Hirdetés
Aktív témák
-
FRENK1988
veterán
válasz Alister71 #28294 üzenetére
Szerintem csak az lesz amit a Win7-rak mivel "megszünt" a support ezekhez a videókarikhoz.
Amúgy egészen jó drivereket rak fel magának a Win7. Ezt jól megoldotta a Micrcosoft. Ez új kezdeményezés ez az internetről letöltősdi telepítéskor felrakósdi?Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
z0d1AK
nagyúr
Egy kérdésem lenne uraim!
Barátnőm gépében van 1 giga ram, meg egy 3ghz körüli cerka proci!
Érdemes próbálkozni a win7-el?
Néha az xp is elég lassú, bár ennek az okát nem tudom| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Barthezz2 #28304 üzenetére
nem játszik barátnőm, max néha ilyen hülye netes játékokon, de azzal nem lesz gond
Egyébként is csak egy integrált vga-ja van, szóval semmi alatt ne akarjon játszani vele
Egyébként a lassulást én sem tudom mire vélni, mikor felteszem az xp-t, akkor még jól megy, majd fokozatosan lassul a gép is. Firefox is gyakran elfehéredik, vagy csak forog a homokóra, h nem válaszol, és várni kell rá.
Engem már kikészít, az 1.1-es tuan, fél giga rammal nem volt nekem ilyen sosem évekkel ezelőtt...| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
félisten
válasz Csabee. #28296 üzenetére
Hali!
Obolony-nak adott válaszodat annyival egészíteném ki, hogy arra mindenkinek tessék odafigyelni, hogy csak akkor lehet a virtual XP módot bekapcsolni, ha a CPU támogatja azt!!!
Itt egy lista(INTEL) a teljesség igénye nélkül, hogy mi NEM támogatja a virtualizációt: [link]
(az hogy a Core 2 Quad egyes modelljei nem támogatják, az azért durva )AMD esetében a Sempronok de egyes Athlon64 procik sem tudják...
Ahhoz, hogy megtudd, hogy a CPU támogatja-e a HARDWARE VIRTUALIZATION-t, használd ezt a progit, kicsi, jó, free, és pont ezt tudja kijelezni [DirectLink]
Fire.
UI: bocsi, hogy beleszóltam, de sokan azt gondolják, hogy mindenki használhatja a Win7 Virtual XP módját....
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
< CyberBob >
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #28307 üzenetére
Inkább használjon VirtualBox-ot az megy minden gépen.
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
félisten
válasz < CyberBob > #28308 üzenetére
Hali!
Ezzel a Virtual Box-al, megy a Autucad2007(jogtiszta és van Upgrade 2008-ra) is, nem tudod véletlenül?
Mert korábban felraktam egyszer a 7100RC-t(x64) és ott a telepítő kiírta, hogy nem támogatott OP rendszer...Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Cola111
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #28310 üzenetére
siman win7-en nem tudod elinditani kompatibilis modba?
Windows Vista support for AutoCAD and AutoCAD LT
Published date: 2009-May-06
Applies to:
AutoCAD® 2010
AutoCAD® 2009
AutoCAD® 2008
AutoCAD® 2007
AutoCAD LT® 2010
AutoCAD LT® 2009
AutoCAD LT® 2008
AutoCAD LT® 2007 -
félisten
válasz Cola111 #28313 üzenetére
Hali!
"siman win7-en nem tudod elinditani kompatibilis modba?"
Nem, gondolod akkor kérdezném, hogy Virtual Box segítségével menne-e?Az a lista amit beraktál az egy dolog, de azt tudnod kell, hogy az Autocad2007 az igazából 2006-ban jelent meg és XP alá lehet pakolni(ebben a változatban nincs hogy XP/Vista kompatibilis, csak XP x86/x64). Tehát Vista kompatibilis módban nincs mit indítanom...
Azóta persze eltelt sok idő és biztos variáltak, hogy a korábbi verziókat is Vista kompatibilissé tegyék, de ennek meg akkor utána kell járnom, hogy jár-e nekem a support, hogy update-eljek rá, vagy esetleg fizetős a műsor.(az meg nem olcsó mulatság szokott lenni, mint ahogy a progi sem az)
Ha ez a szitu akkor inkább Virtual Box vagy Virtual XP mód lesz a dologból....Azért kösz a HSZ-t..
Fire.
[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
Ezt az ablakot elo lehet valahogy varazsolni Win 7 alatt?
Ja meg, hogy lehet bootolasnal, kikapcsolasnal illetve a mute gomb hasznalatanal megszuntetni a hangbalbol jovo egy nagyot recsseno hangot?
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Laslow
senior tag
Sziasztok!
Mennyivel foglal több helyet a Win7 az XP-nél? 32GB-os partíció elég neki programokkal együtt, ugye?
(Az XP nálam programokkal együtt 14GB-ot igényel.)"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
wwenigma
Jómunkásember
7263-nál járnak, RTM-re jelölt...
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
neorow1
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #28314 üzenetére
Próbáld ezzel:
Itt egy kép:
http://kepfeltoltes.netmaffia.hu/files/3lukn2oypocmr9ycdyl8_www.netmaffia.hu.png[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
válasz janos1988 #28315 üzenetére
Illetve az bug, hogy a Vezerlopultnal ha a jobb felso sarokban elkezdek keresni, az elso betu beirasa utan elveszi a fokuszt a kereso mezobol?
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
< CyberBob >
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #28310 üzenetére
Ha Xp-t teszel a VirtualBox-ra akkor igen. Még előny a Box javára, hogy van hardveres OpenGl támogatás és be tudsz állítani akár 128MB videó memóriát is.
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
félisten
válasz < CyberBob > #28323 üzenetére
Hali!
Köszönöm a választ és neorow1-nek is...
Fire.
-
promisz
aktív tag
WIN7 RTM jelöltek a döntőbe:
6.1.7260.0.win7_rtm.090612-2110 - RTM build ág
6.1.7261.0.win7_rtm.090615-1900 - RTM build ág
6.1.7262.0.win7_rtm.090617-1900 - RTM build ág
6.1.7263.0.win7_rtm.090619-1900 - ÚJ jelölt RTM ág részről.és - WINMAIN ág részről:
6.1.7233.0.winmain.090614-1655 - tényleges winmain build"A Microsoft Connect letöltési részlege, a mai nap délután 4:00-órától elérhető."
Kíváncsian várjuk, mit lehet majd onnan tölteni...[ Szerkesztve ]
-
C64
őstag
Erről mit tudtok mondani:
Windows.7.Server.Enterprise.Build.7260.x64
Dont get all wet, its win 2k8 r2 build 7260 ofc M$ decided to call it Windows 7 Server
Lastest leaked crap by Wzor. So till RTM this is the best we getNekem ez már magas kicsit
[ Szerkesztve ]
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
promisz
aktív tag
Magyar oldalon van kiírva angolul. Tehát szerintem is Amerikai idő szerint kell számolnunk.
-
C64
őstag
PDT azaz Pacific Daylight Time
vagyis ott most hajnali 4:14 perc van (4:14 a.m)! Tehát 12 óra múlva lesz du 4 óra! Ami nálunk éjjel 1-kor lesz.[ Szerkesztve ]
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
Alister71
nagyúr
Íme egy hatalmas rendszerteljesítmény. 7100 RC 32 bit.
Alister from Hell
-
tag
Hali!Nem tud valaki magyarosítást a windows7 build.7232 64 hez?A 7229-ig egyik sem jó,kipróbáltam.Viszont ezt akarom használni,mert ez nem felejti el az internet beállításokat.Egyébként sokkal jobb mint a Vista,pl.működik a letöltésvezérlőm is IDA,a vista nem tudta használni.
[ Szerkesztve ]
powermause
-
toldy
őstag
Üdv.
Ma találtam egy érdekes dolgot. A .flac kitejesztésű számoknál hiába jelölök ki többet nem játszik le csak egyet, valamint nem halad a kis csík hogy hol tart a számban
Ez csak nálam van vajon vagy másoknál is előfordul? ( egyébként WMP 12 ről van szó)másik: Nekem win 7 alatt az új Firefox könyvjelzők közül ha egy mappát akarok törölni ( bene akár 1 db könyvjelzővel) akkor meg fagy a firefox egy pár másodpercere és semmit nem tudok vele kezdeni, de aztán "meggyógyul".
[ Szerkesztve ]
Az élet nem habostorta.
-
piadex2
senior tag
válasz Alister71 #28294 üzenetére
Sziasztok!
Először a win7 driverét használtam (az alap drivert), aztán egy fórum társ írta, hogy a vistára készült 8.12-es verziójú drivert rakjam fel, és fel is raktam, de nem változott a helyzet.
Próbálkoztam azzal is, hogy kikapcsolom az aero felületet, de semmi.
Ötlet?
Kösz:piadex2
mod: Barthezz2: tényleg van alaplapi vga, de a biosban nem találtam meg az erre vonatkozó beállításokat, pedig végig néztem.
igazából az lehet a gond, hogy ez a gép ami most szóban forog, eredetileg egy NEC gép volt, csak kicsit felturbóztam. ezt azért mondom, mert nem átlag alaplap van benne, hanem valami speckó (tehát félő, hogy nem lesz benne integrált vga kikapcsolási lehetőség)[ Szerkesztve ]
kontakt: +36 70 502 2167 ; mail, privát
-
Cola111
aktív tag
válasz powermause #28344 üzenetére
tudtomal nincs hozza magyaritas
"magyarositas" olyan szo nincs. legalabbis a magyar helyesiras es nyelvtan szabalyai szerint. lokalizacio a becsuletes neve
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest