spot. Azt viszont látta istennézetből, hogy nem a földbe csapódik a lövése, hanem elnyeli "valami" azaz a tankod. És nyilván kíváncsi volt mennyit sebzett
...Szeretem leracsniztatni...
-
Sixkiller6
őstag
frissítettem xvm-et (promod is van) és a minimap megzakkant, mindenkit mindig életben lévőnek mutat és nem frissül. bármi tipp? repairt nyomjak promoddal?
- no es importante -
-
Chris0321
addikt
válasz Sixkiller6 #80886 üzenetére
Törölj ki minden modot és telepítsd újra, nekem az segített. Bár lehet elég lenne az xvm mappát törölni ha másban nincs semmi ami a minimappal kapcsolatban van.
-
Diarmand
senior tag
FV4202 Tank Ász kör.
Ez télleg epic kör volt, legalábbis én úgy éreztem, főleg a második felét. Mindkét csapat nagyon jól játszott, voltak kékek mindkét oldalt és én aztán nem kempeltem, lehet csekkolni
Ja igen, szerencsétlen FV-t egyszerre sajnáltam és nevettem rajta, SerB megáldott a második lövésnél[ Szerkesztve ]
-
papesz5
tag
Valami tipp,olyan tankról,ami pontos,gyorsan lő,tier 5-6 környéke?Közepes mondjuk?
Bazinga!!
-
04ahgy
nagyúr
válasz papesz5 #80898 üzenetére
M4 a vékony löveggel. Habár az nem a pontosság mintaképe, de kielégítő.
HGyu
[ Szerkesztve ]
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest