Hirdetés
Aktív témák
-
somasz
addikt
helló!
a két részbe partícionált vinyómból hogyan tudom megnövelni az első partíció méretét a második lecsippentésével?Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
BiP
nagyúr
Más nem találkozott a következő jelenséggel? 7137-es utáni buildekkel nem hajlandó működni a tv-tunerem (Leadtek Winfast Tv2000 XP Expert), nem fogadja el a driverét. Valami tipp, ötlet? Már sokmindennel próbálkoztam, de nem jutok előrébb. Vagy csak várjak tovább, hátha RTM után a frissít a Leadtek?
-
RootRulez
félisten
Én sajna azt se tudom milyen TV tuner van a gépben :s már XP-se tudta milyen, csak egy a legjobban arra hasonlítónak lett kikiáltva. Vistával az istennek se ment, Win 7-el (7100) eddig megy, remélem megtartja ezt a jó szokását az RTM és végleges is. Valami Conexant's cuccnak látja...
═════════════════════════════════════════
-
.:ZS:.
senior tag
7231x86 en 2, 46 GB - Microsoft Windows 7231 x32 -
most került ki netre egy ilyen, ez vajon valós? vagy valami kamu?
-
MODERÁTOR
Próbáld meg megetetni vele valamelyik beépített drivert, ami majdnem az a kártya mint a tied.
Nekem egy st-lab tv/av capture card(szal valami jó ismeretlen ) van, és egy ASUSTeK TV7133 BDA Video Capture drivert toltam fel hozzá a beépítettek közül, és tökéletesen megy vele Telepítésnél rinyált, hogy nem a kártyához való driver, biztosan telepítem-e mert ez meg az, de amugy semmi gond vele..Everybody lies.
-
somasz
addikt
hello, reinstall k0zben elcsesztem a beallitasokat, ezert a billentyuzetem amerikai lett. 64bit alatt hol tudom visszaallitani
nagyon zavaro...Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
RootRulez
félisten
válasz FRENK1988 #27119 üzenetére
ez csak így jött, se cd, se semmi, tán még antisztatikus zacsi se volt hozzá
grat az előrelépéshezmod: Jut eszembe volt hozzá cd, de anno (majd 10 éve) csak Win98-hoz volt rajta driver/szoftver és utána megszűnt a támogatás hozzá.
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
TwentySix
aktív tag
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok!
vki használ rivatunert win 7 rc alatt?Mert nekem nem akarja elindítani!
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
pincehely
addikt
X 64-es magyarítás kijött már a 7229-es buildhez?
http://kefetemap.deviantart.com/
-
_Blank_
senior tag
hi,
19,5gigás partícióra merjem fölrakni a 64bites RC-t vagy inkább partícionáljam újra?
32bites van most és össz szabad helyem 5 giga, pedig kevés progi van fönt+ a hiberálás is off-on van. -
geprombolo
őstag
Valakinek van régi Creative 128-as, vagy 64-es hangkari a gépében? Win7 alatt nem tudom szórabírni, XP alatt meg csak az megy helyesen, az alaplapi csak gondnak van. Win7 alatt az megy, de utálom dugdosni a dugót. Tud valaki valami normális megoldást, hogy 7 alatt is menjen a Creative?
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
veterán
Sziasztok!
Ezt hogy csípné a Windows 7 7201?
Driverek vannak a leendő cuccaimhoz?GIGABYTE GA-EP45-DS3
INTEL Core 2 Quad Q9550 2.83 GHz BOX
KINGMAX TinyBGA 2048 MB 1066 MHz DDR2
GIGABYTE GV-R487D5-1GD HD4870 1GB
SAMSUNG 1000GB F1 7200 RPM 32 MB
SAMSUNG 1000GB F1 7200 RPM 32 MB
SAMSUNG SH-D163B/BEBE Fekete OEM
SAMSUNG SH-D163B/BEBE Fekete OEM
MICROSOFT Natural Ergonomic Keyboard
MICROSOFT SideWinder X5
COOLERMASTER RC-331-KKN1-GP Elite
FSP Everest 500W
LEADTEK DVR3100 H
OEM 52 az 1-ben kártyaolvasó fekete
CREATIVE Sound Blaster X-FI Xtreme Audio-------------------------------
Az alaplaphoz jó a Vistás 64-bites driver?
A kártyához milyen a Windows 7-es driver ellátottság?
A Leadtek TV kártyámhoz van driver? Hallottam, hogy azokkal sok a szívás a 7-es alatt.
Ezt a kártyaolvasót minek ismerné fel?
Ehhez a hangkártyához jó az #1-ben linkelt driver?
OFF: A memóriáimat szereti ez a lap? Bár ezzel inkább áttakarodok a lap topikjába, mert ez már nagyon-nagyon OFFBocsi, hogy kicsit hosszú lett.
Üdv. Core2
[ Szerkesztve ]
-
leftyke
aktív tag
Hali az lehetséges hogy a kékhalál az utorrent miatt legyen? Mindíg akkor kapom mikor az megy, ha nem megy nem nagyon kapok.
-
TwentySix
aktív tag
válasz virkir #27142 üzenetére
Én kikisérleteztem, hogy mit tud stabilan a VGA kártyám, mi a túlhajtás vége, és egyszerűen átírtam a VGA BIOS-ban. Most már az új, túlhajtott frekvenciákkal működik.
A legjobb dolog ebben, hogy külön lehet megadni a 2D-s frekvenciákat és a 3D-s, így ha csak a Windows 7 megy, alapon megy a videokártya.
Persze sok veszély van ebben a módszerben, nem árt ismerni a VGA BIOS fash módjait, mikéntjét.Samsung Galaxy S9+ / TomTom HD6000 HDTraffic / Garmin Montana 650T offroad/
-
ttt1
őstag
Van vmi rtm-es verzio meg 7227-es ,melyiket érdemes feltenni ? (ahogy néztem info filet az rtm-es is ue a verzioszámot viseli... akkor mi a difi közöttük?
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs