Hirdetés
Aktív témák
-
virkir
veterán
válasz killer1203 #27949 üzenetére
Vista kompatibilitással futtasd
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
tomi909
tag
ÜDV.
Lenne egy kérdésem....
Mostanában (utóbbi 1-2 nap) ezzel a hibakóddal találkozom elég sokszor.
0x00000124 (ezt nem tudom biztosan. 5 vagy 6 nulla mert egy pillanat alatt eltűnik a kék képernyő)
Ezt a hibát mi okozhatja.
Most elkezdett villogni a képernyő néha, (hogyha elindítok valami programot stb)
És akkor kiírja hogy a képernyőillesztő nem válaszolt de újraindult.
Eddig semmi baja nem volt.
Vírusirtó van szóval az sem lehet.
A videókártya driver a legfrissebb 9.6 ha jól tudom (win7 kompatibilis)
Eddig csak a drivert és a Catalyst control centert tettem fel.
kb fél órával ezelőtt letöröltem és feltettem egy olyat ami egyben van.
Egy telepítő amiben benne van a driver a CCC wdm és WHQL valami (ez nem tudom hogy mi)
Az eltelt egy-két óra alatt nem csinált se kék halált se vibrálást.
Ez a hiba mitől lehetett? vagy mitől van?
Ez a driver újratelepítés megoldhatja a problémát?Előre is köszi a segítséget.
Tomi
E5200 @ 3500MHz, Gigabyte P35-DQ6, 2x1GB 800MHz Kingmax, 320GB Seagate, Sapphire HD 4870 512MB, FSP ATX400PNF
-
virkir
veterán
válasz westcoastog #27953 üzenetére
Sajna nálam a 7100 nem viselkedett valami jól ezért raktam fel a 32-est, ezen meg az istennek nem tudom beüzemelni csak ha kilövöm a driver aláírás ellenőrzést.
Így is botladozik mert a kártya feszültségeit nem ismeri fel az ram órajelet meg megduplázza."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
promisz
aktív tag
Mi hír az RTM felől?
-
PartyShan
aktív tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Joshi
titán
Sziasztok. Egész szépen muzsikált a Win 7 egészen a legújabb 186.18-as hivatalos driver telepítéséig. Ezt írja ki telepítéskor:
Mi lehet a gond? A 185.85-ös felment szépen és jó is volt, valószínű hogy visszarakom amíg megoldódik a probléma. Egyébként 7100-as hivatalos RC változatot használok.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Pentium 2-es gépen a Windows 7.
@Joshi: Eltávolítottad az előző drivert, és úgy próbáltad telepíteni az újat?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
toldy
őstag
Üdv!
Szeretném feltelepíteni a gépemre a win7 32 bitet de sajna csak pendrive-ról tudnám. Hogy tudom megcsinálni a win7 32 bites pendrive telepítőt ? ( 32 bites XP alól).
Az élet nem habostorta.
-
samfishR
senior tag
Hello
Feltettem minap a win7-et. Működik is minden patentra, kivéve a cod2 pb. Sebaj, feltettem az előtbb az xp-t egy külön partícióra, ami másik vinyón van. A gond az, hogy xp töltőképernyő előtt nem jön be az oprendszer választó kép. Nem lehetne valahogy elővarázsolni ezt az os választó képernyőt?
Tegnap meg pont nyomtam egy ilyet win7 alatt: bcdedit /delete {xp id-je} /f. Lehet hogy azért nem ismeri fel az xp a win7et és ezért nem jön be az oprendszer választó kép?Üdv
-
samfishR
senior tag
válasz samfishR #27975 üzenetére
lejárt a mod idő: tehát az xp-t kb 1 órája tettem fel, a bcdedit parancsot még tegnap nyomtam be, amikor már nem volt felnt a win7 előtti xp. akkor még nem gondoltam hogy kelleni fog az xp. bár nem hiszem h ennek a bcdedit parancsnak köze lenne hozzá. remélem érthetően írtam le
-
ToBeY
nagyúr
válasz < CyberBob > #27977 üzenetére
Akkor jó hogy Dx9-es vga-m van
-
Cola111
aktív tag
válasz samfishR #27979 üzenetére
bcdedit /create {ntldr} -d "Microsoft Windows XP" // letrehozod az {ntldr} bejegyzest a bootmenube
bcdedit /set {ntldr} device partition=C:
bcdedit /set {ntldr} path \ntldr //azt allítja be, hogy az XP betoltesehez az ntldr allomanyt kell hasznalni
bcdedit /displayorder {ntldr} -addlast //a menuben az XP-t az utolso menupontra teszi, hogy a Win7 legyen elol. -
promisz
aktív tag
Közlemény a Microsoft Connect-től:
"Fontos megjegyzés: minden fájl letöltése OFFLINE, péntek (június 19) 7:00 órától Vasárnap, (június 21) 4:00 óráig, mert a rendszer fejlesztés alatt áll. Microsoft Connect-en lesz elérhető ezen a héten szombaton, (június 20) d.e 9:00 - d.e 11:00 óráig. "Azaz péntektől (június 19. és június 21.) vasárnapig a fájlokat nem lehet letölteni, mert a Microsoft Connect fel van függesztve, így a hosszú leállás azt jelzi hogy lehet bízni abban, hogy már a végleges RTM-et töltik majd fel.
Még mindig nincs megbízható információ az aláírásáról a kiadásáról és a paramétereiről a végső RTM-nek.
Arra számítunk, a következő hír legközelebb 19:00 órakor lesz (Moszkvai idő szerint).Forrás: wzor.info
Bocs a fordításért, nem vagyok valami jó angolból.
[ Szerkesztve ]
-
-
Cola111
aktív tag
válasz samfishR #27985 üzenetére
beteszed a win7 lemezed bootolod. elmesz addig a telepitovel amig alul lesz egy olyan -bal also sarok- h szamitogep javitasa. lehet rajon magatol, h inditasi problemak vannak, kijavitja maganak ujraindul. de ha nem elohozod a parancssort es beirod ezt a ket parancsot.
Bootrec.exe /fixMBR
Bootrec.exe /fixBootezutan csak a win7 indul el es oda mar be tudod irni.
-
samfishR
senior tag
válasz Cola111 #27988 üzenetére
sikerült, most win7-ről írok. Előző hsz-edben írtad ezt a sort:
bcdedit /set {ntldr} device partition=C:
a partíciók betűjelei így néznek ki win7-en:
c:\ win7 partíciója
d:\ xp partíciója
e:\ játékok, stb..winxp-n:
c:\ az a 100MB-os partíció, amit win7 hozott létre
d:\ a win7 partíciója
e:\ xp partíciója
f:\ játékok stb..
Tehát xp-n egyel odébb van csúszva az egész. most akkor az =után milyen betűt írjak? -
Alister71
nagyúr
Hát ez a DreamScene eszméletlenül tetszik, de nagyon zabálja tényleg a gépet.
De akkor is marad!Alister from Hell
-
tomi909
tag
válasz tomi909 #27956 üzenetére
ÜDV.
Mégsem lett jó....
Megint dobott egy kékest.
Szóval már nem tudom mi lehet a baj.
A Windows Update nem ajánl fel ati drivert.
Van valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a baj?Tomi
E5200 @ 3500MHz, Gigabyte P35-DQ6, 2x1GB 800MHz Kingmax, 320GB Seagate, Sapphire HD 4870 512MB, FSP ATX400PNF
-
-
pengegyerek
aktív tag
Heló
Win 7 RC alatt hol kell engedélyezni egy portot vagy klienst le tudná nekem valaki írni?"Aki pálinkát iszik a temetőbe kiviszik ki pálinkát nem iszik azt is oda temetik."
Aktív témák
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest