Hirdetés
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Kolondrum #36258 üzenetére
Vista alatt nem próbáltam, mert engem zavar, ha autómatikusan bejelentkezik. Szóval ezt nem tudom megmondani, hogy a WLM óta xar-e. Max próbáld meg kompatibilitás nélkül, annyit csak, hogy úgy jó e vagy sem.
Az tuti, hogy Vista alatt automatikus winnel indításkor bejelentkezik, mert volt h nem kapcsoltam ki, és akkor újraindításkor bejelentkezett..
Véleményem szubjektív...
-
Sipi16
őstag
Sziasztok!
Sikerült feltelepíteni a hetest megy minden faszán csak a laptop toch pad driverét nem tudom felrakni. A Vistas verzióra hibát ír ki. Sajnos így nem tudok scrollozni. Valami tippetek lenne erre?
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
félisten
válasz hackeeeee #36259 üzenetére
Nekem nagyon ritkán megy MSN, ha meg automata bejelentkezik ez egyenesen ütöm meg a gépet indok, világ életemben be volt az ikszelve, de azt hittem valami természetes oka van annak, hogy nem jelentkezik be. MSN = szükséges rossz!
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
brd
nagyúr
válasz hackeeeee #36219 üzenetére
MBR-függő, a HW-hez semmi köze. Ha GPT alapú a lemezkezelés (amikor inicializálsz egy lemezet, akkor megkérdezi, hogy azon melyik fajta legyen), akkor nincs ilyen limit. A 32 bit-es XP nem ismeri a GPT alapú lemezkezelést, attól feljebb minden (pl. 64 bit-es XP, 2003 mindegyik verziója, Vista, Win7...).
The only real valuable thing is intuition.
-
Obolony
senior tag
szerintem nem bug mert nalam, es sokaknal mukodik rendesen. ott vmi beallitasi gondod lesz, NEKED
[ Szerkesztve ]
"Nincs veszélyesebb, mint amikor a tudatlansághoz még szorgalom is párosul!" *** Samsung I8910 Omnia HD Üzbegisztán Especial Version XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom ***
-
azbest
félisten
válasz Criton #36111 üzenetére
Ma játszottam az MSDN-AA RTM-mel.... egyébként tényleg nincsenek maguknál szerintem a srácok
Ez a változat fixen csak a Professionalt kínálja fel telepítéskor, nem lehet választani más verziót, így erre nem megy fel utólag a MUI pack. Vista esetén olyan verziók voltak, aminél az összes változatot lehetett telepíteni róla, legfeljebb, ha enm Business-t választottunk, akkor 30 nap után búcsút kellett inteni neki.
Szal prof telepítő + mui pack, amit csak média rebuilddel lehet rátenniA 64 biteset nyúzom leginkább, attól függetlenül, hogy a Professionalt kínálja csak fel, az install.wim-ben Home Basic, Home Premium, Professsional és Ultimate verziókat is látok (N és E verziók nincsenek rajta).
(#36116) BiP: "Elvileg Profra nem lehet MUI-t rakni (nem tudom, akkor minek van fent MSDNAA-n, na mindegy), de talán ha beleintegrálod a MUI-t a WAIK-tel, akkor talán menni fog."
Az amit linkeltél nem tökéletes script. Legalábbis nálam a 64 bitesnél elvérzett. Valsz azért, mert ezen az médián a 3as a Prof, ami nekem van. Másrészt, ahogy látom ő másolgat pár dolgot, amit inkább rendesen telepíteni kéne (PE mui fájlok).
Ha minden jól megy ma éjjel írok egy szösszenetet Logout-ra, amihez mellékelem a saját készítésű scriptemet. Egy Technetes leírás alapján csináltam, s úgy tűnik tökéletes többnyelvű telepítőt hoz létre. Nem a Vistához készült WAIK verziót használom, hanem van már újabb is. Mondjuk kicsit gáz, hogy az 1.66GB körüli telepítőből összesen csak 50 megányi anyag kell a művelethez (pe mui pack, és a wim_mount szolgáltatás a segédprogikkal), s külön tudtommal nem lehet ezeket letölteni.
Erről jut eszembe: valaki nem tudja, hogy melyik fájlban tárolja a boot.wim, hogy milyen verziókat kínálhat fel? Csinálni akarok egy olyan változatot is a szcriptből, ami automatikusan minden lemezen lévő változatot frissít a nyelvi csomaggal. Csak az eredményét nem tudom kipróbálni, ha nem lehet verziót választani telepítéskor.
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz Obolony #36267 üzenetére
Persze nameg rengeteget tanultam a telepítő működéséről most, hogy kereszteb kasul próbálgattam a nyelvesítést
A mui pack akkor lesz önmagában is hasznos, ha felkerül az Enterprise verzió is.
(#36268) Atikusz:
nem esküdnék rá, de én a helyi biztonsági házirend beállításoknál keresném
secpol.msc
helyi házirend -> biztonségi beálíltásinteraktív bejelentkezés? alt ctrl del gomb szükségessége? De ez lehet nem az.
Vista alatt vagyok... de gondolom ott is hasonló.
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz Csabee. #36270 üzenetére
igen, már kész a scriptem, csak még tesztelem a 32 bitessel is. De ez sem a már feltelepített rendszerre megy fel, hanem magát a telepítőt frissíti.
The Windows® Automated Installation Kit (AIK) for Windows® 7 kell hozzá, 1.66GB
Gondolom nem lenne szerencsés (jogilag), ha kitenném valahova azt az 50 megát belőle, ami kell a művelethez
Más nem is kell... xp* vagy vista vagy win7 alól is megy a script, az is mindegy hogy 32 vagy 64 bites a rendszer amin készíted a magyar iso-t. Én most épp vista 32 alól csináltam win7 64 iso-t, amit virtuális gépben próbáltam ki az előbb.
(xp alá csak a szükséges komponenst telepítettem kézzel a waik-ből, úgy ment, amúgy a nagy telepítő nem tudom, hogy felmegy-e)
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz azbest #36271 üzenetére
Hát sztem nem lenne teljes mértékben korrekt ha azt külön kipakolnád belőle.. :\
Szal sajna úgy a tiszta sztem, ha így linkeled azt, ami kellhet hozzá. Max kicsit át kell nézni a letöltőközpontot, hogy esetleg valahol nincs e valahol külön az, ami szükséges a művelethez.
Véleményem szubjektív...
-
azbest
félisten
válasz hackeeeee #36272 üzenetére
Akinek msdn/technet fiókja van, az hozzáfér eleve a szükséges komponensek mindegyikéhez:
- win 7 rtm lemez
- mui packA WAIK for Win 7 pedig szabadon letölthető.
Ez utóbbinál csak a mérete lehet problémás annak, akinek lassabb a netje. A PE mui pack az simán csak a dvd-n van, de a segédprogik bele vannak szőve a telepítőbe.
Amúgy, most esek le épp a székről... bakker... olyat láttam, hogy el sem hinném ha más mesélné... (a telepítő egy rejtettebb zugában egy rakat termékkulcsot raktak mindenféle verzióhoz... de mielőtt valaki túlságosan megörülne, ezek "alapértelmezett" kulcsok, amikkel nem lehet aktiválni a rendszert )
update:
Ohh nemrég kérdeztem, hogy a telepíthető verziók listáját hol tarjta a telepítő...
szóval ez a lemez /sources/ei.cfg szerint van, úgy tűnik.Állítólag az oem és a vlk közt is csak ebben van különbség. [link]
[ Szerkesztve ]
-
adam320
senior tag
Üdvözletem!
Valaki megtudná nekem mondani hogy hol/hogy tudom beállitani Win7 alatt a gyorsindítást?
Fontos lenne.Előre is kösz
-
BullZeye
veterán
használj Kmplayer-t lejátszáshoz, az a legjobb ;) csak jól be kell állítani
Aion meg csak az európai rész van béta állapotban, 1 éve megjelent már kóreába, így nem hiszem, hogy nagyon változtatni fognak ezen, és Gameguard védi, így túlképp semmit sem lehet állítani, mert vagy nem indul el, vagy hibával kilép, ezért kéne valami normális program, ami Fraps módjára lecsökkenti az FPS-t, és nem jó sajnos, hogy kissebb profilt rakok be neki, mert van amikor nagyobb jobb szebb effektek vannak akkor fut 40FPSel, viszont amikor nincs ott senki akkor meg 150FPS....
még valami, ha az üdvözlő képernyő ki van kapcsolva, akkor gyorsabban indul el w7? (3-4másodperc is számít )
[ Szerkesztve ]
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Nálatok nem csinált olyat 3DMark '05, hogy az első grafikus teszt után simán lefagyott a repedtbe?
Szétnéztem a Futuremark oldalán, de nem találtam Win7 hotfix-et vagy bármit.
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
Csabee.
nagyúr
válasz Kareszovics #36287 üzenetére
nekem lefutott normálisan anno mikor próbálkoztam vele
Üdv: Csabee.
-
Szellem.
nagyúr
Nekem is lefut normálisan!
Nem lehet, hogy valamilyen driver problémád lehet? -
hackeeeee
Jómunkásember
Nem feltétlen win7 hotfix kell, csak maga a legutolsó 3dmark hotfix, nekem ebből 2008 februári a legutolsó, mondjuk lehet van frissebb is... Meg persze a legutolsó megjelent patch, ami 3dmark05_v130_0906a_patch. Próba így.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Kris87
aktív tag
Sziasztok!
A megosztott rendszer erőforrásokat hogy tudom átállítani úgy, hogy minden eszköz külön IRQ-t kapjon, szóval, hogy pl. a hangkártyámhoz és a hálókártyámhoz külön-külön tartozzon egy saját? Tudom, "fizikailag külön vannak" de a vindóz mégis egy kalap alá vesz pár ilyen eszközt. Van erre esetleg valami program ami szétválogatja? Van ennek hátránya egyébként? Így lassabb lehet? üdv. -
BiP
nagyúr
válasz azbest #36266 üzenetére
Sajna nem próbáltam ki a scriptet, hogy működik-e pontosan úgy, ahogy le van írva. Ez volt az első, amit találtam megbízható helyen. Sosem görcsöltem MUI-val.
(Amúgy asszem az ei.cfg-t kell törölni, és akkor választható lesz, melyik oprendszert akarod telepíteni. De mivel úgyis csak Profhoz adnak kulcsot, gyakorlatilag tök mindegy.
szerk: most látom, te is megtaláltad.)[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz hackeeeee #36235 üzenetére
Hali!
Először is az exFAT és a FAT64, az egy és ugyanaz, tehát nem 2 különböző fájlrendszerről van szó. Az NTFS és exFAT közt a legalapvetőbb különbség, a nagyobb méretű kötetek lehetősége, illetve exFAT esetében "finomabb" könytár/fájl jogok kezelése. Nagy fájlok esetén nincs jelentős sebességbeli különbség, azonban sok apró méretű fájl estén gyorsabb az exFAT.
Nem véletlen, hogy a Pendrive-okat lehet exFAT-ra formázni.
(Lehetőleg ha valaki formáz pendrive-ot, akkor FAT-ra vagy exFAT-ra, semmiképp sem NTFS-re, mert néhány típus nagyon lassú lesz)Nagyon jó párhuzamot lehet vonni az NTSF és exFAT közt, a FAT és FAT32-vel. Nem tudom, hogy ki mikor kezdte a PC-s pályafutását, de az Én első HDD-m, még 240Mbyte-os volt, akkor még FAT fájlrendszert használtunk.(A FAT max 2GByte-os köteteket támogat, de már ez idő alatt fejlesztették a FAT32 fájlrendszer)
Aztán amikor megjelentek a 4/8/16Gigás HDD-k, akkor lettek volna a "gondok", hisz pl. egy 8G-s HDD-t, 4x2Gigás FAT-re kellett volna felszeletelni, de szerencsére már rendelkezésre állt a FAT32...
Most ugyanez a helyzet, meg fognak jelenni a 4/8/16Terrás HDD-k, és pl 8Terrás HDD-t csak 4x2Terrára tudnád feldarabolni NTFS-el, de szerencsére már létezik az exFAT.Napjainkban valóban nem elterjedt(elsősorban az otthoni felhasználásban), de hamarosan lesz létjogosultsága. Az általam ismert(Powerquest, Paragon, Acronis) partíció manager-ek, nem kezelik jelenleg, azaz ezekkel a programokkal nem lehet létrehozni még exFAT fájlrendszert. Ugyancsak az általam ismert (Norton, Paragon, Acronis) partíció mentő alkalmazások sem kezelik az exFAT-ot...
Nyilván, amint lesz létjogosultsága ennek a fájlrendszernek, akkor ugyanezen gyártók következő generációs termékei támogatni is fogják.Az exFAT fájlrendszert támogatja:
Windows 7
Vista SP1
XP SP2 [EZZEL] a frissítésselHát ennyit tudtam elmondani...
Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Fire/SOUL/CD #36298 üzenetére
Arra rájöttem a táblázatból, hogy a 2 az ugyanaz !
Ez alapján akkor mivel lehet létrehozni eXFAT-ot? Lemezkezelővel csak? Vagyis pl. 7 alatt a lemezkezelő már tud eXFAT-ra formázni? Mondjuk akkor úgymond még annyira nem éri meg használni, ha pl. adatot menteni még nem nagyon tudunk róla, nemde? Vagy a sebesség miatt megérheti?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest