Hirdetés
Aktív témák
-
félisten
Tudtok ajánlani egy jól működő buildet? Vagy RE: 7100?
Nagyon szét van már szegény 7100, olyan üziket ír ki amikkel még nem találkoztam.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
BiP
nagyúr
válasz God Vazzeg #28447 üzenetére
Nem maradtál le semmiről. Addigra kész lesz, bár kijönni még nem fog.
Persze ha van Technet vagy Connect előfizud, október 22-e előtt te is megkaphatod.Mindenkinek: ne kérdezgessünk már 10hsz-enként olyat, ami már 1000x ki lett tárgyalva.
[ Szerkesztve ]
-
bpx
őstag
válasz #31757056 #28444 üzenetére
nálam is csinálta, szintén fc2 + crysis (nem warhead)
arra gyanakodtam, hogy a 2 GB ram kevés neki win7 alatt, és töltöget/swappol közben, de akkor ezek szerint 4 GB-tal is ugyanazt csinálja...
egyébként nem hinném hogy a procin múlik, nálam E8400-al is ugyanez a jelenség...
(főleg hogy írtad hogy Vista alatt nem volt ilyen) -
Chili7
őstag
Sziasztok!
Az Outlook Express inkompatibitása miatt érdeklődöm, hogy mi a legegyszerűbb megoldás ha win7-et használok?
Vagy egy másik levelező program,vagy a virtual XP?
Pl a Windows Live Mailba, vagy más levelező progiba a korábbi OE ből mentett leveleimet, email címeimet át tudom menteni?
Vagy ha telepítem a virtualXP-t, akkor az op rendszerem mennyire lesz win7 és mennyire xp? Úgy értem, hogy ennyi erővel használhatnék eleve XP-t is?
köszi
-
petrusz82
aktív tag
Itt vedd ki a pipát ahol bejelöltem,valamint ugyanezen a részen az utolsó pipát is vedd ki,ami a képen nem látszik.Majd indítsd újra a gépet.Ha nincs magyarítva,akkor ha jól emlékszem nem az első és az utólsó pipát kell kivenni,mert más a sorrend.De mindenképp ezen belül van a problémádra a megoldás.
-
Obolony
senior tag
válasz Csabee. #28296 üzenetére
[I]
Idézlek: Obolony: Outlook Express-t tudsz használni win 7 alatt úgy hogy virtulis xp-n használod a levelezésedet, és akkár már megy is az outlook!
[/I]
Koszonom szepen az otletet, termeszetesen kiprobaltam, es nem sikerult, mivel a fiokokhoz tartozo jelszavakat elfelejti.... Szerintem abbol van a gond h nincs rendes registryje, es mint tudjuk az OE ott jegyzi meg a jelszavakat.
De olyan durvan nem jegyzi meg, hogy ket kuldes/fogadas kozott mar nem tudja. Es ez igaz a pop es az smtp jelszavakra is. Szal ez a lehetosegem is ugrott szepen.Most a notebookomon kiserletezem amin 32 bites magyar xp van, az alatt megy a OE es a windows live mail is, hogy hogyan lehetne WLM-be atultetni az egesz rendszert.
Egyelore a legnagyobb gondom vele hogy a hagyomanyos inbox/outbox rendszerrel szakitva fiokonkent szedi szet a levekelet, amit egyelore nemigen tudtam lekapcsolni, lebeszelni rola, hogy ne igy tegyen de teszteles alatt van...
[ Szerkesztve ]
"Nincs veszélyesebb, mint amikor a tudatlansághoz még szorgalom is párosul!" *** Samsung I8910 Omnia HD Üzbegisztán Especial Version XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom ***
-
-
RootRulez
félisten
Tudnátok ajánlani néhány Win7 kompatibilis, ingyenes Nero alternatívát?
═════════════════════════════════════════
-
Obolony
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #28366 üzenetére
szia, milyen progival csinalod a komplett particiolementest/1gomb visszaallitast? engem is erdekelne a dolog
"Nincs veszélyesebb, mint amikor a tudatlansághoz még szorgalom is párosul!" *** Samsung I8910 Omnia HD Üzbegisztán Especial Version XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom ***
-
wwhy
veterán
válasz RootRulez #28461 üzenetére
Egy próbát megér: Ashampoo 6.75
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
törölt tag
válasz RootRulez #28457 üzenetére
Kiiktattam, tényleg javult tőle... De nem értem mit akart swappolni eddig mikor így is alig több mint az összes ramom felét foglalta el az egész cucc játék közben? A Crysis Warhead kb 1.2 gigát eszik meg, a win7 meg max 1-et futás közben, na mindegy! A XP óta elfeledkeztem a lapozófájlról, a Vista meg eszembe se juttatta sosem.
[ Szerkesztve ]
-
-
Obolony
senior tag
válasz Chili7 #28455 üzenetére
kicsit ha visszaolvasod a szenvedeseimet akkor megkapod a valaszt.
virtual XP alatt felejtsd el a OE-t, hacsak nem egy mail fiokkal dolgozol, es szeretned beirogatni a jelszot minden mail lekeresnel.a windows live mail import/export szolgaltatasa szupernek tunik, engem egyedul a csoportositasa zavar, hogy megvaltoztattak az eredeti inbox/outbox felallast.
amit neked ajanlok:
a jelenlegi rendszeren rakj fel egy win live mailt. huzd at bele az osszes leveled/beallitasod OE-bol vagy windows mailbol. amugy ezt kedvesen kerdes nelkul megteszi elso indulaskor.
meg a levelezesi szabalyokat, jelszavakat is athozza, nagyon durva...
aztan ugyanebbol (WLM) exportald ki az osszes mappad egy kulon konyvtarba.
aztan johet a win7, ott telepited a WLM-t, es az elozo konyvtarbol importalod a cuccaid
es tokeletes lesz
csak az a franya csoportositas hogy a kezet torne az aki kitalalta...
-
RootRulez
félisten
válasz Penge_4 #28466 üzenetére
Nekem is müködik, de esetenként ront. Nem a hibaellenőrzéskor derül ki, hanem már írás közben "írási hiba" és megszakad a művelet
Nem tudom mi miatt, nem túl gyakori, de szinte már csak emiatt indítom el a gépet XP-vel. Így kényelmi szempontból jó lenne, amivel tuti jól menne...
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
Penge_4
veterán
Elég réginek tűnik, 2008 óta nem frissítik. Stabilan működik Win7 alatt? És tudja ezeket mind?
RootRulez: Nálam nem szokott rontani, egyszer rontott, mikor a Pioneer íróm döglődött és még Vistán az elején (a 8-as is), volt, hogy el se kezdte az írást. Az ImgBurn XP-n egész jól működött, de pár dolgot nem tudott, amire szükségem lett volna és Vistán nem bírtam működésre bírni, mindig "Unable to lock volume for exclusive access" hibaüzenettel állt le, usermódban és adminként futtatva is, ráadásul a Vista belső íróját is megölte, amíg le nem szedtem, nem tudtam UDF lemezeket formázni vele, mert végigfutott a csík, aztán "unable to complete format" hibaüzenetet dobta. Úgyhogy azóta nem szórakozok vele. A CDBurnXP a Nero minden fícsörét tudja, viszont mikor xvid-eket írtam ki DVD-re, az asztali lejátszó nem vitte, pedig ugyanazokat Nero-val írva vitte (MPEG-4 kompatibilitás pipa nélkül is). Azóta inkább visszatértem a Nero-hoz.
[ Szerkesztve ]
-
GodHeart
senior tag
a nero is megírja a cd/dvd-ket.. de mikor már egy cdíró programban chat-t tesznek bele.. és keresnem kell mit hol találok.. meg olyan tetü lassan indul el, hogy a személyim lejár, meg egy idő után azzal cseszeget, hogy ezt meg azt regisztráljam benne, akkor betelt a pohár.. egyszer ashampoo-t ingyen lehetett szerezni.. azóta azt használom, és annyira meg vagyok elégedve, amennyire a win7-el.. szóval nagyon. nálam a néró kávéja lefőtt..
-
Lenry
félisten
van bármi módja, hogy 8.1es MSN-t használhassak W7-en?
mert feltelepítettem, kiírja, hogy van már újabb, és akarom-e telepíteni. de nem akarom. de másképp nem enged bejelentkezni
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
TwentySix
aktív tag
válasz GodHeart #28474 üzenetére
Nem kell feltelepiteni minden komponensét, és megoldódik a probléma.
Én a komplex 8.3.6.0 NERO csomagból kizárólag a Nero-t és a boritókészítő cuccokat teszem fel, így gyors, és tökéletesen működik még sosem rontott.
És telepités után azonnal kikapcsolni a Nero index szolgáltatást.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S9+ / TomTom HD6000 HDTraffic / Garmin Montana 650T offroad/
-
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Csináltam egy dx9 update-et, lecseréltem a vista driver 9.3-asra a sajátomat, de nincs javulás. A half life 2 még mindig le tud menni 20-25-re.
Tehát a probléma továbbra is fenn áll:
van egy 2800+-os bartonom, 1gb rammal és egy ati 9600xt-vel.
Miért fut ilyen gyengén win 7 alatt a conter strike: source és a halflife2?
Kösz:piadex2
kontakt: +36 70 502 2167 ; mail, privát
-
Penge_4
veterán
válasz RootRulez #28472 üzenetére
Ha az Ashampoo mellett döntöttél, a 6-os már régi, de itt legálisan kaphatsz full verziós licenszt a 2009-hez. Ahogy elnézem egész jó, a kezelőfelülete is olyan, mint egy felturbózott Nero Express.
-
Kaktuszka
csendes tag
Hali!
Felraktam a 7232-es 64bites buildet (7100 32bit után), és egy kis gondba ütköztem. Megpróbálom minél részletesebben leírni, hogy könnyű legyen a megoldáskeresés Szóval a winyo partícionálva van, a C-n természetesen a rendszerfájlok, a D-n pedig az összes tárolandó cuccom, így nyílván a C-n szoktam garázdálkodni a különböző windowsokkal.
Történt az, hogy most hogy felkerült a win7-frissen, az iTunes-nál próbáltam módosítani egy pár zeneszám ID3 tagjét, de látom, hogy leszürkült, nem hagyja. Nézegetem hogy mi a franc baja lehet, hát erre kiderült, hogy valamiért írásvédettek lettek a D-n található zenéim, de lövésem sicns milyen apropóból.
Szóval próbálom levenni (kiveszem az x-et mappatulajdonásoknál), csinál is valamit, de amint a tulajdonságok ablak bezáródik és újra megnyitom, akkor megint be van pipálva.
Na ezt kellene nekem feloldani. Én valami jogosultság problémára tudok gondolni, de ahhoz nem nagyon értek, úgyhogy itt kellene segítség. Elvileg csak én vagyok rendszergazdai accounttal a gépen, semmi más fiók nincs, még vendég se.
Ötlet valakinek a megoldásra? -
Obolony
senior tag
válasz Kaktuszka #28483 üzenetére
2 - Több jogot akarok: Windows Vistához képest sokat szelídült a Windows 7-ben az UAC (User Account Control), hiszen nem kérdez már rá minden apróságra, sőt az első felhasználót majdhogynem rendszergazdai jogosultságokkal látja el, látszólag. A szuperadminisztrátori fiók ugyanis továbbra is rejtve marad a rendszerben. Így előfordulhat, hogy néhány alkalmazást nem tudunk rendszergazdai jogosultságokkal futtatni, s így nem is vagyunk képesek végrehajtani az általunk óhajtott változtatásokat. Ezt egy egyszerű kombinációval kijátszathatjuk a tálcára leszúrt alkalmazásoknál, ahelyett hogy a helyi menüben keresgetnénk azt. Nyomjuk le a Ctrl+Shift gombokat a billentyűzeten, majd kattintsunk az alkalmazásra, hogy teljes hozzáférést kapjunk.
3 - Minden jogot kérek: Ha valamely olvasónk nem elégedne meg a fenti trükkel, akkor neki eláruljuk, hogy miként kell elindítani a minden jogosultsággal bíró rendszergazdai fiókot. Miközben annak aktivizálását csak a mélyebb informatikai tudással rendelkező felhasználóknak ajánljuk, hiszen a szabadság felelőséggel is jár, s nem feltétlenül jó, ha bármit megtehetünk, miközben nem is tudjuk, hogy pontosan mit csinálunk. Elsőként is keressük meg a start menüben a számítógép ikonját, majd a jobb klikkel elindított helyi menüből válasszuk ki a kezelés (manage) opciót. Ekkor már akadékoskodni fog az UAC, jelezve, hogy apró kontroll alatt tart még minket. Menjünk is tovább.
A felugró ablakban keressük meg a Local Users and Groups\Users elérési útvonalon az Administrator fiókot. Itt láthatjuk is, hogy a felhasználók csak úgynevezett AlphaUser státuszt kaphatnak, teljes hozzáférés nélkül. Kattintsunk a jobb egérgombbal az Administrator fiókra, majd válasszuk ki a tulajdonságok (Properties) menüpontot, s a felugró ablakban vegyük ki a pipát az „Account is disacled" mellől. Indítsuk újra a gépet, lépjünk be a feloldott fiókunkba, s jó adminisztrátor révén állítsunk be magunknak rögtön egy erős jelszót! Lehetőleg ne az „admin", a „pass123" és hasonló kombinációkat. Fontos: ezt csak a hozzáértőknek ajánljuk, hiszen nem véletlenül rejtette el a Microsoft a szuperadminisztrátor fiókot!
-
Penge_4
veterán
Most néztem csak a techneten, egy csomó mindent kiszedtek az RC-kből, amik a bétában benne voltak. Ezeket be lehet szerezni utólag az MS oldaláról? Gondolok itt a hülyebiztos SafeGuard acc-ra, amivel külön virtuális gép nélkül lehetne tesztelni trial progikat anélkül, hogy szétbarmolnám a rendszert (tudok a SteadyState-ről hallottam, de akkor még csak XP-re létezett és a kommentekből ítélve kicsit bugos volt). A másik a Bluetooth támogatás, amivel végre megszabadulhatnék a BlueSoleil saját progijától, helyette built-in belső megoldással lehetne ide-oda küldözgetni fájlokat.
-
ToBeY
nagyúr
Na van már RTM?
-
törölt tag
válasz Penge_4 #28487 üzenetére
Van bent bluetooth, én is használom a telefonhoz. De nem éri meg lecserélni a bluesoleil-t mert sokkal jobb annak a szoftvere, mint akármelyik windows-os, ebben is csak az a fajta fos van mint a többi windows-ban, egyenként tudsz ide oda küldözgetni fájlokat. Mondjuk engem nem zavar, mert én MyPhone Explorer segítségével cuccolok ide-oda a telefonról, de az csak SonyEricsson telefonokra írt program.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Obolony #28463 üzenetére
Hali!
Ezzel: [Pragon Drive Backup 9.0 Professional]]
Beállítható, hogy egyszerre több particiót is egyben lementsen ill. ezt visszaírja, továbbá az is jó bent, hogy ha "költöztetni" akarod a particiókat(mert vettél egy nagyobb HDD-t példul), akkor nem kell az új HDD-t se formázni, se particionálni, pár katt(a megfelelő beállításokkal persze) és már létre is hozza az új particiókat ill. oda visszaírja a mentést. Ezután simán lehúzod a régi HDD-t és máris megy(mennek) a rendszer(ek) az új HDD-ről.
(persze az is elég ha a BIOS-ban a BOOT sorrendet átrakod, hogy az új HDD-ről BOOT-oljon, akkor a régi is bent maradhat a gépben...)
Bár Win7 alatt nem tudom hogy fut-e, Vista32/64 alatt igen.Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
Sajnos a hibát nem tudom most generálni, de olyat írt ki a windows 7 7100 a GPU-Z indításakor hogy a cél eszköz törlésre van kijelölve, volt h angolul, volt h magyarul, + még ezután más hibát is. Valaki talizott már ilyennel?
Ja és akkor van ez amikor mahinálom a vga driverét, átállítom vagy ilyen, akkor sem mindig.[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Gabis
őstag
hy
az lenne a kérdésem hozzátok, hogy telepítés előtt a dvd-n nem lehet valahol ellenőrizni a verziószámát a W7-nek? -
veterán
válasz God Vazzeg #28436 üzenetére
Szia!
7100! +1 szavazat rá! A 7201 megszívatott, két újraindítás után nem bootolt be!
[ Szerkesztve ]
-
God Vazzeg
veterán
válasz Neil Watts #28497 üzenetére
De f@sza Köszi
Szerk: a 7100 is 2010.03.02-ig jó?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz God Vazzeg #28498 üzenetére
Yes sir!
Aktív témák
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest