Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
benvolio
őstag
Nem is mondtátok, hogy ez az AT-8-as ennyire jó TD: kép. Ha 100-on lesznek a legények és lesz skill rajta szerintem kiváló egy páncélvadász lesz, eddig szeretek vele menni, mindegy, hogy nyerünk vagy vesztünk élvezetes csaták vannak vele. Elég megtartósnak tűnik. A többi is ilyen, melyik amelyik még jó ezen a vonalon?
-
fsb1000
nagyúr
Ez a MITTENGARD egy halálos pálya.
A bézkempelők és botok hamar meghalnak.
A túlélők elszaladnak a a pálya két távoli sarkába és beássák magukat a győzelem esélye nélkül
A harcosok meg az arénában halomra lövik egymást. Csak 1 maradhat.
.
Elég volt pár nap és kialakultak a túlélő technikák.
Első napokban egy katyvasz volt az egész, 2 perc alatt vége volt, mindenki lőtt mindenkit.
Most már kezd letisztulni... -
ng0ofy
KORREKTOR
Valaki használja a jack of all trades (dobókocka) képességet? Van hatása? IS-3 negyedik képességeket kell kiválasztanom (:
-
benvolio
őstag
válasz Iron Funeral #79854 üzenetére
Hát ha ettől jobb akkor majd az lesz a megtartós, de akkor tovább megyek.
-
yarsley
aktív tag
Ha valakit erdekel egy Pz4 Hydro az dobjon meg egy PM-mel.
... ne úgy képzeld el, hogy te vagy Thomas azt mész amerre a sin visz. (c) virkir
-
Khaosz55
addikt
válasz Iron Funeral #79854 üzenetére
Az angol AT tankokkal az a gondom hogy hiába az erős font, a kupak gyenge és mindenki azt lövi, így cseszhetem a jó kis faltörő kosomat. Persze 8-9 körül már egyre kisebb a kupak, de eltalálható.
[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
válasz Khaosz55 #79858 üzenetére
Az AT-8-al az a baj, hogy szemből 3 weakspotja van ami könnyen lőhető, de ha RNGagyi úgy gondolja akkor egy
KV-1SKV-85 is belőheti szemből Nashorn meg hasonló tücskökről nem is beszélve.AT-7 javítja ezt a problémát és tényleg csak a kupola weakspot.
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Emu
őstag
Valaki nem tapasztalt olyat a játékban, hogy villognak a textúrák a fákon? Még haladás közben nem lenne idegesítő, de mikor bokorban bújok és bezoomolva nézek valamit, akkor az áttetsző bokor ugyanúgy bevillog, és látom a rendes textúráját.
Konfig: i5-2400, 8gb ram, Ati HD7950, W7+Catalyst 14.4 WHQL (friss telepítés)
-
-
benvolio
őstag
Volt itt szó zászlókról, azt az Aslains-ba hol kell bejelölni, hogy mutassa?
-
Zolee_70
senior tag
Korábban volt szó róla, hogy a WZ111 küldiben mi a könnyebb, sebezni vagy kill. Egyértelműen a sebzés.
Mai eredmény T10 orosz tankokkal (Obj140, T64A, IS7 felváltva):
96209/15000 a sebzés, 50/150 a kill.[ Szerkesztve ]
>> WoT: Zolee70 << I'love WG. Ja, mégsem.
-
Jolet
őstag
válasz Zolee_70 #79868 üzenetére
Aki le van maradva a killekkel az menjen vissza tier 6-ba és máris lehet 4-5killel gyarapodni csatánként.
Eddig szoptam a tízes kínai tankjaimmal de ma visszavettem a type 58-at, kész felüdülésWOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
benvolio
őstag
Itt a mai következő ász az AT-8-al:kép. Nekem nagyon adja ezek szerint.
-
Zolee_70
senior tag
-
rlazol
veterán
válasz Cseri0058 #79810 üzenetére
cseri0058
én freeből rátettem a nagy ágyút és tornyot, de így se tudtam eddig vele értelmes kört futni. Gratula!
replayed van hozzá esetleg? tanulnék...ng0ofy - tudtommal diarmand használja, neki jól bevált. nekem csak 34%on van, így nem tudok róla nyilatkozni. Negyedik skill, korábbanra semmiképp se tenném.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Khaosz55
addikt
Szeretnék majd egy X-es amcsi tankot is valamikor. Szerintetek melyik ágat gyúrjam?
Szóval a T110E3 , E4 vagy E5 ?
Az E3 a 25km/H sebességgel elég rémisztő nekem.
[ Szerkesztve ]
-
-
LicskaiJ
aktív tag
Sziasztok!
Melyik ötös prémiumtankot érdemes megvenni?
Churchill III megvan már, T-25-ön meg a SU-85I-n gondolkodok még...
(1300 goldom van)Go Pats!
-
zuchy
őstag
Az miért van, hogy más WN8-am van a Noobmeter szerint és más a Wotinfo szerint? XVM-ben a Wotinfos szerepel, meg emlékszem volt egy ugrás nemrég, akkor mindegyik ugyanannyit mutatott, de aztán a Noobmeter visszaugrott. Most akkor melyik a valós?
PC-STYLE.hu
-
Stunts666
őstag
Melyik prem tankot érdemes megvenni bármilyen szinten jó kredit szerzés miatt... Inkább németes vagyok és Löwé-re gondoltam, viszont szóba jöhet más is...
-
törölt tag
válasz LicskaiJ #79880 üzenetére
Szerintem az alábbi prém5-ösökkel érdemes foglalkozni:
105leFH18B2 gyorsan tölt, frankó mészárolós arty
Churchill III, ha ezzel játszol dől az XP
SU-85I, a tier6-os ágyú nagyon gonosz
T-25 és Chi-Nu Kai, mindkettő használható med, egyik német másik japó
KV-220 brutális, szintén XP factoryszerk.: A többi tier5-ös mindegyike defektes valahol. Vagy sokba kerül etetni vagy a nem prém tier5-ös alapfelszereltségű tankokkal van egy szinten ( Hydro, RamII, T14, Matilda BP, Matilda IV, Excelsior ). Mondjuk a T14 és Excelsior jó kis bunker...
Stunts666: Kredithozam szerint a sorrend (vbaddict.net): T34, Type59, JagdTiger8,8, FCM50t, Löwe. Ezek hozzák magasan a legtöbbet a nagy átlag statisztikája szerint.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A töltőnek az "Előérzet" képességét használta már valaki? Mennyire érdemes foglalkozni vele? Kicsit zavarosnak tűnik a működése. Legalábbis szerintem zavarna, ha véletlenszerűen hol átváltana azonnal egyik lövedéktípusról a másikra, hol meg nem.
Bocsi, már nem fért bele a szerkesztési időbe.
[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
-
rlazol
veterán
válasz Djuree #79881 üzenetére
abszolút user error. ezért kértem a kollégától replayt.
pedig baromi jó gyerek és az elődjeit is nagyon szerettem.
a legjobb köröm eddig 2500 spot + 2k dmg volt.amúgy a dmgátlagom leírni is szégyellem: 1049 ez kb 3 lövés
majd nézek pár meccset holnap, érzem, h mást kér, mint a P2, de azt nem, h mit.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
törölt tag
Egyetértek veled, T6-7 ben érdemes a killeket begyűjteni.
Szerintem amúgy is ahhoz a szinthez lőtték be a sebzést és a killt, mert aki nem tudja hozni az 1 kill + 1000 sebzéses átlagot, az inkább ne erőlködjön.Ami nekem bejött:
Cromwell
Chi to
Panther - e-25
Hellcat (érdekes, hogy milyen kevés volt vele tegnap az ász szint valahol 1580-1640 XP között)
Most épp a Type 58 van folyamatban, de holnapután már a T-34-85 megvétele jön a sorban.
Egyedül a francia problémás, mert ott nincs olyan tank amit szivesen visszavennék, ezért ott az 50 120-ra marad a feladat. -
Khaosz55
addikt
is7-re mit rakja fel? Venti és töltés gyorsító fenn van. 3 mi legyen ?
-
04ahgy
nagyúr
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
zarew
senior tag
Sziasztok,csak egy gyors kérdés.Kezdő vagyok. Az egyik csatában feltűnt egy tank,de olyan sebességgel,hogy lehetetlen volt a tornyommal követni.Ezt a tag is tudta,mert ment mint a meszes,neki is ment ennek annak.Hogyan lehetséges ez a többi tanknál 3x4x gyorsabb volt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest