Hirdetés
Aktív témák
-
front3r
őstag
Technet/MSDN -ről már tölthető a Windows Server 2008 R2 és van mellé magyar nyelvi csomag is akinek az kell. Illetve külön a Hyper-V Server 2008 R2, amihez kulcs se kell.
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
veterán
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy Creative Live! Cam Vista IM VF0420 típusú webkamerához mikor lesz hivatalos Windows 7 driver? Mert a mostani legfrissebb-bel Skype 4.1-en az általam hívott félnél nagyon recseg a hang és szinte semmit nem hall. XP-n, Vistán ugyanezzel a driverrel hibátlan. A Creative hivatalos oldalán csak annyit írnak, hogy a "Q3" fázisban lesz benne.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
ToBeY
nagyúr
Egy kérdés MS a win7-hez már add támogatást tehát win update-en kap frissitéseket?
-
veterán
válasz fatal` #35909 üzenetére
Ha nem jönne meg időn belül, akkor sem nagyon nagy gond, mert szerencsére Vista mellé tettem a Windows 7 Ultimate-t és így ha valakit hívni akarok, akkor csak át kell ugornom a másik rendszerre.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
félisten
Kérdésem az lenne, hogy egy OEM win 7 HDD cserére inaktívvá ávlik? Pontosabban kapna a gép egy plus HDD-t. Lemez 0 az új és lemez 1 a mostani. Mindez a SATA-ATA kavar miatt. Tehát nem tudom úgy megcsinálni, hogy az új legyen a második helyen. A HDD sentinelemet újra kellett aktiválni és attól tartok, hogy majd a windowsomat is kell ha ez aktuálissá válik.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
dkface
aktív tag
szerintem törlöm le a win7-et elviselhetetlenül lassabb mint az XP
egy eredeti feltöretlen MSDN 7600.16385 aktiválás nélküli szűz W7-el , teszteltem kicsit és , egy 2,6Ghz-es Athlon64, 2GB 766Mhz-es memória és egy 7600GT 560/1400@700/1700 a 3DMark01SE XP-vel : 25k
W7-al : 16knvidia driver 190.38
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Kolondrum #35911 üzenetére
Hát, a Vistám annak idején egyszer hangkártya csere miatt kért úrja aktiválást. De utána cseréltem pl. vga-t, arra nem kért. Szal ez változó.
Elvileg alaplap kivételével bármit lehet cserélni, a telefonos supporton nekem mindig ezt mondták.
@dkface: Akkor nálad van valami gond...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
D@ni88
addikt
válasz dkface #35912 üzenetére
jah, mert a háromdímárkítezeregyese az aztán felméri a terepet rendesen. Mértnem próbálod ki esetleg ebből a 06ot vagy a vantage-t ha már annyira pontb*zi vagy.
Inkább játékban hasonló/jobb, de leginkább napi használatban
de mind1, tegyél fel vazze 98at, na azon lehet 5645675674563451pontot kapnál. -
veterán
válasz dkface #35912 üzenetére
A Windows 7 a többmagos procival rendelkező számítógépekre lett optimalizálva. Egymagos gépeken valóban lassabb, mint az XP, én is kipróbáltam egy másik, Tiédhez hasonló konfiggal rendelkező számítógépen.
Viszont az adatlapomon lévő konfiggal minden pöccre indul, szinte várni se kell.iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
addikt
válasz szabogabor10 #35910 üzenetére
akkor csak át kell ugornom a másik rendszerre.
Már éppen meg akartam kérdezni,hogyan lehet egyszerűen váltani két op.rendszer között.
Hogyan értsem ezt az átugrást?
"Aki ad,az nyer"
-
Csabee.
nagyúr
-
veterán
-
Core2duo6600
veterán
Win 7 RC vel kapcsolatban van egy olyan észrevételem, hogy a gépet remote desctoppal interneten keresztül írányítva isznyatosan lassan megy.
A kérdés, az, hogy másnál hogy megy?
Nekem itthon 8 megás adsl, a cégnél, 20/6 os garantált UPC van
A server 2003 at meg mint a villám megy, tehát nem a sávszélesség a gond.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
addikt
válasz szabogabor10 #35925 üzenetére
Értem, csak gondoltam hátha feltaláltak valami megoldást két működő op.rendszer között váltogatásra.
Persze így belegondolva elég abszurd feltételezés volt részemről.
[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
Csabee.
nagyúr
válasz Core2duo6600 #35926 üzenetére
nem lehet hogy az aero zavar be? mert azért egy picit van különbség a megjelenés szempontjából a win7 és a server03 között!
egyébként én távolól vnc-n keresztül normális sebességgel tudom irányítani a gépem.
Üdv: Csabee.
-
-
spyduck
nagyúr
Nem nagyon értem ezt a "run administrator" kifejezést.
Hogy kell? Magyar a Win7-em és nem találom sehol. -
fatal`
titán
Notebook (bent a cégnél): win7 rtm x86
asztali (itthon): win7 rtm x64sávszél:
itthon 6/1M
cégnél 12M/12MÉs rendesen működik, semmi gond vele.
-
Pilács
senior tag
Nagyon úgy néz ki, hogy nálam a C.O.M.O.D.O. tűzfal okozott minden problémát, a sidebar sem fagy meg induláskor egyenlőre, na meg nem tűnik el a tálcán beállított eszköztár sem.
Ajándék szesznek ne nézd a fokát!
-
v.attis
őstag
Sziasztok!
Egyszer már kérdeztem, de nem találtam rá választ (gondolom azért, mert nem jött rá):
a tálcán van az asztal gyorsmenüje és rohadt lassan jön be, 5-10 másodperc. Az összes eddigi wondowson jól ment, de az RC-n most nagyon lassú. Kétmagos Intel laptopom van, 1GB DDR2-vel és Sata vinyóval. Nem kellene ilyen tetűnek lennie. Megaztán a többi alkalmazás, nem is ilyen lassú, csak az asztal. Nem lehet valahogy ezt gyorsítótárazni? -
Dobozossör
tag
Ezt a lassulást VNC-nél én is tapasztaltam, nem sikerült rájönni mitől van. Ha volt Aero, ha nem, akkor is lassú volt. Váltottam LogMeIn-re és az nagyon bejött, szerintem veri a VNC-t. Ami jó benne, hogy nem kell kliens program hozzá, csak egy böngésző és nem kell szívni az IP címekkel.
Olcsó Interworx tárhelyek - https://hosting.tri-software.com
-
ToBeY
nagyúr
Bekapcsoltam Biosba az AHCI módot (bár nem tudom mivel jobb az IDE-nél amire most van állítva) a lényeg hogy full-ra kiakadt a win tőle
-
félisten
Van valakinek ötlete arra vontakozóan, hogy miért van a köv jelenség:
Rar-t nyitok winraral, kihúzok valamit az asztalra és az eltűnik, pontosabban rejtett lesz, de ha a programon belül rámegyek a kitömörítésre>asztal akkor meg nem. Idegesítő.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Csabee.
nagyúr
ha valakinek alapból nem hoz létre 100mb-os partíciót az mért van?
Üdv: Csabee.
-
spyduck
nagyúr
Mielőtt nem hiszitek itt a bizonyíték, h nem csinált 100mb-os partíciót: [link]
Aktív témák
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest