Hirdetés
Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
szevasztok W7 betyárok!
itt az előzmény, katt!. De röviden: hogytudok feltelepíteni, és/vagy engedélyezni DHCP-t W7-re/alatt?
Üdv
zk" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
redXIII
senior tag
Hali
Ki szeretném próbálni a Win7-et.legálisan tudok még kulcsot szerezni hozzá?Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
Ateszzero
őstag
Sziasztok.
Nemrég végeztem a Windows 7 kiadás előtti verzió telepítésésvel.
Nem tudom ide illik-e a kérdés de megkérdezem.
Szóval amikor feltelepült a WIN7 és elindult a rendszer , valami nem stimmelt, ..nézem-nézem......atya ég mondom hiányzik egy particióm.
Újraindítítom, és beteszem a telepítőlemezt hogy újratelepítsem, de amíg nem tidom a választ addig inkább hagyom.Az a nagy helyzet hogy van a logikai, van elsődleges particióm, de amelyik eltűnt arra rendszert ír.Miért lett az a rendszer amikor nem is arra telepítettem?
Azt hogyan tudom megváltoztatni?Egyáltalán formázás nélkül meg lehet-e csinálni?Kérek szépen valakit segítsen nekem, mert a szóban forgó particióm 100Gb, és tele van fontos dolgokkal ,amit nem mentettem le.
-
-
Ace Ventura
addikt
Na feltettem a win 7-et a laptopra.Hát mit ne mondjak iszonyatosan lassú.Főleg hogy az 512 mb ramból még 64-et le is csip a vga
Az 1.4-es cerka elég lenne neki, ha a ramot 1 gb-ra böviteném?Vagy inkább ne erőltessem, és dobjam fel az xp-t?Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Psychonaut
veterán
válasz Ace Ventura #35158 üzenetére
VGA-t BIOS-ban próbáld meg lehúzni mondjuk 16-ra.
Szerintem 1.4 GHz elég lehet neki, de észvesztő gyorsaságot ne várj tőle akkor sem. -
PuMbA
titán
válasz Ace Ventura #35158 üzenetére
512-vel nem várnék csodát,még az XP is lassú ennyivel. Amúgy meg a Win 7 hivatalos minimumja 1GB RAM ,ez alatt nem érdemes próbálkozni vele... Nekem egy 1,73Ghz-es Celeronon szépen ment a 7,de csak 1,5 GB RAM mellett (amiből 128MB-ot elvesz a VGA).
[ Szerkesztve ]
-
Ace Ventura
addikt
válasz Psychonaut #35159 üzenetére
Esetleg a lapozófájl méretét kéne bőviteni, de azt nem tudom hol kell
Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
-
Edween
őstag
válasz Ace Ventura #35163 üzenetére
system - advanced system settings - performance settings - advanced fül - virtual memory
Ateszzero, annak ott kell lenni, ha csak nem törölted
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Ateszzero #35161 üzenetére
Hát ha lemezkezelőben nincs ott a partíció, akkor gondok vannak...
Mondjuk ha törölt, akkor is ott kéne, hogy legyen, max úgy, hogy mutatja, hogy üres..
@Ace Ventura: Ahogy PuMbA is írja, 1GB ram minimum. Én telepítettem olyan notira, amiben 1GB ram volt, azon már nagyon szépen ment, pedig abban is még 64, vagy 128MB-t lecsípett a vga.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Ateszzero
őstag
válasz Edween #35165 üzenetére
Ha beteszem a telepítőlemezt akkor ott is van amikor be kell állítani a telepítéshez a meghajtókat.Az adat is ott van rajta, de valamiért nem Logikai státuszt kapott , hanem RENDSZER-ként van feltüntetve.
Elképzelhető hogy ezt használja a Windows7?
Pár hónapja amikor feltelepítettem először, csinált magának egy 100Mb-os particiót és azt használta, most miért kellet neki egy 100Gb-os olyan partició amit én használni szeretnék?Ráadásul azt a 100Mb-os particiót is mutatta a Windows7.Mi van ha újratelepítem és ugyanez lesz a szitu?Sajna csak a telepítés után tudnám meg az eredményt.Fölöslegesen nem akarom újratelepíteni.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Ateszzero #35168 üzenetére
A 100mb-s partíciót akkor csinálja, hogyha telepítővel partícionálsz. Ha nem, akkor nem teszi. Azt is használta esetleg, azon nem a rendszer van.
De most akkor nem értem a problémád. Ha a lemezkezelő azt írja, hogy a keresett partíciód a rendszer, akkor azon van a win....
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok! Másnapos vagyok mint az állat és nincs agykapacitásom kitalálni, hogy 1letörölt mappát tele zenével hogyan tudok visszahozni? lomtárból is kitöröltem... Windows 7es re kellene vmi progi ami visszaállítja a dolgokat! Köszi előre is!
-
CarrGomm
aktív tag
Rendszer visszaállítási pontot hogy lehet létrehozni?
Megtaláltam...
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Ateszzero
őstag
válasz hackeeeee #35181 üzenetére
Itt a lemezkarbantartó képe.
Ami nem látszik, ott már csak a 100Mb-os és a 8Mb-os partició van.
Közben feljebb szerkesztettem az előző Hsz-emet. -
Gard
csendes tag
Felraktam a Win7-et laptora XP mellé. Frankó minden driverek jók eddig . Kérdésem az lenne, hogy jobban gazdálkodik a gép erőforrásaival mint az XP illetve 2 GB RAM és egy 1,86 GHZ intel dual core processzoron is nyögve nyelős?
[ Szerkesztve ]
-
Aktív témák
- Milyen routert?
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- EA Sports WRC '23
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest