Hirdetés
Aktív témák
-
rol33
aktív tag
-
V.Stryker
nagyúr
Érdekes problémába ütköztem. Lehet,hogy már volt...sorry, akkor keveset olvastam vissza.
Szóval, ha az asztalon lévő ikonok nevét módosítom - pl. kitörlök a névből - akkor az Enter lenyomása után az ikon eltűnik. Újraindítás után ismét előjön, de természetesnek nem természetes. A 7100-as is csinálta, most "újabb" van és az is csinálja.
Tapasztaltatok már hasonlót?
Hogy lehetne a tálcát keskenyebbre venni?
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz V.Stryker #36802 üzenetére
"Hogy lehetne a tálcát keskenyebbre venni?"
Mitől keskenyebbre?
- Tálcán jobb klikk / Tulajdonságok és a Tálca fülön a Kis ikonok használata elé tegyél egy pipát
- Tálcán jobb klikk / Tálca zárolását kikapcsolod, ha be volt
- a tálca asztal felőli szélén megváltozik a kurzor és ezzel le tudod vinni kb. centi "keskenységre"[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
sto1911
veterán
válasz szabogabor10 #36764 üzenetére
Melysegesen egyet ertek, de hat sajat karan tanul az ember
-
MODERÁTOR
válasz hackeeeee #36797 üzenetére
Kb 1 hónapja néztem HD Sentinellel, 100%-os mindegyik és a S.M.A.R.T. is ok-nak jelzi bootkor. Letiltani a chkdsk-t hol tudom?
AtHoS: köszi, megnézem
oppsz, mivel a C meghajtóról van szó, ezért nem tudja "menet közben" futtatni az ellenörzést, ha restartoltatom, hogy ellenőrizze úgy, akkor úgy is jó lesz?[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
veber
tag
mit tudtok canon driverekről win 7 alatt a vistás megy?
toki
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Barthezz2 #36806 üzenetére
Esetleg így? Igaz ez Vista féle, de lehet megoldja 7 alatt is...
Mondjuk most nézem, ez hasonló mint az előttem írott, csak mondjuk ez reg-en belül van, hátha segít...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Aki HP-Compaq notebookon Win7 RTM-et használ dobjon már rám egy privit.
köszi -
félisten
Miatyánk Microsoft, aki a merevlemezen vagy,
Szenteltessék meg a te Windows-od,
Jöjjön el a te frissítésed,
Legyen meg a te javítókészleted,
Miképpen a Windows-on, azonképpen az Office-ban is.
Mindennapi E-mail-ünket add meg nekünk ma,
És bocsáss meg a kalózmásolatainkért,
Miképpen mi is megbocsátunk a T-Com-nak.
És ne vigyél minket az BSA-hoz,
de szabadíts meg az OS/2-tol,
Mert tied a Dos, a Windows, és az NT, mindörökkön örökké
ENTER!Neten találtam!
[ Módosította: Racecam ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
azbest
félisten
válasz Kolondrum #36784 üzenetére
Annó vista szívatott meg engem egy tv tunerrel, akkor körbekerestem a neten és olvastam, hogy bizonyos esetekben hibásan kezel hardvereket a rendszer.
Ezt úgy értem, hogy már a boot folyamat során elakadt a crcdisk.sys után az egész folyamat és telepítőlemez betöltése közben is ugyanígy megakadt.
Főleg wifi és tv tuner témakörben találkoztam ezzel a problémával. Talán bizonyos gépen lévő (winbe integrált) driverek akadtak össze valamivel. De addig sem jutott el, hogy a hardver saját driverét betöltse, mert a hardver fizikai jelenlétekor már boot képtelen lett a rendszer. (32 és 64 bites businesst is próbáltam)
Nálam az jelentett (ideiglenes) megoldást, hogy bekapcsoltam az integrált videókártyámat is, így valószínűleg máshogy osztott ki erőforrásokat a rendszer és driver telepítés után a tunert is tudtam rendeltetésszerűen használni. (persze a vista letiltotta at integrált vga-t, mert két félét egyszerre nem kezelt, de ez nem volt érdekes).
Általános megoldást vagy okot senki sem tudott mondani erre... mindenféle próbálgatáson alapuló bizarr módszereket írtak (rendszerfájlok és beépített driverek törölgetésétől a voodooig).
Ha ilyen jellegű az amit mondassz, hogy "nem megy", akkor talán a win 7 is tartalmazza ezt a problémát. Igazából, ha kifejtenéd, hogy mit jelent az, hogy nem megy, akkor talán még segíteni is tudnánk.
Vista sp2 és win 7 alatt már nem próbáltam, hogy előjön e a dolog, mert azóta másik tunert és most újabb alaplap és procc is került a gépbe. A régi gépemet ha egyszer összerakom a régi tv tunerrel, akkor esetleg ki tudom próbálni, hogy jelentkezik e.
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
Észrevettétek, hogy Win 7 alatt a hiberfil.sys mérete kisebb a fizikai memória mennyiségétől?
Tudja valaki ennek az okát? Elvileg jól működik, csak meglepő, mert Vista alatt a fizikai memória méretével egyező volt - hisz azt kell bele mentenie.Más: win 7 alatt evr módban dxva gyorsított videó indításakor (ms dtv codec és arcsoft codec esetén is) pár másodpercig ugrál a kép (feketeség és az asztal tartalma közt)
ati hd 3650 kártyám, catalyst 9.8 driverrel. Más is tapasztalt ilyet?[ Szerkesztve ]
-
Draken
őstag
[link] erre iis, mert nem egészen világos nekem
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz Kolondrum #36818 üzenetére
Nekem nforce 6150/430 chipsetes lappal, x2 3600+ cpu-val jött elő. De neten laptopos Vista eseteket is olvastam, ahol kevésbé jellemző az amd és ott a wifi kártya letiltása / eltávolítása volt megoldás bizonyos esetekben (nameg ott problémásabb a csere vagy trükközés is)
-
semetka
őstag
Sajnos mégis van pattogás a hangszórókból.
Egyszerűen nem értem mi miatt van. Ha van kodek pack felrakva, ha nincs ugyanúgy pattog ha elindítok filmet vagy játékot.
Visszaolvastam jó sokkal a hozzászólások közt és azt találtam h az egyik srác rájött h hangkártya inicializáláskor pattog a hang. Ez mit jelent?
Valahogy ki lehet kapcsolni h ne csinálja??==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
veterán
-
rol33
aktív tag
-
kamion1234
csendes tag
HALI MINDENKI ! SEGÍTSETEK HA TUDTOK VAN EGY LOGITECH QUICKAM MESSENGER WEBKAMERÁM ÉS TERMÉSZETESEN WINDOWS 7-EM VALAHOGY NEM JÖN ÖSSZE A KETTŐ 64 BITES... HIÁBA VISTÁS DRIVER A LOGITEC.COM-RÓL SEMMI VALAKI HA TUDNA JÓ DRIVERT A KAMERÁMRA VAGY VALAMI SEGÍTSÉG, LINK BÁRMI ELŐRE IS KÖZSÖNÖM
-
addikt
válasz kamion1234 #36826 üzenetére
Az ezközkezelőben ott van?
Ha igen és felkiáltójeles, próbáld meg az illesztőprogram frissítését onnan, úgy hogy a letöltött Vista driver inf. fájlt előtte rakd egy hozzáférhető mappába és arról frissítse.
Hátha bejön.
Nekem egy Belkin WiFi kártyával volt ilyen gondom,és ezzel a módszerrel sikerült működésre bírni.
Aztán a Win update fel is rakott újabb drivert."Aki ad,az nyer"
-
Racecam
nagyúr
Akár mennyire is fontos Neked a segítség, NE KIABÁLJ!!
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
t72killer
titán
Hirtelen a webcamomra néztem - de sajnos nem tok segíteni, az enyém Creative, és gond nélkül megy a vista64-es driver.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
hackeeeee
Jómunkásember
No, nekem is fent csücsül mostmár az MSDNAA-s Professional verzió. azbest leírása alapján magyarítva.
Véleményem szubjektív...
-
V.Stryker
nagyúr
Nekem egy Logitech Quickam Express-em van és Win 7 64bit alatt nekem sem sikerült működésre bírnom. Ha esetleg majd találsz megoldást, akkor nekem is megírhatod.
-
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Behalt az RC-m és újratettem, de most valami miatt nem tud menni egyszerre a hátsó hangkivezetés és az előlapi. Mindig át kell állítani, elsődlegesre, amelyiket épp hallgatnám és a másik nem szól. Megoldható valahogy, hogy mindkettő szóljon? Illetve, tudom, hogy megoldható, hisz eddig is így ment, de hogy csináltam?═════════════════════════════════════════
-
t72killer
titán
válasz hackeeeee #36830 üzenetére
Üdv a klubban Jó lenne egy leírás még, hogyan lehet az új waik-kal frissítéseket, progikat hozzáadni ill drivereket kivenni (kicserélni újabbra). A leírás szerint ilyet is tud, de nem jöttem még rá, hogy műxik
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
gti16v
őstag
sziasztok.
Olvastam az első hsz-t...de a P5E alaplapom (alaplapi)hangjával gondom van...pl nincs mély....az asus honlanján OS-nak nem lehet kiválasztani a W7-et....a gyári lemez meg nem tetszik neki....
köszi
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_2_20_al6xxx6fbd.jpg
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Szancsó
aktív tag
Nekem QuickCam Go van és hasonló gondom volt.
Ha megjelenik a Device Manager -ben az Others alatt Camera néven és felkiáltójellel, akkor megoldás lehet a jobb gomb és "Update driver software...".
Másik lehetőség a Windows Update ( én így csináltam ): ha nyomsz egy "Check for updates" -et, akkor az "optional updates" alatt megtalálod a kamera driverét is.My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
emre33
addikt
Sziasztok!
Felhasználói fiókok felügyeleténél (uac) nem tudok az Ok-.ra kattintatni.
Vagyis tudok, de nem történik semmi.
Ötlet?
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
ssolitude
őstag
Van ötlete valakinek, hogy miért akar a Public Network része lenni az életemnek minden újraindítás után? Olyan szépen meglennék csak Home Network-el.
''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash
-
Sutty66
tag
Hali a szakértöknek . Win7 7100rc 32 bit rendszerem van . A problémám mindössze annyi hogy az amugy tökéletesen müködő Kingston data traveller pendriv-ra nem hajlandó csak 2 Mb/sec el irni. Olvasni olvas 20 Mb/s-el. XP alatt 6-7Mb/s az átlagos irás . Sokat nem olvastam vissza de nem találtam hasonló gondot. Szívesen hallgatnám az ötleteket megoldásokat. Addigis szép napot mindenkinek
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz t72killer #36833 üzenetére
Ha a leírásom szerint csinálod akkor a " Lang.ini modositasa... " rész előtt a batch fileban ezeket le lehet futtatni.
A frissítések hozzáadása egyszerű, akkor kell azt is megtenni, amikor a nyelvet is hozzáadja. (itt úgy írom mintha updates alkönyvtárba tettük volna az updateket, drivers alkönyvtárba meg a drivereket)
... nyelvek, utána mentés előtt még ...
javítások:
Dism /image:c:\integrator\offline /LogPath:C:\integrator\DismLogs\AddPackage.log /Add-Package
/PackagePath:c:\integrator\updates\package1.cab
/PackagePath:c:\integrator\updates\package2.cab ...a drivereket is hasonlóképpen lehet (itt nem az exe, hanem az inf fájlt is tartalmazó kicsomagolt tartalom kell):
dism /image:C:\integrator\offline /add-driver /driver:c:\integrator\drivers\valami\valami.inf
ha nincs aláírva a driver, akkor a végére odatehető a /forceunsigned kapcsoló is
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Sutty66 #36847 üzenetére
Tele van a házunk kingston penekkel és én úgy vettem észre, hogy nem mindegy mit másolsz honnan milyen méretben és egyszerre mennyit. Komolyan! Azaz ha egy 700 megás filmet másolok rá akkor megvan a megszokott pendrivera jellemző sebesség, de ha ezt plusz még 1000 db 10kilobájtos képpel kiegészítem, akkor már belassul. És nem a képek alatt, hanem már a film másolása alatt ami indokolatlan mert ugye az egybefüggő nagy fájl.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
ssolitude
őstag
válasz hackeeeee #36846 üzenetére
Igen egy hálókártya, gép router mögött (egy másik géppel együtt ,ami Xp-s). A jelenség a következő:
Van Home Network, internettel, helyi hálóval, mindennel. Restart. Megjelenik egy Public Network, ez lesz a connected, helyi háló van, internet nincs. Disable, majd az Eszközkezelőből ismét engedélyezem. Akkor a hálózat felderítő megtalál mindent, megy a net, van helyi háló, szép az élet. A következő újraindításig.
Esetleg ha tud valaki egy leírást ezekről a hálózati beállításokról, azt nagyon megköszönném.''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash
Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs