Hirdetés
Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz szabogabor10 #35046 üzenetére
ha tervezel a közeljövőben...akkor szerintem amúgyis újraraknád a rendszert x64-esre....akkor meg lehet inkább most..vagy hát végülis mindegy...mivel 0perces a telepítési idő...szóval
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz premete #35049 üzenetére
32bites programoktól nyilván nem, de én azért már láttam érdekes dolgokat 32bites driver felrakása után (mondjuk az is igaz, hogy ha valamiből nincs x64-es driver (halkan megjegyzem 2009-ben az a cég elkezdheti ásni a saját sírját) akkor volt már rá példa, hogy 32bitest megette, sőt el is ment vele
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
veterán
-
Dillon
tag
Üdv! (7100x86 OS) alatt lenne egy érdekes problémám. A képen látható program szövegében az ékezetes magyar karakterek helyett elég érdekes (orosz?) betűket kapok. Ez NEM mindegyik magyar nyelvű programnál áll fent, csak némelyiknél. Valakinek valami ötlete hogy mi lehet ez? Amúgy vírus, trójai kizárva, már átellenőriztem mindent amit tudtam.
Mod: területi beállítások mindenhol magyaron vannak.
[ Szerkesztve ]
(nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
pzstm
titán
válasz szabogabor10 #35053 üzenetére
nah hát ez a komment úgy keletkezett kérem szépen, hogy 20 perceset akartam írni, csak itt a nagy rostonsütés, iszogatás, kapkodás közben kicsit félrenyomtam...jobban mondva nem is nyomtam
-
veterán
-
pzstm
titán
válasz szabogabor10 #35056 üzenetére
Nem tehetek róla...jah és laptopra rákötve hangfal, szól a muzsika is...szomszéd meg állandóan tátong itt a szomszéd kertben, de hát a zenétől nem hallani, hogy mit akar mondani..sebaj...majd holnap
-
veterán
-
premete
veterán
válasz szabogabor10 #35056 üzenetére
Pendrive-ról, vagy másik particióról felmegy 10 perc alatt is (ez utóbbinak feltétele, hogy w7 legyen a gépen.).
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
johniee
senior tag
Olyat lehet, hogy a MediaCenter hangja különálló legyen a rendszerhangról?
Ergo elnémít mindent ha leveszem a hangot"Nekem a paszta szenvedély" by Tesco-Zsömle =)
-
CarrGomm
aktív tag
válasz pincehely #35036 üzenetére
Kösz! Így már jó. Persze jetaudio-val volt 5.1-es hang zenénél, úh winamp-ot töröltem.
A VLC meg úgy látszik nem akar normálisan működni W7-en. Kellett a codec pack. Régóta nem használtam codec packot, mert volt a vlc, ami mindent vitt anélkül is, meg sok gondom volt a codec-ekkel. Remélem most nem lesz. -
CarrGomm
aktív tag
válasz CarrGomm #35063 üzenetére
Egyébként az a bajom a k-lite.al meg az összes codec pack-al, hogy valahogy nem akar minden film jól szólni, ha van fenn vmi codec. Ezért használtam vlc-t.
Most is ahogy belenéztem egy-két filmbe, amit már láttam és tudom milyen volt xp-n vlc-vel, az most elég tompán szól... Nincs benne szép mély hang, főleg ha ac3-as hang van rajta. -
Voyage
aktív tag
Sziasztok!
Jövök ide egy kis segítségért.
Van egy furcsa dolog.
Január óta win 7-et használok, eddig semmi bajom nem volt vele, imádtam.
Ma feltettem az RTM-et, minden jó volt, egy pendriveon rajta van minden programom, amit szokás szerint felteszik mindig(firefox,winamp,mp classic,k-lite,live messenger,windows mail,poweriso,nero,winrar,nvidia driver, alaplap driver és az asus xonar d1 hangkártya drivere).
Mindent felpakoltam, aztán eszembejutott, hogy a hangkártya driver még nincs fent, de ami megvolt, az régi volt.Mondom go asus oldala, leszedünk egy frisset.
Ok, legfrisebb win 7-hez való oldal szerint július 6.-ai.
Mondom szedjük le, az egy dolog, hogy valami akamai download managert akarnak rámsózni, hogy azzal szedjem le, de a linkben megtaláltam elrejtve a .rar fájlt, leszedtem.
Első dolog, hogy a rar fájlban benne van a dátum:090512
Azaz május 12 a tényleges utolsó verzió, már itt megpróbálnak átvágni...
Feltettem a drivert, kéri a restartot, azelőtt minden ment tökéletesen.
Restart, windows indul, minden oké, látszólag.
Indítanám firefoxot, winampot, nero-t, powerisot.
Semmi nem indul.
Feladatkezelőben akárhányszor megnyitom, annyiszor egymás alatt látszik pl hogy winamp.exe*32
De semmi nem nyílik meg.
Minden windowsos gyári program megy, pl wmp, vagy IE, csak az utólag telepítettek nem.
Leszedem asus drivert, minden megy tökéletesen.
Felteszem a régi verziót, amit a 7000 iletve 7137-es verzión használtam, megint semmi nem megy.
Ilyenkor mit tudok tenni?
Eddigi verziókon driver, és minden más program együtt ment, most nem mennek együtt.
Asus meg kapjabe, oldaluk szerint 1 hónapos a legfrisebb valóság szerint meg 3 hónapos...
Belőlük is végleg kiábrándultam...http://hardverapro.hu/apro/vadi_uj_silverstone_raven_01_plexi_oldallapos_gep/friss.html
-
vante
aktív tag
Win7-ben úgy vettem észre nem jelöli semmilyen kéz ikonnal a megosztott mappákat. Valakinek bármiféle ötlet erre? Mert nekem hiányzik, hogy valamivel meg van jelölve a mappa
-
Pilács
senior tag
Nekem még mindig olyan problémám van, hogy eltünnek a tálcáról a felvett eszköztárak ki és bejelentkezés után. Egyre gyanúsabb a dolog, mert 64 és 32 bit alatt is előjött. COMODO 3.10.10xxxx és NOD viruskereső 4.0.442 párosításom van, egyre gyanúsabb, hogy ez okozza a problémát. Valaki használja ugyan ezt a párosítást gond nélkül?
Ajándék szesznek ne nézd a fokát!
-
nesa
veterán
Udv!
7100 (64bit) van fent es a regi call off juarez az istennek nem megy,valakinek esetleg valami otlet? -
Rotor82
aktív tag
sziasztok!
rendszer: Windows 7 RTM 7600 x64 OEM Hungarian_DVD
laptopom: acer 7738G-754G50MNproblémám: feltelepítettem a virtual xp-t, de amikor indítanám azt irja ki, hogy [link]
-
veterán
-
brd
nagyúr
válasz Rotor82 #35072 üzenetére
A kérdésed már megválaszolták, engem csak az érdekel, hogy ez melyik VirtualPC? Mert az általam utoljára használt VirtualPC2007, XP-n, vígan fut CPU által támogatott virtualizáció nélkül (persze bekapcsolható, ha olyan gépen fut, de nem kötelező így futtatni).
The only real valuable thing is intuition.
-
semetka
őstag
Azt mondta valamelyik tag, hogy állítsam át 24 bitről 16 bitre a hangkarit akkkor nem fog pattogni a hang. Ez valamennyit segít, mert néha azért hallom. Nincs vmi megoldás h mit kéne tenni, hogy ne legyen egyáltalán pattogás?
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
attila.86
tag
Hello
Adott Win7 Ultimate RTM 64bit, AM2 konfig 7900GT-vel.
Az a gondom, hogy a monitor kikapcsol egy idő készenlét után, pedig első dolgom van ,hogy letiltsam ezt, és próbáltam már többször is ki-be kapcsolni ezt.
Tudna valaki erre megoldást?Üdv
-
Atikusz
senior tag
válasz attila.86 #35082 üzenetére
nagyon egyszerű. tálcán óra mellett van egy ikon, ami a töltöttséget is jelzi, arra katt, more power options, és bal oldalt lesz a monitor kikapcsolásával kapcsolatos beállitás rész. ha két üzemmódot is használsz (balanced, power saver vagy egyedi), akkor célszerű üzemmódonként beállitani a monitor kikapcsolásának idejét.
-
veterán
Ez nem olyan Microsoft Virtual PC, hanem kizárólag Windows 7 Ultimate alatt használható Windows Virtual PC, amellyel a Virtual XP-t lehet előhívni (azt is külön le kel tölteni hozzá). Ebből egyébként még nincs végleges verzió és nem használható virtualizációt nem támogató processzorral.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Core2duo6600
veterán
válasz szabogabor10 #35084 üzenetére
Az intel oldalán meg lehet nézni, hogy melyik cpu rendelkezik ilyen funkcióval, teljesen logikátlan, hogy melyikbe tették bele.
Mert pl, az enyémben e6600 as van, de a e7300 asban amilyen a céges gép, abba nincs.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
ynsane
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám az RC telepítésénél hogy a DVD-ről való bootolás után nem jön be a párbeszédablak, csak a szép háttér és az egér látható.
Már több DVD lemezzel is kipróbáltam, hogyan lehetne ezt megoldani?
A válaszokat előre is köszönöm.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Core2duo6600 #35085 üzenetére
Általánosságban a C2D-kben van, a Dual Core procikban pedig nincs...
Véleményem szubjektív...
-
premete
veterán
válasz hackeeeee #35089 üzenetére
Ez nagyon általánosságban igaz lehet, de a C2D-k esetén is inkább csak a XX00 végűekben van, az oem-ekben, 50, 70,90 végűekben nem nagyon, sőt azokról az intel oldalán se nagyon található infó, a P7550-ről sem találtam semmit. A másik, alapértelmezésben a biosban a virtualizáció ki van kapcsolva, azt sem árt megnézni.
nem támogatják az Intel VT technológiát: Core Solo (T1350), Core Duo (T2050, T2250, T2300E, T2350, T2450), Core 2 Duo Mobile (P7350, P7450, T5200, T5250, T5270, T5300, T5450, T5470, T5550, T5670, T5750, T5800, T5850, T5900, T6400, T6570), Core 2 Quad Mobile (Q9100). (idézet innen a prohardver cikkből.)
Asztaliban az E7200, E7300, E7400 nem támogatja (forrás: Intel)[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Morden24
nagyúr
válasz ynsane #35087 üzenetére
Ajánlható, hogy várj. Sokat. Aár 10 percet is - néhányaknak nagyon nehezen jön be.
Ha ez sem működne, akkor húzz le minden perifériát a gépedről (persze a létvontosságúak, pl. egér, billentyűzet kivételével).
Ha így sem, akkor a bios-ban tiltsd le a kislemezmeghajtót.
Ha még mindig nem, akkor állítsd át a lemezkezelőd használati módját, ami valószínűleg IDE lesz, és AHCI-ban kéne megpróbálni.
Sectumsempra - For Enemies
-
premete
veterán
válasz hackeeeee #35091 üzenetére
A P7550 pedig 2009. juniusi, ezért a 2009. májusi cikkben nem lehet benne. Asztali procikat nem ismerem, mert sose volt asztali gépem, laptop processzorom pedig szinte mindegyik Intel volt már, 386sx-től a P9500-ig.
-
Dillon
tag
válasz CarrGomm #35060 üzenetére
Tökéletesen félreértesz. 1. picipuha oldalas win7 verzió. 2 Az everestet példaképp szúrtam csak be, de mutathatnám a jobbgombos lenyíló menüket is (keresés ezzel meg azzal szövegekben is cirill betük, stb) A legutóbbi cucc egy nfo viewer plugin volt a total commander részére, és ott lehetett nyelvet választani (angol vagy orosz). Értelemszerűen angolt nyomtam, és ez lett a vége .... Lefuttatott 2 reg file-t is, itt tartalmuk:
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Nls\CodePage]
"1250"="c_1251.nls"
"1251"="c_1251.nls"
"1252"="c_1251.nls"
"1253"="c_1251.nls"
"1254"="c_1251.nls"REGEDIT4
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ISSoft\NFO View for TC]
"SizeFont"=dword:00000008
"NameFont"="Lucida Console"
"ShowURL"=dword:00000001
"ColorFon"=dword:00ffffff
"ColorFont"=dword:00000000
"ColorFontURL"=dword:00ff0000
"ShowEmot"=dword:00000001Szóval ez valami registry buherálás lesz. DE! Itt nem működik win7 alatt egy ntbackupestore fél megoldás? Vagy valamilyen registry adatbázis visszaállítás? Hülyét kapok már az orosz-magyar szövegektől...
(nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Morden24
nagyúr
válasz Dillon #35094 üzenetére
Illetve, ha esetleg feleslegesnek találtad volna a system restore-t, és okosan kikapcsoltad volna, akkor be lehet próbálkozni azzal is, hogy a WU-ról letöltesz egy tökmindegy milyen MUI-t, ami kis szerencsével lecseréli a komplett UI textelését. Lehetőleg olyannal próbálkozz, ami benne is van a WU-ban, tehát nem a magyar, hanem pl. az angol.
Sectumsempra - For Enemies
-
v.attis
őstag
Sziasztok!
Lehet RC-ben gyorsbillentyűket szerkeszteni, vagy létrehozni?
Laptopom van és szeretném valahogy az energiagazdálkodási lehetőségek közti váltást, egy gombnyomásra elintézni. Mondjuk egy gomb, vagy egy kombináció a kiegyensúlyozottnak és egy másik az energiatakarékosnak. -
BiP
nagyúr
válasz Morden24 #35092 üzenetére
ynsane: Egyik haveromnak a memórikártya-olvasó okozott ilyet. Asszem nem volt benne a dummy card (vagy pont benne, már nem emlékszem). Ha van a gépben , azzal is érdemes próbálkozni.
johniee: Ennek a megoldása engem is érdekelne. Nekem a tvtuner+rendszerhang van egyben. Elég gáz, ha megy a tv, közben akarok valami mást hallgatni/videót nézni a gépen, nem tudom lehalkítani a tunert, hanem ki kell nyomni.
(#35079) brd : a régi virtualPC-ben lehetett kapcsolgatni, a mostanihoz kötelező (és csak Win7-en megy. Ez van. Remélem azért jön majd egy 'rendes' VPC2009 is. Itt már kitárgyaltuk.
[ Szerkesztve ]
-
Edween
őstag
Biztos van aki sokat használja a MC, és nem igazán van megelégedve az egy hangú kékjével, egy kis optikai tuningal fellehet dobni, a leírás itt elérhető.
Az enyém már egyedi.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs