Hirdetés
Aktív témák
-
félisten
válasz hackeeeee #35350 üzenetére
És nálad is 59Hz-t állított be defaultnak? Én minden játékon, programon, windowson belül 60-ra tettem, mivel az neki az optimális. Sok dolog 4:3-ba indult el mert a szutyok LG abba a képarányba ment.
Azééé FULL HD-be picit más a Win 7, arról nem is beszélve h végre nem sárga a kép. Örömmel fogom likvidálni az LG crt-met.[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
-
-
mokus1
addikt
van egy Genius Videocam look típusú webcamom.Nem lehet valahogy életre lehelni?Semmi sem sikerült eddig
-
CarrGomm
aktív tag
Olyat vettem észre most win7 alatt, hogy mintha kikapcsolná néha az egyetlen ide-s vinyómat. Amikor arról akarok betölteni vmi fájlt, lehet hallani egy apró kattanást, majd azt ahogy felpörög a vinyó. Tisztára olyan, mint amikor bekapcsolom a külső vinyómat...
Ez normális? Pár nappal ezelőtt xp-n ilyet nem csinált... -
félisten
válasz hackeeeee #35361 üzenetére
Igen! Direkt úgy néztem meg! Én ez alatt a pár nap alatt nem tapasztaltam, hogy valami is visszaállt volt. Alapból minden game 59-et állít be, de a 60 is ott van. Amit lehet 60-on járatok.
Teszteltem! Alapból legalábbis nálam mindig 60-at ír ki az OSD, de ettől függetlenül igazodik a Windowsos beállításhoz, mert: 59-re állítom win alatt, előhozom az OSD menüt, grid indít ami 60-ra van belőve és eltűnik az OSD.
Másik teszt: 60Hz win alatt, OSD előhoz, grid indít és nem tűnik el, ergó nem vált se frekit se felbontást, ergó ami win alatt 60 az valóban 60.
Mellesleg neked is van 59 és 60-on kívül más? > [link][ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
MODERÁTOR
válasz Edween #35368 üzenetére
Jaja
Az igazi már csak az lenne, ha az egésznek a színvilágát megtudnám változtatni
Ami végül is nem lehetetlen, mert ott van az összes ikon, gomb, meg ez a kékes "árnyék" meg minden, csak kicsit sokáig tartana minden képet lecserélni saját színűre Na majd ha egyszer unatkozomEverybody lies.
-
Edween
őstag
-
pincehely
addikt
válasz hackeeeee #35356 üzenetére
Nekem sem hajlandó a 60 herzet tartósan megjegyezni, mindig visszadobja 59-re, és nem is jelenik meg más beállítási lehetőség,mint a 60, és az 59 hz.
Nem nagyon veszek észre különbséget a a két freki között, csak idegesít, mert tudom, hogy 60-on kellene neki menni.
Catalystban beállítva is 59hz látszik, hiába állítok be ott is 60-athttp://kefetemap.deviantart.com/
-
-
-
Yushchenko
őstag
Ha esetleg van olyan aki HP 500 notebookkal használja, plz írjon nekem egy pü-t, hogy milyen drivereket használ, attól függetlenül hogy mikor látja meg ezt a hsz-t.
-
semetka
őstag
Első nagy csalódásom a win 7 ben.
Hiába rakom fel a legújabb realtek audió drivert akkor is pattog a hang.
XP-n egy hanghibát se hallottam az elmúlt évek alatt.==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
D®. GeNy@
aktív tag
Sziasztok!
Ti melyik progit ajánljátok, amivel a tálcát át lehet alakítani jópofa mac os szintű kinézetté?
Mitsubishi Evo IX FQ-360 vs Subaru Impreza 06' WRX STi
-
Clemi
veterán
válasz semetka #35384 üzenetére
Első nagy csalódásom a win 7 ben.
Hiába rakom fel a legújabb realtek audió drivert akkor is pattog a hang.
XP-n egy hanghibát se hallottam az elmúlt évek alatt.Nekem is W7 és nekem is Realtek... viszont soha egyetlen percig sem pattogott semmilyen hang. Szóval ez nem W7 hiba! Tutira biztos vagy benne, hogy az alaplapi hangkártyához a megfelelő drivert tetted fel?
[ Szerkesztve ]
-
Edween
őstag
válasz D®. GeNy@ #35385 üzenetére
Magát a tálcát nem lehet, de van két hasonló dock amivel lehet játszadozni, RocketDock, ObjectDock
-
Obolony
senior tag
válasz Morden24 #35338 üzenetére
egy-ket megnyitott weblappal nem is. de nekem jo szokasom nyitvahagyni vagy 20as, amit figyelek. ezt a szuper IE8-ban nem tudnam megtenni, mert megzabalna a gepemet. a FF alatt nyugodtan. a flash meg le van tiltva. alig fogyaszt valamit. itt azert mar szignifikans a kulonbseg
"Nincs veszélyesebb, mint amikor a tudatlansághoz még szorgalom is párosul!" *** Samsung I8910 Omnia HD Üzbegisztán Especial Version XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom ***
-
D®. GeNy@
aktív tag
Sziasztok!
Olyan funkció létezik-e win7 alatt, h. az értesítési területen megjelenő ikonok (óra mellett) minden rendszerindítás után ugyanolyan pozícióban jelenjenek meg?
Mitsubishi Evo IX FQ-360 vs Subaru Impreza 06' WRX STi
-
Morden24
nagyúr
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest